Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Kösz a felvilágosítást vida987 a hétvégén vagy a jövőhéten szügségem lessz rá.
hello asztalos!
engem lehethogy érdekelnea blokk,de csak ha nincsen tulmessze4
légyszives ird meg hol található
email cimem;babello@citromail.hu
msn cimem.ugyan ez
irj
üdv:balázs
Sziasztok!
Murányi kérdésére szeretnék válaszolni, elég sokat húztam szét az enyémet is már. A gyári leírás szerint - miután az ember levette a kuplungot meg a lendkereket, és a főtengelyen a fogaskereket, meg a csavarokat - kissé fel kell melegíteni a blokkot, mert a ház kitágul és könnyen szétmegy. Egyeneletesen kellene melegíteni, és nem árt, ha van széthúzó készülék. Ez az itteni oldalon is bennt van a javítási könyvben. Nehéz kivenni a 6000-es csapágyat, ezt a kuplung-kinyomó tengellyel szoktam, úgy, hogy beteszek a csapágy elé egy 6-os anyát, aztán beteszem a kinyomótengelyt; elfordítom, és kijön a csapágy. Ha nincs széthúzó, akkor keményfa meg kapalács és "óvatosan" szét lehet - egyenletesen, főtengelyre meg a furulyatengelyre ütve - ütni.
Hirtelen ennyi. Megéri megnézni a szervízkönyvet, mert a széthúzó igen jó, én csináltam egyet, sokkal jobb, mint szétütni.
Üdv!
vd
Szét szedtem a blokkot megint modnod megnézem hát ha valamit nen jól raktam össze a Stáron !!! össze raktam és paff már megint le racsnizik berugáskor
már teljesen kikészit ez a motor hogy nem jó pedig már az atya uristent is kicseréltem rajta :((((((((88
HELP!!!!
Sziasztok meg tudná valaki mondani hogy mire kell odafigyelni simson blok széthúzásánál
Starhoz keresek gyári alkatrészeket! mindent szinte!
kecso vagy pesten!
ELADÓ!
Simson Habicht gyári állapotban (nem null kilométeres)németországból behozva, Magyarországon forgalomba nem került. 4 sebességes nagyon halk motorral, kormány indexel, egyetlen hiányossága az oldalburkolat de az a Star-éval megegyező. Kipróbálható. Kérésre képet küldök! Ár: 65.000 Ft
Tel:06-70/294-10-85 ugyanitt Simson sr-2 blokk kompletten keveset használt eladó 7000Ft-ért.
Szia!
Alkatrészek esetleg?
Reflektor üveg???!
Esetleg más?
Kisfürjesi Zsolt
Szia!
Itt az oldalon találsz több tipushoz bekötési rajzot a szakirodalom menü alatt!
üdv: Norbi
ELADÓ;simson S 50 N-es 1979-es még a gyári fényezéssel,vadi új kip. csővel, szerviz után, üzemképesen, ha valkakit érdekel légyszives hívjon köszi. irányára 39000 ft. tel;0620/992-4528 kék színű.
HY!
Simson sr4-2/1 (star) mocira keresek karbit!
Szasztok!
Még csak most jöttem de máris egy kérés: nincs vkinek véletlenül Simson robogohoz teljes elektromos rajz (minden kellene, mert most vettem a mocit és szanaszét vannak benne a vezetékek, nem müködik szinte semmi)
Ha tudtok segítsetek légyszi' !!!
Előre is köszi!
attila780921@freemail.hu
ELADÓ!
Simson Habicht gyári állapotban (nem null kilométeres)németországból behozva, Magyarországon forgalomba nem került. 4 sebességes nagyon halk motorral, kormány indexel, egyetlen hiányossága az oldalburkolat de az a Star-éval megegyező. Kipróbálható. Kérésre képet küldök! Ár: 65.000 Ft
Tel:06-70/294-10-85
De én az oldalt lévő csavarra gondoltam.
Üdv mindenkinek
volna nekem egy Simson 250-es szép nagymotor eladó
szép állapotban van,de vannak hiányosságai is
ha valakit érdekelni emailcimre kérésre képeket tudok küldeni
zsebecom@freemail.hu
szerintem a tü poziciója középen kell hogy legyen akkor fogyaszt jól!
Hali!
16n1-5-ös karburáton (schwalbe) hogy kell beállítani a keveréket mert sokat kap?
a berugó sonka rugójára gondolsz?
Valószinüleg forditva tetted be a rugót
Mindenemű Simson alkatrészek adás-vétele, új illetve (vagy) használt.
Utánvéttel, nagyobb mennyiségnél a házhozszállítás ingyenes Győr és Szombathely 40 km-es vonzáskörzetében.
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
Ne ordíts már állandóan, válts már át kisbetűre!
Üdv.
Van egy simson schwalbe-m elado.1977-es,kicsit gyenge de eredeti.28000ft.Tel:06304333271
HELÓ KOBRA 1 !!! MEGPRÓBÁLOK RÁ VIGYÁZNI HA ÖSSZEJÖN A BOLT. HALI!!
ÜDVÖZLET 250 es !!!! KÖSZI A HELYESBÍTÉST NEM TUDTAM HOGY KELL LEÍRNI HELYESEN A SCHWALBE-T. CSAÓ!
Wazzel Dreamer, Debrecen környékén ennyire elszaladtak az árak,vagy agyukra ment a népeknek a hideg? Olyan Simson Schwalbét, amit 20-as barátunk akar venni 65 ezerért, garantáltan 2 ezer km-rel, az igen. Az egy qrva jó vétel. 275 ezerért meg 10 éves 1000-es Kawát lehet venni, és még ajándék bukósisakot, meg egy talicskányi pótalkatrészt is adnak hozzá.
Szerintem ha te is nagyon vigyázzni fogsz rá akkor nagyon megéri!
ELADÓ Simson S50 . szép állapot , Vadi új gomi elöl hátul . irányár 39e ft . sürgőssen eladó.
email: jenli@freemail.hu
Esetleg érdelkődj a www.simson.hu-n, vagy keresd Kondrák Pétert (petimotor@freemail.hu)
Dreamer
Szia!
Ez a motor 0 km-es ezért ennyi. Van egy olyan érzésem, hogy a gazdája sosem fogja eladni..
Most olvastam egy piros B, szintén 0 km-es 275e Ft (hajduapro.hu)
Dreamer
sorszám: 828 (44290)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-01-24 10:46:13)
Hello kisludoo!
Turbós a gép v. s51-es,mert utóbbihoz a Tábori-féle tuning kb. 10évvel ezelőtti Motor revűbe benne van.Nekem megvan megpróbálom megkeresni.
250_es
Üdv huszas!
Szerintem meg,mert egyre nehezebb gyári állapotút -szinte lehetetlen-találni.
És bocs,de Schwalbe
SZIASZTOK!! LENNE EGY KÉRDÉSEM, SZERINTETEK EGY SWARBLE MEGÉR 65 EZRET 2 EZER KM-REL.(GARANTÁLTAN GYÁRI 2000KM-ES) 1TULAJ ISMERŐSÖM ÁRULJA. VÁLASZT VÁROK,KÖSZI. HALI!!
Sziasztok vennék rossz törött egyéb üzemképtelen (széthajtottat is) vagy hiányos Simsont! Zala és Vas megyében. megnézem és el is hozom! 06 30 64974 27
Üdv Jóemberek!!!
Új vagyok itt, a fórumban és többek közt azért írok, mert van egy Schwalbem és szeretnék rajta valamicskét tuningolgatni. Olyasmire vetemednék, hogy plusz 2 felömlő, esetleg a szívónyíláson bővíteni, ilyesmi...ezt megdobni egy rezós auspuffal és kicsit mérgesebb lenne a ketyerém. :) Ha esetleg van valakinek tapasztalata ilyen téren akkor lécci segítsen, mert nem akarok elrontani egy jó kis Simo hengert.
Előre is köszi mindent!
Üdvözlettel: Kisludo
Mindenemű Simson alkatrészek adás-vétele, új illetve (vagy) használt.
Utánvéttel, nagyobb mennyiségnél a házhozszállítás ingyenes Győr és Szombathely 40 km-es vonzáskörzetében.
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
Szeva Dreamer!
Mi a farkamból van az a motor? Aranyból? N-es Simsonért max. 25 ezret, de csak ha totál gyári állapotú, és garantáltan nincs benne több 5 ezer km-nél. Még hogy 200 ezer! Megáll az ész, hogy egyesek mit képzelnek.
Helló!
Eladó Simson S51 hengerfej, komplett karburátor, első és hátsó lánckerék, kilóméteróra, lenkeréklehuzó, tömítésgarnitúra, 2 db lenkerékék, 2 db ETZ hátsó teleszkóp. Egyben 7500Ft-ért elvihető. Ha valakit érdekel a rockall@citromail.hu címen érdeklődhet.
Hi, haveromnak is volt vmi hasonló, s51n-nél, de neki nem vitte le a véget, hanem durrant egy nagyot, és széjjelvitte benne a lamellá(ka)t, ez a robbanás azért volt, mert túl sok üzemanyag gyülemlett fel a kipufogódban.
Az éknek (ívesretesz) nincs szerepe a terhelés átadáskor, kivéve ha helytelenül van szerelve. Ugyanis ha nem zsírtalanítjuk a csatlakozó felületeket akkor az retesznek kellene a terhelést viselni, az meg nem bírja szegény, mert csak tájolásra tervezték. Szóval a főtengelyt és a lendkerék belsejét illik nitróval áttörölni mielőtt összerakjuk. Sosem fog az "ék" elnyíródni.
Dreamer
Fakeretes N-est árulnak 200-ezerét Borsodban, tehát valamennyivel több is lehet az irányára...
Dreamer
köszi!
meg néztem ez kellet
Nézd meg a www.ostmotorrad.de honlapon!
Részletes, klassz, de sajna német nayelvű. Csá!
Sokat. Láthatsz egy csomó "tuningolt" darabot 100-150-ért. Akármennyit mond az "öreg" vedd meg. (nem vagyok szakértő, de sokáig kerestem jó állapotú S 51-t
nem tud valaki nekem egy simson stár javitásikézikönyvet szerezni valahonan vagy rakjátok már fel nekem létszives !!!
elöre is köszi!
csá kobra még egy kérdés attól hogy nagyon erős a kompresszió attól lehet hogy a berugó leracsinizik mert nem birja meg hajtani
de viszont kézel áttudom forditani!
csáó kobra és annak köze van a berugó részhez?
????
ecseteld nekem tisztábban létszives köszi mert ezt nem értem?
Mennyit ér meg szerintetek egy 0km-es S51B, ami 1987-es, originál állapotban van (láttam és tényleg még a zsír is rajta van), egy idősebb ember árulja. A nekem mondott irányárat szándékosan nem mondom, hogy ne zavarjak meg senkit vele. Előre is köszi a tippeket!
Van egy kis ék a főtengelynék az szokott elnyirodni ,és az ember idegeit tépni! érdemes megvenni belöle a legdárábat ami max 400ft ,mert az ilyen kis 50.- mind Sza_ok..!
sziasztok !
még mindig nem jó a berugó rész már megint összeraktuk mindent kicseréltem már , fogaskerék racsnit,berugósonkát,rugót,alátétet, és mindig le racsinizik amikor kopra össze rakjuk !!!
ma pl összeraktam elöször jó volt utánna mintha valami elkopotott volna ugyanugy leracsinzik szédszedtem és semmi mined helyén volt!!!
:((((((((((((
sziasztok,
holnap után megyek ki szlovákokhoz alkatrészekért, kinek mi kell szóljon és hozok.
ha apróságok akkor postai utánvét, ha nagy akkor megyek pestre, és viszem de kérek előleget.
Roland
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|