Simson - új hozzászólás Összesen: 69 oldal
eladó egy egyedi far idom simsonra...nagyon jol néz ki meg egy gyári 51 es enduro kipufogó hőráccsal mindennel ...meg még sok alkatrész
Üdv!Egy schwalbe-t ujjitok és egy kis segitség kellene:Az üres fokozat mechanikám nincs meg ,pontosabban ahol lenni kellene a blokkban csak egy olyan bonomit szerű záró izé van de belül semmi hóbelebanc.Mi megy oda,hogy néz ki? A robbantott ábrák nem térnek ki erre. Köszi!
van egy pár eladó cuccom:
http://www.vatera.hu/mz_etz_250_alkatreszek_56108497.html
meg még:
http://www.vatera.hu/2db_simson_schwalbee_plusz_alkatreszek_egyben_56055980.html
én máá kiszereltem magam teccikérteni... :-) szép napot!!!
szerintem test hibás.le kell testelni a gyujtáskapcsolat és a tirisztort is
Elképzelhető, hogy a világitásnál a váltókapcsoloba összeéget az érintkező.
sorszám: 2451 (90991)
( előzmény: kotnyekcsaba, 2008-02-20 21:09:16)
Egy zégely gyürü rögzitia berugokart, a nagy rugon belül,pont A tengely közepére megy. ha nincs rajta kicsuszik.
vannak még mindig simson alkatrészeim egyre több optikai tuning és gyári alkatrészek + ami eddig volt jelentkezni a chris_k1@vipmail.hu cimre
:) kössz h védeni akarsz:) de tény hogy nem átekinthető az irásom
vettem egy s51-t, a berúgókart ráhegesztette a paraszt a tengelyre. megfogtam a berugókart, s kihúztam tengelyestől. mi rögzíti a berugótengelyt?
Oh, bazz... Nem hiszem el... :D
Ha valamelyikőtök vette volna a fáradtságot, és megnézi egy előző hozzászólásomat akkor az látthatta volna, hogy én normálisan fórumozok.
Azzal, hogy ugyan úgy írtam mint ő, akartam érzékeltetni, hogy ez mennyire zavaró.
Ennyi :D
Ha már itt tartunk, használhatnál néha vesszőket, mert eléggé zavaró, amit így egybeömlesztesz te is. Nem akarlak megbántani, de ha már kritika, akkor te is figyelj oda!
sr50-esem van.Fel kapcsolom a világitást jó.De ha átkapcsolom tompitottról fényszoróra,se az első se a hátsó nem világit.Miért?
most hirtelen nemtudom merre keressem bocsi elvagyok tévedve hol irtam?
halihó!
a műszerész akihez rendszeresen eljárogatok a mözövel,érdeklődött, tudok-e
simson s50-51est eladót,az a lényeg hogy magának akarja megcsinálni,tehát egy eléggé leharcolt darabot keresünk10-20000pengőért,ha tud valaki ilyet,akkor kérem jelezze a 06-/70/-774-92-55ös számon vagyide a fórumba ill. a mail cimemre.
Előre is köszönöm
üdv:András
Szia!
Én pl a "központozás" kifejezéssel vagyok zavarban. Mit jelent? Esteleg a "tagolás" mint kifejezés segíthet?
Zoltán
meik részét nem érted? elmagyrázom :)
Helló Tud valaki egy simson star üllés vasat olcsón?
hello mindenki
azt szeretném megkérdezni hogy van 1szinte teljesen új tirisztoros gyújtásom(nem babettás) új az alaplap+trafó a tekercs és a tirisztor "régi" és olyan gondom lenne hogy nincs szikra bekötve tuti hogy jó van kapcsolási rajz alapján raktam össze. Ja és a tirisztor másik simsonon tökéletesen működik. Ezen a simsonon meg nem de a babetta tirisztorral szép nagy szikra van. Mi lehet a gond szerintetek??
előre is kösz
Te meg esetleg nagybetűt, ékezeteket, stb...
nemazért de ha mondjuk használnál központozást akkor lehet hogy sokkal könnyebben olvasható és érthető lenne a hozzászólásod ezt most nem kötözködésből mondom hanem azért mert mégis csak kulturáltabban néz az úgy ki
eladók a következő alkatrészek
kormánytartó bilincsek polirozva csavarokal 500ft
blokktartó 500ft
simson tuning fejidom foncsor nélkül 500ft
babetta jawa tank bentincsappal tanksapkával horpadással 1000
simson n es nem flexelt kipufogokönyök500
simson swarbe teleszkopok 1500 pár
panonia p 10 es tanksapka 500
simson enduro kipufogokönyök 500
simson enduro berugokar
simson elsölámpa foncsor nélkül 500
villakiflik 1500
kuplungház 1000 lamelákkal együtt kompletten 2500
váltokar 500
egy darab babetta teleszkop 500
szivatoház 200
fölsö teleszkopcsavar 500 pár
markolatgumi gyári 800 pár
fék kuplung kar 500 pár
simson fék nyomo rúd 200
teleszkop fogó bilincs 800pár
hátsó fékdob biztositó 500
kipufogotartó (alsó)
tengelyek első hátsó simson mz 200 ft tol
egy pár s51 es simson teleszkop 1500
verhovina motorblokk kuplung, dugattyu hiányosan szétszedve 3000
simson star tank 2000
simson ülés 4000 simson elsölámpa 2000 hátsolámpa 1000
sztender 1000
elsöteleszkop 5000
villakiflik 1500
asszem yamaha dt sárvédő elenderebbal simsonra 1500
simson felnik gumival fékdobbal 3000 darabja
vannak továbbá még simson verhovina alkatrészek amik már anyira nem jelentösek
eladók az alábbi alkatrészek + nézd az alkatrészbörzét is
3 sebis blokk fedél 1000
hengerfej 1000
henger felujitás ráfér 1000
mz telo 1 darab 800 de csak 1 van
menetjavito, gumi sárhányo lánc 500
robogo kerék akár simson robogo tuning jó gumikal párban felnivel 3000
simson kormány 1000
verhovina lábfékkar 500
16 os gumik többféle 1000
swarbe kormány kezelöszervekkel fék kuplung karral 1500
mz oldaldeknik 500ft
verhovina kezelöszervek jó álapotban gyári markolattal 1000 komplett
verhovina ülés 800
verhovina hátsoteleszkop800
80 km es km ora 1000
nagyon jol kinéző hátsó sárvédő mint robogon vagy crosmotoron hátsolámpával 1000
verhobina váz elsöterleszkopok stender hátsokerék tank egyben 3000 alkatrészenként is eladó
verhovina blokk kuplung dugatyu hiányos könyen életrekelthető 3000 alkatrészenként is eladó
ford fiesta fényszorok párban akár motorra is tökéletes foncsorral 3000
Nem. Nem ér annyit. Túl drágán vetted. :-(
eladó uganitt egy s51 es simson blokk nélkül nagyon jó álapotban elsöteló nagyon jó váz nagyonjó ülés gyári gyári ülésvas ahogy a gyárbol kijött nagyon jolnézki az ülés tank deknik elsölámpa hátsolámpa minden megvan festés nem szép de lelehet mosni benzinel alata jó a festés egyben 20 ezerért komoj érdeklödönek 18:) csere érdekel
eladó egy s50 es simson ujj festés sport fötengej igényes külső jó gumik hátul teljesen ujj elöl niormális jó fékek 60 as henger s51 es tank höfokmérő km ora nagyon jól néz ki ára 55 ezer csere is érdekel irjatok mailt és megbeszéljük
Eladó az 50es simsonom:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1816823&command=ugras&screenwidth=1600
Hali!
Elképzelhető, én már így vettem. Fent a motor.hu-n de még eddig nem nagyon kapkodtak utánna
meg gondolom a kipukönyökis új /az utángyártott lilulós/. Amúgy szép motor. szerintem reális ár érte.
amúgy ha tényleg el akarod adni akkor ne vaterára tedd, hanem inkább hasznaltauto.hu/#motor, hasznaltmotorok.hu, motor.hu meg ilyen oldalakra.
Mer mér? Én 100.000-ért vettem meg vettem rá 5000ér a dobozot és akkor nem ér 95000 Ft-tot????
Érdekes.
sorszám: 2425 (89653)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2008-02-01 23:47:16)
Na, maraggyá' mán! Ha még TS-250/1-est hírdetnél... Akkor talán.
Mert hosszú egy kicsit az utángyártott váltódob. 2mm-ert flexülj le belőle. Ha nem utángyártott, akkor meg ekecsülj a dekli alá egy jóvastag, kb 2 mm-es tömikét. Oszt jó lesz!
Sajnos annyi időm nincs, de elhiszem
Eladó Etz!!
http://www.vatera.hu/mz_etz_250_arcsokkenes_50651626.html
Ha érdekel megegyezünk!
www.bonto-teka.atw.hu itt megtaláljátok az aktuális alkatrészeim listáját,a lista nem teljes így ha vmit nem találtok írjatok vagy hívjatok és tájékoztatást adok róla.
szalmi88@freemail.hu
06705429151
Mindenbe beleszólni ? Frankó... erőltesd csak meg egy kicsit az agyad: nekünk van egy befejezetlen ügyünk...
Egyébként megint mellébeszélsz - nem a fulladás a lényeg, hanem az, hogy valami iszonyú primitív módon nézed hülyének az embert.
Azért te sem mész a szomszédba egy kis irritáló, cinikus hangnemért, ezt ismerd be..Ugyanúgy, ahogy én sem :DD Csak én ezt már tudom magamról, elfogadom, és ki is merem mondani:)) Sőt néha még élvezem is :)))
Kezdhetsz visszavenni kicsit... Mondjuk tipikusan az vagy akié mindíg az utolsó szó. Ennyi. Akkor is fullad nagyobbal. És nem csak az enyém. Nem kell minden sz*rba beleszólni, állandóan csak a kioktatás megy a részedről holott ez egy segítségről szóló fórum.
az azért van mert vékony a tömítésed az oldaldeklin ott eredetileg 0.5 ös klingelit volt amúgy felejtsd el a rajlapból kivágottat meg a szilifon tömítést vegyél a boltban egy készletet nem drága 200ft majd otthon vágj ki füuetborítóból ogyanojat a kettőt tedd fel egyszerre és láss csogát!!!
Üdv mindenkinek!
1969-es 175ccm-es CZ -hez keresek alkatrészeket!
Cserébe tudom ajánlani SIMSON
alkatrészeimet!
Ha van CZ-hez cuccod írj!
Star festésre szorul kicsit szétszedve. Blokk felújitva új gyujtásalkatrésszel új gumikkal... Plusz adok egy vázat teleszkopokkal sárvédökkel hozzá
06702912829 Kecskemét
hever@tvn.hu
hali. érdeklödnék nem e tudná meg mondani nekem valaki hogy miért van aza s 51-es blokkomnál hogy nem huzza vissza a váltokart mikor 2-est teszek neki meg amikor 3ast (lábbal viszont vissza tudom nyomni könnyedén)
Nem ezért mondom. Lassan fél éve hiteget egy lánckerék ügyében, annyi gerinc sincs benne, hogy azt mondja, mégsem kell neki. Ha visszaolvasod a topicot, érteni fogod.
sorszám: 2412 (89224)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2008-01-25 22:30:49)
Azért ezt ne mond. Az enyém 60 ccm-es, 4 felömlős, 16-os lánckerékkel, és 72-es fúvókával. Amikor alap 50-es volt, akkor is 72-es fúvóka volt benne, de 15-ös lánckerék. Jól megy. Kaposvártól Lakitelekig, meg vissza 1,9 liter/100 km volt az átlagfogyasztása a jószágnak, 50-55 km/h-val. (Nem nagyot mondás, bőségesen vannak tanúk rá.)
Azért ezt ne mond. Az enyém 60 ccm-es, 4 felömlős, 16-os lánckerékkel, és 72-es fúvókával. Amikor alap 50-es volt, akkor is 72-es fúvóka volt benne, de 15-ös lánckerék. Jól megy. Kaposvártól Lakitelekig, meg vissza 1,9 liter/100 km volt az átlagfogyasztása a jószágnak, 50-55 km/h-val. (Nem nagyot mondás, bőségesen vannak tanúk rá.)
Látod... teljesen hülyének nézed az embert. Kicsit úgy tűnik, te is a nagyotmondó, de komolytalan alakok táborához tartozol...
Még mindig a 16 fogút. Menet közben bármilyen 72-nél nagyobbal fulladt, most így tökéletesen működik.
És mekkora lánckereket használtál ?
Összesen: 69 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|