:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
talán túl sok anyag...
fogyasztása milyen?
sziasztok!
kérlek segítsetek!
a problémám a következő a gépem (T5) egész jól indul, de kb. 3-4 órai motorozás után elmegy az alapjárat, kiszedtem a gyertyát és tiszta korom (természetesen megtísztítás után minden rendben van pár tíz km-ig, aztán megint megy el az alapjárat). Mitők kormozodhatódott be ennyire ilyen rövid idő alatt? (főtengely szimering hiba, esetleg sok üzemanyagot kap?) kérlek segítsetek.
ha valaki tud szimeringet azt is jó néven venném, mert sehol sem találok! :-(
előre is köszi
üdv
hajossum
Könyök és dob nekem is kellene... :-)
Tolvajkulccsal:-)))
A motorjaid ugye magmutatod majd?Egyébként merre jártál ezidáig?Igencsak el lehetsz havazva,ha ilyen ritkán jelentkezel?Üdv.
Végre valaki igent is mond:)
Andris, augusztusban fel leszel hízlalva, mint disznó. Nagynani a pudingba is tesz szalonnát... vagy a franc se tuggya, hogy mijért testes nálunk mindenki...
Pedig este 8 után nálunk lakat van a hűtőszekrényen:)
...apropó, hogyan lehet a legkönnyebben )és halkan) eltávolítani egy lakat?
ja az előbb elfeljtettem:
szimeringet keresek (leginkább a főtengelyhez)
S.O.S.
széles útakat és olcsó benzint
üdv
sziasztok!
segítségeteket kérném, az alábbi alkatrészek kellenének nekem, a T5-ös Pancsimhoz:
1. első és hátsó lábtartó
2. km óra spirál fogaskerék ház
3. kipufogó könyök, vagy egész dob
na egyenlőre ennyi. ha tudtok segítsetek. írjatok e-mailt s megeggyezünk!
na üdv
hajossum
Én. Nekem szolgálati kötelesség.
Ne hidd,hogy nekem nem szar,amikor a tavalyi találkozó óta ezt az összeröffenést vártam már úgy,mint a messiást:-((((No de nem jöhet össze minden amit az ember akar.Márpedig én mostanában elég sokmindent akartam,és még akarok is.Ezért pedig tenni kell,és néhány dologról lemondani.
A jövő héten lesz tokajban egy motoros találkozó.Ha tudsz akkor nézz ki,mert ott leszek.Ha nem akkor találkozunk debrecenben.Persze előtte hívlak majd telefonon.Üdv.
hát motorom nincs max perpill a kisimson azon sincs kötelező sem.. azzal meg 340 km-nek nem vágok neki :))))
azthiszem kalandos lenne 50km/h-s utazósebességgel :))
hali!! én nem hinném hogy megyek.. Bajúsz izé nyaralni van.. (ha jól emléxem)
a gépei meg várják a telet hogy elkészüljenek :))
Az istenit neki.El kell,hogy szomorítsalak,de sajnos egy csomó minden közbe jött,és sajnos nem tudok menni.Viszont!!Augusztusban meglátogatlak valamikor.Úgyhogy tedd hozzáférhetővé a gépparkot,és a nagymami süteményét,amit beígértél még anno:-))))))))))))Üdv,és jó bulizást.Remélem csinálsz egy rakás képet,azt én meg ,majd jól megnézem.Szia.
Élek!!!!
Andris, Előd, Marcy, Bajúsz, McGyver, Mindenki!
Ki gyün a 7végi Bodrogkeresztúri bullejra???
Andris, asszem Te igen. Majd serezünk 1-2-3-4-5-...-t jóúúúú!!!???
www.vmm.hu-technika-P20 mühelykönyv-elektromos részek-dinamó.Szerintem frankó leírás,én mechanikus műszerrben jobban bízom,a trafónak meg ha 6 voltos akkor mindeggy,hogy bulgár vagy más természetese ha jó,ezt szigetelésellenállásmérővel lehet vizsgálni,nekemsincs.
Nekem van.Mondj egy árat.Üdv.
Sylwer ha kék lesz akkor oké.:-)
Kösz a tippet. Mivel kell ezt megmérni? milyen műszer kell hozzá? nekem nincsen ilyen gépem, biztos nem a trafó nem illik bele? visszaraktam a régit ami benne volt azzal tökéletesen megy, semmi gond ez egy 1983-as bulgár trafó, a bal oldaliban 1974-es eredeti volt gondolom az beszart, most a helyén egy új bulgár van. Milyet vegyek bele?
andris, köszi az őszinte választ. De a doboz elkell hogy keserítselek rá fog kerülni, de nem piros lesz, hanem már most is kék. Egyébként teszek még fel majd képeket, mert már a kipufogók, és az indexek is belettek kötve. Egy igazi túragép lett :DDD
Üdv!
Ha jól emléxem belül az első falon.
Hali!
Nagyfékdobos, pillén a tipustáblának hol kéne lennie? Fényképen most láttam:)
Juteszembe, nincs valakinek egy eladó kormányszorítója?
Pénzi
sorszám: 2272 (34670)
( előzmény: nagyfékdobos, 2005-07-31 15:03:45)
Ja, Pilléről fényképek a képtáramban:
http://www.kep.tar.hu/nagyfekdobos/27638754?o=72#2
sorszám: 2271 (34650)
( előzmény: nagyfékdobos, 2005-07-31 15:01:15)
Üdv!
Bevallom, nem tudom hol van az alvázszám, ugyanis nekem csak kulik vannak itthon, ezért is szeretnék egy pillére szert tenni, mert hiányzik a sorból
Pille dokumentációt itt találsz: http://elf11.uw.hu/pille.htm
Penzi!
Ha elvileg meg van mindene, akkor elvileg érdekel. Jössz Siófokra a jövő héten?
csááááááááááááááááá
Szevasz!
Hol kellene, hogy legyen a pille utánfutón az alvázszám, mert az enyémen én sem találtam. Meg az lenne a kérésem ,hogy van e neked dokumentáciod róla, mert az enyém is darabokban van vono szerkezetem nincs is. Azt sem tudom ,hogy is néz ki.
sorszám: 2269 (34648)
( előzmény: nagyfékdobos, 2005-07-30 16:16:48)
Elvileg megvan minden része, valahol fel van hányva a padlásra. Papírjai nincsenek, de még alvázszámot se találtam rajt annó:) Ha érdekel elővakarom, amúgy Zalaszentivánon van.
Pénzi
sorszám: 2268 (34639)
( előzmény: nagyfékdobos, 2005-07-30 16:16:48)
Hiánytalan? Papírjai vannak? Merre van?
Irányárat neked illik mondani...
Ha gondolod privátban folytassuk a beszélgetést!
Elég merész és szokatlan a színválasztás.Biztos sokan fognak úgymond "kérdőre vonni" miatta,de szard le,mert szerintem egy igazi kuriózum lett ezzel a színnel.Az a lényeg,hogy neked tetszik azt csumi.Viszont az a piros doboz üti az egész össhatást.Remélem nem fogod rászerelni?!!!Üdv.
Nekem van egy darabokban. Én nem tom használni, mert oldalkocsi meg utánfutó eccere nem megy:) Mennyit érne meg ez Neked?
Pénzi
sorszám: 2265 (34585)
( előzmény: nagyfékdobos, 2005-07-29 09:40:34)
Szerintem is arra gondoltam, de ott csak egy versenykiírás jön be:(
nem arról van szó.. nekem is van még 1-2 darab.. de rohadt érdekes hogy 2-3 hete még megvolt.. nemtom hova tűnt..
meg nekik is van még 1 szal nem fogom odaadni az enyém :)
ha kell nekem van egy felesleges...
ugyanis lecseréltem krómra, az jobban mutat :D
wazz öregapáméknál szellemek járnak.. a T5-ösén a tanksapkáról a bakelit egyszerűen eltűnt.. minden cucca ottvan a szűrőben (szerencse hogy van rajta...) majd még körbenézek zseblámpával is mellette de nagyon érdekes ahogy eltűnt róla..
Nagyerekek! Katona Peti is felrakta a képeimet a weblapjára. Ezúton szeretném neki megköszönni! Aki kíváncsi rá az megnézheti, és érdekelne kinek mi a véleménye róla! Thx
Üdv URAK!
Pille utánfutót keresek. Ha valaki tud eladót, kérem ne kíméljen!
ja hegyébként szerintem az oldmotors weblapjára gondoltál...
aham.. gumialkatrészes : TLT-s andris..
felni is van olasz radelli beütéssel.. nem akarom a mélcímeiket ide beírni, inkább megadom a másik fórum címét ahol el lehet őket érni..
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017&la=45186968
végülis a gumialkatrész listát át tudom küldeni.. szerszámosláda nekem is kellene :))
volt ott minden féle utángyártott cucc. gumi alkatrészekre, matricára, aluplakettra emlékszem, de volt más is.
Amúgy kéne egy T5H szerszámdoboz, kilóméterora lehajtás, meg abroncs se ártana egy másik.
Pénzi
milyen jellegű alkatrészekre gondolsz??
Hali!
Mi annak az oldalnak a címe ahol lehet pancsihoz meg csepelhez alkatrészeket rendelni? Nem találom meg:(
Pénzi
Oké, várom az emiled. Küggyed... várni fogom :)
Kedves Szakik!
Elvállaltam a pannonia.lap.hu szerkesztését. Kérlek segitsetek.
A lap deszkamodellje, 0. verziója itt van :free20mb.com/pannonia/
Az érintettektől még nem kértem engedélyt.
Küldjetek linkeket, ill. kategóriákra javaslatot, ide a fórumra, vagy a barnabacsi@citromail.hu emil-re.
Előre is köszi
küldel nekem a frey@tolna.net-re akkor a tied is felteszem a weblapra :)))
Hali Sylwer kész a festés majd emailban elküldöm!
Mac thx. Jövök egy sörrel ;)
hali!! a képeket megtaláljátok a:
http://pannonia.dynamicweb.hu/
weblapon
egyenlőre csak sylwer gépe van fenn nomeg egy írtó primitív weblap de egyenlőre a célnak megfelel :))
Márkatársakat keresek Győr környékéről! Aki itt él és virul (ezt értsd a motorjára) az írjon nekem a sylwer@sniper.hu-ra. Vagy ide a Forum Pannonium-ra :D. Köszönöm!
Oda már elküldtem. Szeretnék véleményt kérni tőletek, ha végre látható lesz. :)
Nekem akkor szált el a trofóm mikor nagy volt a töltő fesz.Mérd meg a töltést.
Szia!
Nem ezzel volta próbléma mint utolag kiderült. Műszerem nincs csak úgy empirikus úton jöttem rá a hibára:)
A rohadt jobb oldali trafó adta meg magát, pedig újat vettem mind a kettőt. Nem tudom neked milyen van benne de ez bulgár, 1660 Ft volt darabja, tiédbe milyen van? De lehet ez nem is bírja a terhelés mert, ahol az érintkezőket teszem rá ott folyás mutatkozott a trafóból, mi lehet ez?
A gyújtását nem piszkáljam, ne alakítsam át trabant megszakítokkal? mi a véleményed?
Mac!
Igy már értem miért nem ok, a motorozásod, de tényleg nincs okod aggódni, tömegből csak nem emel ki:)
A motorblokk más öcsém motorján a többi papír rendben van, meg lehet oldani az átíratást, csak húzósabb összeg lesz.
A Katona Peti oldalára ki tudod tenni.Ott már van egy csomó.Az enyém is köztük van.Csak lassan szokta frissíteni a srác az oldalt.Üdv.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|