:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
őő ez már szokásos kérdés az újak felé: "gazdag vagy??" ne számíts arra hogy fillérekből kijön...
végsebesség igen-igen függ a típustól...
Szeretnék venni egy pancsit, sok pénzem nincs, úgy hogy egy nem túl szép állpotban lévő is jó lenne. Majd otthon feljavítom. Ja mennyit bírnak meni sebeségre. Eddig JaWA Californiam volt.
francoprovolone@freemail.hu
06304141610
Széles utat gumifákat
ELADÓ!
2db PANNÓNIA P10 HENGER, enyhén rozsdás, de furatható mindkettő, jók a kipuff menetek is, 2000Ft/db, 1db PANNÓNIA KIPUFOGÓ pici horpadással, jó krómmal (apró vakrozsda foltok), furulya nélkül, könyökkel(jobbos), 6000Ft.
70/3698050
steelheart6@freemail.hu
Kérésre képet küldök!
Üdv!
Ádi
Na ja Doni:)
Hüvősebb nők azok milyenek svédek?
Na mocira térve, nagy szívfájdalom ért.
Faszán össze lett rakva a P21-es, öreg megcsinálta, eljött hozzánk szombaton hogy az alapjáratot beállítsuk, sikerült is, erre 0-át nem akarta bevenni.
Másik az hogy leállítottuk, mikor akarjuk beinditani nem indul, jobb hengerben a dugattyú egyáltalán nem megy.
Na az öreg már gyanakszik valamira hogy elgyírodott valami csapszeg vagy mi.
El is toltam hozzá, majd megnézi mi lehet a hiba oka, de ő már mondta nekem mielőtt nem volt meg a motor hogy 20,21-es be ne a házba:).
De ha egyszerűen nekem ilyen moci kell, valahogy ugyis megcsinálom:)
Előd
ehh na ez így kicsit kevés volt.. melyik típus évjárat, stb... akár mondjuk elfogadok képet is :)))
Hali! Van egy eladó Pannóniám, ha valakit érdekel írjon e-mailt. Tudok köldeni képet! Papírja sajnos nincs.
Működőképes. Iá: 25000Ft
Kell a hely és a pénz. Meg kicsi a motor, megfájdul rajta a hátam a görnyedésől.
hátjah ez így van :) de egy motorozás keretében eljöhetsz Előddel cseresznyét szedni :)))
nézem én itt, hogy mi rohad????:)
Debreceni parasztgyerek vagyok, gondolom Te dunántúli vagy:)
Ez mán így szok lenni, ha enni akarok!!!
D
Urak, eladó a Bervám, meg az összes cucc hozzá. Ha valaki tud érdeklődőt, ne habozzon eljuttatni a hírt. Köszönöm :-)
egész szépek :) na de hol is lax? :) pár napon belül le kell szedni, mert elkezd rohadni....
Előd!
Ízlések és ponok.
Ha Neked inkább a hűvösebb nők jönnek be, akik hirtelen gerjednek, hát legyen!
Amúgy is olvadni az emberfijának illik!:)))
Mac!
NEKEM KÖLL CSERI!
JÓ NAGY ÉS BÓRDÓ???
ABBÓL 2-3KG-RA VAGYOK HITELESÍTVE!:)))
Ja megy az élet 1000-rel:)
Ma rakom be szerintem a blokkot a vázba, hazamentem Khelyről, aztán holnap az öreggel beállítjuk az alapjáratot.
Öcsém megszerezte a fékbovdenokat, a lamellákkal még nem tudtam elvinni Garára, majd később. Hogy oldjuk meg a szállítást?
nabasszus nem vagyok itt azt mekkora lett itt az élet :)) ez a rohadt net naon szaraxik.. volt hogy 2 percet neteztem azt le is dobott... na már stabilizálódni látszik a rendszer de még mindíg nem a legjobb :( Előd: örülök hogy nem adtad el a 10-est :)) jó motor az :)
tényleg: nem kell cseresznye? van annyi mint a dög :)))
Doni!
Akkor már be is rendeltél párat éjjelre a pajtába?:)
És nem olvadnak el a nagy meleg hatására? cukorcicababák?
:)))
parasztlányka van, de Ő már az én menasszonom!!!!
Viszont nemcsak Baján vannak jó nők, hanem Debrecenben is! Bizisten, ezek a napra meg a melegre jönnek elő!:)))
Doni!
Melyik mocival menjek?:)
Amelyik beindul?:)
Akkor a pajtában kell aludni, szalmaközt?parasztlányka is lesz?:)
Előd
Előd!
Há még jó hogy gyere!!!
Nagymaminak meg nem kő szóni és akkor is bőven elegendő lesz a kaja.
A szállással se lenne gond: aludhattok a szentélyben, a garázsban a 250-es mellett.:)))
D
Motormen a gond az hogy van multimeter, csak a Pancsinak szabályozatlan töltése van.Mérhetem de minden fordulatszámon más és más,a multiméter csak ugrál olvashatatlanul.Nincsen se feszszabályzó, se dióda, ez nem MZ.Sokkal jobb a próbalámpa. Valahol slusszol a világítótekercsen keresztül ahogy ráadom a világítást.
Motormen a gond az hogy van multimeter, csak a Pancsinak szabályozatlan töltése van.Mérhetem de minden fordulatszámon más és más,a multiméter csak ugrál olvashatatlanul.Nincsen se feszszabályzó, se dióda, ez nem MZ.Sokkal jobb a próbalámpa. Valahol slusszol a világítótekercsen keresztül ahogy ráadom a világítást.
Doni!
Engem már nem is invitálsz felétek?:), egy igazi bélpokolost, engem a nagymama főztje nem hízlal, pedig vannak adagok rendesen.
:)))
Igazad van! Végülis az ember azér' dolgozik, hogy meglegyen a mindennapi betevő:)
Gyik: multiméterrel mérhető, vagy ha az a baj akkor keress valakit akinek van. De ha ez mind gond akkor hogy akarod megjavítani? Ahhoz hogy bármit csinálj szerszámok kellenek...
Doni!
Hétvégén beteszem, amit be kell:), oda ahova kell:)
Jó kis versike, grat.
Előd
elcsesztem, az utolsó sorban az "az" helyett "mindaz" lenne
Előd!
Amúgy már készültem még 1-et facsarni szíveden a P10 megmentésének jegyében. Át is alakítottam egy régebbi költeményemet a mocidra ennek céljából:
"Érezni a múltat és fájni a jövőt,
Kívánja az, ki nem érti,
Miért múlandó az, mi motorszívében örök."
Sniff, hol 1 PZS, valabi belebent a szebembe...
Szóval sose bánd, hogy onnan nem áll pénz a házhoz, inkább kérj kölcsön ... akárt tőlem:) csak ne épp CX vásárlás közepette érj:)))
Doni
Előd!
Nagyon helyes, a P10-es nevében is nagyon köszi!:)))
1956-os TLT vár új és szerető gazdira, akinel nem a sokadik a sorban, hanem a NAGYŐ!!! Persze Ő más és a szerencsekerekes viktorokat se komálja...:)))
D
http://kep.tar.hu/doni99/27673747#2
Pet!
Nincs titkom, illetve ezen a téren nincs:)
Na, a gépet én 300.000 HUF-ért vettem és még kb 20-at kőtöttem rája.
Ha valaki elviszi 300 alatt vmivel, akkor aszondom legyen boldog Vele, de a cigánykodókat elküldöm meleg eb vidékre:)
Persze 1 havernak van esélye egy "csak most, csak Neked" akciót kifogni, persze nem Teszkó áron, hisz a minőség se az...
Le van veteránozva a gépezet, nevemre még nincs írva, de barétom az előző tulaj, így ez nem gond. Talán ez év novemberig van műszakija, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak október.
A Csepkó várja a felújítást:(
D
Doni!
Már le is vettem a hírdetés,de csak miattad:).
Annyiért amennyit kértem ugyse vitték volna el:)
Te milyen zöldet adnál el?
Előd
Huhú az a zöld motorod nekem nagyon teccik, mennyit ér egy olyan? (mailba is jöhet ha nem nyilvános).
Hány motort akart felszámolni a szettből?
Csepel250ke hogy s mint van?
Sziasztok. Dunakeszi környékieknek mondanám, hogy az üzemanyag hétvégén 5, ill. 10 Ft-val olcsóbb külföldi kutaknál, a keverék már most is kb 10 Ft-val kerül kevesebbe mint itt Bp.-n. Árat nem mondhatok
Előd!
...én beszélek, akik adogatja el a mocikat, épp a zöldtől próbálok jópízír megválni.
Mondjuk én halmoztam rendesen:)
Abban viszont 1-et értek az otthoniakkal, hogy a P10 hűségesen várna Téged a sötét garázsban, hogy aztán ismét a nyári napsütésben falva a kilómétereket büszkén mutassa koros, de nem éppen kopott fényét!
Doni
Doni!
Lehet nem adom el:), ha örüljetek, otthon is mondták hogy 21-esel éljem ki magam és ha megunom hogy mindig otthagy akkor majd visszatérek a 10-eshez:)
Előd
Kösz motormen!Nem igazán tudom hogy lehetne megoldani a mérést.
Jesszusom, most láttam a P10edet az interneten hirdetve...
eladod?
...szegényke, sniff:(
readálva = reagálva
... legalább is mifelénk
...gondolom ott is oda vannak a jányok a Pancsikért, meg a srácokért:)
De egy vmire vigyázz: mielőtt a lányok szerepcserére gondolnának, ne Te tátsd a szád:)))
Ja, és hogy Pannóniásat is írjak: 1964-ben a T1-est leváltó T5-ösökön csőlámpa volt. Létezett krómozott és festett változatban is. Ma a börzéken brutál árakat kérnek érte, de ha van vkinek feleslegbe', akkor aggya nekem:)
leveled végére readálva:
...elképzelhetőnek tartom, hogy ezt nem tőlem akarod hallani, de:
- Előd, hát rakd be!:)
Mijért nem akartam üzemgazdálkodni? Mer' nem vettek vón fel másodévre a debreceni egyetemre...
Hehe, asszem Előd Néked már írtam, de ha nem: amikó én oda, Dunaújba jártam 1 évet fősulin, akkor barátnőm (azaz 7vége óta menyasszonyom) már 9 éves volt:)))
Doni
és oda vanak a pannoniákért mi? :))
Mac!
Akkor vizitáltatok egyet,mindent a szemnek semmit a kéznek elve érvényesült?
Felénk is vannak csinos lányok,főleg Baján, egyszer átjössz, meglátod, csak tátod majd a szádat:)
Előd
Doni!
Látom nem merted bevállalni a gombászást, hátha mérgesgombakostóltató szakra vettek volna fel:)
Miért nem akartál üzemgazdász lenni?vazze?:)
Lehet hétvégén berakhatom a blokkot a vázba:).
Előd
Nem vagyok elektromos szakember, de mivel senki nem válaszolt: én töltés problémára gyanakodnék. Fesz szabályzó, diódák... mivel mondtad az álló rész cserélve jó volt. Lehet gerjesztés gondok vannak. Mérd meg a üzem közben van-e töltés és mennyi, ez legyen az első.
Andris!
Ha 1 naprajösz, akkor úgy 2-2,2 plusz kilóval számolhatunk, tehát ajánlott az eggyel nagyobb gúnya utazótáskába történő begórása:)
Tényleg kiba... meleg van. Én amúgy is el vagyok látva beépített kiskabáttal, így elviselhetetlen.
Mongyuk lehetett vón rá számolni, a múlt héten már Romániában tartott a melegfront:)
Pet! hinnye, finom hideg ser + no meló, hmmm, nyámiii:)
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám: a motor gyönyörűen megy egészen addig amig a világítást rá nem kapcsolom.Akkor kihagy. Olyan mintha a világításra terelődne a szikra árama.visszavéve a világítást újra tökéletes.Csak úgy lehet menni vele világítással ha nagy fordulatot tartok, de akkor se tökéletes.
Mi a fene a baja?
(Cseréltem már gyújtáskapcsolot és állórészt is.Amikor az állórészt lecseréltem ideiglenesen elmúlt, majd kicsit később előjött újra.)
öhm :) Előd: csaj vizitben voltunk :) osztálykirándulás volt.. el is költözök gerbe.. tele van jó csajjal :) ezeket a környékünkről valahogy kispórolták :)
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|