:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
ide nemtom..
küld át és én este feldobom egy weblapra oké? frey@tolna.net várom a képeket
Szisztok! Gyerekek segíccsetek...hogy tudom ide felrakni a Pannóniám képeit??
a legnagyobb bajom az volt hogy magasabb..
de úgy sok különbséget nem vettem észre :)meghát az út is rövid volt hozzá.. de ez gyorsult mint a fene.. 2esben városban odarántottam ment is rendesen :)
Hali!
Mi az amiben más volt a 12-es, mint a t5-ös? Ugyanis én is rakok össze egy 12-est, csak hát még messze van,hogy kipróbálhassam.
áhh azé olyan sűrűn nem hiszem hogy odaadja :( nade ha csak ritkán kapom meg az is jó :) nagyon gyönyörűen megy.. húz is rendesen.. csak rohadt furcsa volt a T5 után.. :))
Emberek jön valaki a kersztúri Magyar Motorok Randevúja elnevezésű rendezvényre?Két hét múlva lesz 5-6-7-én.Üdv.
Sziasztok! Nemsokára kész lesz a motorom, nagyon pöpec lett sztem ;). A képeket felteszem a webre majd. Bye addig is!!
Sziasztok! T5ös-höz nagyon kellene a sebességváltóba léptetővilla! Akinek van nagyon kérem írjon erre a címre: szelestimur@freemail.hu
Előre is köszönöm.
Az én Dcsepelemeladó.150.000 ft az ára.Üdv.
Szevasz!
Na megy rendessen a 12-es? Mondtam,hogy elöbb, utóbb megkapod, csak aztán ovatossan.
nah ma "meglovagoltam" nagyfter pléh 12-esét.. isteni :))) öreganyám is fűzte én is..
Tipikus betegsége a P20-nak hogy a megszakítónál a kalapács tengelyének bakelit szigetelése szokott eltörni,elrepedni és letestel,így nem ad szikrát.Könnyen kilehet lámpázni,vagy ha van müszered kisípoltatni.
Szerintem ezzel kezd a hiba keresést.
az hogy van szikre még semmit nem jelent..
ugyanis nyomás alatt előfordul hogy nem tudja leadni a szikrát..
anyagot kap rendesen?
hm ma jogsim azé nem gyó mert 14 Le (és 125ccm) nade annyira nem fontos ha elkapnak akkor is max csak 3 rossz pontot kaphatok ^^ csoportos motorozásnál meg pláne nem érdekes.. csak nem emel ki :) már csak a 12-est kéne elkérni.. hmm namost öcséd gépének csak a papírja nincs meg de a tulajtól vettétek, vagy azt sem tudjátok hogy hpontosan ki is volt az uccso forgalomban tartó?
Csá Mac! gratulálok a jogsihoz
Miért is nem jó a jogsid a pancsira?
21-es nyüglödik most, jobb henger nem jó pedig van szikra. Úgy látszik nem uszom meg az átalakítást.
Előd
már megy rendesen.. elindultam vele szivatóval mondván: lesz ami lesz aztán egy 2-3 perc után elengesdtem és megy.. igaz ha melegen indítom akkor is kell neki a szivató de utánna már jó :))
csakhát nem igazán mászok még ki vele a forgalmasabb utakra mert nincs kötelezőm rá..
Ilyenkor van az, hogy olyan baja van amire nem is gondolnál és rendszerint bagatel egyszerű kis szarság van vele. :-)
Szerintem keveset kap szerintem :-)
Ja, és milyen volt a szocitúra? Énis mentem volna, innét még nincs is messze, de a motor még nincs összerakva, szval ezvan... Na, vélemények??
Zoli szevasz! A krómozóba még nem vittem el a cuccost, ott tartok, hogy a Blokk ezüstre van festve, a motort ma festi le egy festő - de a festék is kevés ugyhogy bekell ugranom még egy adagért. A krómozásról annyit, hogy én csak valszínű aug-ban tudom felvinni, vagypedig vonaton postával elküldöm nekik. (a kormány, a fék- és kuplungkar, egy-két bilincs, lámpabúra, meg a kipufogót vinném fel, de utóbbit még ki is kell égetnem, meg kiegyengetnem a horpadásokat...). Ma készítek még pár képet, aztán átküldöm őket, mert a fényezett elemeket még énse láttam :), de öcsém szerint kurva szép.
Sylwer
Nem mondtál semmit a krómozásra, ja a masik hely mégse olcsóbb, olcsó , de ez olcsóbb:):)
de még mekkora... szegénykém 2 év múlva vet. vizsgára mehetne :)) S50B egyébként tényleg jó csak hát a lovak hiányoznak belőle :)) 2222-ik hozzászólás az enyémmmmm :)
Nem azt mondtam hogy mindegyik jó.
Lelke van annk is.
fék?? az nem kell fékkel még a hülye is meg tud állni :))
mondjuk a simson szerintem "tanuló"motornak nagyon ideális.. a csepelt nem ismerem ezért nem nyilatkozok róla :)) a szomszédomban lévő csepeleket meg már igencsak szeretném az udvarban látni :))
sorszám: 2220 (33797)
( előzmény: nagyon kezdő, 2005-07-17 19:43:27)
hmm a simson télleg jó motor csak az enyém szar :( :))) valamié a rohadék nem megy szivató nélkül... most lett fúrva simeringezve karbipucolás mosmá nemtom mi lehet... :((
Ha minden jól megy,akkor holnap nézek meg Apámmal egy 100as Csepelt.
Egy 125ös,vagy egy D Csepel.Nem kerül sokba.+könnyű restaurálni,és gyönyörű.
Vagy inkább így mondom:Könnyebb restaurálni.
Meg kéne hirdetni azt a vasat,csak megveszi valaki.Nem hinném hogy abból lesz motor valaha is,de majd megkérdezek még valakit.
Mindenképpen bukni fogsz rajta,de jobb mintha ott rohadna el a garázsotokban.
A Simson jó kis motor.Ha jól meg van csinálva.Az is tud szar lenni.
De mindezek ellenére én egy Csepelt támogatok.Pláne ha az az álmod is.
Megpróbálok keríteni címeket Neked.
Itt a neten minden iszonyat drága.
Jó vételhez már kapcsolatok kellenek.
Szerintem.....
Üdv:Bálint
UI.:Addig meg nyomás pihenni.
sorszám: 2218 (33792)
( előzmény: nagyon kezdő, 2005-07-17 19:43:27)
Szia!
Igen, megkaptam az e-maileket, köszi a biztatást is. Tényleg kicsit elment a kedvem az egésztől.
Azon is gondolkodtam, lehet, hogy kéne vennem egy 50köbcentis kis Simson-t aztán azzal kezdeni az egészet. Mondjuk az sem kapnám meg kevesebbért mint hatvan-hetvenezer, akkor meg már nagyon nem állnék jól ezzel együtt. Az apám ezt is nagyon ki akarja vágni a garázsból mert nemnagyon fér be. Még jó,hogy benzin nincs benne, mert akkor robbanásveszélyes terület lenne az alsó szint:) De lehet, hogy még lesz:)Mondjuk megállni nemnagyon lehet vele.
Különben a Simson nem is jön be annyira, de talán egy fekete szebb lenne. Vagy egy 125-ös Csepel....
MEGJÖTTEM!!!!!!!!!!!!!! :))))) hihhetetlen jó újra a fórumot olvasni.. :))) ELŐD!! Jogsi kész, kézben van... ma én hoztam haza a kocsit a balatonról.. egy a problem hogy nem igazán jó a jogsim a pannoniához :(( de ha nagyfatert (másikat.. )rá tom venni hogy 1 napra odaadja akkor egy kis túrába bennelennék :)) hmm remélem hamar megsikerül javítani a 21-est :)) nagyon kezdő: kösz a képeket.. hmm hát elég érdekes egy szerkezet... :(
na most irány a másik fórum pótolni a lemaradást :))
Így eltűnni!Nem semmi.
Ha 1000 a dolgom,akkor is van időm a fórumokra benézni.
Megkaptad a maileket?
Üdv:Bálint
sorszám: 2215 (33782)
( előzmény: nagyon kezdő, 2005-07-17 15:09:59)
Hali!
Sajnos az utóbbi időben nem nagyon volt időm netezni bocsi, mert sokat dolgoztam, de most bepótolom remélhetőleg. Aki kiváncsi rá küldök képeket. Különben azóta ami változás történt, az ,hogy apám megállapította hogy az egész mociváz négyszögacélból van összehegesztve csak az első villa motorváz. Nha küldöm a képeket, de szöveg nélkül, mert tegnap buiban voltam, és elég kész vagyok.:/
nekem is átküldhetnéd a sylwer@sniper.hu-ra, thx én most fogom még csak festeni, levan alapozva, most jön a szórógitt aztán a festés...pöpec lesz nagyon...
lukeduke
Kész lett szerintem egész jó lett adj emailt és átküldöm
Mac!
Igen öreged igen leszartta a fecsékkel a 12-es, legalább dobhatott volna rá egy ponyvát.
Jogsi hogy áll?
Öcsém ma volt kreszből sikerült neki.
Amúgy meg van, kész az ő motorjai is teljesen össze van rakva, csak most bejáratos lesz mert fúrt henger van benne. Papírmunka azért még hátravan.
Szia!
Ok! Mit tudnál javasolni, ma motorozni akartam 21-essel erre nem megy a jobb henger:(
Amióta készlet újra, eredeti gyújtás van még mindig rajta, kb mentem vele 350 km-et, mi lehet a gond? gyujtás elállítodott? jobb hengeri gyertyánál nem ad szikrát balnál igen. Trafó gond lehet? de új bulgár trafokat most raktam bele nem rég.
Neked milyen gyújtás van benne? mennyibe kerülne bele az átalakított? Nincs véletlen tartalékban 18 colos kereked az enyém elég huklik.
Szia!
Jól felizgattad itt a fantáziánkat ezzel a varázslatos külsővel leírt motorra, engem is kiváncsivá tett mi is lehet ez pontosan.
Kiderült róla az igazság?
30.000 meg 25.000 között meg a tankot még egy 10.000.
source2!
Nem kérdeztem. De szépek voltak.
Amúgy mennyit mondtak?
Hali cybat
A dongókat kérdezted mennyi??
Nekem a múltkor olyan árat mondtak?!
Sziasztok! Keresek egy PANNONIA TLF típusú eredeti, üzemképtelen vagy romos állapotú mocit lehetőleg 50ezeren belűl... Ha valaki tudna nekem segíteni küldjön egy mailt a ladaboy1988@freemail.hu e-mailcímre..
Előre is kössz!
Az én TLT típustiszta lesz,kiv. a hengert.Az eredeti nincs is meg,és nem is túl jó.Újabbal jobban megy majd.
jah ezt már ő is így kapta anno apéjától.. kerekek nélkül vették meg majd azok is meglettek le lett műszakiztatva jó ideig használta, aztán ugyebár jöttem én :) akkor már csak néha-napján aztán meglett öcsém is és végleg félre lett rakva :))
de úgy veszem észre nem örökre :))
fateré 64-es :) T5 hengerrel és vt6-os háccsó lámpával szal nem igazán típustuszta de naon fasza egyébként..
Bazzzzz.
Azért az durva.
Az én vasam 56os.Azé egy olyat nyúzni az Adriáig....Na majd veszek egy "nyúzósat" is.
egy évevl vagyok "kissebb" nálad..
simán benne vok a buliban :)))
apámékat már fűzöm hogy ha meglesz a moci+ jopgsi akkor fater T1-ese is go műszaki és menjünk le ezekkel az adriára :)) apám bazz egyből aszonta jó végülis én elmernék menni csak anyám nem igazán bízilk az öregvasakban :)) fatert még egy görögországi motorozásra is rá lehetne venni :))
Szerintem ha meglesz a jogsid rá,akkor odaadja.Frankón be kell vágódni nála,aztán kész.Bár van amikor ez is édes kevés.
Akkor Te pontosan hány éves is vagy?
Én májusban multam 18.Szal azért nyomatom az "Akorl"ot.Na ha kész lesz mindkettőnk vasa,meg persze jogsi is,akkor nagy murit,meg motorozást csapunk.OK?
nekem sajna A1-em lett mert még csak ez lehet.. szal még marad a kertek alatt motorozgatás, de jövőre éreccségi közben leteszem a korl.-ra és utánna szarok a tanuláésra mek túrázni :)
öregmotoros: nagypapámmal az a helyzet hoyg nagyon félti azt a 12-est..
a másik öregapám meg egy FASZ! Előd látta hogy milyen szar körülmények között (fészerben minden rápakolva igaz a dugattyuk nem álltak be 4 év után sem! ezerszer jobb mintha az udvaron lenne de akkor is..) na szal ha tőle kérném el a 12-est ő meg nem adná oda.. szal az övé csak akkor lesz az enyém ha már az öröklésről van szó..
Szevasz!
Mac miértnem veszed kölcsön a nagyapád 12-esét, amég a tiéd el nem készul.
Suliba?
Nincs is jogsid.
Vagy azóta már van?
Én most csinálom "Akorl."ra.
Aztám irány-darány!Be motorozom,ill.Pannóniázom a világot....
De mi a jó büdös francnak bízod ilyen emberekre a vasat.Én ilyenre egy seprünyelet se bíznék.
Aztán hova a Balatonra?
se digit gépem se vasam nincs.. azza a hülye fényezővel sosem futok össze most is mezőgazdasági munkát végzett.. a faszom bele mi a picsának vállalja el ilyen ember a fényezést?? de ha szar lesz a fényezése akkor mögölöm!!!!!!! najó igaz ennek 1 előnye van.. addig tudom tökéletesíteni a motorblokkom.. hmm azért nem írok, mert faterral jártam dolgozni, most 1 hétre megyek a balatonra semmi energiám nem volt írogatni.. elolvasni még elolvastam de írni már nem.. de ha megjöttem a balatonról akkor újra belendülök :))
meg egyébként most a kis off gépet a simsonom csinálgatom, hogy tudjak mivel motorozgatni.. terveim szerint télen is azzal járok majd suliba :))
NAGYON KEZDŐ!
És Te észrevetted?
Nem csinálom.
Amugy mi van veled mostanában.
Nemhogy az indexen nem voltál,hanem még itt sem.
Biztos beteg vagy.....
Vagy ennyire reszelted a vasat?
Tolj léci át néhány képet a vasadról.
Még nem is láttam.Kíváncsi vagyok mennyire vagyok lemaradva.
balint_tlt@citromail.hu
na ne csináld.. ő is átküldené.. légyszives.. :))
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|