:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Miklóson mi lesz?Börze?
Amúgy a csepeli dologra lehet menni más motorral is?Kinéztek ha suzukival megyek?Üdv.
P10-es.Holnap hívom öcséd.Sajna el vagyok mostanság havazva,így el is feledtem a dolgot.Üdv.
Sziasztok a P20 karbibeállitásárol olvastam multkor de nem találom segitsetek hogy hol van?
Szóval az a kis darab kell ami a lengőkar és a blokk közé jön.. :))
énis remélem hjogy sikerül találni egyet.. mondjuk úgy 1000 forintért :))
Ok Peti, remélem össze tudjátok hozni
Azt hallottam valami barom drága, 5000-et kértek azért a kis szarért
nekem ütödött is jó lenne
inferno@citromail-re küldtem egy képet nézd meg
jójó.. csörgess meg amikor bonyhádon vagytok.. ésakkor bevitetem magam :))
(a hazafuvart meg kösz..
Előd kb tudom mi kell neked.. Dezsővel 2-en majd csak kitaláljuk hogy jó lesz-e neked :))))
Hát ezt én sem tudom igy hirtelen,talán fél óra?
Haza majd haza viszlek, csak reggel kellene oda jönnöd mint a multkor.
megoldom :))
multkor menyi idő alatt értetek oda???
De megvan az a kép, akkor azon megnézem ,hogy mit is keressek.
Dezső!
Amikor Pécsen a piros p20-as fényképezted nem készült kép róla? azon krómozott volt
Jó ott is találkozhatunk, de hogy jössz oda? Én 4-kor gondoltam az indulást innen.
Jo megnézem, de nincs róla képed?
Dezső!
Ha látsz a börzén olyan láncvédő burkolatot ami hiányzik a 21-esemről beszerzel egyet nekem? Tudod olyan amin a 5-ös, és 10-esen is van csak kicsit máshogy néz ki, lehet mondtam is neked.
Zizi!
Hova? Én vhol lemaradtam, milyen "új" motor? A Jaffa, vagy csak ugrattok, hogy már megint vettem vmit?:)
Doktorúr, én gyógyulgatok, már fél éve nem vettem újabb kétkerekű masinériát!
D
Lehet kihagyom most ezt, mert tanulni kéne hétvégén sajnos
jóó ezt énis fel akartam vetni.. :))
ugyanott ahol multkor találkoztunk?
Jöhetsz. Időben akarok indulni, mert a börzére is elnézek.
Két óra felé lessz a megemlékezés, de én reggel Szigetszentmiklósra is akarok menni.
hali!
ha nem gond.. akkor mennék :))
mikor, hol találkozunk?
Szevasztok
Tud valaki segíteni T1-be való első teleszkóp rugóba? 1 db kellene.
Ez engem is érdekel, főleg az hogy hol.
Ja ha beleolvasol a mostani csevegőbe kb utolsó 20 üzi, akkor nem leszenek jó hírek :-(
Szevasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet Pannoniát veteránvizsgáztatni? Tudja valaki? Mit jelent a veteránvizsga? Érdekelne, mert van 1 60'as TLF-em, de sajnos nincsen hozzá papír. Mit tehetek hogy forgalomba tudjam helyezni? Előre is kössz!
Hogy neked ismerned kellene-e azt nem tudom. Ott vannak minden (nagyobb)börzén.
A motorra rávaló kipufogódobot kell szerelni, legalábbis ha az az igényed, hogy ne csak menjen, hanem úgyis nézzen ki, mint új korában.
A motor működését természetesen befolyásolja, valószínű a mai technikával már jobbat is ki lehet találni, mint amit annak idején kísérletezéssel kialakítottak. De ez nem az én asztalom.
Ezeket a neveket ismernem kellene?!?
Milyen költsége lenne ennek a dolognak,és szerinted a motor működését mennyire befolyásolja, hogy milyen dob van rajta?
Gondoltuk, az "új" motoroddal már három napja józanodsz!!!
Üdv! :))
Mi is lesz akkor? Az a kiállítás?
mikor mennétek időben?
Elöd te nem jössz Csepelre 15.- ikén?
Megyek föl kocsival. Ha akarsz jönni beférsz.
Sevasz Elöd!
Köszi, hogy érdeklődtél a 20-as iránt,majd talán jövőre felhajtok egyet.
A12esem blokkját nemrég hoztam haza, lefényezték ugyan olyan szürkére, mint a sárvédő, vagy a többi szürke alkatrész.
Donit meg Isten éltesse, már ha egyszer hazatalál:)
Andris!
Az én váltom is szarakodik, ez ugy látszik Pannónia betegség, sajnos
De lehet az is hogy a fogaskereknél lehet a gond, amikor összetolodnak, ott elkopott nagyon a sarka és nem ugrik bele, hanem kivágja.
Dezső!
Nem tudtam megbotolni a P20-as cuccokat, mert már lecsapott rá más sajnos:(, elvitte az egész cuccot 30ezerért.
Amúgy mi a helyzet?
Tomszy!
Te vagy a keszthelyi gyerek? Talizhatnánk, megnézném a géped, én is itt vagyok.
Két helyen kapsz kipufogót és nem csak Pannóniára:
1. Tóth Lajos
2. Sárváriék
mikor is lesz?? 15-én? uff.. nem tok mivel felmenni..
Csá Mac!
Te jössz a csepeli találkozóra?
Bizhatsz benne, hogy sokan lesznek.Tavasszal is voltunk bőven.
Közülletek jön valaki a okt.15-ei Pannonia találkozóra Csepelre?
Szerintetek milyen létszámmal leszünk jelen?
Hi!
Szerintetek kit kellene keresnem,ha p20 vagy p21-esre való kipufogót akarok szerezni?!
gyenge a világítás pedig a műszer szerint 13V-ot is termel a mágnes fordulaton. Most csak a 15/15W-ost bírja kivilágítani a 25/25W-os csak gyengén világít
világítás gondom van, tud segíteni valaki?
Donikám szülinapod van?Hát akkor benzingőzben,pannóniákban gazdag boldog szülinapot kívánok.
Valószínűleg a gyújtótekercs megadta magát, de én csak t5 gyújtótekercset tudtam szerezni, ami viszont egy mm-rel szélesebb mint kéne, igy nem fér fel.
Hi!
Mind1, a lényeg az hogy ha már többször is megszorult,akkor abból már soha nem lesz olyan erős motor,mint amiről írtam neked!Nekem 12000 Ft-ért fúrták meg,és csináltak hozzá dugót,de nekem nincs vele semmi problémám,pedig marha szorosan ment össze...
Bye!
Üdv Mindenkinek.
A segítségeteket szeretném kérni A héten szereztem egy T5-ös blokkot egyben,de nincsen hozzá VÁZAM ÉS LENGŐVILLÁM ha v.kinek van értesítsen az xr600r@freemail.hu címen.
BOLDOG SZÜLINAPOT DONNIIIIIIIIII :)))
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|