Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Helló. Van valakinek 70-es, 51-es 4 sebességes simson blokkja eladó?
Hali
Hol laksz és mennyit kérsz az 51-es tankért?Jöhet email-ben is.
Ha megvan még akkor érdekelne!
Az alap elöl Z15
hátul Z31
Helo van valakinek s50-es pupos tankja van cserébe s51-es vagy megvenném
Üdv mindnekinek! Nem vok járatos a Simók világában, ezért szeretnék itt kérdezni: egy gyári swalbe s51-es blokkal, hány fogú az első és hátsó lánckerék?
Szia!
És milyen más alkatrészt tudnál felajánlani helyette?
Kisfürjesi
Hali.
Érdeklödöm,van-e valakinek az sr 2 -s pedálos Szimó kerekéhez jó állapotú külső-belső gumija.
Köszi. Tamás
Svarbli-hoz térdvédő,első lámpa+fej,kormány,hátsó burkolat,váz ELADÓ!üdv:vizsi72
Sziasztok nemrég valaki írta van eladó benzincsapja 2500Ft-ért fém vízzsákos azt megkérem hogy írjon az e-mail címemre mer most nagyon érdekel itt a cím motorszerelo@citromail.hu
Előre is köszi.
Keresek s51 kismotort lehet felujitás elött állo is,blokk hibás vagy blokk és kerekek nélküli is.Kaposvár közelében.
Keresek eredeti Schwalbe tükröt. Bilincsest, mert a kormány végébe az indexlámpa van bedugva.
Az sem baj ha törött az üvege, vagy nincs is.
Keresek megvételre használtan, Schwalbe turbós motorhoz ventillátorházat ás deknit. A ház a fontosabb.
Simson S51 hez 60 ccm henger,dugattyúval gyűrűvel csapszeggel 4000FT Komplett kuplung és kis ferdefogazású fogaskerékkel 3000Ft komplett 3 sebességes váltó.5000FT Főtengely 2500Ft Deknik 2500Ft/db Blokkfél 3000Ft www.szpmotor.gportal.hu
Sziasztok!
Van egy 1976-os Simson vázam, kerekekkel, tankkal, apróságokkal blokk nélkül,korának megfelelő állapotban. Ár 10eFt.Cegléd mellett.
06 20 3785957
1400!!!!!
Hát ezt is megértük!
ŰDV. Engem csak egyben érdekelt volna.
Hali tata21!!
Már csak darabok vannak meg a blokkbol ha esteleg érdekelne valami cucc belöle akkor ird meg h mi az..
üdv:ferus
Szia Ferus! Engem érdekelne a blokk , mien állapotban van? Mit kérsz érte, vagy esetleg alkatrész csere nem érdekel?
Hali
Elado!!!
S51 eshez bal oldali dekni a blokkhoz,kuplungkosár első kisfogaskerékkel,villaszár(aluminium)
komlett kerék,s50 eskomlett blokk!!!irj megeggyezünk!!cim:csibifmate@freemail.hu
Üdv:Ferus
A válasz magyon egyszerű! Cseréld ki a GYÚJTÓRTAFÓT,biztos zárlatos, az Mz-m ugyanezt csinálta. Minden kicseréltem mire rájöttem, hogy lehjet azzal van a gond :-)
mzzzz
A simson.hu nekem működik, de Marci írta:
FIGYELEM új szerver van a szolgáltatónál, és az átállás nem ment zökkenő mentesen.
Az oldal működésében hibák merülhetnek fel.
A dátumkijelzést már javítottam, de pl a képfeltöltések sem mennek....
Mi történt a simson.hu-val?
Nekem nem jön be!
Hali!
Ugyanaz a jelenség... Kondenzátor, megszakító, pipa, gyújtóvezeték cserélve, de a simsonom ugyanazt produlálja... ahogy nagynehezen beindul, hidegen nagyon szépen jár de ahogy bemelegszik, magas fordulaton puffogni kezd, s leáll... utánna csak kb 10 perc múlva indul újra. Mi lehet a baj???? valaki valami okosat mondhatna!!
Előre is Köszi!
Üdv.. Szabbensz
Eladó!!
2db KOMPLETT Simo kerék. jó álapotú külsőkkel. fékekkel ,csapágyakkal. csak be kell szerelni.!
7000.- a kettő!
0630-976-72-42
Sziasztok! Keresek megvételre S51-es simson blokkot(gyujtás ,karbi nem lényeg) akinek van kérem jelezze. Megvenném,vagy cserébe adnék ETZ,PANNONIA,JAWA alkatrészeket. TEL:06702941581
Sziasztok!
Simson sr2-höz keresek működő pajzs alakú kilóméterórát. Ha valakinek van szóljon légyszíves. iglice@gmail.hu
Szóval megint feltettem a garázsaimban fekvő alkatrészek 1 részét.
Akinek valami alkatrészre szüksége van, látogasson el a SIMSON.HU adok-veszek rovatába.
Üdv. Kisfürjesi
Az általad keresett cuccos nem létezik. Csak a Schwalbén volt vízzsákos benyacsap, de az is műanyag zsákos.
Ha mégis volt ilyen, az esetleg csak az AWO-n, de azt nem ismerem.
sorszám: 1377 (64455)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-25 19:34:18)
Sziasztok szeretnék venni egy eredeti benzincsapot aminek semmi baja sincs és lehetőleg fémből legyen a vízzsákja.Adok érte 2500Ft-ot. Itt a címem ha valaki eladja motorszerelo@citromail.hu
Szia! Az én tapasztalataim szerint inkább kondi. A megszakitó rendben van?(beálitás,beéges)
Mivan, ide 1 héten 1 x ír valaki?!?!?!?
Akinek van ötlete a problémámra, megírhatná! Előre is Köszi!
Van egy S51 N es simsonom, s cseréltem főtengelyszimeringet a váltó felől--- Van szikra is, csak elég haloványnak látszik, miután beindul nagy nehezen csak puffog, prüszköl, dadog, meg mindent csinál, csak nem szépen jár... nah ez a megszakító halálának jelensége????? vagy kondenzátor???szerintetek?
Üdv.: Szabbensz
Sziasztok!
ETZ-hez hol lehet fehér indexet venni?Olyat szeretnék amilyen a Simson robogón van.A régin nekem ilyen volt és az újra is szeretnék.Elöre is köszönöm
Drága, épületgépészeti szaküzletekben...
Megmutatják.
Üdv. Kisfürjesi
sorszám: 1372 (64145)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-18 18:35:59)
Én hirdetek pár darabot a Simson.hu adok-veszek rovatában. Viszont olyan mennyiséget töltöttem fel alkatrészekből hogy össze-vissza van.
És most vasárnap este elvileg lejár a hirdetési határidő...
Üdv. Kisfürjesi
sorszám: 1371 (64144)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-20 17:04:31)
Sziasztok!
Van egy 1976-os Simson vázam, kerekekkel, tankkal, apróságokkal blokk nélkül,korának megfelelő állapotban. Ár 10eFt.Cegléd mellett.
06 20 3785957
Hali!
Van egy S51 N es simsonom, s ma cseréltem főtengelyszimeringet a váltó felől--- beindul, csak ahogy bemelegszik, (bár lehet hidegen is csak nem tűnt fel) puffog, prüszköl, dadog, meg mindent csinál, csak nem szépen jár... nah ez a megszakító halálának jelensége????? szerintetek?
Üdv.:
Szabbensz
etzé nem jó? friss fekete festéssel:)
Eladó Simson S50 lámpafejet keresnék lehetőleg jó állapotút ha lehet ha van valakinek írjon erre a címre beni92@egeron.hu Egerben vagyok lehetőleg 50Km távolságon belül legyen ha lehet.
Sziasztok
Keresek Simson S51 motort hibás blokkal vagy blokk és kerekek nélkül,
Van 82-es Schwalbe-m elado ,blokk és kerekek nélkül Somogy megye vagy közelébe
ha valaki tud valamit irjon
Sziasztok!
Simson sr2-es alkatrészek eladók. Szinte minden ami kell a motorhoz. Érdeklődni mailben: iglice@gmail.hu
Hali! Valakit nem érdekell gyári új 50 simson henger és dugattyú?
És milyen az a szilikon lemez és hol lehet beszerezni és drága?
2 mm szilikon lemez?
sorszám: 1362 (63940)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-17 19:54:38)
Valaki segítsen már a Romet benzincsapba milyen anygból vágjak tömítést?
Babonás gépek!
Péntek 13-án nem ismertem a Staromra.Alig akart beindulni,nem volt ereje, nem húzott és félúton cserbenhagyott.Úgy kellett hazatolnom.Másnap pöccre indult, majd' 1kerékre állt, kicsattant az erőtől.65-tel száguldoztam vele egyenesben.
Erről miért nincs fejezet a kezelési könyvben??? :)
Eladom 2 db simo kerék. fékekkel, külső ,belsővel! jo állapotban.
csapágyakkal.
4000/db
Eladó Szombathelyen egy s50 blokk.Gyújtás és karbi nélkül,reszelt hengerrel.A belseje jó állapotban van.A külselye kicsit retkes.MSN és E-mail címem:nagylajhar@citromail.hu Árben megegyezünk,vagy csarélném hátsó telókra (jókra),hátsó lámpára,vagy első sárvédőre.
Az a gond nagyon messze vagy
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|