:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Eladó egy 70 ccm simson S51 ENDURO 4 seb!! GYÖNYÖRŰ! Full generál után! Új henger csapágyak stb..,85 km/h végseb!! Teljes Új GYÖNYÖRŰ FÉNYEZÉSSEL kék/sárga (fényező fújta 45.000 volt) Vadonat új gumik, teljes kipuff, sport tükör! Nekem sajna 190.000 van már! MAKULÁTLAN NÉZD+
BP. 18 ker
0630 4096093
Eladó egy 70 ccm simson S51 ENDURO 4 seb!! GYÖNYÖRŰ! Full generál után! Új henger csapágyak stb..,85 km/h végseb!! Teljes Új GYÖNYÖRŰ FÉNYEZÉSSEL kék/sárga (fényező fújta 45.000 volt) Vadonat új gumik, teljes kipuff, sport tükör! Nekem sajna 190.000 van már! MAKULÁTLAN NÉZD+
Sziasztok!!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy kell bekötni a simsonon a feszültségszabályzót. (6v; 1 tekercses)
Fontos lennne!!!!!!!!!!
Köszi!!!
hello Kisfürjesi!
én nem sokallom a kitámasztóra az 500 fr-ot, de mivel messze lax, és a postaköltség engem terhelne, igy drágább a hus mint a leves...
köszike (amugy nógrád megyében lakom)
üdv joci
Hello! Keresek Simson SCHWALBE vagy STAR-t alkatrésznek , egyben vagy szétszedve, lehet lepukkant ,működésképtelen is !
Üdv emberek!
Egy ismerősömnek van egy öreg 250es simsonja, és ahhoz keres szelephimbát.
Ha van vki aki tud neki ebben segíteni, azt kérném hívja fel.
Remélem sikerül zöld ágra vergődnie végre azzal az öreg vassal. ;) Ímhol a száma: 30/6542484
Ha esetleg ötlet van, hogy hol találhatok neki ilyen alkatrészt (vagy mást ha épp arra lesz szükség), az ide írjon nekem: helmkiss@axelero.hu
Köszke a segítséget!
500.- Ha nem kevesled
Hol leledzel helyileg?
Elugrasz megnézni?
Kisfürjesi
sorszám: 649 (34344)
( előzmény: pocok_simson, 2005-07-26 20:20:42)
Kisfürjesi, az előző szolásom az érvénytelen, van hátsó lábtartóm :D
szoval hátsó kitámasztó kellene (ami ugye a hátsó tengelyre lehet felcsavarozni) na nekem ez kellene nem lábtartó...pfff, hülye vok. Elnézésedet kérem.
Üdv Joci
sorszám: 648 (34343)
( előzmény: pocok_simson, 2005-07-26 20:18:49)
Hello fürjesi!
Az a helyzet hogy mennyiért adnád el a hátsó lábtartót a s51 re???
irj egy árat!
köszi!
Jocci!
Pont a teteéig ha egyenesen van letéve a pohár vagy ha úgy mint ahogy a motoron van?
Van a karburátor pohárban egy szintjelölő. ( Egy kis aluminium pöcökféleség, aminek ránézésre semmi jelentőssége, ez kb 0,5 cm-re van a pohár aljától számítva, és a pohár oldalában van) Addig a szintig kell lennie. Az úszót kell kiszedni, és ha kevesebb benzint akarsz, akkor a kis nyelvet -ami a tűszelepet zárja/nyitja- felfelé kell hajlítani, de csak picit. Ha több benzint akarsz, akkor ellentétesen ;)
Javasolnám, hogy ne cavarozdd mindig vissza a poharat, csak szorítsd a karbihoz, azt pedigg tartsd a szívócsonkba, erre azért van szükség, hogy a dőlésszög meglegyen, és ebben az állapotban nyitsd ki a csapot, és addig ne szedd le a karbit, amíg a csőben bugyborékol a benzin. Ha vmi nem érthető akkor megpróbálom máshogy elmagyarázni
Heló javítok egy simson s50n-t 16n a karbija valaki meg tudná irni hogyan kellene beállítani az úszószintet ha felmegy ill.lent van.igen jól megy csak valamennyi benzin kifolyik a karbiból.Magas lehet a szint de nem találom el az ideális magasságot.
Eladásra kínálok:
Enduró:
láb fékkar
kip.rács
kip.tartó
KR 51 láb fékkar
Star/KR korm. burkolat
Star lámpaidom
1. sárvédő
duda
S 50/51:
Oldaltámasz
Hátsó lábtartó
Jobb oldali index kapcsoló
Index lámpa + tartó + vezeték + izzó
kip. tartó.
Eladó/csere simára:
Enduró kipufogó könyök
End. Kip. bilincs nagy
Köszi, de annyira nincs rá szükségem, amúgy Maglódon lakok, max csak Pesten a XVI XVII kerben mozgok. De azért köszi! Majd max egy találkozón ha jövök meg jössz akkor. Köszi mégegyszer azért!
Közben szedtem össze file-kat.
De 3 Mega a sok kép miatt, ez meg már sok a betárcsázós kapcsolatomnak.
Ajkán esetleg személyesen?
CSak annyiban, hogy ha gépen lett volna, akkoe emilben kellett, volna, de túl nagy szükségem igazából nincs rá. Azért köszi szépen!
Hello! Keresek Simson SCHWALBE vagy STAR-t alkatrésznek , egyben vagy szétszedve, lehet lepukkant ,működésképtelen is !
Van jelentősége?
Papíron megvan, hogy gépen? Magam sem tudom.
Kisfürjesi.
Más! Akinek az AWO kapcsolási rajzot küldtem, (kérve, vagy feltételként szabva hogy tegye fel a Webre) jelezze már vissza hova rakta fel. Hátha mást is érdekel!
Ha erre jár az, aki a Tatran 125 kapcsolási rajzot kereste, jelentkezzen Emilben. Megvan! Viszont neki is felkell tenni valahova, ahol más is elérheti!
Kisfürjesi
Januárban kellene körbenézned, olyankor már kint lehet a Júniusi találkozók ideje és helye.
A közeljövőben a www.simson.hu címen szerveznek.
Kisfürjesi
sorszám: 636 (34048)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:20:49)
Nekem van valami alkatrészkatalógus félém hozzá...
Meg valami adattáblázatom.
Ha érdekel.
Kisfürjesi
KÉRLEK TITEKET,HOGY MONDJÁTOK MEG,HOGY HOL ÉS MIKOR LESSZ JÚNIUSBAN,vatgy a közeljövőben motoros találkozó!!!!!!KÉRLEK VÁLASZOLJATOK!!kössz!!
Köszi. És nem Suhl, hanem Shul ;)
Amúgy SR2E. Még nem tartok ott, de én is kb így gondoltam. Köszönöm!
A tekerős az volt az SR2
amúgy annak 2,5 mm
A KR 50; 51/1; 51/2-őt mi leginkább a burkolt Simsonként ismerjük
Az nem Suhl, csak ott gyártották. Egyébként gondolom tekerős Simsonról van szó KR-.....akármi. Vedd 3mm-re, aztán próba.
Üdv, Zoli
Ha tud valaki Simson 87/3-as,vagy más gyújtáskapcsoló bekötési rajzot,akkor küldje már el ide:
koyo00@freemail.hu
THX!
Simson Schwalbe 2 hónapja restaurálva,31200 km-t futott,1974-es,kék,turbós.Sok értékes alkatrész is jár amotor mellé pl:karbi,kuplung szett,henger,blokkalkatrészek,...Irányár 64999 Ft.Tel szám:
0630/2233297 vagy e-mail holien@freemail.hu Nagyfelbontású képet szívesen küldök.
Devecsernek meg 3 mm? :-))
ccm? típus?
1,8 vagy 1,5 mm
Kisfürjesi
Nem tudja vki hogy a Shul-nak mekkora az előgyújtása? gondolm kb 2mm jó lesz
**Eladó** régi típusú(rakéta formájú) kipufogó Simson STAR/Schwalbe-hoz , kissé rozsdás és horpadt ,feltéve nem látszik . könyökkel és hollanderrel. ára:2000Ft vagy CSERÉLNÉM SCHWALBE ELSŐ TELESZKÓPOKRA!
Tel:06-20-582-84-94
bővebb info és kép:http://www.simson.hu/index.php?mit1=adokveszek&mit2=listazas&mit3=adokalkatresz&keres=8
nincs vkinek simson rollerhez műszaki leírása
és az hogy jött össze hogy mindent bezúzottt??:D:D
2év az fasza, múltkor kivittem havert az erdőbe (én is ott szeretek motorozni;)), hogy tanuljon má meg váltani, na, ő 15 perc alatt lehozta az összeset, ami neked volt.:) de legalább már tud váltani...:D
sorszám: 622 (33744)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-12 00:27:36)
Üdv. mennyit kér a schwalbe -ért? engem 20 ezerig érdekel.köszi
Hello!eladó egy s50b1 szimó turbós schwalbe blokkal.új gyűrűkkel, hátul úl crooss gumival. Hibái:festés, elektronika minimális,kipuffcsonkmenet rossz.adom hozzá az eredeti s50 blokkot szétszedve+sok apróságot.06306830787,csak teló, rudabánya.k.barcika mellett.Akár alkatrésznek is!!!!!!!Hívj! Biztos megegyezünk!
(van egy riga 16+verho váz+hiányos delta váz+blokk eladó)
Szevasztok!
Van egy SB 50-es Simsonom eladó, üzemképes, új gumikkal. 40000Ft-ért adnám. JNK Szolnok megyében, Tiszaörsön vagyok.
Tel.:06 30 4167752
eladó alkatrészek!!!!!!::SIMSON(vázak,üres blokkok,deknik,tankok,gyújtás...stb.)
MZ(Ts 150 blokk-4eft;műkdőképes,szép etz 250-35eft;működésképtelen de szép etz 150-23eft.)
TOVÁBBÁ: SIMSON schwalbe és S51 eladó.
Eger mellett.(Andornaktályán.)
tel:06203-871590,,,36/430-549
Sziasztok!
Van egy Simson Schwalbem, amit eladnék. Elég öreg, még a régi fajta motor van benn, a kényszerhűtéses.
Üzemképes, de nem válna kárára egy kis festés, felújítás.
Zalaegerszeg mellett található, ha valakit érdekelne, tudok képetküldeni róla.
Üdv: Tomi
:))én,mivel jogsim nincsen,elég sokat(minden nap)az erdőben megyek vele....bár,kapja az ivet,de mégsincs maradandó baja...:eddig ami volt az:első kerék megsérült,elhajlott a kormány,és persze hátrahajlott a lábtartó,igy nem lehetett normálisan berugni,a váltókar pedig letört...mindennyi gond 2 év alatt.....:D
este világitás nélkül..az brutál..
Haverom versenyendurózott a Simsonjával elég érdekes villaszöge lett tőle.
Tuji
sorszám: 615 (33379)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-11 21:00:53)
mind1.......eszem ágába nem jutott hogy kipróbáljam..:)
ki hol használja a simsonját?mindenki csak utcán simsonozik(ill:motorozik?)
hozzá kell igazítani a hengerfejet, de a kenési tulajdonságai sem jók talán azért mert mosóanyag.
Tuji
sorszám: 613 (33369)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-11 11:46:23)
de gondolom jót tesz a hengernek....
attól egy idő után beáll a henger,nem?
kb. 80-as a kompresszió tűrése és kisebb a fűtőértéke hidegen alig indul büdös mint az állat.
Tuji
sorszám: 611 (33326)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-11 00:18:34)
de miért?kipróbáltad már?:D
kiegészíteném, ha rossz Simsont veszel, de ez bármely más motorra is igaz.
sorszám: 609 (33285)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-10 17:13:32)
megy de rosszul
sorszám: 608 (33284)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-10 17:11:15)
és ami nem ide tartozik,azért nem tudom milyen motor való nekem,mert a simson sokszor beszarik...(bár ami most van annak már kb 1 hónapja semmi baja)persze minden motor beszarik,de sajnos türelmetlen vagyok ahhoz, hogy egyfolytában szereljem,és mivel 15 évemmel motorozok,ezek után nem igazán értek a simsonokhoz,meg a motorokhoz,ill ha valami elromlik:lerohad ilyesmi gondja van,nem tudom mit kell csinálnomm:(:(pl ha oktalanul el kezd fulldokolni,az miért van??ja,és ha valami nagyobb napi menetet nem bir ki,és nem tudom megcsinálni,lelocsolom benzinnel,felgyújtom,és miután leégett belököm a bokorba.:D:Dlegalábbis ez jár a fejembe,de nem tenném meg...
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|