:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Benne van a dinamó állórész, forgó rész és főtengely?
Eredeti dinamós változat! Érdekel?
Persze, hogy tudumk! Csere:)
Komolyra fordítva, hallottam rebesgetni, hogy a mozdonyoknál használnak valamit, ami elég agresszíven kiszedi a kormot. Gondolom, valami erős lúgot.
Ha szétszeded a dobot, akkor CO2-vel lehet összehegeszteni és érdemes nyomáspróbát tartani hegesztés után, az enyém is kifúj.
Nekem eddig nem akadt gondom velük.Igaz se dugót,se gyűrűt nem vettem náluk,de eztán nem is fogok.
Más.
A könyök koromtalanítására a kiégetésen kívűl tudtok valami más megoldást?A múltkor belekukkantottam,és kb.4mm-tert a cső belső átmérőjéből ez a vastag kokszréteg tesz ki!A dobot ha szétvágom az illesztésnél(mint ahogy a kálmán mondta),akkor ívvel össze lehet fogatni?Mert ha a könyök így néz ki,akkor bele se merek gondolni,hogy mi lehet a dobban:-(
Üdv.
dinamóval van szerelve, vagy már át lett cserélve lend-kerekesre a gyújtás???
Hali.Van egy TLD blokkom jó állapotú eladó valakit nem érdekel?
Hali.Van egy TLD blokkom jó állapotú eladó valakit nem érdekel?
Kedvem lenne, csak ebben a szar időben nem tekerek 240 km-t.
Sziasztok !
2006.május 1. / Hétfő / : Budapesti szoci-moci találkozó !!!!!!!!!!!!
Lenne kedvetek egy közös kis motorozáshoz,eszmecseréhez ? Semmi komoly,semmi kötöttség és hivatalos szervezés.....csak egy kis közös program,élvezni a gépek és a (remélhetően) jóidő adta lehetőséget és a jó társaságot.
HELYSZÍN : Budapest,Dózsa György út,felvonulási téri szakasza.
Mivel területfoglalási és egyéb engedélyekkel nem rendelkezünk,ez
csak olyan "spontánbuli" lesz.
Pár motoros összejön a parkolóba,dumálnak,megnézik egymás öreg
gépeit és zárásként felvonulás ( Kultúráltan,a kresz szabályait betartva ) az Andrásy úton és vissza a kiindulási ponthoz.
Terveink szerint meghvínánk a hazai szoci kis és nagymotoros klubok tagjait is és ha tudtok,ti is értesítsetek mindenkit aki érintett lehet ebben a témában !!!!!!!
Jöjjön Simsonos,Komáros,MZ-s,Babettás,Panonniás,Ural-os,stb,stb.
És végül mégegyszer a dátum : 2006.május 1. / Hétfő - reggel 8:30-tól/
Lenne hozzá kedvetek ?
Csináltunk egy freemail címet : szoci.moci.tali@freemail.hu - ide várjuk a
résztvevők jelentkezését,kérdéseit,ötleteit,stb a találkozóval kapcsolatba.
Üdv mindenkinek
Kipe és GrafUr
Magyar Riga Motoros Klub
Ha adhatok egy tanácsot, a dobokat a hegesztésnél köszörüld szét, belül aprólékosan tisztítsd ki, az esetleges horpadásokat egyengesd ki, majd hegeszd újra össze.
Akkor vissza is vontam... Kb 25k-ból lenne meg könyökkel-dobbal az enyém, azaz feleannyiért, mint az utángyártott.
Hát erre azért ne fogadj. Börzéken lehet kapni utángyártott kipuffot, a dobok párja olyan 44k környékén mozog furulyával, a két könyök meg olyan 14-16k...
Sziasztok!
Ismertek valakit, akinek van utángyártott kipufogórendszere T5-höz?
Könyökök és a dobok egyben. (A régit annyiért rakják rendbe, hogy szerintem olcsobb újat venni rá)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Újabb probléma: dugógyürü két vége közt
mennyi hézagnak kell lennie?
Ok lehet jó lesz az is, de lehet megyünk fel Máj 6.-i börzére ott talán lesz kormány, vagy ha tudsz valakit aki elad szólj
Sziasztok!!!
Van egy Pannónia TLB eladó.
Működöképes, jó festéssel.
Képet kérésre tudok küldeni.
Sziasztok!!!
Van egy Pannónia TLB eladó.
Működöképes, jó festéssel.
Képet kérésre tudok küldeni.
Csupasz cső, az van most a motoromon, de én szereztem egyeneset, vagy ha úgy jobban tetszik megfelelően hajlítottat.
Ok, mennyire görbe? a karok rajta vannak?
Hát igen, a barátait megválogathatja az ember, a testvéreit nem annyira. Majd még megismersz egy-két pannóniás arcot, aztán lehet, hogy te is meggondolod, ki a testvéred. A segítségben viszont egyetértünk.
Én most cserélem az enyémet, ha a régi görbét ki tudod egyengetni, viheted ingyenért.
Cső Vkami!
Én úgy vagyok vele, ha "valaki a pannóniát szereti az rossz ember nemlehet" TEHÁT testvér! Ezért a motoros társadalomban élők, számomra előnyt élveznek és ott segítek mindenkinek ahol tudok! Ha mi nemtartunk össze akkor ki????
IGAZAM VAN?
Kálmán! Még mindig nem tudsz eladó P21-es kormányt?
Az valami olyan lehet, mint a szesztestvér.
Csak szenvedély-testvérek (pannónia-mániások :D)
hasznos oldal. meg humoros is:) teccik nagyon:))))))))))
Sziasztok!
Javítanám, azaz pontosítanám Kutács testvérünk hozzászólását:
Az FTP-s elérhetőség nem lesz folyamatosan elérhető, ezért másképpen is közzétettem a kincset érő képeket.
Ezentúl, amí a net működik és le nem tíltja valamelyik nagy márkagyártó a honlapomat, addig ITT találhatók a rajzok.
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözöllek!
Az összeszereléséhez való robbantott rajzot már elérhetővé tettük! Menny vissza a Photosniper 2006.04.21 13.01 -es bejelentkezéséhez és ott megtalálod a Ftp elérhetőséget!
T1-es típus és egy 1964 januári darabról van szó. robbantott ábrám viszont nincs, de szerintem bonyolult összerakni.. amúgy a blokkhoz van vázad is? vagy azt majd később?
ha simeringeket veszel bele (gondolom veszel..) akkor NE KTT-t tegyél bele. eddig a KTT-t használók legalább80%-a 2-300 km után cserélte a simeringet, mert beszart.
Sziasztok.
Kezdő vagyok még és tegnap kaptam egy pannonia blokkot teljesen szétszedve.
a motorszáma T14/012395.
ha valaki meg tudná mondani ez meik tipus nagyon megköszönném.
Ja és kellene egy részletes robbantott rajz róla vagy egy szerelési
útmutató, mert nem tudom mi hova való.
A rajzot erre a címre küldjétek kymco1@freemail.hu
Előre is köszönöm.
Nem tudom,hogy láttam-e már vízcsőből esztergált gyűrűt.Remélem nem.
Láttál már vízcsőből esztergált gyűrűket??Mert náluk azt árultak egy időben....Szerinted???Jó volt??:)))
Hozzájuk???Még az ellenségeimnek se javasolnám...Rablóbanda.
az a helyzet hogy ugyebár a dugattyukat 4-5 századra szokták illeszteni.. a kelemenék féle dugó 8századra illesztve is
hajlamos a megragadásra (legalábbis azoknál így volt akik mesélték hogy az ő dugattyujukat használták fel)
Szerinetem a gyűrű cserével nem lesz gond,inkább a dugattyú anyagával van probléma, az örökös probléma a ragadás.
Amiatt meg,hogy szar anyagból van a dugó nagy illesztést alkalmaznak ami meg a tellyesítmény rovására megy mert a d.szoknya nem tömít rendesen és kevésbé tudja megszívni a forgattyúsházat.A kompresszióval nincs probléma mert arról a gyűrűk gondoskodnak.
Hello!
Van egy Pannónia TLB-m eladó.
Ára:230000Ft
Képet kérésre tudok küldeni!
Ezt nem tudtam.Milyen jellegű tapasztalatokat szereztek azok,akik szívtak.Értem ezalatt,hogy csak dugó és gyűrűcsere volt,vagy esetleg fúrás is?Ezek szerint akkor nem érdemes hozzájuk menni?Kit javasolsz?Nekem lassan esedékes lenne egy gyűrűcsere,ezért kérdem.
Üdv.
a négykelemenes dugóval sokan szívtak.. és szívnak a mai napig.
Egy-két hasznos infó:A zichy utcai boltban lehet kapni panncsihoz új kuplunglamellákat 1.000 ft/db áron.Illetve ugyanitt taiwani megszakítót szintén pancsiba 1.750 ft/db áron.
Foglalkoznak emelett hengerfúrással.Pannóniához is van náluk dugó meg gyűrű is.
A Négy Kelemenékről van szó.Nem reklámnak szántam, csak jó ha tudjátok.
Üdv.
Örülök neki! Remélem ha készleszel a pancsival felteszed a képet!
Megvannak az alkatrészek... :D
Örök hálám (s két korsó sör!)
Feltettem ftp-re a robbantot rajzokat(estére kikapcsolom).
az ip: 84.21.16.195
a név: pannonia
jelszó nem kell.
Használjátok egészséggel!
emilben el tunnad nekem küldeni? a pannonia robbantott rajzot. Köszönöm.
Köszi elöre is a mail-t.
Az oldal készítőit más okból próbáltam elérni. Anno KUTÁCS adott egy képes szerelési segédletet (Robantott képek) Pannóniához.
Én össze igazgattam és kisebb méretre hoztam. S szerettem volna ha felkerülne a szakirodalmak közé. De sajna nem válaszoltak a készítők eleddig.:(
Sziasztk!!!!
Van valakinek panoniája eladó bármijen álapotban vagy csak a blok vagy a váz van meg ha van lici irjatok vagy hivjatok. A cimem:zupi22@t-online.hu
a számom:06709475894
Köszi császtok!!!!!!!!!!
Hát egen. Bizonyára említettem már, hogy a munka eredménye fordítottan arányos a munka során kötött kompromisszumok számával. És hogy ne tűnjek olyan komolynak, itt egy szmájli :)
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|