:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Sziasztok!
Úgy látom pang a fórum.Mindenki szerel vagy motorozik gondolom.:)
Sziasztok,
Egész hétvégén a netet kutattam egy T5-ös műhelykönyvért, de semmi eredmény...
Esetleg valaki el tudná nekem küldeni emilben? A cím: photosniper@sniper.hu
Előre is köszönöm.
9,8 s. De még nem próbáltam. Nem arra való, kár lenne gyorsulgatni vele. Igaz, egyszer a 125-ös Yamahát lenyomtam vele, akkor még nem is volt formában.
Szia!
amennyiben vásárláson gondolkozol.. és ez az elődleges szempont akkor már régen rossz. akkor jobban jársz ha valami rizskályhát veszel.
amúgy a vezetőjétől függ h. mennyire gyorsul :P
(perpill nemtudok utánanézni)
A pannónia P21 mennyi idő alatt gyorsul 0-100km/h-ra?
Gyári adatok és ti szerintetek?
Lécci nézzetek utánna
előre is kössz
A pannónia P21 mennyi idő alatt gyorsul 0-100km/h-ra?
Gyári adatok és ti szerintetek?
Lécci nézzetek utánna
előre is kössz
Esetleg ha lesz rá kapacitásod vevő lennék 2 db-ra?!
Üdv.
Kálmán nincs itt gond.Amit nem tudok magam megoldani,azt persze én is megveszem.Ennyi.Üdv.
Miért pont Etz generátort raksz bele? kéthengeresbe teszed?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van valakinek olyan egyhengeres Pannoniája, amelyre etz generátor van felszerelve?
Jah, és még egy kérdés, nincs valakinek egy jó képe neten a pancsi emblémáról, ugyanis szeretnék csinálni pannóniás pólót, és ahhoz kellene pár kép.
Köszönöm szépen az ötleteket. Megpróbálom. Még egy kérdés, nem tudjátok hogy a tekercsben mekkora ellenállásnak kell lenni?
Cső Tomszy!
Én ugyan azt alkalmaztam mindig, amit vkami ajánlott, és én gépkocsi szilenblokjából -csak a gumirészből - csináltam úgy dugót, hogy kivágtam és lefaragtam belőle. Nekem bevált, ha mosom a blokkot sose kap vizet a tekercs.
A gyújtókábelkivezetőnek nevezett bakelit hibaforrásra gondolsz?
Forraszd rá a gyújtókábelt a gyújtótekercs fülére, tömítésnek meg találj ki valamit, ha nincs esztergagéped.
Hello, azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek pannónia blokkba való kütyü, ami a blokkon helyezkedik el, és összeköti a gyujtótekercset a pipavezetékkel? köszi
Azért azon kívül, amit te gyártasz van még néhány megbízható kütyü. Nézz körül magad körül. Na nem akarok kötekedni veled egyfolytában :)
Hello mindenkinek!
Ide is beurom azért....:)
Lenne egy eladó TM BK 1-25-ös porlasztóm Pannoniához nagyon f@sza állapotban meg van hozzá minden.Képem még nincs róla de majd szerkesztek egyet.Ha kell valakinek irjon.Ár megegyezés szerint.
Üdv...Carlosz
A mai világban nincs semire biztosíték!Ez alól számomra kivételt képez az,amit a saját kezemmel csináltam.Azért tudom mit vállalhatok.Abban igazad van,hogy első fék,és ugye ezt többet és mindig nagyobb erővel használja az ember,de magamnak akármikor megcsinálom,és nyugodt szívvel ülök fel rá,mert tudom milyen munkát végeztem.Ha vannak fajin célszerszámid akkor pedig nincs is gond.Mindegy.Másnak egyébként nem vállalnám el,ettől független.
Carlosz.
Én megyek az asszonnyal a kiállításra.Sőt holnaptól otthon vagyok.Ha kell valami hívj nyugodtan.Palkóval meg beszélj,hátha tud segíteni.
Üdv.
Dezső!
Te hány körül nézel ki a pécsi bőrzére szombaton?
Hol is lesz pontosan? Elfelejtettem:) ird le mégegyszer
Ha értéket képvisel a szürke forgalmi, miért adtad ki a kezedből? Ráadásul egy ocsmányirodai bürokratának! Jajj.
Egyszerűen bejelented, hogy eltűnt és annyi. Akkor nem tudnak belenyírkálni. :-p
A lista alján találsz címet telefonszámot, ott megrendelheted. Ha tőlem rendeled meg akkor csak édesanyád (cége) keres a bolton!
Ja még annyit akarok firkantani hogy megy valaki a Miskolci börzére, ami április 2.-án lesz.
Hello vkami!Nem volt jó a net azért irok csak most.NA, kellene az az első fék, a fekete jó lesz,mert a gáz is fekete.Azt még ird már meg, hogy az állító csavar rajta van-e, mert már kompletten kellene. Nem akarok vele még bajlódni remélem ezt megérted!Ja meg egy első lábtartó gumi p10-eshez.A muter azt mondta hogy a bowdent biztos eltudod küldeni mint levél.Mert 2Kg-ig levél.De gondolom ezt te már tudod:)
Hello Andris voltam ma motorozni a faterral .De f.sza volt.Jól megy a gép!
Ja meg annyi hogy utánaérdeklődtem a motor iránt és annyi, hogy " mehetek a kpm-be" viszgáztatni a mocit .Nem orülök neki de úgy néz ki , hogy ez van .Ja még akarok beszélni Bogoly Palival, hogy meg tudánk oldani?
Üdv....CARLOSZ
Sokban nem különbözik, csak annyiban, hogy ez első fék. Jó esetben a műszaki vizsgán szakad el, ha valaki nem elég jól csinálta meg. Én nem biztatnék senkit arra, hogy maga csinálja a fékbowdent. Tudom, van hátsó fék is. Remélhetőleg azt is maga csinálta.
Nem értelek?!
Miben különbözik ez a többitől?Mi nehezíti szerinted itt a dolgot?Kísérletezni nem kell.Ha emlékezetem nem csal,akkor a pannóniánál is van az a finomállító csavar,amin a bovden átmegy.Ezzel adott esetben tudot szabályozni a bovden feszességét.Jelen esetben pedig megvan a bovdenház is.Azt nem kell méregetni,csak az elszakadt bovdent.
Én ugyanezzel a módszerrel gyártottam le a csepelem első fék bodenjét.Nem volt gond.
Üdv.
Igazad van, én is magam csinálom a bowdent, a többi motoromba. A Pannóniába veszem. Azt is meg lehet csinálni, gyakorlat kell hozzá. Itt viszont nem nagyon lehet kisérletezgetni, első fékbowdenről van szó.
Ha megvan az eredeti bovdenház,ami ugye szürke és hatszögletű,akkor én tudok egy olcsóbb megoldást.Bár szerintem ez az 1000 ft sem verne földhöz,de azért nem kell kétségbe esni akkor sem ha nem tudsz valamit hamarjában beszereuni,vagy nincs rá annyi pénzed.Itt jön be az én módszerem.
Most szakadt el a suzukimon a gázbovden,ezért intézkednem kellett.Gyári nincsen mert belpiacos gép.A hasonló típushoz való bovden pedig 8.000 és 12.000 ft között mozog.Gondoltam,hogy a kis kisf@szom.Vettem méteres bodent(jelen esetben 10 métert 650 ft-ért),hozzá imbuszcsavaros!!!! diót 50 ft/db áron,és már csak le kell szabnom a kellő hosszt.Ettől egyszerűbbet és olcsóbbat eddig nem tudtam még kitalálni,de ami késik nem múlik:-)
Pannóniához is lehet alkalmazni ezt a módszert.Főleg,hogy különböző vastagságú bovdenek közül kell választani.Az énn pannámnál tuti ezt a módszert fogom alkalmazni ha kell(átalakított gyáritól messze lévő,de gyönyörő gép az enyém-szerintem),mert több különböző alkatrészből lett öszeépítve az egész motor.
Egyébként megkérdeztem két céget is mennyxiért gyártanák le a bovdeneket ha elviszem hozzájuk,és az egyik 1.900 ft-ot,míg a másik 2.300 ft-ot mondott.Ja és ebben nem voolt benne a bovdenház,ami az én esetemben kölün drágította volna a dolgot,mert a gátkarnál és a porlasztó csatlakozásánál is vannak benne merevített hajlított fémcsövek,illetve finomszabályozó csavarok.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Emailben, postán már régen nem jártam :) Elküldtem.
Hello vkami!
Az árjegyzéket hogyan tudod küldeni E-mailbe vagy postai uton? Amugy érdekelne a bowden.De először megnézném az árjegyzéket, hogy ne kétszer fizessek a postán (Muter postás azzal nincs gond).De fizetni csak kell(mondjuk ez egy nem egy nagy össszeg:)
Üdv....CARLOSZ
A 10000 az meg 1000. Kora van, na.
Fekete 800 Ft, szürke 10000 Ft + posta. Hova küldessem? (mellesleg a posta miatt jobban jársz, ha mász is kérsz, ha kell küldök árjegyzéket)
Hello mindenkinek!
Már megint segítséget kérek mint mindig.A többi motortípust nem igazán ismerem müszakilag (csak nagyából a pancsit).De nem is ez a lényeg, hanem tudtok nekem ajánlani olyan elsőfékbowdent ami jó pancsihoz!Mert az eredeti nem akarja az igazságot.:)
Üdv...CARLOSZ
Tényleg, jöhetne már a juró, kevesebb a nulla.
Kálmán te is elszaladtál egy 0-val:-)
Én tavaly láttam az ex campona börzén egy jó állapotú papíros(szürke) kulit 45.000-ért.Ha lett volna nálam annyi megveszettem volna,mert annyit megért az állapota no és persze a papírok alapján.
Üdv.
BOCSI!
További szép napot mindenkinek!!!!!!!!
Köszönöm, mint említettem volt Motorkuli vázszámokat gyűjtünk, nem PAV 40-est :)
Vkami!
Most olvastam a cikket a veterán lapon. Ha kellenek a pontos adatok a PAV40-ről, le tudom fényképezni az adattáblát, meg az eredeti forgalmijának számítógépre másolt formáját is el tudom küldeni!
Köszi a tippet, de nem voltam hajlandó leadni a régi forgaliját, mivel nekem az értéket képvisel! Így az is nálam van, csak a sarkát levákták!
Tudom, hogy a kishölgy elírta, de örülök, hogy megszabadúltam tőlük!
Tehát igazoltatás során a hivatali hibát bizonyítani tudom!
KÖSZI!
Köszi, de csak Motorkulit gyűjtünk.
Ez az email-címem már nem él, mindjárt megváltoztatom.
Az árat az eladó határozza meg. Én potenciális vevő vagyok :)
Más baj nincs :)
A PAV40-nek 20 kilo az önsúlya és 30 kg a terhelhetősége:
http://www.home.karneval.cz/01072028/katalogPav/03.gif
Szvsz nyomtasd ezt ki és menjél be az okmányirodába azzal, hogy nyilvánvalóan elírták. Ki kell cserélni az okmányokat.
Én családos vagyok és nem nagyon tudok eljutni börzékre! Tudod az ASSZONY!
Szerinted az én gyári utánfutóm mennyit ér?
A számát elküldtem e-mail-odra!
Igazából a Motorkuli számokat gyűjtjük.
Nekem van Motorkulim, de közel sincs csereképes állapotban.
Motorkuli szokott lenni börzén, de nagyon elszaladtak az árak, tavaly vettem még 300000-ért, most már talán a duplája is lehet.
JA!
Képzeljétek el, az okmányirodába mikor bementem a rendszámé meg a forgalombahelyezésért, nem tudták elképzelni mi az amit forgalombahelyezek, ezért úgy adták ki a forgalmit, hogy a
Saját tömege: 20 kg.;
Megengedett legnagyobb ö. tömeg: 21 kg Tehát egy liter vizet vihetek benne???????!!!!!!!!!!!
EZ RÖHEJ!
Szevasztok!
Vkami! Az utánfutóm valóban PAV40 típusú. Kinek küldjem el az alvázszámot?
A lengéscsilapítást, kettő darab gumibak biztosítja.
Mivel tudom,hogy többeteket is érdekelne utánfutó, biztosak lehettek benne, hogy szólok nektek.
Ha esetleg tudtok Pannónia utánfutót akkor ti szóljatok, mert elcserélném!
Ha egyszer Magyar ördögöm van, szeretnék hozzá egy magyar utánfutót és nem szlovákot.
Szvsz ilyen áron többeket is érdekelhet :)
Esetleg ha van 5000Ft-os PAV40-es akkor az meg engem érdekelne..:))Nagyon is..
A PAV40 az a Jawa utánfutó....
Mint a Veterán Autó és Motor honlapján (www.veteran.hu) is olvashatod, nagyfékdobos kollegánk gyűjti a Motorkuli alvázszámokat (meg a kártyanaptárakat). Ha lennél szíves megírni a tiéd számát, meg, hogy teleszkópos-é.
helo!! totál gyári új szőrös gumik gyáriak és valós km, króm nem jó a hétvégén ha ráérek lessz kép, most megyek aludni , holnap meló sajnos, jóéjszakát mindenkinek!!
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|