Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Hy
Klingelit gyürüt használj
Csöszerelvény boltokba kaphato különbözö méretekben kaphato.
Pár forintos áron.
Üdv
Próbáld meg klingeritből faragni (kicsit idő és munkaigényes de nekem a Trophyn és a Szimón is bevált) egy kis hőálló piros tömítőpasztával
Nem tudja valaki,hogy S50-es hengerből létezik-e 60-as v 70-es mert nekem azt mondták hogy csak felfúratni lehet ami kicsit furcsa számomra
HY!
Meg tudja nekem mondani valaki hogy miért ég ki minden alkalommal a kipufogó tömítésem?Már próbáltam többféle tömítést de egy-két nap és már megint kifúj és kibaszott ronda a hangja.Simson s51b.
előre is köszönöm!
Akkor arra igényt tartanék.Tedd félre,jövő héten újra itt leszek!Mennyit is kérsz érte??
Halló!!Kobra????
Tényleg Starból bontottad ki?
Igazad van,2 végéig a Babetta mögött döcögök,3nál már ugrom is le...
De egy Simónak mégis nagyobb a tekintélye!!
Többen utánafordulnak,mivel csillog-villog.Ez a gondom:Külsőre hibátlan, a teljesen felújított motorja meg csak szenved.:(
L O M H A ! ! !
Én viszont bevinném a motoros boltba, levágnám az asztalra és mondanám hogy:
- Ilyen S 50 tengelyt kérek...
Test rendben van?
Hány V-ot mértél?
"Hallo Leute!
Kisfürjesi!Szia,egyszer már kihúztál a szarból,remélem most is tudsz vmi okosságot mondani.Problémám:S51es Simó;a vázszám:P431840,az összes többi adat ismeretlen,motorszám,évjárat.Ha ki tod vhonnan kukázni, azt nagyon +köszönöm.Előre is Danke für Alles!
"
Hibás az adat! Olvasd le mégegyszer.
Ja. A Tablettásnak a hátad közepét kéne látnia az első gázfröccstől kezdve, s aztán elvileg utol sem kéne érnie.
Vedd meg vazze!
A babetta még ha le is gyorsulja a simót(ami azért elég gáz),végsebességben tuti meg sem közelíti!
Üdv.
Komolyan???EREDETI STAR???
nekem van egy DDR gyári gyulytáskapcsolom! használ ,de jó!
2500.-
JA, az nagyon ciki, ha egy Start legyorsul egy kétsebességes Babetta???Mi lehet a gond?
JA, az nagyon ciki, ha egy Start legyorsul egy kétsebességes Babetta???Mi lehet a gond?
SZA!
Keresek STARhoz lámpakeretet(látom,nem én vagyok az egyetlen)és ORIGINALE gyújtáskapcsolót.Azért kérek eredetit, mert már elegem van a hasonlókból,majdnem olyanokból,olyasmikből és az ezt majdnem bele lehet tennikből >:(.Hát ennyi.Írjatok légyszi,ha van.
Hello mindenkinek
Simsont keresek, s50, s51-est jó, gyári motorral, kisebb motorhibával.Ne legyen rozsdás, csak esetleg minimális szinten. Festése nem lényeg. Ára max. 25000 Ft. Baz megye és környékéről kellene.Aki tud az írjon a deni91@citromail.hu e-mail címre.
Üdv.:DeNi
van!
zsolt tel.06204538781
Sziasztok!
Eladók simson sr2 alkatrészek váz, sárvédő, blokk alkatrészek, stb. Érdeklődni e-mail-ben lehet.
Szevassz Kobra1. Engem érdekelnek a kerekek. Milyen mocihoz vannak, és milyen állapotban.
Szeva. Én 3500 Ft-ért újitottam fel a főtengelyt. És ugyan ennyiért fel tudom furatni.
sorszám: 984 (52965)
( előzmény: schwalbe1978, 2006-05-15 18:01:06)
Üdv mindenkinek.Van egy simson schwalbe-m amit szeretnék eladni.A gép 1977-es,eredeti állapotban,üzemképessen de a motorja javításra szorúl.Ár:25000ft Tel:06304333271 Tapolca környéke.
Szev!Nem sok.A 350es JAWAm főtengelyét potom 20rongyért csinálták meg (ebben az összes csapágy és szimi benne van).5500nem sok hidd el, habár kérdés ki csinálja ugyebár.Más: Segítséget kérnék valakitől.Fullosan felújított simson s51b-4 motorom váltója tegnap részlegesen elromlott.Menet közben, 3.ba kapcsolásnál egy nagy reccsenés(kuplung kifogástalanul teszi a dolgát)és innentől kezdve 1szerűen nem lehet érezni a fokozatokat amikor váltok.Az üres is csak tipp,magyarul nem kattan amikor beveszi a fokozatokat.Nem si gyilkolom,várom a megoldást.Érdekes, mert nemrég volt generáloztatva kurva drágán.Szerintetek mi ez???Valami rugó tört el?Leszedtem az olajdeknit de látszólag semmi...
sorszám: 982 (52556)
( előzmény: schwalbe1978, 2006-05-15 18:01:06)
Hali!
Bemész vmelyik motorosboltba, és 2-3ezerért kapsz!
Simson starhoz keresek berúgótengelyt max 4000Ft-ért
Sziasztok!
Simson s51-re keresek kilométerórát!
Akinek van írjon egy mailt a
muller_szabolcs@citromail.hu-ra
Sajna amilyen világítótekercseket manapság kapsz a boltban azokhoz csak a 25/25W-os égők passzolnak! Azzal jó a fényerejük, de azt is nézd meg, hogyha rámérsz a világítótekercsre beindított állapotban, akkor hány voltot add le, onnan tudhatod, hogy 6 vagy 12V-os a tekercs és ehhez képest kell megvenni előre a 25/25W-os égőt, hátra meg az 5W-ost!
Motorszámot sajna nem tudom kideríteni, mert az nem függ össze a vázszámmal, de az évjárat igen! A mocid 87-es évjáratú
Sziasztok!
Legutóbb a Sztárom motorját egy mester újította fel. Azóta kb. 40-től iszonyatosan ráz a blokk. Nem hiszem, hogy jól van kiegyensúlyozva. A Sztárba való dugó ugyanolyan, mint a mostaniak? Valaki tudna adatokat az eredeti dugóról, főleg súlyt? (Egyébként kiválóan húz.) Kösz!
Üdv!
Azt sok helyen hallottam, hogy eléggé hangos a simson s51e, viszont olyanról is hallottam, hogy megbütykülték valahol, hogy méghangosabb legyen. Ebből kiindulva lehetséges valahogyan "halkítani" rajta? (kb. annyit értek a motorokhoz, hogy semennyit :P)
Helló.Az lenne a kérdésem, hogy itt ki mennyiért újítatta fel a főtengelyét! Nekem az egyik motoros bolt 5500FT-t mondott, szerintem sok! Köszi. Helló
Eladó 2db kerék! felszerelve, jó gumikkal.fékekkel! kompletten! 4000/db áron!
Ja, már azt hittem, valami érdekes arc vagy, aki simson berugótengelyekből épít repülő csészealjat, vagy fél-afrikai simsonisták alkatrész-problémáit akarja megoldani.
4000 db berugótengelyt? Az egész országban nincs ennyi berugótengelyhibás Simson Star!
De ha tényleg kell, akkor szerintem bármelyik forgácsolóüzem szívesen legyártja neked, ez már olyan széria, amire megéri nekik felprogrammozni a CNC-t.
Helló mindenkinek!Simson starhoz szeretnék venni kb 4000 berúgótengelyt.Akinek van az irjon!!
sziasztok
s51-es tankot vennék elfogadható állapotban.a festése mellékes.
Sziasztok!Eldom 1971-es Simson Schwalbémat kissé felújítva,műx harminc'é.Miskolcon megtalálható vagyok ai9@freemail-ra írjatok h érd.
Egybe van a schwalbi burkolattal, nincs különsárvédő. Vagyis van de az a vázhoz van rögzítve.
És A hátsó sárvédő az külön van a többitől vagy egybe van varrva? mámint a többi burkolattal. Ja és mennyi:)? esetleg cserében van izs lámpafejem, meg pannonia t5 ill. t5h blokk. Meg romet alkatrészek.
Helló mindenki!
Kis segítségre lenne szükségem! Van egy 51es simsonom. A gond vele hogy lóg a kormánycsapágy. Valaki leírná a menetét hogy tudom kicserélni? Biztos nem kell hozzá mérnöki diploma csak még nem csináltam ilyet. Előre is köszi
Üdv
helló
Van valakinek starhoz első lámpa kerete?ha igen akkor irjon mailt.
Köszönöm
Sziasztok!
Segítsetek!
Problémám.S51,szar a világítás,lendkerék jó;töltőtekercs,világítótekercs 0 km-es,és az egész elektronika újra van húzva,a kábelek nem vastagok.A kínom vele,h. gyenge a fényerő,az izzók belevalók(Watt szerint).Gázadásra picit javul,de nem kielégítő,gyengén pislákol.
Sziasztok!
Vki nem tud Komárhoz ülésgumit vhol?(merevvázashoz)
Nekem van de sajna Kecskeméten van!!
Hello valaki tud szerezni egy simson shwalbi hátsó burkolatot? (nem tom egybe van e , a sárvédő kellene.) Úgy eger környékén valamerre.
Hallo Leute!
Kisfürjesi!Szia,egyszer már kihúztál a szarból,remélem most is tudsz vmi okosságot mondani.Problémám:S51es Simó;a vázszám:P431840,az összes többi adat ismeretlen,motorszám,évjárat.Ha ki tod vhonnan kukázni, azt nagyon +köszönöm.Előre is Danke für Alles!
Nincs véletlenül valakinek egy simson kilométerórája? Akinek van, írjon! Olyan 2000Ft körül érdekelne maximum!
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|