:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
hali! nyah hogy bírta a Hungarian Wolf? :))
Andriskám!
Jelentkeznék én, de nyakig (sőt...) vagyok melóval:(
5 körül beszúrom ide a CsA élménybeszámolóját, szép terjedelmes és velem is azok történtek, lévén, hogy egy galeriban voltunk:)
Doni
Mostanában nem nagyon akar jelentkezni a doni.Azt a képet szívesen megnézném.Netán te is voltál a bodrogkeresztúri talin?Valaki mesélhetne már róla valamit.Üdv.
Doni mester? A csocsóbajnok? Ha fenn lenne neten a kép, ahol Zolival ,CsA-val és Dénaggyal csocsózik, feltenném! Óriási látvány! :-)
Szeva!
Oké akkor csütörtökön 6óra körül? Mert akkor én is igyekszem haza.
Kozármisleny Gárdonyi 82.
06/30 2622531
HALI!! nah 99,99% hogy akkor leszünk pécsen szal megoldható a dolog.. ha neked még mindíg jó akkor meglátogatnánk.. :))
mondjuk egy címet meg egy telszámot azé maj' kérek tőled :))
előre is kösz
Sziasztok!
Tegnap láttam, hogy 3-4 gyönyörű géppel motoroztatok Miskolcon. Jó volt látni!
A doni szaktárs volt.Majd ő tart egy kis élménybeszámolót.Ugye doni??Üdv.
TE :)) bocs ez kihagyhatatlan volt :))
Emberek!
Ki volt Keresztúrban?
Holnap Siófokon,meg asszem Pesten is.
Jövő héten kaposváron.
Akkor egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor lesz a legközelebbi börze?
Szevasz!
A küllők nem krómozottak, hanem csak horganyzottak. Nembiztos, hogy érdemes
csiszolgatni, horganyoztatni börzén tudsz venni ujjat.és ez sem drágább.
Hengert is börzén tudnál venni.
frissült a weblap.. akit érdekel nézze meg
(azis akit nem::))
persze ha küldöd akkor igen _:))
Helló, van pár képem fel tudod tenni az oldaladra? (macgyver)
Ha krómoztatok, akkor már az eredeti kipufogót kéne krómoztatni, ahhoz viszont kellene egyet szerezni.
küllőket is krómoznak pécsen?
Akkor tulajdonképp le kéne krómoztatni, egy kicsit kitisztítani, és kész is a motor?
Azt mondta egyik ismerősöm, hogy a hangja alapján csapszeges. Azt meg kellene még csinálni benn. Állítólag a henger sem eredeti, azt hol tudok szerezni bele? Én Keszthely melletti vagyok, ha erre jársz, vagy aki konyít hozzá beugorhatnál megnézni.
mondom ősöknek.. remélem tudják díjazni az ötletet :)))
Nemtudom, hogy hol dolgozom, a legjobb lenne este6 körül.
Azért kérdeztem mert pl. Pécsen tudok jó krómozot. Nekem tetszik a mocid, az ami nem eredeti majd apránként kicserélgeted. a fényezéshez viszont ne nyulj, mert az igy szép ahogy van.
Az a kérdés, hogy mikor jönnétek, délelött, vagy délután?
Tomszy: a képek http://pannonia.dynamicweb.hu/
itt találhatók.. hamarosan elkezdünk a weblapnak némi stílust faragni :))
őő csütörkön jobb lenne?? mert úgynézki hogy tolódik 1 napot a program..
Oké. olvastam az ímélt. Az a kérdés, hogy mikor jönnétek? Szerdán pont nem a környéken dolgozom, igy kb 6-ra érek haza.
ha elküldöd a mél címemre akkor felrakhatom egy weblapra.. :))
frey@tolna.net
Van képem, hova tudom feltenni? papírjai vannak, a forgalmija még 80-ban volt utoljára frissitve, mivel 15 évig nem volt beinditva, 1 éve furattuk meg, azóta megy, nem hiszem hogy sok dolog ki lett volna belőle cserélve.
ezt anno a papám vette 1957-ben, tőle kaptam meg, szeretném eredeti állapotába visszaállítani
hali! börzékről a vmm.hu weblapon az eseménynaptár alatt találsz.. kép van agépedről? :)) papírjai, minden rendbe van rajta? eredetire szeretnéd megcsinálnivagy csak úgy felújítani??
No, kellene nekem két kipufogó, és le szeretném krómoztatni a motor egyes részeit, de nem tom hol lehet, és hogy hol a legolcsóbb. Mikor és hol szoktak lenni ilyen börzék?
Szevasz!
Börzéken minden dolgot találsz hozzá. De ird meg, hogy mi kellene?,biztos van alakinek.
Mihez kell neked müanyag sárvédő? Kipuffogom az van mint már mondottam.
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy TL250F-es 57-es pancsim, és szeretném felújítani, levizsgáztatni, pár alkatrészt szerezni hozzá.
Tudna nekem valaki segíteni ebben?
Köszi..
ezaz hogy jó volna tudni hogy hova tudná elküldeni a cuccokat, mert ha csak kecskemétre akkor lehet elnéznék siófokra.. ez így nemjó :(
aug. 27.
Alkatrészbörze
Kecskemét
öö és ez vajon milyen lehet??
nem.. úgy végülis körbenézni.. kéne 1 műanyag sárvédő.. meg őő egy H-s dob.. neked nincs olyan amitől megválnál??
CSak hát a kaposvári elég kis börze, a multkor voltam nem sok minden volt, persze nem tudom mit akarsz venni? netán egy pancsit??
énis megpróbálom úgy rendezni a dolgokat hogy kaposvárra mindenképpen lejussak..
mert kéne venni 1-2 dolgot :))
Szevasz!
Ugy néz ki nem megyek Siófokra, de a kaposvárira jó lenne ha a Zoli eltudná küldeni a polokat, lehet, hogy lemegyek,de nem biztos.Addig még dumálunk.
hali!! Te mész a siófoki börzére?? arra gondoltam hogy meg kéne beszélni zolival hogy az egy héttel későbbi kaposvári börzén vennénk át.. én úgynézki megyek.. ha esetleg te nem tudsz kkor ha gondolod átvehetem helyetted..
Szevasz!
Ha nem nyitod ki teljessen
a benzincsapot akkor nem megy rendessen a motor.A subertün állits ,hogy kevessebbet kapjon.
Szerintem is túl sok üzemanyagot kap...akkor köpi be magát a gyertya. Próbáld meg, ha a benzincsapot nem nyitod meg teljesen, hátha az segít, Babettánál nálam bevált :DD
szia abes
a gyertya hőértéke 225 környékén van. Érdemes lenne kipróbálni alacsonnyabbal? a subertű milyen állásba kéne hogy legyen?
köszi
hajossum
Gyertya hőértéke rendben? subertű kilyen helyzetben van?
szia macgyver
hát legutobb egy nagyobb túrán (felpakolva asszonnyal hátul) kb. 6 lityót ehetett.
Köszi a segítséget, már kezdtem félni, hogy mindenki ejt a kérdésemre!
üdv.
hajossum
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|