Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
Simson füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze, lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.
Csodálja a család, hisz nem olajos a keze,
De tudják, most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep, újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Hi! S51-es tankomat S50-esre cserélném. Akit érdekel a biznisz, írjon 1 mailt a tanulo91@hotmail.com -ra!
Bocs 51 nek néztem:)akkor nincs:)
Nekem van 51es hengerm egyszersem volt fúrva csak a kippumenet egy kcsit vészes:(
Email:hanga3@citromail.hu
hellósztok! Érdekelne egy Simson S 50-es henger jó kipumenettel, nem baj, ha fúrni kell, de azért ne legyen utolsó túlméretes, cserébe adnék akár jó ETZ hengert dugóval, vagy kp-t. köszi
nekem van idomom svalbihoz, merre laksz?
e-mailra is válaszolok
gab
Pallás Attila Tuji. Ő a legprofibb szerte e világon.
Hátsó sárvédő, Schwalbéhoz? Olyan nincs! Lemezidom az létezik.
NIncs vkinek simson swalbi hátsó sárvédője?
Heló.
Aki tud olyan céget vagy akár magánembert aki 2ütemű mocikra (mz-re simsonra) is csinál kipufogókat és megbízható az szóljon lécci mert szeretnék a 125-s mz-re egy sportkéményt. Üdv.
A Riga Klub szerintem tud segíteni.
bizony bizony. Nekem van egy gyári állapotú VErhovina 3-asom. És pöccre indul, gyári festésseé, csak sajnma a szerszámos dobozom elérett már és széttöredezett. Tényleg nem tud valaki ilyet?
Mellesleg én nem barmornám szét ezt a VErhot semmi pénzért....
Egy Riga is.
sorszám: 2343 (86767)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-12-05 22:35:45)
Ha MZ, ETZ, Simson motorgenerálra van szüksége valakinek, édesapám vállal. (Sárospatak, Borsod megye 06-47-314-664). Tunninggal nem foglalkozik, de ha szétvan a blokk, vagy más egyéb problémák vannak, a festésen kívül bármit elvállal.
mzzzz
Valahl zázlatos a váz felé a féklámpád drótja valszeg.
de miért akarod megtörni a vázat?
csatlakozom
sorszám: 2339 (86641)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-12-05 22:35:45)
Ha nem akarod elcsúfítani, akkor sehogy! Egyébként is sehogy!!! Ha el akarsz b@szni valamijen motort, akkor vegyél egy Rigár, aztán fúrjad, faragjad, fűrészeljed kedvedre. Egy Simson ennél többre érdemes.
Helllo
Hogy kell megtörni a vázat mik kellenek hozzá?
Mert nincs, vagy lemerült az akkumulátorod.
Csonka Magyarország óta hol van itt távolság?
Még a Monarchia idején Kolozsvárról mentek vonattal a népek a Budapestre színházlátogatásra délután, este meg húztak haza.
Sziasztok mi lehet a baj ha benyomom a féket leszívja a lámpát?
Aki tudja írjon
szia Nézd meg a simson .hu
Szasztok!!
Kellene nekem egy tirisztoros lendkerék Simsonhoz!!! Ha valakinek lenne akkor hívjon vagy írjon:0630-402-0937 E-mail:sanyesz19@freemail.hu
Előre is köccke!!!
koszonom a segitseget a trafo nemigazan volt jo kimerte a haver most ugy nez ki minden oke megegyszer kosz
csa
Sziasztok!
Keresek 51-s simsonhoz blokközepet vagy blokkot egyben.
tel:205273676 msn/e-mail:nemeth_a@mailbox.hu
figyelj a trafó ehhez nagyon hasonló tüneteket produkál. Hasonló gondom volt már a TS-en. Nos akkor cserélj egy másikra, ami jó, aztán úgy próbáld. Ha szar, akkor meg nézd meg a gyújtáskapcsolót, aztán meglátod. Ezeket próbáld meg, annyival is előrébb leszel.
ÜdV
2-3honapig jo aztan elkezd kihagyni alapjaraton majd menet kozben leall utana nehezen indul amig meg nem hul hidegen erintesre ugrik alitolag nemigazan jok az utangyartott cuccok ezert tekercselore gondoltam,meg van itt par simo amit javitok mind jo csak az enyem szarakodik /suszternak jukas cipoje/mindentatneztem ujra kicsengettem akabeleket jonak tunik talan most a gyari tekercsel mas lesz 1-evembe kerult mire sikerult szerezni
ez a rovidzar lehet a gyujz kapcsolonal is? Esetleg rossz helyen van a kabel a kapcsolon?aA tekercselő azt mondja hogy szerinte nemis gyujto tekercsek amiket arulnak itt nalunk a boltban most tettem bele gyarit meg atneztem ujra, most nagyon pipiec
Ákos! Valami rosszul van bekötve. Érdemes az egészet átnézni, mert valami rövidre zár val.színűleg.
Állítsd kisebbre a gyertyahézagot.
Hellósztok!!Remélem tud vki segiteni!!!Most vettem egy nagyon szép gyári állapotú simson s51n es tipusu mocit és kitakaritottam a karburátorát!!!olyan baj van vele ha melege a moci vagy is már a henger jó meleg és ha felcszukom avilágitást leáll!!!de miért???Meg annyi hogy szerintem kevés anyagot kap mivel elindulok és felrakom kettőbe és ugrál és háromba is!!légyszi irjatok!!köszi!!Csáó!!!
atbogarasztam az egeszet egy kulonleges
ezustotvozetu kabelre csereltem az osszes vezeteket tenyleg tip top az egesz moci de ez mar a teteje mindenek
egyik pillről amasikra eldobja a szikrat es kesz bele az uj es tip top
csak kolcseges meg nemtudom hol hagy cserbe meg ket egyforma tekercset nemsikerult vennem
Egyszer is megértem, nem kell háromszor beírni! A denki miatt ne aggódj! 100000000% hogy nem attól. Majd utánakérdek még én is, aztán ha van valami leírom neked! Tényleg érdekes. Nem lehet valahol érintkezési hiba? De gondolom ez volt az első, amit megnéztél...
akor miert nyomja ki a gyujto tekercset mar a8-dikat 1 ev alatt nem ma kezdtem motorozni de meg ijet nem pipaltam + szakmam is megse jutok vele semmire
Most tekercselő haver proball valamit alkotni
akor miert nyomja ki a gyujto tekercset mar a8-dikat 1 ev alatt nem ma kezdtem motorozni de meg ijet nem pipaltam + szakmam is megse jutok vele semmire
rohadtul nem befolyásol semmit, hogy miből van a dekni. Egy, ott van a másik oldal, ami hűthet (meg eleve hülyeség ilyeneken agyalni), Kettő, anno nekem is műanyag volt a régi gépemen, és semmi nem volt. Meg eszembe se jutott ilyen marhaságon gondolkozni. Ennek kb annyi köze van egymáshoz: "kicseréltem a tanksapkát és kijukadt a gumim" szóval ez egyélő világon semmi.
Úgyhogy a műanyag dekni ne aggódj, jó aza gépeden és jó is lesz! Még ha nem is a legesztétikusabb...
a muanyag dekni nem engedi hulni alendkereket sztem nem veszi át a blokktól a hőt mind az aluminium
mit mondtok erre?ettől kimehet-e a tekercs?
várom a válaszaitok
akkor mégis minek van köze?
de ehhez miköze a Bing-nek meg a műabyag oldaldekninek??
sziasztok
s51b1-es simsonomba 1 év alatt a 4-dik gyujto tekercs van gyorsan eszi a gyertyat
uj a kondi es a trafo is a motor rendkivul erős 60-as a hengeruj bing 17 karbi. Volt olyan tekercs ami elsőre sem mukodott mar nincs otletem mi a franc lehet vele ha valaki tudna segiteni megkoszonnem
gyujtas oldali dekni muanyag nembajj?
email-pakos64617@freemail.hu ide lecci
koszonettel előre is
Üdv.
Szétszedtem apró darabokra,és közben colt egy költözés ami által leestek a kis jelzések a kábelekről.
Megaztán eddig nem volt benne akumlátór és most szeretnék bele tenni.
Szerkezetileg renben van,csak ez a fránya elektronika szivat meg.
De lehet hogy meg tudom oldani ha megveszem az aksit.Amiz leírtál oldalt azt már néztem de csak pénzest találtam.
Mihály
Mihael én tudok küldeni csak egy e-mail cím kéne.
hali.
http://www.ostmotorrad.de/setframe.php4?mainframe=http://www.ostmotorrad.de/schaltplaene/index.php&bannerframe=top.htm&leftframe=left.php
itt te is megtalálod a magadét, illetve kérdezz bátran van egy pár schwalbim. ;-)
üdv
gab
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|