:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
helo öregmotoros azt akarom megkérdezni a te danuviád milyen szinü?HA fekete akkor milyen festékkel van lefújva?Én mmagasfényü zománcfestékkel szeretném lefújni csak nem tudom milyen márkájúval.Vagy milyen festékkel érdemes lefújni.De mindenképpen feketével szeretném
Mivan bobot csinálsz?:))))
Feri, Te ki vagy? milyen 21-esed van? Hol is laksz? nekem is van egy 21-esem
mail ment
sorszám: 2836 (41935)
( előzmény: Szilveszter 17, 2005-12-18 18:52:48)
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket minden Pannóniásnak és nem pancsisnak:)
Ha tud valaki TLT alkatrészt az szóljon má lécci. Köszönöm. Boldog Karácsonyt, újévig meg még ugyis talalkozunk:)
Sziasztok!
Tud valaki valamit a Nyírségről, mert nekem van egy, és szeretnék többet megtudni róla.
Köszönöm. A Jawa jó ötlet lenne, de pont egy 634-esre keresek olyan légszűrőházat, mint a Pannoniáké. A P20-asé (a kör alakú) tetszik, de emlékeim szerint műanyagból van, én pedig fémet szeretnék.
Helló!!! Keresnék motorkuli kereket! Akinek van ezen a számon elér 06304760357!!!
Na kérlekszépen!, a danuviájé 25mm, a 250es mz karbija 45mm
Talán a jawát kellene megnézned.
Oké persze értem, hát sajna jaffa alkatrészem nincs.
Nem vagyok nagy pannóniaismerő de eddigi tudásom szerint P10-re való!El nem akarom adni hanem cserélni szeretnék!Remélem találok valakit akinek ilyen kell és Jawa van neki!Szóval érted!:-)
Szevasz!
Hát nem tudom,hogy esetleg a korai tipusoknál mekkora lehet, mert ezek
más fajták voltak.Megnézem esetleg a danuviájét.
Köszönöm. Van esetleg olyan modell (a P20-ason kívül), aminek 35mm ?
Meg tudná valaki mondani, hogy mekkora a T5-ös és a P10-es karburátorának a légszűrő felőli oldalon a külső (!) átmérője ?
Szevasz !
Milyen pannoniára való, és mi az ára?
Ja és persze hol van?
Hali!
Van két pannónia kipufogóm, de nekem nem kell, hanem Jawa250/559-eshez kell kipufogó!Csere érdekelne vkit?A panncsi egy kicsit rozsdás de krómozás után ujj!Furulya,minden megvan hozzá!
Ha valakit érdekel keressen vagy itt vagy emailon!
Hello! Nem tudja valaki hogy kb. mennyibe kerül a krómozás (TLF) Pannoniára?
(2 abroncs, kipufogók+könyök, kormány)???
Motoros ÜDV mindenkinek!!!
Az email címem ott van a nevem mellett.illetve a válasz erre mellett
Bigyula@írj.hu
Budapesten lakom
Hello. Az en tltm is 56-os kiadás. Merre laksz? Tudnál írni egy emil címet?
Most a nyáron vettem az enyémet 60 000ftért. szerintem megérte. a gyári festés van rajta, bár már a tuning érdekében az előző gazdája kicserélte a kipufogót, a kényelem érdekében az ülést, meg a km óra sem az eredeti. de azért nagyon jó, csak egy blokkra lenne szükségem mert van pár alkatrész ott is ami nem az eredeti. köszi
Szia
Szerintem nekem van othon "felesleges" TL vagy TLT blokkom, és talán a gyári osztatlan bordás henger van rajta.
Az én TLT-mbe még TL-es blokk van(talán 56-os),és gyárilag fekete fényezésű,amit kevesen tudnak,hogy ilyen is volt.
Holazistenbe laksz Te, hogy ilyen cuccokat lehet találni nálatok?És melyik MÉH telep??Ki vele!!!
Helló Mindenkinek!
Oldalkocsit keresek de nagyon sürgősen! Váz és kerék nem kell hozzá csak maga a csónak érdekel! Mindegy milyen motorra való csak oldalkocsi legyen! Ha valaki tud szerezni valahonnan akkor írjon a fórumba!
MZ/X
Bolondnak bolond a szerencséje:-)Ahogy mondani szokták.Üdv.
Szevasz!
Az én t5-ösömet 60-ért fényezték, csikozták, a krómok kb. 30- ban voltak.
Küldtem e-mailt a macgyver@c2.hu-ra olvasd el.
Vagy ha másik mail a jó, akkor küldök oda csak írd le a cimét
csőőőő
milyen árban? :)))
Mac!
Most úgy áll szétszedve a 21-es, a küllőket sikerült megmentenem két garniturát, majd meg krómoztatni, meg a lámpa keret és a kiflik.
Meg szereztem jawa 18 collos kereket abba lesz befűzve.
Nem kell az amit múltkor mondtam? Km óra és a első villa? t1-be?
A fényezés meg a krómozás attól függ, ki csinálja. A fényezőtől meg a krómozótól kérdezd meg.
Vezetékköteget 2000 Ft-ért börzén kapsz vadiújat.
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy valaki szabályoztatta-e már fel a fékdobjait?
Ha igen akkor hol és mennyiért csinálták?
SZiasztok. Lenne egy kérdésem. Nem tudjátok, hogy álltalában mennyibe kerül egy pannonia festése, meg krómozása? esetleg mennyi az újravezetékelés? köszi.
majdnem lett onnan egy komlet danuvia.. de sajna lecsúsztunk róla :(
de ha lesz.. az biztos hogy hazakerül :))
Figyusz! az egyik havernak van egy tlf es váza papirral.
A méh telep az tényleg jó hely,ha találsz esetleg danuvia cuccot az engem érdekelne.
Szasztok jó emberek. Abban a reményben írok, hogy valaki tud nekem segíteni. Szükségem lenne 1 TLT blokkra, hengerre. Ha tud valaki valahol... Kösz. Esetleg ha tudnatok kepet küldeni 1 "zöldpanniról" azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszi! Bort, bluest, békességet!
HELO
ma rákérdezek nagyfater p12-eses könyvére.. ha benne van valami rajz, leírás.. akkor hétfőn megpróbálom bescannalni.. :) (a kerek szám kivételesen nem szándékos volt :)))
megszakító.. még nem.. de lassan elkészül a felújított alaplap.. majd akkor :))
de szerintem nem lesz semmi baj vele..
(múltnap kissebb kincsre bukkantam a MÉH-ben.. számnélküli blokk zsírúj váltóval alapméretes (+-os) hengerrel nagyon fasza főtengellyel meg elfogadható gyujtás alaplappal egy blokkot.. talán 4 ezer pézt megért.. :))) lehet hogy ennek a cuccait rakom bele kompletten majd a t5-be.. /főtengely, váltó, a blokköntvény meg marad.. hátha lesz olyan, hogy találok egy papíros gépet, aminek csak a blokkszáma nem stimmel.. :)/
Csá Mac!
Itt is elraboltad a kerek számot.
Most lessz majd egy kis időm foglalkozni a 12-essel,a megszakitot kipróbáltad már?
Ja az első teleszkopot akartam a multkor összerakni, de már elfelejtettem hogy is van,jó lenne egy robbantott ábra róla.
mond már el légyszives hogy mi az a: "benzinsapka"?? erre kiváncsi lennék :)
(nem hallottam még olyat hogy benzinsapkának hívják a tanksapkát.. gondolom erre gondoltál):)
P10-es benzintank komplett,emblémával,térd védökkel,benzinsapkával elado:6000ft
06304333271
na.. elég rendesen leült a topik :(
Előd 21-essel mivan? :)
Dezső.. nálad a 12-essel? :))
Zapkorte! Köszi, már csak ez hiányzott hogy a Pancsim tökély legyen!
www.borsmagnet.hu
valami 1000...1500 Ft körül volt legutóbb egy ilyen tréfa.
Heló.Na sikerült utánakérdezned a danuviaórának?
Segítsetek!
Pannonia lendkerekem mágnesessége legyengült,szükségem lenne egy címre, ahol újra tudnák mágnesezni.
Köszi.Még egy kérdés eszembe jutott közben.Az oldalkocsival változik valamit a motor biztosítása?Üdv.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|