:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Ja, sajnos, gondoltam arra hogy kéne venni rá,de ha ilyen drága inkább elvetem.
Kálmán, ok, szerinted milyen árban van egy fordulatszámmérő óra?
Szvzs vedd meg. Ha neked nem kell én adok érte annyit.
Ja Kálmán tudok olyan láncvédő burkolatot, 5000-et kér érte a koma? Te mennyiért tudsz?
Addig nem botolom le, hátha nálatok börzén 30-án lesz olcsóbért is
Csak mert szépen sütött vasárnap a nap és motorozni már ugyse lehet:), de viccet félretéve.
Elhatároztam magam hogy le lesz festve a váz feketére, ehhez meg ugye le kell szerelni mindent róla. De ez majd ugyis csak tavasszal lesz esedékes.
De ahogy szedem szét ugy fedezek fel újításokat, ötletes megoldásokat ami P10-hez képest fantasztikus:)
hogy gyakoroloja az össze szerelést.. :))))
komolyra fordítva.. megint mi volt a gond a technikával? :)
Miért kellett szétszedni?
Igaz jó idő volt a napokban és a hétre is ilyet mond, még ne tegyétek el a mocikat téli álomba.
Amúgy nekiugrottam a 21-esnek, majdnem teljesen szét szedtem:), csak jönni kellett vissza Keszthelyre és nem maradt időm.
Legfontosabbat nem is mondtam, voltunk szombaton Pesten, és Csepelen megnéztük a kiállítás, jó volt, volt egy filmvetítés is a gyár bezárásának okairól.
Én is mentem ma egy kört. Ráraktam az uj benzincsapot és mondom elinditjuk,Nagyon nehezzen indult el, már kiszedtem a gyertyát is ,ugy 20.-adik rugásra , valamit állitanom kell rajta..- melegen már pöcre indul.
felugrottam rá bukó nélkül egyszál polóba,(felelőtlenség),de jó volt, ja na meg a kuplung is szarakodott.
én is mentem pár kört..
most hoghy be akartam már jönni az off kis simsonnal pár robogós itt dumált előttünk erre odaszólnak nekem: gyorsulás?
hát mondanom sem kell..
a robogó elmaradt a francba.. :)))
Mindenki motorozik! Én is :)
naaa mi ez a hirtelen pangás???
Jó lenne ha tudnál találni, nem baj ha rossz állapotú
Nem tom. Már régóta nem láttam sehol.
Kösz a tanácsokat.
De azért ha valaki tud akármilyen pannóniát nem túl drágán (az se baj ha darabokban van) akkor szóljon.
mert az egyhengeres lényegesen egyszerűbb, megismerkedni a márkával, induló lépésnek tökéletes... de ha visszaolvasol a topikban látod plö kami esetét is hogy mennyit szenvedett a gyujtással..
(pláne ha eddig esetleg nem is nagyon szereltél, de a blokkot te szeretnéd csinálni, akkor nem igazán tanácsos /de ez az én véleményem, és másoké is/)
de ez persze a te döntésed, hiszen te munkád, pénzred időd megy rá..
Miért??
Nekem fater azt mondta hogy a p20 9 ezret is pörög az azért elég jó. (nem mintha nagyon gyilkolni akarnám mert az nem méltó egy veteránhoz) de tényleg szerinted miért jobb a t5??
Gyere el a vasárnapi szegedire. Jó szokott lenni.
én mondjuk inkább a T5-öt javasolnám.. :))
a börzékről pedig a vmm.hu eseménynaptár (asszem) menüpontja alatt találsz..
Hali
Az lenne a kérdésem hogy ezekről a veteránbörzékről hol lehet tudomást szerezni, meg hogy szokott-e lenni a viharsarok közelében. Ja és lehet ott komplett mocit is venni? Mert kéne valami bütykölnivaló télire. (lehetőleg rossz állapotban hogy lehessen rajta mit csinálni) Mondjuk 1 p20 vagy 21 de egy t5 nek is örülnék.
Ha valaki tud ebben segíteni akkor írjon. Előre is kössz. Pet
Milyen árban mozog ez a láncvédő darab?
Tudod, mi ilyen bigottak vagyunk. A Pannónia az Pannónia, az MZ az meg MZ. Az meg nem igazán érdekel, hogy használható-e. Én csak nézegetem a garázsban őket, hála istenek van belőlük elég. Sőt még Jawa is akad egy-kettő.
Az nekem is kellene, meg egy első sárhányó, P21 vagy P12.
Eddig senki nem monta ki a varázs összekötő szót egy szép MZ-t egy szép Pancsi tankal mégszebbé varázsolni érdemes. Amugy nem cs az ürtartalma miatt hanem mert a tanktáskát is jobb felcsatolni. De ha nem jön össze és ETS MZ tankot sem találok akkor átalakítás gyanus lessz a TZ tank. Persze veszek akkor egy másikat amit átszabhatok. :))
Kalman most jut eszembe hogy 30utan hallottak napja lesz haza kell menjek,de utana levo heten talan at tudnek menni hozzatok.
Ha megkerhetlek, nezel nekem borzen a 21eshez valo lancvedotartot ami a ket szedszedheto lancvedo es a blokk kozott van<
vagy egy szép pannonia tankot kár lenne elbaltázni egy MZ-vel, csak azért mert valamivel több fér a tankba :)))))
Szép MZ-t kár lenne elbaltázni egy randa Pannónia tankkal, csak azért, mert valamivel több fér bele.
Kálmán! Ezeket a sufnituningos átalakításokat akkor Te sem nagyon díjazod:) ahogy leveszem a szavaidból
Mac!
Sajnos most igy alakult, majd leközelebb. Kálmán invitált Gellénházára. Lesz ott valami bőrze 30.án lehet hogy oda kinézek ha minden jól megy és megcsodálhatom a rendőrségi mociját:)
16-18 liter, de nem való az MZ-re.
Hi mindenki !
Megtudja valaki mondani melyik Pancsinak hány literes tankja van ??
Nahszóval... :))
tényleg nagyon jó volt.. a börze is, a kiállítás is :)
börzén megint megismertem pár szakit..
(nem vettem semmi érdekeset, egy dolog van ami jelentősebb volt.. azis egy üléshuzat :)) jah.. 7kor már kint voltunk a börzén.. fél 2ig ott nézelődtünk. akkor mentünk át csepelre megnézni a kiállított motorokat..
Tényleg nagyon szép és érdekes gépek voltak..
Én a helyedben hanyagoltam volna a tanulást... :)))))
Pannónia valamilyen blokk de nem P20 +2db henger+lámpa+kormány+karburátor+nagyfékdob+kisfékdob
Eladó 8000 FT
AKIT ÉRDEKEL KÜLDJÖN EGY Mail-t
xr600r@freemail.hu
30.-a milyen napra is esik? lehet itt maradok arra a hétvégére Keszthelyen.
HÚ te nem tudod miről maradtál le... nagyon jóóó volt.. most órán vagyok.. majd este írok bővebben :)))
Nagyon szívesen, remélem, tudod használni.
Szia Kálmán! Köszönöm a dugattyút, a héten valószínüleg el is hozom Árontól.
Köszönöm a jókívánságodat! Gyere 30-án gellénházi börzére és iszunk rá valamit!
Ott voltam a csepeli kiállításon, csak nem nagyon exponáltam magamat a sok nagyágyú között.
Dezső!
Mi volt Szigetszentmiklósi bőrzén?Csepelen?Mesélj!
Mac Te is írhatsz:)
Boldog névnapot Kálmán! Bár igy megkésve.
Te nem voltál Csepeli kiállításon?
Aha értem akkor ez ilyen sufnituning lenne:)
Van 21-es fogaskerekem,adok szívesen,30/6640063.
Sziasztok!
Nincsen véletlenül valakinek p21-esre való fogaskereke a főtengely végére,ami a kuplungtárcsát forgatja meg?!Ha kell adok cserébe p20-asra valót!
Aki tud ilyesmiről az írjon...
Előre is köszönöm!
Bye!
Én budaörsön de én a karbit a tuningolt simsonomra szeretném,feltenni mert a gyári kevés benyátad neki.
állítsd be tökig a alapjárati csavart, aztán a levegővel is kell játszani.
És érzessel kell:), hallod a hangján.
Te hol laksz Tomi?, nekem 21-esem van
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|