:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Van pár cuccom,de az nincs:-((
Réges régen volt egy T5-öm ,de akkoriban még nem merült fel bennem a veteránozás,és elkótyavetyéltem.:-(((((
Nem foglalkozom Pancsival mert az külön világ számomra,amit mindig irígykedve figyelek.
Szia GYOZOETZ!
Enyém a képen látható motor. Pont annyi idős, mint én ('89-es évjárat). Nagyon jó műszaki állapotban vettük, egy komoly felújítás után. Ezt követően már csak a fényezés, a plexi felszerelése és a dobozolás maradt hátra, ami azért okozott némi fejtörést, de végül elkészült. Ilyen lett, én is nagyon büszke vagyok rá. Ha itt a tavasz még elviszem Tábori mesterhez egy beállításra, aztán irány a világ!
Remélem valamelyik szocimotoros túrán összefutunk!
Hali:
Szabolcs
Üdv!
Azért köszi, hogy megkérdezted, majd kerítek másikat.
tike
Szívesen segítek ha tudok.Gondolkodtam,hogy megveszem azt a 250-est,dehát mi a francot csinálnék vele?Ott van még másik 3.Így hát letettem róla.
Te foglalkoztál pannóniákkal ugye?Nincs véletlen egy felesleges P10-es hengerfejed?
Tike.Sajnos a tankot már eladta a haver.Ott porosodott nála évek óta,most,hogy meg kellett volna már el is vitték.Murphy törvény.Üdv.
Furfarag!Gyógyuljmeg mihamarabb nemkevés látnivalóvan ott!Vasárnap lehethogy kimegyünk még szétnézni ma a feléigse jutottam a terepen!Küldel az email címed sms-ben!Kűldők pár képet!
Hello!
Nem porosodik véletlen valakinek egy kisromet otthon, amitől megválna? Legyen jó a váz benne (nem görbe), ha meg még gurulni is tud, akkor meg nagyon jó. 10-15ezerig érdekel. Légyszi írjatok mailt: pepula@hotmail.com Kösz!
Buny!
Nem tudom hogy mi lessz,mert dögrováson vagyok.Elkaptam ezt a vírusos gempát,
pedig kiakartam menni a doki-val a BNV-re.Úgyhogy megyek,visszafekszem az ágyba.:-(((((
Andris!Köszönöm,hogy utána jártál.
Az a helyzet,hogy van egy 350CZ-em,és ahoz gondoltam alkatrésznek.
Mi igen,igen? A börzére nem tudom hogy tudok-e menni. Ha vidékre megyek, akkor biztos nem, de közben lettek kész ajtóim is, azt is kéne csinálni! Még nem tudom hogy alakul a programom.
Igazad van az M5 alegjobb a 3kijárat közül melyik a legjobb. üdv.
Hali! Leirnátok, hogy Csepel felől ,hogy jutok el a bőrzére ne keljen keresgélnem. Köszi.
szivesen segitek de konkétan melyik uton jossz kecskemetre? mivel tobb variacio lehetseges. egyszerubb az M5.
a masik az otos ut. mond meg hogy melyiken jossz s leirom pontosan az utvonalat, de en az M5ot ajanlom.
udv
Hali! Leirnátok, hogy Csepel felől ,hogy jutok el a bőrzére ne keljen keresgélnem. Köszi.
az enyém is mozgásképtelen,vagyis kétlábas rollernek még elmegy.május-junius jobb lenne.
Furfarag.A srácnak sima 350-es jawa-ja volt.de már azt is eladta.
Van viszont egy cezet 250-ese forgalmival teljesen egyben,amit 20.000-ezerért odaad.Ha érdekel üzenj.(ma már szinte biciklit sem kapsz ennyiért)
Üdv.
Igen,igen!!Meg a hétvégi bőrzére is.
a varos szeli gokartpalya mellett a piacteren szokott lenni. ha meg mondod merrol mesz pontosan is leirhatom neked ha akarod.
Hi! Zeg kornyekerol vagyunk paran...
De aprilis meg korai, a vasam darabokban...
A helyszín lehetne a Daytona Biker Pub azaz az új neve Greengo
jah Ha mást is érdekelne az is jöhet
hali!
Ha van Szombathely vagy környékbeli szocis írjatok , kéne szervezni egy találkozót április körül............
márc. 18-20.
InterWheel
Budapest Sportaréna
márc. 5.
OldMotors Börze
Szigetszentmiklós
info: OldMotors, 1/425-0145
H@li!
Meg tudnátok mondani, hogy a kecskeméti börze, ami március 19-én lesz, az helyileg hol lesz?
Azért kérdem, mert nem odavalósi vagyok.
Ha tudjátok, légyszi segítsetek.
Előre is köszi
Üdv
Krisz
Hat szerintem inkabb a penztarcatol fugg. :) A ricsi fenykepezogep tarto tokjahoz elhasznaltunk egy liter mugyantat, ugy hogy 2 retegben van uvegszallal erositve. (mondjuk van egy aranylag nagyobb lap is alatta az meg vitte az anyagot) de 1 liter kb 2200 forint + 470forint 1 parna mugyanta.
Szerezz egy dobozt, arról vedd le a mintát, azt erősitsd meg néhány léccel (körbe töcskölöd, mint a többit), aztán kend ki a belsejét valami olyan anyaggal, amitől sima felületet kapsz. Ezután jöhet a leválasztó, és mehet bele a külső héjnak való. Már csak a szövet vastagságától függ, hogy hány réteget raksz bele.
Levalasztonak eloszor zsirt (az nem valt be), majd etolajat hasznaltunk. Na az etolaj az tok jol muxik. :)
HyGy
Szerintem nagyon jól lehet vele dolgozni, csak leválasztó is kell, és bármi megy.
Szorakoztunk uvegszal+mugyanta cuccal, csinaltunk belole egy cuccnak dobozt. Eleg jol lehet vele dolgozni!
HyGy
109982446 az ICQ számom
Csak este 6 után szoktam bekapcsolni. Most éppen fent vagyok, ha tudsz keress meg és beszélünk.
Vagy, ha az megoldható lenne, hogy az oldaladba építenéd a motortevezés "rovatot" akkor azt boldogan elvállalnám!
Motortervezéssel kapcsolatos cikkeket gyűjtök illetve írogatok. Ezek megjelenhetnének ott. A projekt pillanatnyi állását és az aktualitásokat is közzétenném mindig.
Nem tudom, hogy megoldható lenne-e egy ilyen dolognak az oldalba ágyazásáról.
Én nagyon örülnék ennek és szerkeszteném szorgalmasan!
Ha megoldható, akkor szólj, elmondanám, hogy hogy is gondoltam. És te is megírhatnád, hogy hogy lehetne ezt megvalósítani.
Ha mar eccer megjelent valami akkor minek jelentessuk meg itt megeccer? :) Ez az oldal anno pont azert lett letrehozva, hogy egy helyen legyen minden. Es egy olyan pontot nyujtson ahol sokminden megtalalhato a szocikhoz es ahol el lehet indulni valamerre.
Az atalakitassal kapcsolatos velemenyed meg johet emailben. ;)
HyGy
Hát ez így már mindjárt más! Ezekről a tervekről nem tudtam.
Gondolkoztam is, hogy felajánlom segítségemet a weblapszerkesztéshez, de php-t nem tudok programozni. Arra gondoltam, hogy szét lehetne osztani, hogy mindenki kap egy "rovatot" és így már sokkal gyorsabban menne minden. Meg lenne pár javaslatom az oldal átalakításával kapcsolatba is, de nem akartalak ilyenekkel zavarni. Végül is ez részetekről egy hálátlan ingyenmeló.
Most újabban már sajnos nincs időm besegíteni, mert a motortervezéssel vagyok elfoglalva és annak weblap szerkesztésével is van némi meló. De az ott megjelent cikkeket átveheted, ha úgy látod.
Pool
Jobb lett volna x-et nyomni. Te okos szerinted az uj fejleszteseket es a feklesz allapotokat itt fogom probalgatni az eles oldalon? :)
Ezeket otthon a sajat gepemen csinaljuk a peetair-al. Merhogy azon is van webszerver meg adatbazis meg ilyenek. Szal csitt kislegeny.
Masresz szo van rola hogy pdaranyi atvenne egy reszet a melonak, de pool te is jelentkezhetsz ra (csak neked nincs icq-d).
Elozeteskent:
- lesz uj galeria, amibe konnyebb kepeket feltenni es gyorsabb, raadasul korlatlan melysegu mappaszerkezet hozhato benne letre (mar nagyreszt muxik csak egy ket design dolog hianyzik foleg), mert a mostanit kicsit mar kinottuk.
- aztan lesz egy kicsit modositott design :)
- elkezdtem a menupontok atrendezeset/szetbontasat mondjuk ebbol ti sokat nem fogtok latni csak annyit hogy tobb menu lesz (szeretnem szetszedni pl kulon menupontba a turaleirasokat is)
- folyamatban van egy wiki rendszer bevezetese ami egy nyilt lexikon amit barki szabadon bovithet aki az oldalt nezi (te is pool) erre mas most is lehet jelentkezni "elozetes tartalmakat feltenni"
Meg meg szeretnenk egy ket dolgot :) de arrol majd kesobb
HyGy
Csak hogy tudd Pool:
NEM VAGY EGYEDŰŰŰŰŰL!
(ami a piálást illeti... én pont most értem vissza)
Most akkor női nemi nemű vagy nemi női mellű?
:-)))
Szerencsés emberek vagytok! Én már fél éve küldözgetem a motoromat, de még a galériába nem kerültem be. Galériába csak a nagy kutyák kerülhetnek, többiek a kerítésen kívül!
Meg különben is, ne hazudozz itt nekünk HyGy! Mit programozol?! Rollerodat? :-))Nem látok semmi újdonságot amihez programozni kelllett volna! Persze tudom eleinte sok meló volt, de szerintem most még böffenteni is lusta vagy a képernyő felé. Gyűjtöd inkább a lóvét! :-))) Meg Kacc körül ólákodsz, mert féltékeny vagy.
Mielőtt HyGy megsértődnél, had mondjam el, hogy bespálinkáztam. A poálinka gorombább, mint a sör! :-)))
Remélem elfogadható indok?!
:-))))
Most gondolkozom, hogy OK-t vagy x-et nyomjak a jobb sarokban...
semmi nincs elfelejtve csak kell ra nemi nemu ido, mert az ilyesmikkel foleg hetvegen van idom foglalkozni, emellett az oldalt is fejlesztem/fejlesztjuk es annak a programozasa is lekoti az idom egy reszet.
HyGy
hali!!
Nem én vok a szabi de én is szeretném feltenni a motorom képét de még nem kaptam választ
osztro! Te vagy Szabolcs?
Szep a gep, jok a dobozok. Ha az enyem elkeszul, kint lesznek a kepek, de ne mondja senki, h utanzas!:)))
Miert ne lennenek fent? :)
Kösz!
A tipett de asszem má elküldtem ide mind1 maj még +próbálom
Mondom, el sem szédültem... semmi, mákom volt :-))
Naná, hogy MZ-vel jövök! Két hete lett kész a gépezet, azóta már járok is vele, még karburálgatni kell, de jóóóóó lesz nagyon. Csinálok majd képeket róla, azután ha a Hygy is úgy akarja... :-))) fent lesznek.
Üdv,
Zsandi
szocimotoros@freemail.hu-ra küldjed.Nyomassad addig,míg a hygy fel nem rakja.Üdv.
Szerencséd volt.Dehát esni is tudni kell.A fejed egyébként jól odakoppant.Nem fájt a nyakad sem utána?
Idén mivel jössz a túrákra?Megvan már az mz amit említettél?Üdv.
Hello!
Hogy tudok képet felrakni a galériába, vagy milyen címre küldhetek a motoromról? A választ elQre is kösz.
Semmi... de tényleg. Katonai lábtartó volt rajta, az meg felhajlós, úgyhogy az sem görbült el. Csak a lábszár-térdvédőm egyik pántja szakadt el, de azt megcsomóztam :-))
Üdv,
Zsandi
Szép esés.Még jó,hogy volt rajta bukó.A mocinak mi baja lett?Üdv.
1. Ne szabadkozz, a Te mocid is elmehetne idén a széria versenyekre, úgyhogy egy-kettő indulás kiváltani a licenszet!
2. Van még mit csiszolgatnom magamon :-)))
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|