:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hali!
Mz ts 125ösömet rengeteg alkatrésszel, jó motorral, szép külsövel 2007-ig műszakival elcserélném műszaki nélküli de új rendszámos t5ös pannóniára vagy 250es tsre. kérésre képet küldök.
Érdeklődni.: 06209886411
Sziasztok,
olvastam a fórumban nagyon sok tapasztalatot motorkuli ügyben.
Több veterán motorom volt már korábban, melyekkel el is sikerült intézni a papír gondokat, de most van egy kulim, melyet bár nem eredetiben kívánok használni, azért szeretnék újra talpra majd forgalomba állítani.
Dolgoztam rajta, meg is csináltam, de most jön az igazi
feladat.
Van egy adásvételim, de nincs forgalmi, sem rendszám.
Szerintetek mit lehet tenni?
Hallottam, kérdezzek be a BM okmányirodába van e másolat a
papírokról, (lehet e egyáltalán?) hiszen nincs sok minden adat, csak a váz azaz a gyártási szám, majd hallottam szerezzek műszaki vizsgát ( következő gond, hogy mivel nem Pannoniára szeretném, nem a gyári vonófejet építettem a motorra vajon nagyon nem akarják majd engedélyezni?, ezek után majd eredetiségvizsga, majd okmányiroda, átíratás ...
Jó lenne úgy nekirugaszkodnom, hogy nem mindjárt a zsákutcába
szalad bele az ember.
Ha vannak esetleg megosztható tapasztalataitok, nagyon örülnék neki.
láthattok képet is a darabról az alábbi linken:
http://kep.tar.hu/sarosiati/50296298#2
Szóval, ha tudtok tanácsot, vagy olyan "ismerőst" aki tud "segíteni" "$" jó lenne. közvetlen válasznak is örülnék e-mail-ben
Keresek P20-ast reális áron lehetöleg forgalmist
06702912829
hever@tvn.hu
Kösz Kálmán, ha nem sikerül itthon Baján szerelőt találni szólok Neked.
Ha gondolod, megcsinálhatom.
szia!
Mondtam ,hogy megjön a gazdája, csak ki kell várni.
A 12-esnek levan fényezve a váza, egy hét és kész lessz a tank krómozása, lassan alakul, mert kevés időm van rá, de előbb, utóbb kész lessz.
Szia Dezső!
Már eladtam a 12-est:) jó áron:)
Mac-nek eladhatod, nekem már ugy is lett egy pár a 21-esre.
Hogy állsz te 12-eseddel?
21-esem többé kevésbé össze van rakva csak a vezetékelésre kéne egy jó villamossági szakembert találjak mert ez most 12Voltos rendszer lesz, vezetékkötegelés megvan csak a bekötés kicsit nekem bonyolult:)
az jó lenne és mennyi, esetleg azt lehet tudni??? egyéb szakirodalommal nem vagy felszerelkezve?
Szevasz!
Egy ismerősömnél van,de neki biztos nem kell, majd kinyomozom. Kicsit rozsdás, de menthető.
Tudok segíteni,van kapcsolási rajzom is a típushoz,de ha kell adok P12-hez kommplett vezeték köteget.
aztán hova teszed fel 12-esre másikak mellé:-)))))
Köszi és valóban .jó látod a helyzetet mert tényleg a vázon van a kapcsoló. Akkor abból dolgozunk. Még egyszer köszi..szeva!!
Itt balra a szakirodalomban. Ugyanaz, mint a többi mágnesgyújtásos Pannóniáé, csak a gyújtáskapcsoló került a vázra.
sziasztok érdekelne p12-es elektromos kapcsolási rajza ,sőt ha van akkor egyéb szakirodalom is.kérem jelezzétek ,hol találhatnám meg.Addig is köszönöm
Hello Dezső
Mennyit kérsz a Csabai dobokért? ha Elődnek nem kell, akkor val.szeg engem érdekelne :)
Sziasztok!
Nagyfékdobos Pannoniához alkatrészek eladók!
http://kep.tar.hu/bikergery/50301653#2
Ha valami érdekel, írj a bikergery@freemail.hu címre.
Szia Előd!
Meg van még a 12_esed ?
Tudok hozzá egy pár csabai dobot, ha érdekel.
Hello Mac !
Nem vesztem el, csak rossz volt a számitógép,nem gyözöm potolni az olvasást.
Hello gyerekek. Kéne egy ojan kép ami szinte majdnem mindegy mijen motrról van( de legjobb a pannonia lenne) ami: fekete fehér, és kb: féloldal alulról van fényképezve, és úgy van megcsinálva, mintha a szél elmosta volna a körvonalait... ha valakinek van elküldené?
Üdv mindenkinek!
hát sokat ne adj érte anna sajna már annyi motorba már nem igazán való már:(
Adj neki egy kanna bort:)
Hát én nem vagyok pannóniás, csak azt szeretném kérdezni, hogy mennyit ér egy komplett T 5-ös blokk. Azért kérdezem, mert korábban volt P 10 vázam, akkor akartam bele blokkot, és akitől akkor kértem az most akarja nekem eladni. Azt mondja, hogy jó.A csettegőjében volt. Csak nem akarom veszni hagyni, mert még nem tudom mit tenne vele.
Tudnál képeket küldeni a tltről? lécce ha van időd...
Hali! Most vettem egy Dutra UE-50 nagyon jó állapotú csak a műszerfalja nem eredeti.
Valaki nem tud hozzá egy eredeti műszerfalat?
hi, tud valaki eredeti dolgokat pannonia tlt-hez? msn: tothtamas87@hotmail.com
Hy!Van egy elado fullos zsir uj igc60-om!Azert nem lett beszerelve mert oszetortek a motoromat es mar leszarom az egeszet!Szoval ha kell irjatok a mailomra!!!jozsef.jenei@freemail.hu
szia Jawa lovas irtam e-mailt neked a P21 blokk miatt nekem is van egy 21-esem
Üdv motorostársaim!
Ez a hét nem kedvez nekünk időjárás szemszögéből, hétvégén mocitalálkozó majd csak javul valamit!
keresd Fóti Gyulát,ő biztos tud neked megfelelőt mutatni.Most nincs itt a névjegykártyája,de késöbb megkeresem.Lehet,hogy az alkatrészbörzénél üzenhetsz is neki.
Hali!
Tudod esetleg,hogy kinél lehet venni utángyártott felnit és kipufogót?Egy P10-eshez kellene.
Gyuri
jó állapotú felni hmmm hát olya sajnos nem nagyon találsz már. viszont van utángyártott nagyon jó minőségű, príma krómmal még talán fölözi is a gyári színvonalát. ha jól emlékszem 10ezer HUF/db első pévasásra lehet soknak tűnik. de az újrakrómozása egy felninek kb 7ezerből jön ki.. mire megveszed a normális állapotút, kb erre az árra lyukadsz ki, és van egy gyári, de meg"ütött" kereked.
Hello!!!
Pannonia Tlf De Luxe-hoz keresek 2 db jó állapotú felnit reális áron ! Akinek van az irjon a kowy89@citromail.hu email címre!
köszönöm
Eladó Pannónia TLB szürke forgalmival, forgalomból kivonva, működőképes. 230000FT Kérésre tudok képeket küldeni TEL:0620/457-2250
e-mail.norby1@freemail.hu
érdekelne ha tudnám az árát!
Hali! Van egy jó állapotú p21 blokkom,Jawa 634 egy pár kipufógó, érdekell valakit?
Oké Andris sok sikert a vizsgáidhoz, sikerüljön mindegyik.
Jó motorozást kivánok mindenkinek.:)
Üdv.
Amint vége a vizsgaidőszaknak repülök haza.Majd megcsörgetlek.
Üdv.
:)
Andris majd valamikor összefuthatnánk.
Írd meg mikor vagy Barcikán.
Ha ráérsz természetesen.
Üdv. mindenkinek
majd gondolok rád miközben a P12-t polírozgatom :-P (húde szemét vagyok :))
amúgy.. nagyon vezérgép a 12-es.. tegnap már nem tudtam róla leszállni.. annyira tetszik a Csabai dob hangja. mire megyek vele vezetni "tanulni" :D a városba.. addigra szépen kitakarítom, felpolírozom. aztán majd mindenki csak nézni fog :)
Hali!
P10-alkatrészjegyzéket,robbantott ábrát keresek!Ha van valakinek,nagy segítségemre volna,ha elküldené.
Köszönöm!
Gyuri
Mac!
Vizsgaidőszak van:), most más az első:)
Dezső gondolom melózik, örül ha hazaér:)
Ja-ja.Donit már nagyon rég láttam itt én is!Az indexen sem publikál?
Üdv.
Akkor bocs.Én egyébként biztos nem tudnám ennyi idő alatt megcsinálni!Egyszer azért lemérném:-))))))))
Üdv.
Ez valami 43 lovas asszem!Az már nem fér bele?A kategóriabővítés tavaly nekem valami 20.000-be volt!Most mennyi?
Üdv.
Bocsi TLT!
Este küldöm, mert munkaidőbe nem érek rá!
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|