:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Hali
Elado!!!
S51 eshez bal oldali dekni a blokkhoz,kuplungkosár első kisfogaskerékkel,villaszár(aluminium)
komlett kerék,s50 eskomlett blokk!!!irj megeggyezünk!!cim:csibifmate@freemail.hu
Üdv:Ferus
KERESEK Simson 51-es blokközepet!! S.O.S
hever@tvn.hu
06702912829
Örülök neki! Remélem hogy az utad is jó volt.
Hali! Meg tudná valaki írni, hogy milyen hosszú a star hajtókarja (csapágyközéptől-csapágyközépig)? Ezért ne szedjem már szét! Köszi!
Heló Kobra. Jó lett a karburátor, még egyszer köszi!
Mit nevezel reális árnak!
1 új szabályzó bolti áron 5...
Az akkutöltö 6 V-os verziónál 1 db dióda fojtótekerccsel.
Ahhoz nem kell kapcsolási rajz, vagy Neked melyik változat van Relében, az ELBA-s?
Írtam Neked Emilt!!
(stipistop)
Simnson S51 ill. Simson Schwalbe kezelési utasítás eladó, ha kellene vkinek.
VAn egy két simson star alkarészem, (blokk)2db használt kipufogom.
Jelképes összegért odaadnám vkinek, vagy etz 250 alkarészre cserélném.
üdv.
kobra
ja .: dunakeszin van.
Sziasztok. Van egy 6V-os fesszabom, elcserélném 12V-osra. Vagy eladnám a 6V-osat ha tud valaki egy eladó 12V-osat.
Nos nekem is lenne egy gondom : műkődő S51-es akku tőltőre és index kapcsolóra lenne szükségem (reális ár esetén meg veszem). Vagy akkutőltő kapcsolási rajz/leírás ha van valakinek legyenszives küldje el.
Helósztok!
Van egy eladó 16n1 es karburátorom, hiányzik a szivatója .
Ár:3500FT
06-30/368-4968
B.A.Z. megye -Múcsonyban
Válaszd szét!
Van 1. tekercs, amiről az 1. és a hátsólámpa mehet.
És van a 2 számú tekercs, ami az index, duda, féklámpához tartozik.
Ezek külön-külön alakíthatók...
Az 1. sz. tekercs csak az izzó és tekercs cserével módosítható. Így meglesz a 12 V.
sorszám: 1293 (61290)
( előzmény: schwalbe1978, 2006-09-04 20:00:11)
Akkor nagyonnagyon forrósítsd fel!!!
Helló! Át szeretném alakítani a világításomat 12V-ra! Mit kell hozzá kicserélni? Ami biztos:tekercsek,izzók, fesz. szabályzó! Lendkerék maradhat? Vagy még mit kell? Köszi
c3 kell bele, valóban, nem c4. c4 másra való. szegény sszilu :-)
Aha értem.
De én igazából elakarnám színezni a kipuffot azt hogyan lehet?
Kivülröl nem lehet?
Az acetilén nagyon jó anyag, főleg ha "cégnél kapja".
De 1300.- sok literjéért :-(
Üdv. Kisfürjesi
Amennyiben törelmes vagy, áztasd be petróleum fürdőbe.
De 400.- -nál többet ne fizessél literéért!
Üdv. Kisfürjesi
Keressél hosszabbat.
Üdv. Kisfürjesi
Igen, van. De csak 12V-os változatban.
Üdv. Kisfürjesi
Ja, én feketére perzseltem kívülről is,utána ledrótkeféztem, és olyan, mint a tükör.De ezt is csak mértékkel szabad.
Szeva!
Ha megengedsz 1 tanácsot:Én a Starom trutyis kéményét fellógattam fejjel(nyakkal) lefelé,és egy EREDETI "disznóperzselő alkalmatosságot" használva alágyújtottam.A csel annyi, hogy a nyakba irányítod a lángot, amig nem jön ki fellül tömör füst.Ekkor meggyulladt odabenn az olajos trutyi,és a tűz hatol felfelé.Miközben ég,néha kopoktasd meg valami fadarabbal az oldalát, hogy kipotyogjon a felesleg.Aztán újra tedd alá a lángot.Nekem ez a módszer bejött a Simómnál,és utána még négy másik gépnél is.Ha nem hagyod túlságosan felforrósodni, akkor elvileg nem színesedik el.
1-2 órán belül kész a tiszta munka.
Sok sikert, és nehogy a kezedre vagy a lábadra cseppenjen, mert qvára FÁJ!!!
Acetilén hol lehet ilyet beszerezni?
Na ezaz én is azért akarom szétt szedni hogy egy kicsit elszínezze a kipufogót meg, hogy ki legyen takarítva a kipuff belseje.
És ha kívülről,hogyha megperzselem akkor nem színeződik meg a kipufogó?
Én acetilénnel kezdtem hozzá, aztán kapta az oxigént ben a cégnél egész délelőtt :)
Kiéget rendesen, csak ahol vastagon volt, att kicsit elszinezte a kipuffot. Amúgy jól nézki. Nem sok TZ-t láttam még égett kipufogóvéggel :)
Vince
Vegyél normális 16n1-.. karbit, azzal jó lesz, ez a vékony súberes egy nagy rakás sz*r.
Üdv mindenkinek.
Hogy tudom kitakaraítani a kipufogómat?
Mivel égesse ki?és hogy?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv ZéDé.
Üdv Simsonosok!
Van egy S51N es gépem, s már régóta olyan bajjal nézek szemben, hogy a gázbowdenem valamiért szorul... ha balra fordítom a kormányt leáll a motor, ha jobbra, akkor emeli az alapjáratot, felbőg... s akárhány bowdennel próbálom, minddel ezt csinálja. Alacsonykormányos a motor, s karbi pedig vékonysíberes. Olyan módszerrel tudtam kicsit mérsékelni a hibát, hogy vezeték kötegelővel a trafóhoz fogattam a bowdent, akkor legalább nem áll le. De akkor is nagyon zavaró, s nincs ötletem mit kezdjek vele.
Kérlek segítsetek! Vagy akinek van ötlete, hogy lehetne ezt megoldani, írja le!!!
Üdv.: Szabi
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e Simsonhoz elektronikus feszültségszabályzó vagy csak az a kéttekercses van hozzá?
Működő Simson blokkot keresek max. 15000! Salgótarján és környékéről! email: kusz4@freemail.hu
C3 jó az a gyári , sizulu baromságokat irogat
sorszám: 1275 (61034)
( előzmény: schwalbe1978, 2006-08-31 18:14:45)
De a C3-as jó? Olyan van benne gyárilag is, nem? Vagy milyet rakjak bele?
Sziasztok!
Egy cimborám megbízásából kérdezném, hogy lehet-e valamit csinálni az SR50-es első kerekével, ha nyolcas van benne. Csak a csere segít, vagy lehet azt valahogy centírozni illetve kiegyensúlyozni?
helló
asszem, csak nagyobb a tűrése (magyarul eleve jobban kotyog)
ne tedd bele
sorszám: 1272 (60935)
( előzmény: schwalbe1978, 2006-08-30 21:11:17)
Helló! Azt akarom kérdezni, hogy meg ér-e 10.000 ft-ot egy s50-es blokk! Két komplett gyújtás van hozzá meg egy karbi! Annyi a baja, hogy főtengely szimeringes meg csapágyas! Ja és valaki tudja mennyibe kerül egy SKF 6303 C3-as csapágy(főtengely)? C3-as tól mennyibe és mibe külömbözik a C4-es? Üdv Viktor
Sziasztok!
Eladó S51-hez piros (asszem mindenki tudja, hogy elektronikus gyújtáshoz való) lendkerék, vadi új, és jeladós alaplap.
Van még egy-két alkatrészem 50-es blokkhoz. komplett váltó, kuplung, gyakorlatilag egy henger, dugó nélküli blokk. Bár ezek még nagyon tartósak voltak.
Ha vkit érdekel, megegyezünk. (óccsón)
szilard@varazsceruza.hu címre dobj levelet üdv.: Sszilu
Sziasztok!
SÜRGŐSEN KELLENE EGY S50B TANK!!!!!!
AKI TUD ÍRJON!!!!!
Eredeti Simson tirisztorosat, és még megmaradhat a töltésed , világításod. (már ha ez szempont)
Mert a babetta az nem tirs? :-))
Jaja! A babetta gíújtás az elég sokat kibír :)
Milyen gépet építesz? :)
Vince
Sziasztok! Milyen gyújtást ajánlatok 10-12ezres fordulatszámhoz? 60-as 4 felömlős hengerről van szó! Köszöm Imre
Hali
Elado!!!
S51 eshez bal oldali dekni a blokkhoz,kuplungkosár első kisfogaskerékkel,villaszár(aluminium)
komlett kerék,s50 eskomlett blokk!!!irj megeggyezünk!!cim:csibifmate@freemail.hu
Üdv:Ferus
Hello! Simson s50 4 sebességes(sperber) blokkhoz keresek alkatrészeket.Akinek van vagy tud valahol az írjon a laszlo.pfiffer@freemail.hu címre.Árban megeggyezünk!Előre is köszi!
Kedves BANDIT,köszönöm a segítséget,olvasgatom az okosságokat amit itt írtok,próbálok okosodni tölle,remélem sikerül.
Mégegyszer Köszönöm,a napokban megpróbálom,bár nekem s-50 N.-van.
Üdv. Goldcitrom
hello mindenkinek!
az érdekelne, hogy hogy tudnék mechanikus km/h órát feltenni úgy Simsonra, hogy nem a blokkba vezetem be a spirált hanem vmelyik kerékre kéne kivezetni?
Igen ez előfordulhat. Szerintem nem igazán egészséges a legnagyobb állasba tenni, mert nem biztos, hogy jobban fog menni a motor, sőt!
mzzzz
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|