:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy linket, vagy valami forrást ahonnan utánanézhetek a tirisztoros gyújtás beállításának?
Köszi
gab
Szia!
S51E-hez van hátsó kereked? Használt jó állapotú (nem rozsdás, meghajtó körmök nem törtek és 8-as mentes) is érdekel.
Üdv, Marci
simson s51-hez mennyibe kerülne benzin tank?
ALKATRÉSZEK! Vadonat új SIMSON és MZ, JAWA illetve ROBOGÓ alaktrészek! Gyári és utángyártott illetve bontott alkatrészek OLCSÓN! Blokk és váz alkatrészek, tuningok, tuning-szettek, gumik, akksik, felszerelés! SISAKOK, RUHÁZAT stb...
MINDEN AMI KELL! Vidékre akár postai utánvéttel is!
HÍVJ BIZALOMMAL, MEGÉRI!
Budapest
0630 4096093
streetes@freestart.hu
ELadó egy simson swábli...s51blokk, kaszni fele ujrafényezve..feel még vissza van..keresetek és küldök képet!
25ezer forint..
kokany007@vipmail.hu
Miért, hova lett? Eladták, ellopták a kolomárok? Nekem van egy földrajz atlaszom, 1975-ből, ott még rajta van. Most jöttem ám nemrégiben haza az OPNI-ból. Pedig ott olyan jó volt...
Szólj Dreamernek, az debreceni.
Nem bordó, hanem cseresznyevörös. (ezalatt nem a gyümi, hanem a fa kérgének színe értendő.)
sorszám: 1698 (75604)
( előzmény: mobelvagen88, 2007-05-17 13:36:13)
Május 18-19 motorostalálkozó Hajdúszoboszlón!
Gyertek!!
vettem tegnap egy 44-éves simson sr-2!naggyon durva rugásra indul,kaptam hozzá egy motortmég plusszba vagyis blokkot!gyári bordó szín!!
Nem tetted hozzá, hogy már a Szovjetunió sem létezik :D
Szerintem a Romet,Komar az Lengyel.Jawa,Babetta Csehszlovák.Riga, Verhovina Szovjet, és a Simi NDK.
Na jó, komoly válasz: a Simson NDK gyártmányú, a JAWA pedig Csehszlovák. A térképen hiába keresed, már egyik ország sem létezik.
sorszám: 1693 (75495)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-16 22:23:06)
Ööööö izééé.Most rontsam el az egészet :))))))) Na jó ;))) a simson valójában üzbég-kazah-ukrán konszern koprodukció :)))). Ne szivassátok szegényt azzal h amerikai... Egyébként nézz utána sztem te is tudod, az igazság odaát van :)))
:))))) majdnem leestem a székről bocsi,ami román az turbós :)) hát én nem tom :)) téleg olyan román beütése van a simsonnak?????? NEMÁÁÁ!!!!! Nem is tudod mennyi mindent gyártottak a szoci országokban... dehogy román... Ezt kikérjük magunknak!!! ;)))
sorszám: 1692 (75492)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-16 22:23:06)
Most mit szivattok? Hallottam róla, hogy a Simson valami turbó hűtéses, meg a Velorex is, abban meg Jawa motor van, és a Mobra is az. Az pedig tuttira román, ott még mentem is ilyennel. Vagy rossz a logikám, hogy ami turbós, az Romániában készült? Csak azért, mert tudom, hogy a Romet, meg a Babetta az Csehszlovák, és az sima bordás, nem turbós. Tudtommal más kismotort nem gyártottak a szoci országokban. (Haggyá' békén, hogy lenne már amerikai!)
Igen, a V2-es blokk is erre utal.
Dehogy is. Mindenki tudja hogy amerikai.
sorszám: 1689 (75469)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-15 21:48:21)
Ezt remélem csak viccből írtad :))) román ...
Talányos egy kérdés.:DDDD
???
sorszám: 1686 (75438)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-15 21:48:21)
A Simson is Román motor, mint a Jáwa?
Hi. Ti karbin a keverék állító csavart hány fordulatra szoktátok állítani?
Sziasztok!Csepptankos Jawa 250 es eladó vagy Simsonra cserélhető!!!! Alkatrésznek vagy restaurálni is kiváló alap!karbit kéne rajt beállitani meg 1 gázkar. )Forgalmi lapja van meg, amire rávan irva h forgalombol végleg kivonva ,de elvileg másik megyében forgalomba helyezhető.érdeklődni:etzrider@freemail.hu cimen, vagy 30/439-0997 es telefonszámon.Kérésre képet is küldök.
üdv
Hézagolási probléma lesz az én véReDényem szerint....
www.simson.hu-ra tudsz képet feltenni, és tudnak segíteni a motorral kapcsolatos kérdésekben.
Hello! Eladó egy Simson Schwalbe moci, 51-es blokkal. A főtengely hibájából kifolyólag nem üzemképes. Amúgy általánosan jó állapotban van,megvan mindene, napi használatban volt, csak a főtengelyt kell benne kicserélni/felújítani. Jár hozzá egy fúrt henger dugóval. Ára: 17000Ft Képet e-mailban tudok küldeni!
Helo!Simson S51-hez keresek tankot,lehetőleg horpadás menteset.A szín nem számít.Email címem mankey@citromail.hu
Keresd meg Szakállt, ha profi polírozást szeretnél.
Üdv!
Milyen összegben gondolta ? kb?
Biztos nagyon sok lenne a postaköltség, s úgy már nekem nem éri meg, még értemenni sem...
Hell!Lassan befejeződik a simsonom.Feltennék képet de nem nagyon lehet ide képet feltölteni,már kértem a szerk.et de semmi :((( sajnos.Ma lett rajta végre direkt légszűrő is,nagy nehezen rá lehet applikálni.Tényleg nagyon zsír lett az egész igaz baromi drága volt úgy egészében,sokan mondják nem vagyok ép,h erre ennyit költök,de sztem nagyon megéri,ha igényesen alakítasz,nem kókányolsz,mert az gusztustalan... Már csak polírozni kéne 1-2 dolgot rajta,ehhez kérnék segítséget,mivel kell azt szakszerűen végezni,filckoronggal?Nem fog felrozsdásodni?
Veszpr megyéből írok :)
Endúró fedlap van, és kalapácsoshoz való mágnes is. azt hogy delejtartó van e nem tudom, holnapra megnézem.
Holnap 4-5 körül ha tudsz hívj itt:
06706170625
Ha meg nem akkor majd itt egyeztetünk, mert ez postán feladva nem lesz occsóba :)
Hali!
Mágnes lehetőleg megszakítós rendszerhez, ha van alaplap, az is érdekel, oldaldekni pedig endurro-é, festése lényegtelen, csak ne legyen összehorpadva. Hajdú Biharból írtam...
Üdv: Szabbensz
Már találtam is.Ez akkor már van... De ami tutira nincs sehol az a kis lemez amibe a zár beleakad a baloldali (akku felőli) dekninél. Van ugyanis záram de csodálkoztam miért nem zár, hát nincs ott a lemez. Na ha olyanod van akkor az kell.
Nekem kéne egy. Ezt csak be kell pattintani a lyukba igaz?
Mágnes milyen kell?
Tirisztoros vagy kalapácsos gyújtáshoz való?
Oldaldekni Endúróhoz vagy simához?
Hali!!
Keresek simson S51 hez eladó alkatrészeket: ülés, vagy ha a lemez van csak, az sem baj,csak ne legyen szétrohadva, első felni+dob+tengely (lehetőleg aluminium felni) légszűrőház felőli oldaldeknit, és mágnest!
Akinek van eladó írjon mailt a "szabbensz@citromail.hu" címemre! Előre is Köszönöm!!
üdv.: Szabbensz
Nekem vannak.
További alkatrész és infó:
www.kisfurjesi.freeweb.hu
Olyan 12ezer a szett,amiben minden benne van.De a 70-eshez fel kell esztergáltatni a blokkot is,abba csak akkor menj bele,hanagyon biztos vagy benne,nem lehet visszacsinálni ugye...
A 60as simán rámegy,csak leszeded a régit,rárakod az újat (hengerfej a 60-asnál maradhat),beállítod újra a gyújtást,1:30as benzint be és már mehetsz is ;).Talán egyel nagyobb főfúvókát rakhatsz bele...
nem tudtam h lehet kapni. csak kíváncsi voltam. köszi a választ.
gab
Izé bocs ez a Streetesnek szólt...
Kéne olyan kis műanyag izé ami az első sárhányóba megy bele (a lyukba) és eltartja a fékbowdent, h ne verje le a festéket. Nagyon ritka cucc sehol se kapok de nagyon kéne, kókányolni nem akarok...
Egyszerű: Nem. És ne is próbáld ki, semmiképpen se erőszakold rá, egyszerűen nem odavaló,ha mégis sikerül,bajok lehetnek belőle :))) Ööö miért akarod te azt rárakni???Lehet kapni 60-as, 70-es S50 hengereket is...
Hali
Az lenne a kérdésem h az s50 es blokkra rámegy-e az 51 es henger??
gab
Állitható hidraulikus csillapitásu hátsó simson teleszkópok eladóak 5eFt/2db
Első teleszkóp új szimeringekkel kitünő állapotban 6e FT
ezenkivül főtengely, kuplung,hengerfej 3 as kuplung dekli,elsőlámpa, kerekek eladóak.
szabadospeti@parisat.hu
www.szpmotor.gportal.hu
Van egy eladó HONDA SFX robogóm is 130ért.
Épp most cserélek gyújtás felőli főtengelyszimeringet, mert az előzőnek megégett az ajka, így engedett. Viszont azt nem tudom, hogy mit kezdjek az új szimering belső felületével. Zsírozzam, olajozzam???
Krisz
Gondoltam én is ezekre a dolgokra majd megpróbálom! Köszi!
Szia!Mikor én a simsonomat vettem, nekem is "be volt állva" , de azért mozgott!Szétmentek a szimerinmgek, nem volt benne olaj.Cserélj szimeringet, töltsd fel olajjal és jó lesz!
Megszorultak az elsö teleszkopjaim nem tudom mi lehet a baj!Ha valaki tud segiteni irjon! köszi!
Helo!Simson S51-hez keresek tankot,lehetőleg horpadás menteset.A szín nem számít.Email címem mankey@citromail.hu
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|