Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Hello mindenkinek, van egy eladó 70-es simsonom : a gép szép esztétikus,jo gumikal, aksival,uj kipufogoval, biztositásal,( a blokkja kicsit már szoll,de megbizhato és jol megy!) az ár fix:55 000ft érdeklődni csak telefonon 06-70-294-15-81
Sziasztok!
Van egy 1976-os Simson vázam, kerekekkel, tankkal, apróságokkal blokk nélkül,korának megfelelő állapotban. Ár 10eFt.Cegléd mellett.
06 20 3785957
Elcserélném a Komar MR2352 és a rometemet egy simson-ra vagy még egy kevés pénzt tudnák még adni kb 12000Ft
Mndkét motor menetkész minden jó benne.
Érdeklődni ha akartok akkor a motorszerelo@citromail.hu címen lehet amúgy a két motor Egerben van.
Én szintén, és ugyan ott.
Sziasztok
Keresek Simson S51 motort hibás blokkal vagy blokk és kerekek nélkül Kaposvár közelében.
Kösz.
Én már láttam simoba üresvisszajelző beépítés cikket, és hasonló módon működ mint ahogy te leírtad, üresben kap testet a blokkban.
Csak a pontos menetét nem tom, h hogy kell megcsinálni és azt a cikket meg már nem találom ahl láttam
aha mondom nem tudom lehet voltak:)nem vagyok olyan nagy simson ismero csak ugygondolom hogy belerakni nagyobb munka mint amennyi haszna van:)
Hy! Mindig is fog szikrázni, akármit csinálsz vele! de alapvetően ha kicsi a szikra akkor az nem gond!!!
Voltak ilyen blokkok, pl. SR-50 robogók
Üdv. Kisfürjesi
Nem akarok hülyeséget beszélni de simsonba lehet nem lehet belerakni (bár nem vagyok tájékozott simsonok körébe annyira). Nekem 251-es etzm van és az üresjárás visszajelző a lánckerék felöli oldalon találhato egy kb 20-as furatban. Működési elve az hogy mozgatod a váltókart az mozgat egy bakelitet (szerintem bakelit bár nemtom) és annak a középén van egy fémpont és az érintkezik a "kapcsolo"-val(ami valojaba nem kapcsolo csak egy rugos vacak ami fesziti mindig neki magát)és így megkapja a testet, és kigyullad az üresjárás jelző lámpa.Ha meg nincs üresbe akkor ugye a bakelittel érintkezik és nem kapja a testet ezért nem gyullad ki. kb ennyi.lehet bénán írtam le:) nemtom amgy mindent meglehet csinálni, de szerintem simsonba ha nem is volt soha akkor rohadt nagy munka. Üdv!
Hello!
Üresvisszajelzővel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Hogyan lehet bekötni(S51). A blokkba mit kell beleteni? olvastam erről egy cikket esetleg ha azt tudja vki hogy hol lehet?
Sziasztok!
Van eladó oldaldobozom 2db krauser típusú.
Az ár 10eFT.
Érdeklődést ímélben várok az etz521@freemail.hu címre
link: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13349510
Keresek simson S51 motort hibás blokkal vagy blokk és kerekek nélkül Kaposvár közelébe
Eladó simsonporlasztót keresek aminek mindene magvan Eger belterében ha lenne valakinek szóljon.
Szia!
A két kerék érdekelne, ha jó a Schwalbe-hoz is.
Eladó Simson swalbe '85évj,középkék,megbizható,jó áll.ban,kihasználatlanság,és helyhiány miatt.(Kisújszállás) Iá:53e Ft Képet tudok küldeni.
t.adee@freemail.hu
Hali! Simson star eladó!http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/123484 Egyedi!Nem átépítgetett!Nézd meg!
hy!Szombathelyen keresnék 1pár ép hátsó teleszkópot,sport kipuf.-ot,hátsó lámpát,első sárvédőt,adnék érte 1 s50 blokkot gyútás és karbi nélkül.ÁRBAN MEGEGYEZÜNK!!!
Sziasztok!
Nincs valakinek sr2e-hez kapcsolási rajza, vagy esetleg tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni?
Köszi
Szevasztok
Simóba a mexakító szikrázik, tudom hogy ez gond, de cseréltem kondit is (eredeti) és még mindig szikrázik egy kicsit. Mondjuk a kondi elhelyezése már az oldaldeknibe került, mert az alaplapon nem lehet elhelyezni. HELP
De az neked nem is lenne jó, tekintettel arra hogy Te ventillátorosat keresel. .-)
Eladó Simsont keresek 16000Ft adok érte max cak ne legyen túl rozsdás vagy adok érte egy komar mr2352 segédmocit teljesen jó állaptban!!mindemn működik rajta
nekem csak egy működő blokk kéne!!!
Eladó Simson swalbe '85évj,középkék,megbizható,jó áll.ban,kihasználatlanság,és helyhiány miatt. Iá:53e Ft Képet tudok küldeni.
t.adee@freemail.hu
szevasztok!!!
szükségem lenne egy Schwalbe blokkra amit a hengerfejnél is fel lehet fogatni a vázhoz, és működőképes legyen!!!!
elérhetőségem: xr600r@freemail.hu
előre is köszönöm a segítséget!
Az a turbós motorral szerelt! A KR51/2 az az S51-es blokal szerelt! És a KR51/1S az meg azt hiszem az autómata kuplungos!
Szia!
1964-ig gyártották, de kb 10 évig készült pótalkatrész hozzá, így nagy valószínűséggel vázcserés lehet az Sr2-esed. Üdv: Norbi www.eredetisimson.hu
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sikerült vásárolnom egy sr2e mopedet működőképesen. Az adattábláján 1971-es évjárat van, de ha jól tudom csak 64-ig gyártották. Tud valaki ebben segíteni? Az adattábla még gyári rajta. Előre is köszi.
Olyan, mint az ES 125/1
típusszám. Az még a régi turbós szerintem :)
Vince
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy Schwalbenál a névtáblán mit jelenthet a KR 51 után a \1?
Köszi, de már sikerült megcsinálnom a fesszabot kemény száz forcsiból.
Van bele egy 12V 7,2Ah-s zselés akkum, majdnem zsír új.
Szia!
Keressél haveroknál 12V 5-6A aksit, ami nekik már nem kell.
Mert nem tárolja teljes ideig az áramot. De NEM cella zárlatos.
(Neked nem tárolásra kell igazán, hanem inkább puffernak)
Még mindig van 2 kipufogom egyik könyökkel. 1000ft/db, két kerekem külsővel belsővel felszerelve komplett fékkel 3500/db.
nem hülye a kérdés,de nincs. ha minden igaz akkor ma elviszik az összes alkarészemet starhoz.
Heló.Az a baj hogy rossz helyen van elvezetve a bovden és ha elfordítod a kormányt nagyon megtöri ezáltal meghosszabbodik kb 1mm-ert a külseje és elkezdi húzni a gázt.Szóval vezesd el más helyen.Nincs betéve valami szűk helyre.Próbáld meg valami laza helyen elvezetni ahol tud mozogni a bowden.
Heló.Én megcsináltam amit mondtál, most már egyen feszültségem van,csak túl nagy, 25-28V között. 12V-os rendszer. Következő lépés?
De nem az Amper az érdekes, Hanem a feszültség.
(Különben zener, sönt...)
Nekem 5000 km óta csak hiddal megy.
(De én nyomatékon szeretek utazni, szóval nem pörgetem szét a 60-70-es utazón.)
Kisfürjesi
A gratz hidas , diodás megoldáson én is gondolkoztam csak az a gondom vele hogy nem tudom menyi áramot vesz fel az aksi a generátorrol . Ha jol sejtem 3A körül ...
Meg nem akartam elhinni hogy ilyen egyszerüen meg oldhato a kérdés :)
Keressél környékeden elektronikai boltot, és kérdezgessél olyant hogy:
félvezetők?
egyenirányító-híd?
4 tűzősaruval csatlakoztatható?
hmmm... bruttó 500.- ban?
ja, akkor rendelek 1-et!
beszerelés után mérj feszt.
Eredménytől függő a következő lépésed...
Az a helyzet hogy a motoron már minden 12V-os.Ugyhogy köszi,de az nem jo.
Heló Berci. Nekem van eladó 6V-os fesszab ha az kell, 3000ft-ért
Tudom hogy 5000 a boltba. A környéken (Miskolc) nem találtam bontót ahol lenne.Szóval ha be tudnám szerezni 2500-3500 között boldog lennék .
Az a helyzet hogy nincs benne se akku se index (az előző tulaj ki szedte) és megpróbálom magam beszerelni őket.
Keresek Simson Schwalbe vázat burkolatokkal és kerekekkel blokk nélkül.
16n1 es Simson karburátor 3500Ft
S50es blokk szétszedve felújíttandó főtengellyel eladó
Ezenkívül más motoralkatrészek és motorok eladóak.
További információk:
www.szpmotor.gportal.hu
simsonos pályaverseny 17én a speedway nagy gokart pályán.további info a klub oldalán
Kobra!
Tudom, hogy hulye kérdés, de van Star szivatókarod???
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|