:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Akit érdekel, nézze meg:
http://sub-ee19.tar.hu/
Sziasztok !
2006.május 1. / Hétfő / : Budapesti szoci-moci találkozó !!!!!!!!!!!!
Lenne kedvetek egy közös kis motorozáshoz,eszmecseréhez ? Semmi komoly,semmi kötöttség és hivatalos szervezés.....csak egy kis közös program,élvezni a gépek és a (remélhetően) jóidő adta lehetőséget és a jó társaságot.
HELYSZÍN : Budapest,Dózsa György út,felvonulási téri szakasza.
Mivel területfoglalási és egyéb engedélyekkel nem rendelkezünk,ez
csak olyan "spontánbuli" lesz.
Pár motoros összejön a parkolóba,dumálnak,megnézik egymás öreg
gépeit és zárásként felvonulás ( Kultúráltan,a kresz szabályait betartva ) az Andrásy úton és vissza a kiindulási ponthoz.
Terveink szerint meghvínánk a hazai szoci kis és nagymotoros klubok tagjait is és ha tudtok,ti is értesítsetek mindenkit aki érintett lehet ebben a témában !!!!!!!
Jöjjön Simsonos,Komáros,MZ-s,Babettás,Panonniás,Ural-os,stb,stb.
És végül mégegyszer a dátum : 2006.május 1. / Hétfő - reggel 8:30-tól/
Lenne hozzá kedvetek ?
Csináltunk egy freemail címet : szoci.moci.tali@freemail.hu - ide várjuk a
résztvevők jelentkezését,kérdéseit,ötleteit,stb a találkozóval kapcsolatba.
Üdv mindenkinek
Kipe és GrafUr
Magyar Riga Motoros Klub
Segítséget szeretnék.
Van egy S51-em , amit be szeretnék állítani.
Tudja valaki a beállítási értéket , és a váltó fokozatát?
Megvan a kapcsolási rajza.
Ha megtudsz keresni Ajkán, előkeresem.
Esetleg simsonozok szombaton Ajka D.szerdahely között. Ha útvonalon vagy és a hajnali időpont jó...
Szev.Észrevettétek, hogy az 51es simsonokon milyen gány minőségű a fék ill. kulung kar?1szerűen szar úgy ahogy van az eredeti műanyag.Nekem egy fékezés közben eltört a fékkar :) pedig nem mondom elég jó állapotba van az egész motor.Vettem ugyanolyat(jó kicsit nagyobb és bordázott)csak fémből, feketére fújva gyárilag.Zsír!Sokkal jobb,nem hajlik :)))el,és gyönyörű szépen mutat a motoron.Csak ajánlani tudom.
'86-os a matrica szerint SR 50 B, most vettem és az előző tulajdonosa csinált egy-két átkötést és eredeti állapotba szertném visszaállítani, ha még lehetséges :)
Felújításra szoruló komplett Simson Star-t kerekek nélkül elcserélném 51-es blokkra Csak csere érdekel! E-mail-ban írj!
roles88@freemail.hu
SR 50-eshez keresek kezelési útmutatót és kapcsolási rajzokat.
S51-es simsont keresek,elfogadható állapotban.
Üzemképtelen is érdekel(A lényeg esztétikussan kinézzen valahogy)
2db 100hz-es Grundig tv-t adnák cserébe.
Győr.
Szia! Starhoz motorburkolatod nincs esetleg?
Köszi
Simsom S51 és S51 elektronic alkatrészek együtt eladók 4000Ft-ért! ha nem kell az elektronikus fesszabályzó(fekete doboz), akkor 2000Ft az összes alkatrész!
A fesszabályzó külön 3000 (boltban 18000Ft az eredeti ára)
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371/21149466#2
Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu-ra
SIMSON S51 4felőmlös henger+hengerfej.
5000ft (csere-bere is érdekel)
06702912829
Simson STAR sárvédök telok burkolatok eladók. KECSKEMÉT
06702912829
Bocs enginer te nem is nekem válaszoltál.
Pedig az előbb az én nevemet láttam az -előzmény- rublikában.
Lehet hogy ez az elmebaj első jele?
Bocs!
enginer, te melyik hozzászólásomra válaszoltál?
De különben az SMKP meghatározása ha jól emlékszem: SMKP-nak minősül az a motorkerékpár, amelynek lökettérfogata nem haldja meg az 50ccm-t, és önerejéből max.40hm/h sebességre képes.(nem hátszélbe +lejtőn). Ezt amikor megfogalmazták akkor még Komarok, Rigák, pedálos Simsonok voltak javarészt.
Nincs valaki aki elcserélné schwalbe-ját egy 125-ös ts-re?
Nemtom melyik valamelyk sr a robogó a másik meg a pedálos csak én keverem
A pedálos SR2-re gondol az Úr?
Mert abban gyárilag nem S51-es blokkok voltak...
De igen, viszont nem találok semmi előzményt, hogy akkor én irtam volna ennek ellenkezőjét.
Bemásolnád az előzményt?
Köszi.
Köszi!
Probléma megoldva.
Helló adam1990!!
Nekem is voltak ilyen gondjaim,de már nincs,mert kigondoltam,hogy valószínűleg a kondi lehet a bűnös az egészben,ezért szépen kivezettem a motorból a kondit,mivel úgy gondoltam,hogy nagyon melegíti a motor,és lehet a baj oka ez,emiatt ég be a megszakító.sztem rakd ki te is. a deknibe pl. nekem már fél éve egyszer sem égett be,pedig hajtom,nagyon is,mindig csutt gáz,mert úgy húz csak,és birja még.
Nem az a SMK kritériuma, hogy nem lehet nagyobb 50ccm-nél és nem hajthatom 40km/h-nál többel?
Mert, ha nekem van egy olyan ami 50ccm-es és nem is megyek 40-nél többet, nehogymár árokba löjjenek az útszálén a rendőrök, mert a motorom képes 50-el is menni leejtőn lefelé, de van annyi tartalék is benne, hogy felfelé is képes tartani a 40-et.
Szépen néznénk ki, ha minden autóst megbűntetnének 50-es táblánál, mert az autója a szakértő szerint képes 150-el is közlekedni, de csak 50-el ment.
Az már más kérdés, ha valaki egy trafipaxot így próbál(na) meghazuttolni.
Ja de mondjuk abban is 51-es blokk van mármint az sr2-ben.
Biztos h jó hozzá a 51-es lehúzó? Mert nekem 50-es simsonom van és már azé se egyezik az 51-esével.
Eladó: Simson s51 65000ft
Általános adatok:
1990 ,zöld
Műszaki adatok:
2 ütemű,51 ccm,1 hengeres álló motor,léghűtéses,4 sebességes váltó
lánchajtás, dobfék elöl-hátul, felújított motorral
Leírás:
elöl-hátul müködő indexel,jó gumikkal,kitűnő állapotban van!!!
Ha kell képet is küldök!!!
Telefon: 06203616088
E-mail:karsaycsaba@tvn.hu
A gyújtás alaplapi tekercsről megy, meg a világítás is....
Szevasztok! segítsetek légyszíves..Pár napja vettem egy simson s51b-t.nem bírom beállítani az alapjáratot.ha nem húzom a gázt akkor lefullad bármit csinálok vele.menni megy de kettesben már elkezd rángatni.a srác akitől vettem mondta hogy gyenge már nagyon az aksi benne(a lámpák is alig világítanak).ez okozhatja a problémát?vagy a karbit kéne szétszedni,megtisztitani és beállítánai?kérem aki tud segítsen.én nem nagyon értek hozzá.meg amugy is ez az első motorom.köszi
Felújításra szoruló komplett Simson Star-t kerekek nélkül elcserélném 51-es blokkra Csak csere érdekel! E-mail-ban írj!
roles88@freemail.hu
Szia! nagyon egyszerű, az 51-es Simson lendkeréklehúzó jó hozzá, elég olcsó és szinte minden motorosboltban van :O)
Hali!
Egy kis segítség kellene. Egy sr2 blokkot szedek szét és nem tudom leszedni róla a gyújtás forgórészét. Valaki már szedett szét ilyet kérem segítsen hogyan lehet leszedni.
Előre is köszi
Sziasztok!
Simson sr2e-hez keresek vázat!Aki tud segítsen kérem.
Szilárd
Van különbség az s50 meg az s51 váz között?
Simsom S51 és S51 elektronic alkatrészek együtt eladók 4000Ft-ért! ha nem kell az elektronikus fesszabályzó(fekete doboz), akkor 2000Ft az összes alkatrész!
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371/21149466#2
Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu-ra
kit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu-ra
helósztok!
keresek simson s51-hez enduró, krómozott kipufogót komplett könyökkel, együtt ha valaki tud elfogatható áron kérem jelezzen!!!!!! előre is köszönöm
Ha minden igaz, hétvégén csinál a tulajdonos pár képet
Kisfürjesi
Sziasztok!
Simson sr2e-hez keresek alkatrészeket, bármi érdekel, majd megegyezünk. Aki tud segítsen légyszíves!
Előre is köszi
Szev.Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel h ki nem int vissza meg ilyenek...nekem van simom is meg nagy mocim is,és csak akkor intek ha nekem intenek :DD. Én inkább azt utálom amikor a robogósok készakarva gyorsulgatnak le, netán amikor megkísérelnek a főúton (!!) 70nél megelőzni,amikor a 350 essel vagyok :)))) Komolyan: Nem látja a két ereszcsatorna vastagságú kipufogót :DDD, mi a jó eget akarnak ezek???????? simo rulz!!!!
Szia!
Tiéd a motor? Milyen állapotban van? Motorozható? Tudnál róla fénylépet küldeni? Sürgős lenne a válasz, mert van egy másik is és a kettő között döntenem kell!
Előre is köszi
Elhoztam az S51-esemet az előző tulajtól.Eszméletlen félelmetes volt a hazaút budakeszire,mert többször ledudáltak,egyszer meg majdnem fellökött egy köcsög nagy volvós fasz.Csak azért mert 40-nel merészeltem menni!Hülye birkák!
Ja és persze a nagymotoros kis köcsögök észrte sem vettek.Hiába integettem én:-(
Nagyképű barmok.
Üdv.
Sziasztok!
Simson sr2 vagy sr2e-t esetleg sr1-et keresek felújítási célból tehát lehetőleg egyben de bármilyen állapotban érdekel megfelelő áron!
Ajánlatokat e-mailben várom. Előre is köszi
Hali !
Tegnap vettem egy 89-es S51B-t 9500 futott km-rel . A gondom az hogy menet közben fogja magát és leáll a motor . Berúgásra is semmi , olyankor marad a betplás . Kérdésem: gyújtásgond vagy a tartályt és a karbit kell kipucolni ? Apropó ezen milyen gyújtás van ?
Hali !
Tegnap vettem egy 89-es S51B-t 9500 futott km-rel . A gondom az hogy menet közben fogja magát és leáll a motor . Berúgásra is semmi , olyankor marad a betplás . Kérdésem: gyújtásgond vagy a tartályt és a karbit kell kipucolni ? Apropó ezen milyen gyújtás van ?
Sziasztok!
Akit érdekel egy nagyon jól fizető, otthon, internetezéssel elvégezhető munka, írjon e-mail-t a silence16@freemail.hu címre!
A beégés igen nagy probléma, Én ugy oldottam meg a dolgot, hogy egy kicsit többet szántam a megszakitóra és vettem egy olyat aminek lyuk van a közepén. Ez elvezeti a szikrát és tovább is tart.
Üdv kopasz63
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|