:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Helló mindenki!
Valakinek nincs eladó Pannónia főtengely? (T5)
Üdv
Sziasztok!
P21-es vagy P20-as pannóniát keresek,aminek a műszaki állapota pocsék(tiszta rozsda,fészerből előhúzott szerintem :) )
Ha tudtok valahol ilyesmit,akkor kérlek írjatok...
Lenne még egy kérdésem;a papámnak volt ilyen motorja fiatal korában,és ódákat zeng róla.Azt mondja,hogy sokkal többet tud,mint a 350-es jawam.Utánanéztem,és mindkét motor 26Le,ezért nem nagyon értem,hogy mitől tud többet?!?Érdekelne többek között a végsebessége!?!
Előre is köszi!
na ide is akartam írni valamit, csak semmi értelmes nem jut eszembe, úgyhogy ennyi a hozzászólásom :)))
Szia!
Azt hiszem, hogy 2200 ft. az uzvonalengedély, ugyhogy ez is kész rablás. Én utánfutóval viszem vizsgáztatni az biztos.
Dezső
Köszi.Mi van a többiekkel?Nem ír senki!!Üdv.
ja jól elvagyok magmban :))) Sok sikert a vizsgáidhoz..
Jól elbeszélgetsz itt magadba kolléga.Gondoltam írok már én is valamit,hogy ne csak a te neved szerepeljen itt állandóan:-))))Alig várom már,hogy hazaérjek majd a vizsgák után(júl.17:-((((..),azt jól meghajtsam az én mis drága átalakított P 10-esemet.Ja de előbb le kéne vizsgáztatni.Ki van cse
erélve az első gumi,van rajta PRIZMA!!!!!!! hátul,tettem rá egy láncvédőt amit házilag csináltam két bicajnak a láncvédőjéből.A helyzetjelzőt meg majd bekötöm gyorsan azt uzsgyi vizsgázni.Az útvonal engedély mennyi mostanság??Üdv.
ez az Előd motorja??
http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=146285&command=ugras&screenwidth=1024
Ha a tiéd, akkor miért akarod eladni??
a 21-es mellett lehet jobb lenne ha ott állna még1...
igaz ez nem az én dolgom...
Majd talán holnap este.
Nos az a helyzet,hogy a mai napon találkoztam a dezsővel,és mint kiderült,a bovden amit többen is kértek,csak az egyhengeresekhez jó.Ha emlékeim nem csalnak,akkor nem voltak sokan rajta kívűl aki nem ilyet szeretett volna.Remélem nem haragszik senki aki már elvitte tőlem,és nem ilyen kellett volna neki.Bocs.Szóval csak egyhengereshez jó,mert a kéthengeresén majdnem kétszer olyan hosszú a bovden,és más a formája is.Üdv.
igaz szekszárd felé kerülő.. de sz.tem úgy a legegyszerűbb.. de ha az őcsényi bekötőúton jösz, akkor küdök téjképet :)
az nem jó!!! decsen szombaton rally lesz ha minden igaz, szerintem az egész falu le lesz zárva...
tudom hol van az Őcsényi leágazó:)
oké majd elmondom, hogy találsz ide :)))
Nem, Várdomb felől szerintem
megbeszéltük.. rámcsörögsz és egyeztetünk.. szekszárd felöl jönnél???
ok, ha jó idő lesz szombaton átnézek, viszem az én léptetőimet meg a tárcsát és összehasonlítjuk
viszont a villák kopása elképzelhető.. péntek este jó meg szombaton is kb 4-5 után... ha gondolod hozd el a másikat, aztán akkor egyből össze is hasonlíthatjuk..
na akkor kezdj neki mégegyszer :)))))
nem, az a berúgótengely mögöttt van.. nem a tárcsánál.. ez az ollórugó másik típusú váltóknál volt felül ... nekem 2-ből egyesbe váltásnál a tárcsa "járataiban" meg akadt az ablakos...
Bassza meg magát ez a kurva gép.Begépeltem neked egy jó sztorit,ráadásul jó hosszút,az ez a retek gép nem kitörölte??,"+!%§§%!+"§:-((((((((((((((Majd leírom neked mégeccer legközelebb.Üdv.
Na Mac voltam itt keszthelyen egy öregnél és kifaggattam mi lehet az oka hogy nem vált. Azt mondta lehet hogy megszorul valahol, a léptetővillák vagy nagyon el vannak kopva és lehet nem tolják össze rendesen a fogaskerekeket.
A tárcsa és a lemez között tényleg van egy három menetű villás rugó?
Az enyémen nem volt, azt mondja a koma, hogy az huzza vissza a váltásnál.
na ma is jó termésünk volt :))
krossz versenyző hmm.. ehy krosszgépet kipróbálnék.. azért járok szar utakon mert ha sokat mennék az országuton akkor biztos megfognának.. így is pár hete földesen bementem szexárdra.. a tartsay utcán ami van benzinkút az az melletti utcán mentem.. igaz annyira nem merészkedtem ki, hogy az útról lássanak :)))
áhh hát kezd rombadölni a dolog :) ájh egyetemre engem soha nem vesznek fel :) de azé reménykedek :) ha másnem akkor lehet azt kissebb szinten is tanulni, csak hivatalosan nem tervezhetek :((
Miért nem mentél el krosszversenyzőnek?:)
Amúgy a sulival mi a helyzet?Állnak még a gépészmérnöki reményeid?
jó az.. nekem terepen sokat kiszolgált.. olyan sárba mentem, aszittem ki sem érek belőle, beragadok.. de nem.. igaz nem szívesen, de a nyélgáz segített rajta.. szépen kimentem.. ha nagy sár volt mindíg a vasuti töltésen repesztettem a pannoniával is megpróbáltam.. mondom 1-2 paci a különbség meg 1-2 kiléó.. áá simán menni fog.. ja persze meg ahogy elképzeltem
30-40 fokos szögben akartam felmenni (simoval lazán..) ennek felment az első kereke a hátsó követfogott még rá is húztam a gázt, hogy felmenjek, egy pillanat alatt már keresztbefordultam a töltésen.. úgyhogy inkább egy 7-8 centis helyen mentem el vele :))
Na ja, majd hívlak.
nekem sosem volt simsonom, ugyhogy nincs viszonyítási alapom:)
a simo blokkot most szedtem szét.. hát a pannoniáé szimpatikusabb :))
ezt akkor még lebeszéljük...
a robogó nekem nem kellene :)) inkább egy simson mint egy robogó :) de inkább egy pannonia mint simson :)
Ja igaz, nem most kéne hogy elmeszeljenek:)
Megmondod az utca és házszámot és odatalálok vagy mondasz egy fix pontot ahol talizunk és oda megyek
de itt a falun belül.. mert felmennék én a mocival, csak most hogy a jogsi folyamatban van, a központban nem járkálnék szivesen :)
Na ja, térkép nem kell, csak oda találok valahogy :)
Szombat vagy vasárnap mennék át,ha jó idő lesz.
21-es is még egy nagy kaland lesz migre abból motor lesz:)
csak hát az nem jó.. :((((
jóó megvan még a számom igaz?? ha nem találsz a héten cuccot, pénteken szólj küldök térképet, hogy találsz ide..
az lenne a legjobbha a 21-essel tudnál jönni :))
Vazze ilyenkor rossz a P21-es is, simán átmentem volna azzal az alkatrészekért.
Igy lehet robogóval megyek át:), az se rossz járgány 1996-os Piaggo, ez volt a első motorom, 50ccm, de nem hagyott még ott sehol:)
Mert kéne egy olyan tárcsa és léptetővillák.
a hegesztettet oda tudom adni.. egyébként a motornak egyébként is szétszedés lesz a sorsa.. szóval.. úgy kaptam a másik fórumról bervas-tól mert én meg adtam neki egy skoda karbit meg váltót..
szal szét lesz szedve.. csak a kérdés mikor..
tárcsát tudok adni az van bontott..
Mac azért még ne szedd szét a motort:)
Lehet nem is ez a gond vele, mondom próbálok még szerezni:)
ha kell akor szivesen "kölcsön" adom nekem is elég kevés cuccom van.. anyi nem jöt össze, hogy tudjak el tudjak adni belőle..
tehát ha sürgős a motor, és nem találsz, akár a hétvégén is oda tudnám adni...
Kösz Mac a szivességed, de azért próbálok itt keszthelyen hátha fel tudok hajtani egyet.
persze a tárcsával is így vok.. most per pill nem kell.. odaadom, aztán ha te találsz másikat akor majd azt nekemadod azt kész.. (nekem is ilyen van az egyikben, ki tudja mikor jön még jól..)
oké előkeresek egy ilyen tárcsát... mást nem tudok mondani.. ha úgy jön ki kiszedem az egyk T1 blokkbólé a léptetőt, aztán majd visszaadsz másikat, ha találtál.. ha így jó neked..
Mac! az a nagy helyzet öcsémnek szerzett másik blokk lesz beépítve a motorjába igy nem lehet kivenni belőle, mert az ővét amikor elhoztuk totál szar volt ráadásul még berhelték is:)
Öcsém jövöhéten tudná beszerezni a bovdeneket csak.
És amit találtál léptető az ablakos?
A tárcsa lemez (vas lemez) van rajta.
És az jó ha lemez, elég vastag, nincs elhajolva, de a tárcsa amin van az a 4 pöcök az kicsit kopott, lehet a sok erőltetéstől amikor nem vette be kettesbe, a mozgatókar karmai ledörzsölték.
kívánságod parancs :) egy hegesztettet találtam.. másik nincs.. ha jól emlékszem azt mondtad hogy tesód gépéhez lett véve egy másik blokk.. abból nem lehet kiszedni a léptetőt? legalább egy próba erejéig?
MILYNE házban fut a tárcsd tengelye????
(ha felölről belenézel milyen anyagú a tárcsa fölött látható "ház" aluminium vagy lemez??)
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|