:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
OK, akkor várom a mail-t és küldöm az árut!
Jó rendben az jó hogy postán küldöd.
Az meg hogy fényezni kell , az nem érdekes,holnap megkérdem a haveromat lehet neki is kell, aztán megirom a cimem, és utánvéttel küldheted.
Köszi!
Bp-en lakom, postán el tudom küldeni!
1db kell? új, de a nem megfelelő tárolás miatt, egy félnyezés ráfér, ára 1000Ft.
Az e-mail címem: bigyula81@freemail.hu, ide elküldheted a címed!
Szevasz Gyuszi!
Engem érdekelne egy ilyen rögzitő villa, eredetileg ugy volt, hogy a Mac kettőt vesz , az egyikket nekem.
Hol laksz egyébként, v. postán elküldenéd?
Üdv. Dezső
sorry, én kaptam egyet a héten ajándékba.
viszont Dezsőt érdekelte még a villa. Neked kell még??
Nem egyszerű az eset,hiszen vannak még sötét foltok azen a téren is,de én 56 második felére tenném a váltást a hajlítottváltókarról az alu egyenesre.
De mondom,ez csak szvsz,mivel pl az én 56os,09havi TLTmen már az alu egyenes kar van.TLT-s szaki viszont már 57re tenné a váltás időpontját.58ban már biztos hogy csak aluváltókaros volt.
Szia Macgyver.
Érdekel még a merevítő lemez Pancsihoz,Vagy már esetleg szereztél?
Szevast!
Megkaptam a képet, holnap megmutatom az illetőnek. Ird meg majd mél.-be, milyen árat gondoltál.
Na akkoar halljuk az igaz történetet.
Majd leírom,hogy is volt ez.
Na azért ez igy nem állja meg teljesen a helyét:)
Dezső küldtem mail-t, remélem jó helyre ment
Szia Kami!
Sajnos a D-radot nem hozta el a gazdája a kiállitásra, mert már nem fért el állitólag.
Majd próbálok róla képet fetenni.
Hali!
Na akkor itt is igazolódig az az elv, hogy olyan alkatrészeket raktak rá a motorokra, amilyen volt raktáron.
Csütörtök reggel Zalaegerszegről megyek Pécsre, veteránkiállításra. Ha valakinek kedve van (meg életbiztosítása) társulhat mellém.
Ez az a felni.Kicsit szögletesebb,és szvsz mattabb a kromja.
Öregmotoros ezt rosszul tudod!
Volt hajlított,és volt olyan is ami ugyan olyan mint a TLT alu fékpedálja.
Sziasztok!!
Pannonia P10-est kersek megvételre!!
Állapota mindegy, de egyben legyen és a papirjai is rendben legyenek! Akinek van vagy tud ilyet eladót az irjon a kowy89@citromail.hu mailcímre
Köszi a válaszokat! Ha sikerül valamit kiszemelnem szólok!
Sziasztok! Tudna nekem segíteni vlaki, hogy a TLT váltókarja hajlított volte vagy egyenes? köszönöm.
Hali Előd!
Van egy ismerősöm, aki kizárólag 10est
keres. Emlitettem a tiédet, hogy lehet eladod. Jó lenne képet küldeni róla.
Imélcimem: Öreg63as@citromail. hu
Persze ,hogy ott leszek! De börze is lessz, lehet, hogy viszek ki egykét cuccot,meg az egyik havernak is vannak fölös dolgai, ugyhogy én lehet nem motorral megyek.
Tisztelt márkatársak!
Kb. 1 éve hever romokban az 59'- es De Luxe TLBm. Lámpára való, kétoldalt csücskös zárókarika és karbit takaró lemez-kasznielem ügyében ha valaki tudna segíteni (vagy csak mondani vki.-t, akiről lemásolhatnám...), végtelen hálás lennék.
Lehet lenézek, még az idő függvénye is, de jó lenne körülnézni, dumálgatni veletek.
Peti hogyhogy nincs még meg a jogsid?
12-esek tényleg jól mennek, de muszály lesz eladni amit szereztem mert kell a lové, P10-es kéne eladni,de annyiért ugy sem veszik meg amennyibe nekem volt
Előd, Dezső ti ott lesztek április 1-jén a pécsi veterános találkozón, nem??
(megmondom őszintén nagyfater 12-esével szeretnék lemenni.. de eddig nem nagy a siker -- a jogsi hiánya sajna nagy úr :( -- lényegében engem nem nagyon izgatna, de ősöknek nem tetszik az ötlet.. mind1 nem adom fel, ha nem jön össze, akkor majd megyek az opellel felvezetőautónak :))
Nem cserél valaki egy pancsit egy babira:) na ez uj . K***urva drága. ez acucc. nem akarock esni a mocival... na de majd valahogy összegyüjtögetek pézt a nyárimunkával...
@tty árul egy papíros T5-öt, beszélj vele.
Sziasztok.
Tényleg ritka a boros üzlet, de neked bejött. Szép a T5-ös és nagyon jól vetted. Gratula.
kipu dob 50 ezer/pár
kipuff könyök 17 ezer/pár
hollander: 1200/db vagyis 2400/pár
furulya: 2500/db vagyis 5000/pár
felfogató bilincs: 2000/db vagyis 4000/pár
ha jól számolom (most gyorsan fejben) 78800 HUF!! egyébként ha nem hiszed: http://www.oldmotors.hu/kepek/ujalkatreszek.jpg
Mennyi???????????!!!!!!!!! A kipuff ojan drága?
ÜDV!
vásárlás előtt nem lenne rossz, ha tudnál intézni egy képet, amit megmutatnál nekünk, és akkor körülbellülre meg lehetne mondani a reális értékét.
egyébként 1-2 apróság: mennyire indul könnyen (ha egyáltalán indul:)) sebességeket nem dobja-e ki, mennyire veszi könnyen (a 2-est a többség némi recscenés mellett veszi.)
egyéb dolgok: krómozott cuccok állapota (tehát ha lehet ne legyen a kipufogó dob és könyök agyon horpasztva, olyan "kráteresre" rozsdásodva.. /utángyártott kipufogó rendszer olyan 80 körül van.cak-um-pakk/.)
tényleg a legegyszerűbb az lenne, ha mutatnál róla egy képet :))
andris.. inkább a 70 a piaci ára, mint 40.
sajnos a boros időszak elmúlt, ez tény és való. persze esély van rá, ha egy nagyon jó ismerősödnél bukkansz rá a vasra. idegeneknél szinte esélyed nincs ennyiért motort venni.
Hát Andris azok a boros időszakok már elmultak, egyre keményebb áruk van.
Nagyobb lett a kereslet,divatos lett a veteranozás.
Az ára erősen függ az állapotától.Mindenesetre a papírok megléte jó pont(sőt),viszont ez is drágítja.Mindenesetre nem annyival,amennyit rá kéne költened ha nem lenne.Papír nélkülit ne vegyél,mert megjárod!!Ha nem értesz hozzá nagyon,akkor vigyél egy ismerőst aki ismeri a típust.Az én P10-esem max. 4 litert eszik.De ekkor már ketten vagyunk rajta csomagokkal együtt.Számít az is hol,és hogyan használod(hegymenet,sebesség,stb.)
Szerintem olyan 40.000-től max.70.000-ig mehet az ára.De ha szerencsés vagy akkor egy eldugott kis fészerben lapulhat egy ilyen gép akár 20 liter borért.Ilyet is hallottam már:-)Sajnos csak hallottam:-(
Üdv.
Szia
Mennyit szánsz a motorvásárlásra?
Az enyém olyan 4,5 körül eszik, de nem hajtom 80-nál többel, a fogyasztás szerintem a hajtás függvénye.
Nekem majd lesz egy eladó P12-esem, eléggé egyben van, ha gondolod írj mailt, szael@freemail.hu-ra
Üdv pannóniások!
Én már régóta szeretnék egy ilyen öreg vasat hajtani és az lenne a kérdésem, hogy mennyiért tudnék vásárolni egy T5-öst aminek a papírjai rendben vannak, újrendszámos de nincs felújítva, Mikre kell odafigyelni vásárláskor (jellegzetes hibák, hangok a motorból)?
Mennyi az átlagfogyasztásuk? Igaz az, hogy bekérik a 6 litert is? A válaszokat előre is kösz!
Hali!
Lassan készül a 12-es, a Fóti Gyula nemrég hozott teleszkópszárakat, de még nem raktam össze öket.
Fényezőhöz kellene vinnem a vázat, meg ami fekete szinü,lehet,hogy össze is készitem a héten, mert már a fényezö is kérdezte. Az ezüst szinü dolgokat ugyanis már összel lefényezte.
Hát ami nálunk van gumis az sima autógumis,de van egy gépezetük amibe betudják fogni a kereket(tengelyen,különböző szorító fejek más-más kerákhez) és sérülés mentesen szerelnek.
Szia!
Eredeti kerekei használhatatlanok, tudodm amikor elhoztad nem látszott de nagy hukli van mintkettőben, és 60km/felett már igen zavaró
Csabai féle dobot még nem szedtem szét,majd ha szétszedem meglátjuk mi van benne.
12-es milyen fázisban van?
Szia!
Az nem biztos, hogy jó ,mi van az eredeti kerekeivel? ja és egyebként milyen kipuffogók voltak rajta mikor megvetted? Olvastam, hogy csabai- féle dobot akarsz rárakni. Ahhoz a dobhoz láttam tuning furulyát is, sőt azthiszem fórumos gyártotta.
Miféle gumis kell hozzá? Sima autókra ráállt gumis is megteszi?
Sziasztok!
Szerintetek a 21-esbe szereztem 18 collos kereket, de Jawa felni, nem lesz gond a befüzésnél hogy van hézag a küllő anya és a felni lyuk között?
Sziasztok. Csak fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy körvonalazódik egy Pannonia kupa. Főleg P20-asos emberek érdeklődtek eddig, de van egyhengeres indulójelölt is. Ha valakit érdekel, jelezze itt: http://gportal.hu/portal/p20team/
Fórum-Pannonia-P20.
Frecska János.
Nem érdemes kerékszerelelő vassal nekiesni ezeknek a felniknek.Erre én is akkor jöttem rá mikor egy teljes napom ráment,hogy felcsiszoljam a felnit és majd 4000 Ft lekrómoztattam(4 éve).Ezekután a Barum gumi milyatt én is lepattintottam a krómot.
A gumis meg két sarokkal arrébb 300 Ft-ér szereli.Na azóta csak az útszélén szerelek "pajszerrel".
Itt van egy ilyen: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=5827748
Legolcsóbb szlovák (?) felnit vettem. Annyi a szépséghibája, hogy jól látszik rajta a felni összehegesztésének helye, mert ott picit összébb húzódik a külső perem.
Küllőkulcsnak szerszámboltban vettem 5,5-ös villást, jó minőségűt, kemény 500 pénzért. Asszem ki fog tartani egy darabig :-)
Kisfékdobost nehezebb kifűzni, mert hamar forogni kezd a küllő feje. Nagyfékdobosnál ez nem jellemző.
Fóti Gyula, árat mond ő, telefonja kicsit lejjebb.
Szewa all! Hipersürgősen szükségem lenne a következő alkatrészre!
Pannónia TLF 250-es Deluxe hoz lábfékkar! Írjatok nekem egy árat, meg hogy merre található! SÜRGŐS LENNE!!!!!!
Köszi mindenkinek előre is a segítséget!!
GTi Boy
SZIASZTOK VAN EGY ELADÓ T5-VÁZAM PAPÍR NINCS HOZZÁ, RAJTA;LÁMPA-VASRÉSZE,ELSŐ+ HÁTSÓ TELLÓK,SÁRVÉDŐK,LÁNCVÉDŐ,DUDA,SZTENDEREK,KORMÁNY+FELFOGATÓ,OLD.DOBOZOK A KORMÁNYON A BALKÉZNÉL LÉVŐ KAPCSOLÓ, ÜLÉS NEM TÚL JÓ ÁLLAPOTU, CSAK EGYBE IRÁNYÁR 10000 FT. 0620 992 4528
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|