:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Az sajna nincs,viszont lesz első fékhez zsír bovden 500-ért.Akit érdekel írjon.Üdv.
ha meg sikerül "fogni a gépet" és megvállok az ódalkocsitól te leszel az első számú akit értesítek :))
Hello Mac!
Az oldalkocsi engem érdekekne is,amugy a 12-esemhez én is vettem egy másik vázat forgalmival.A blokkjába meg nincs szám gyárilag.
jaja szótam is neki hogy lehet érdekelne..
Vedd már meg a Zoli szaki vázát.
Így legalább tutira mehetsz.
Aztán az oldalkocsit külön is eladhatod annyiért amennyiért az egészet vetted.
nagyon úgy tűnik hogy végig járom.. :)) aztán majd okulok az esetből hogy mennyire éri meg.. :)
Végső esetre ott a veterán minősítés.
Csak ott szétszivatnak.Ja és még keményen perkálhatsz is.kíványcsi lennék mennyi egy ilyen mulatság.
énmajd akkor megek ha végre készlesz a gép és elkezdem forgalomba helyezni :)) nekem esélyem sincs a forgalmira.. na mind1 majd lesz valahogy :) ha másnem akkor érvényesül a rendszám átrakósdi.. :)
Pöcsölök a TLT-m papírjaival.
Unokatesóm Apja még mindig nem bírta előkeríteni.Aztán nem lenne túl jó poén rákölteni 200-300 rugót,aztán kiderül, hogy nem lehet forgalomba helyezni.
Szal evvan velem.Lassan idegroncs leszek.
Hétfőn megyek is a gyógyszertárba venni valami ütős nyugtatót.
az biszots :))
Mekkmester :))ez tetszik.. át is nevezem magam :) (majd.. egyszer:)) velem nincs semmi érdekes.. és veled mija pálya??
Szasz Mekmester!
Na mi a pálya?
Nézed mostanában a hirdetéseket a motor.hu használtmotorján?Szerintem találnál ott egy ismerős vasat.Úgy látszik a kolléga,(kollegina) kiszáll a témából.
Na evvan,nem tudok mit csinálni.
Bár ha ennyiért elviszik akkor megcsinálja az évszázad üzletét.
aug. 25-28.
Motorostalálkozó
Túrkeve
info: Kevi Motorock Egyesület
aug. 26-28.
Motorostalálkozó
Szelidi tó
info: Fekete Horgony MC
aug. 26-28.
Motorostalálkozó
Pusztavacs
info: Fõnix MC
aug. 26-28.
Motorostalálkozó
Kazincbarcika
info: Fejti László
aug. 27.
Alkatrészbörze
Kecskemét
info: 20/379-3235
aug. 27.
Alkatrészbörze
Tiszakécske
info: 76/442-684
aug. 27.
Junior Team Streetfighter Show
Mór
info: 20/922-1184, 20/4100890
de egyébként a vmm.hu eseménynaptár menüpontja alatt megtalálhatod.. az év további veterán rendezvényeit is..
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban,hogy a nyár hátralévő részében ontosan hol és mikor rendeznek veterán bőrzét?!?
Előre is köszi...
énis :) mert nekem is ugyan ilyen gépem van :) a tied mikori?? az enyém öö január eleji
Köszi!
Igen, és már választ is kaptam az első kérdéskörre.
Bármilyen, a Pannónia T5H- val kapcsolatos információt, képet, leírást, tanácsot szívesen fogadok!
fulespumi@fibermail.hu
így biztos hogy egyet elolvasnak :)) Hali!! mellesleg látom a másik forumon is érdeklődtél.. ott hamarabb fognak válaszolni minden kérdésedre :)) ide csak páran írogatunk..
Na, ez nem gyenge!
Első hozzászólásra egyből háromszor ment el!
Bocsánat!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék:
1971- es évjáratú T5H- m van, és azon műanyag első sárvédő.
Ez gyári állapot, vagy külső buherálás eredménye?
Ha gyári, akkor mikortól gyártották így műanyag sárvédővel és meddig?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék:
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék:
Benne vagyok
akkor ha itt leszel, szólj, irj ide, vagy e-mailt, és talizunk!
Szia Andris!
Nincsen véletlen eladó P10-esre való gázbowdened? Az enyém pont most szakadt el a napokban, otthon a garázsban, még jó hogy nem útközben:)
Szia Tomszy!
Sajna nem tudok elmenni,mert melózom, de szeptembertől Keszthelyen leszek a suli miatt, összefuthatnánk akkor egy kis eszmecserére, megnézném hogy áll a mocid. Keszthelyen is akad egy-két régi motor szerelmes, állítólag van valami motoros klub is,de ezt nekem nem annyira tiszta.
Szia!
Hagyd csak Dezső, már ugy néz ki megoldott a helyzet, de kösz azért.
Meg lesz csináltatva egy bajai komával.
Hello. Van egy Pannónia 250 TLF-em 1959-es. Keresek hozzá bontott farrészt üléssel, és bármilyen más alkatrészt!!
Jön valaki a kesztelyi motoros találkozóra?
Szia!
Azt hiszem nekem van kuplung lamellám, csak lehet, hogy a 20-as-é.,na meg az állapota,hát azt sem tudom milyennek kellene lennie.
aki még nem szavazott, szavazzon itt oldalt a magyar motorokra :))
szia Dezső!
Örömmel hallom hogy gyarapodott a gyűjteményed:)
Egyszer megmustráom őket. szept 15-16-17 pécsi veterántúra lesz.
21-esnek tönkre ment a kuplunglamellája,lejött a parafa, újat kell csináltatni rá, sajna:(, az is lesz egy vagyon, meg még ki tudja milyen rejtett betegségek jönnek még elő.
Előd
Szia Előd!
Tényleg nagyon régt irtál!Elcseréltem a jáwát egy t1-esre, az 63-as olyan idős mint én.Mondjuk nem egy tip topp gép, de majd alakul.Meg tegnap hoztam egy tlf -est, de ez tisztza rozsda, majd teszek fel egy képet róla,A blokk talán még használható, a többi kuka.
Amugy ez az a motor amit itt a faluban néztem már rég.
10-es
válasz erre | email2005-08-12 15:30:16
Szia!
Keszthelyre járok agráregyetemre, ha kell valami segítség szólj csak vagy valami alkatrész, ha tudok segítek majd, amúgy Baján lakom.
Előd
sorszám: 2354
(elözmény: macgyver, 2005-08-04 23:50:17)
höhöö akkor ezé értettem én félre a dolgokat :))
láccik hogy fáradt vok bazz ezt télleg rendesen benéztem :))
Öregmotoros!! nah elkezdtem kiégetni a kipukat a szomszédok nagy örömére rendes füstfelhő árasztotta el a környéket :) a furulyát meg elég volt kiszedni de sikerült :)) a másik meg azé volt olyan nehéz mert olyan szinten tele volt kokszal hogy azt már mutogatni kellett volna :)
Bocs Mac!
Nem neked szólt ez hanem annak a srácnak aki Keszthely mellett lakik, Tomszkynak
21-es él és virul, pihenget várja hogy forgalomba helyezzék:)
upsz benéztem valamit :P nemis nekem jött :)) bocs
Szia Dezső!
Rég irtam, nem nagyon volt időm, mert eljárok melózni mostanában, mert le akarom műszariztatni a 21-eset, kell a lóvé rá:)
Múlt héten szombaton átruccantunk Harkányba volt motoros tali. Utána jutott eszembe hogy te is jöhettél volna:(
Volt ott egy mai szinvonalon is sportmotornak számító átalakított P20-as, el is beszélgettem a tulajával.
Nem túrázunk egyet valamerre? Milyen új szerzeményeid is vannak?
tudom hogy hol laksz :)) meg aztis hogy hova jársz suliba :))
eddig úgynézki hogy mostmár nem kell olyan különösebb cucc.. 21-essel mivan??
Szia!
Keszthelyre járok agráregyetemre, ha kell valami segítség szólj csak vagy valami alkatrész, ha tudok segítek majd, amúgy Baján lakom.
Előd
jaja :)) 100-110- es átlagtemóval tapostam :)) aképeket meg várom :)
Na csá!
Gyorsan hazaértél. Majd küldök képet a mociról, meg a másikról, amit nemrég szereztem, de az tiszta rozsda.
Öregmotoros!! mégegyszer kösz a kipukat :)) mosmá tényleg rá kel kapcsolni hogy minél hamarabb kész legyen :))
és tényleg szép a géped...
nyah az jóó :))) teccik a neve :))
Mentünk hát!
Csütörtöktől szétbuliztuk magunkat és el is ázott a papírqtjánk:)
Andris!
Igenis nem kék "a"-sítani, meg semmi nemecsek:)))
Mac!
Vazze, a tiszteletedre arany filccel rája írtam a gépezetre, hogy "HUNGARIAN WOLF".
Egy öreg bácsi meg is csodálta:)
Doni
Mint említettem, nekem szolgálati kötelesség volt menni. Egyébiránt jó vol,t csak szerda este ázott meg, aki már ott volt. Pénteken csak kicsit kaptuk el az esőt (behúzódtunk előle egy pincébe, de sajna ott is eláztunk :-), szombaton jó idő volt ránk. Vasárnapra megint dágvány lett a kertből Sajna az éven kevesebben voltak, mint tavaly, mert a papaírkutyák féltek az esőtől. A túra szép volt, (főleg nekem ,mert fék nélkül vágtáztam végig az Aranyosi-völgyön), nem volt semmi komoly baj, leszámítva, hogy BÉLA motorját egy frissen szerzett tökrészeg haverja ripityára törte (szembe jött a betonoszlop, de az első kerék cseréje után harcképes lett a gép). Többet most nem tudok, mert sietek.
Hali!
Nem tud valaki felújításra szoruló pannoiát? az se baj, ha nincs forgalomban
francoprovolone@freemail.hu 06304141610
köszi
Na átnéztem az indexes oldalra.Jók lettek a képek.
Doni ti szombaton már mentetek is haza?Üdv.
Na mi a pálya?Csak nem megsértődtél ezen a megszólításon?Legközelebb elhagyom az a betűt:-)Üdv.
öregmotoros!! íMél ment!!
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|