Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Matya azert ennel remelem tobb embernek van motorja itt, csak nem mindenki szavaz. :)
Egy honapban tobb mint negyvenezer alkalommal toltitek/toltjuk le az oldalt, tobb mint tizezer egyedi ip cimrol.
HyGy
Néztétek, hány motorról volt eddig szavazás?459!!!Hányan vagyunk itt?Mondjuk nekem 3 van....:))
Szia Tike!
Nagyon köszi a névnapi üdvözletet!
Sziasztok srácok!
Képzeljétek van egy jó hírem! Szombaton hozom haza a motoromat! Igaz még a jogsim félúton van, így még nem vagyok teljesen "igazi motoros", de már puhulok. Éretm ez alatt, hogy kellemes szép tavaszi reggelen munkába tartok a kis robogómmal és gyönyörűen koppantam az aszfalton! A térdeim már színváltósak a mocimnak meg elszállt a tükre!
Mivel lesz nagymotorom, ezért szeretnék megszabadulni a robogómtól, esetleg ha valaki tudna segíteni....
Sziasztok
heni
Szóval nem tűntem el, csak figyelem a holnapot és tanulok!
Nem csak a mazsolákkal van baj. Azok legalább csak bénák. Az én kedvenceim azok a "rutinos" vezetők, akik ha van előttem egy autó + 1 méter távolság a másik autóig, akkor bevágnak elém.Utána, ha hirtelen megtorpanna a sor, és beleszállnék hátúlról, akkor meg én lennék a hibás, mert nem tartottam be a követési távolságot... Ráadásul előzés közben ilyenkor húsz centire megy el mellettem, Ha belemegyek egy kissebb kátyúba, akkor nekem annyi.Marad tehát az, hogy rátapadok az előttem haladóra, és imádkozom. Akkor legalább az előzgetéseket megúszom.
Sziasztok
A sok spamtól hogy lehet szabadulni?Adjak valami fickós nevet inkább magamnak?
Pc játékja kinek van itt?
Cserélhetnénk.
Daemon tools, meg ez az alcohol hogy is működik? Nem tudom belőni!
Előre is köszi
Ui:Úgy látom a szavazásnál az öregebb korosztályt még lehetne tagolni,nemde?
Attila
Kitavaszodott, kijöttek a mazsolák az útra.
A sáv legszélén megy, nehogy normálisan el lehessen férni tőle.
Fényszóróval és visszaverős ruhában megelőzöm, és látom az arcán a döbbenetet, hogy ez meg hogy került ide.
Bele sem kéne néznie a visszapillantóba, elég lenne ha beállítaná: a fényszórót észrevenné ha nem beteg a perifériás látására. De szerintem eszébe se jut.
Lehet hogy azt hitte, hogy a vizsgán a tükörpiszkálás csak azért van hogy a vizsgabiztos jobban lássa magát menet közben.
Aztán ha elüt egy motorost vagy összetöri a kocsiját, csodálkozni fog, sőt ő lesz felháborodva.
Gyilkosok. És nem egy. Csak a lágymányosi hídon 3 ilyet előztem meg.
Cerberusz: Nekem kell elkuldeni a kepet.
Matya: A szavazas kerdeseivel a pool-t zaklasd, :) ezentul azokat o felugyeli.
Amugy az oldal meg fog ujulni nemsokara :) es eppen ezen dolgozunk. Ezert a tobbi kicsit most jobban van hanyagolva mint egyebkent. :)
HyGy
Hello!
Ez a kérdés is hamarsan felkerül a szavazásra. De talán csak az idény végén. És azzal a kérdéssel, hogy idén hány km-t motoroztál? Különben most vagy 10-15 kérdés már elő van készítva a szavazásra, de ha van ötletetek elküldhetitek.
Üdv.: Pool
Bombázzad a hygy szakit a képekkel.Egyszer csak megunja.Főleg ha már tele lesz a postaláda.Hehe.
Zsandi az nagyon király gép volt.Tisztán emlékszem:a henger bordák leköszörülve,a hátsó sárvédő egy autó gumiból,és egy akora sebesség amihez kevés a fék.
Jó barkácsolást.Üdv.
Nana.Az én hitem megingathatatlan.Szoci forever.
Sráckoromban a Verhovina ötösömbe belevarázsoltam egy háromsebességes Balkán blokkot.Élménynek ez sem volt utolsó, hetven körül volt a vége...
Nekem volt már KisEtz blokkos burkolt Simson élményem is...:))Az se volt rossz!
Emlékeztek, az egyik szocitúrán láttunk egy TS blokkos Romettet? Na, azért vettem :-)))
HyGy!
Feldobhatnád majd kérdésnek, hogy ki hány Km-t motorozik egy évben átlagosan?Vagy eddig mennyit ment?Asszem elég széles skála kijönne mindegyikből.
Hali mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy a galériába hogy lehet képet feltölteni a saját motorjaimról?
Ha valaki tudna ebben segíteni, az írjon egy mailt!
Előre is köszi!
Úgy hallottam, hogy az elektronikája beszerezhetetlen...az áramfejlesztő és gyújtástrafó.... nagyon vigyázz rá..
Üdv!
Gratula hozzá :D
hja és jo szerelést...
tike
Sziasztok!
Nem tudom hová illik feltennem, csak tudom hogy sokaknak gondot okozott a vízálló ruhák mosása és valamelyik topicban ezt ki is veséztétek.
Nos az MZ Klub-nak a következő levél érkezett:
"Vízlepergetõ impregnációt tartalmazó motoros-dzsekik, nadrágok tisztítását
garanciával vállalom. Gyári, IXS, impregnációt megtartó mosószerrel.
Érdeklõdni lehet: a (06) 30/ 990-8027-es telefonszámon, vagy E-mailben a
balukapitant@hotmail.com címen.
Üdvözlettel: Matlakovics Zoltán"
Remélem tudtam segíteni...
ciao
Semi
Ne aggódjatok, mi csak két szavazatot küldtünk! De én megismételném a szavazást egy év múlva, és összevetném a most kapott adatokkal, lehet, hogy érdkes statisztikát rajzolna.
igen, akkor ujbol 3 de aki ezzel jaccik annak ugy kell. :)
Ha külső IP címed van, akkor elméletileg igen.
Akkor a modemessel szavazok 3szor, újracsatlakozok, más IP-t kapok újból 3 szavazás?
Üdv!
Boldog névnapot Heni!!!
tike
Sziasztok!
Én panneszos vagyok, de kaptam egy ETZ 250-est. Eladnám, komplett a gép 2 éve már nem ment, a papírjaival tartoznak még (remélhetőleg meglesznek). 30 e Ft-ot kérnék érte, de ha kell megalkuszunk. Adok egy emilt: kalapos@ak47.hu.
Köszi előre is! Üdv!
Nincs valakinek veletlen egy elado M vagy L-es bukoja max 10.000-ig??
Úgy látom a szavazáson kezdenek a veteránok előretörni...Helyes, helyes!
Hali, ugy csinaltam meg hogy egy geprol (egy ip-rol) 3x lehet szavazni. Tehat elvileg lehet csalni.
Miért vagy aggályos?Azt gondolod,hogy valaki többször szavaz?Hát ez lehetséges,de nem nálam.Én 3-szor szavaztam,mert 3 mocim van.Egyébként mindig csak egyszer szoktam szavazni.Üdv.
Kéretik a rizskályha tulajdonosoknak se megfeledkezni a kérdésre válaszolni...:)))) Különben nem lesz hiteles.:))
Tisztelt szerkesztő Urak!
Jó dolog ez a szavazás a mostani eredményére kiváncsi vagyok nagyon, csak kissé aggályos vagyok a hitelességgel kapcsolatosan. Nagyon problémás lenne-e valamilyen szűrést alkalmazni?
Következő kérdés lehetne-e az, hogy átalakított motorod van, és milyen, vagy pedig nincs átalakítva?
Köszönöm
Attila
Nemigen lehet okod restelkedni.A helyesírás internetes kommunikáció csevegő és levelező rovataiban senkit sem érdekel.Sokak nem használnak ékezeteket, minek tennék, ha nem akarják, mások esetleg nem is tanulták a magyar helyesírás szabályait, csak részben ismerik a nyelvet.. a helyesírás nem kötelező, és itt nem megkövetelhető , következésképp nem is bírálható.
Persze a szerkesztett lapokra más elv vonatkozik.Ha téged zavar a dolog, helyesírás ellenőrzött szövegszerkesztőből mondanivalódat idemásolhatod..
Már kezdtem aggódni!:))))))))
Gexxx!
Elvétettem. Rajzra válasz Jawa 3372. hozzászólás.
Laci
elobb utobb az is meg lesz .) most a 4 napba lesz idom ra. Mondjuk szombaton pestre kell mennem ugyhogy valoszinu vasarnap vagy hetfo.
De ezerrel dolgozok az uj funkicokon amik az oldalban lesznek.
HyGy
És mi lesz a Szüreti túrával?
Semi talan ma fel tudom tenni.
www.depimotorosok.hu
HA megtalálod meg gyógyultál!
Helyes írási szótár????
5 üveg sör után az máá nem szükséges
minden folyékonyan működik!
Szia Laci!
Szinte biztos, hogy nem megoldható. Szerintem mindenki vét helyesírási hibákat. Szerintem ebből nem kell problámát csinálni.
Pool
Csináljunk már valamit az idővel!!Ez így nem mehet tovább!!!A depresszió sötét felhői gyülekeznek népünk feje felett, hogy nem használhatjuk a méneseket!!
Úgy látom HyGy-nek fel van adva a feladat... :D
hygy v. akárki :-)
Akkor már nekem is lehetne egy kérésem? Küldtem egy anyagot a szocimotoros@freemail.hu -ra, amit valamilyen formában érdemes lenne feltenni, mert a verseny határidős és gondolom sok motorost érdekelne a dolog!
Konkrétan a 250-es széria MZ versenysorozatról van szó...
ciao
Semi
Kedves HyGy!
Elviekben megoldható lenne-e, illetve ha igen, túlságosan nagy munka lenne-e, hogy a fórumba írt hozzászólás választhatóan helyesírási ellenőrzéssel íródjon, mert egy kicsit restelkedek a talán nem túl sok, de mégis előforduló hibáimért? Ha lenne biztosan használnám.
Üdvözlettel:Laci
Bulldog nőnapot szeretnék kívánni minden szocimocis hölgyeménynek!!
(HyGy: plz a szoci lapok közötti "MZ klubb" szöveget javítsd ki MZ klubra (1 B-vel).. thnx)
Pár cucc?! Most már ideje lesz a börzéken árulni is valamit. Akkor meglesz az alapra való!:))))))))))
SEGITSEG!
Restauralok egy CZ 477-es vasat nosztalgiabol.Valamikor ilyen mocival tűztem - maga volt a csoda -,már majdnem kész vagyok,de elakadtam az ujravezetékeléssel.Kapcsolási rajzra lenne szükségem és korszerűbb gyujtásra.Sajmos a 6V/55W elég karcsú,de ezen azt hiszem nem tudok tullépni,az MZ generátor nem fér el.Örömmel várok minden segítséget!
Sebaj.Majd segít az esztergályos,és a vaughan szaki.Üdv.
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|