Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
többnyire így van mert a motorok gazdái lusták megcsinálni :D
amúgy.. mindez azért fordulhat elő, mert vagy a telószár van megsérülve.. vagy csak
a karmantyú van behalva..
Üdv mindenkinek!
Véleményeket kérek arról h egyik haverom most fejezte be a felújítást a p12-esén minden fasza rajta úgy néz ki mint ha most jött volna ki gyárból! Jelzem apja fia büszke a motorra.Csak éppen a teleszkópból ömlik az olaj és amikor ezt megjegyeztem nekik az volt rá a válasz h ezeknél a típusoknál mindig folyik az olaj.Szerintetek lusták megcsinálni v tényleg így van?
pannóniát keresek rossz állapotut nagy fékdobosat vagy másik is jó ha tud valéaki irjon!!!!
pannóniát keresek rossz állapotut nagy fékdobosat vagy másik is jó ha tud valéaki irjon!!!!
Bakker az messze van tőlem.Arrafele nem ismerek semmit:-(
Üdv.
Én asszem nem megy így át,de nézz át a papír mizériák részbe.Ott biztosan meg lett ez említve.De mintha itt kérdezte volna valaki ugyanezt nemrég.
üdv.
Most megyek haza.Hozok az egyik inasnak nagyon fasza pasztát.AUTOSOL a neve.Ha gondolod,hogy kell akkor jelezd a 06-30 357-4618-as számon.Asszem 1 kg,nagyon sokáig elég,mert irtó kevés kell belőle.A bolti ár feléért tudom hozni.Ha érdekel akkor hívj péntekig,mert nem leszek net közelben.
Üdv.
És honnan számítva legyen az a 100 km?
Szevasztok! Lenne 1 kérdésem:
Pannoniámat szeretném majd vteránvizsgáztatni ha elkészül és olyan gomdom van, hogy a vázban nem az eredeti blokk van (nem én cseréltem ki)(így vettem). A váz egy tlf60-as, a blokk is tlf60-as de a hó és sorozatszám nem egyezik. Szerintetek átmegy így a veteránvizsgán ha ezenkívül minden ok?
Az Autosol nevezetű paszta nagyon jó.
Veszel vagy csinálsz filckorongot és akkor nagyon szépre ki tudod polírozni.
Heló! Tudtok valami jó alumínium polírozó cuccot(paszta ilyesmi..)
Köszi..
Javaslom neked a börzéket,vagy a veterán újságot.Abban sok hirdetés van.
P10-eshez van gyári hátsó fékbovdenem ha érdekel?!
Krómozót milyen távolságban szeretnél?(Ha et szempont?)
Üdv.
Egy jó krómozót nem tudnátok-e ajánlani?
Helló. P-10h szereztem.Kellenének bowdenek,lábtartógumik,ülés,dugattyú,gyűrű,csapszeg,csapszegpersely.
Milyen alkatrész kell és mit szereztél???
ali! Valakinek nincs Pannónia P-10-hez új alkatrésze mert most szereztem egyet és szeretném restaurálni.
Helló!
Valaki tudna-e küldeni pannónia javítási vagy kezelési útmutatót???
Előre is kössz!
Cím:bokxyy@freemial.hu
Gratula.
Péntek reggel ha már ott leszek rád csörgök.39-es garázsba gyere.A léptetővillát kell kiszedni,mert valószínű,hogy eltörött vagy elhajlott.Szereztem másikat.Beépítjük azt csumi.
Üdv.
Na ma levizsgáztam végleg most kell egy állás és megy a pénz a pancsira ez magamnak megigértem:)
Akkor szólj majd hogy mikor szereljünk andris!
Sziasztok !
régi nagy fékdobos poannóniát keresek rossz üzemképtelent is! ha valaki tud jelezzen előre is köszi ts251@freemail.hu
Milyen vázra gondoltál?
P12 jó lenne? Ha igen irj és megegyezünk.
(nem vagyok kereskedő)
hello én egy pancsi vázat keresek olcsón ha lehet!
Sziasztok!
Nagyfékdobos Pannoniához alkatrészek eladók!
http://kep.tar.hu/bikergery/50301653#2
Ha valami érdekel, írj a bikergery@freemail.hu címre.
Valószínű,hogy vkami rám gondolt krómozás ügyileg,ezért merek válaszólni.
A mühelyemben tudsz válogatni a már lekrómozott alkatrészek között.
Telefonon elérsz napközbe:06 20 3421373.
ha akarsz még krómoztatni.
A csepel miatt folyton hívogatnak garasoskodó,gyökér emberek.Egyik sem hívott vissza,miután beszéltünk.Pedig nem adom drágán a gépet.9.-én lesz egy veteránverseny és kiállítás barcikán.Addigra csinálni akarok rajta egy-két dolgot,hogy tudjak vele menni.
Rajtam kívűl még nem ment vele senki,ezért a kipróbálása majd attól függ milyen hangulatomban találsz.
Féltem a "nagypapát":-)
Üdv.
Sajnos sok a kokányoló.Ezt már én is tapasztaltam.Ha te tudsz valami jó szakit aki megbizható kérlek ird meg az elérhetőségét.
kösz
Persze szivesen segitek, csak ne legyen programom és megyek is.
Most akarok keresni egy fényezőt akivel egy T5-ös tankot akarok felfényeztetni. Ja és tényleg a csepelt elvitték, mert kipróbálnám:)
Hello.
Sikeresen elvégeztem az első évet:-)
Két hét múlva megyek haza csütörtökön.Pénteken délelőtt szétborítom a pancsit.Ha akarsz segíteni,vagy van kedved egy kis bütyköléshez,akkor gyere le a 39-es garázsba a libára.Vagy csörgess meg.
Üdv.
Nekem van 1db féltve őrízgetett TL első sárvédőm.A részleteket E-mailben,ha érdekel.
Hello "krupp g".
Az nagy igazság hogy oda vidd az alkatrészeket ahol a legjobban kezelik és a legjobban készitik. Sajnos én igy jártam , nekem csak 2km kellett mennem de mégsem lett jó=sz@r.
andris sikerültek a vizsgák?
szvsz ne azt nézd hogy mi van a legközelebb mert nem biztos hogy az dolgozik a legjobban
Ha nincs közelebb akkor jó a fót is.De még várok hátha jön egy közelebbi cím is.Azért ird meg.
Köszönöm!
Sziasztok Pannoniások!
A TLT Pancsim krómozott cuccait szeretném újra krómoztatni.Ha tud valaki egy szépen dolgozó megbizható szakit kérem irja meg az elérhetőségét.
Budapest és környéke.
Köszönöm!
Így van.Jól értelmezted.Várom a méledet.A pancsim nem tudom mivel lettcsinálva,mert már így vettem,de ezzel a szerrel is el lehet érni ezet a felületet.Természetesen alá kell dolgozni megfelelően.
Üdv.
A galériában lévő Pannoniádat is az AUTOSOL-lal políroztad ki (blokkot)?
Szerintem jól néz ki
Hello! Az az 5-6 ezer az a bolti ár, ugye?
Ennek a feléért tudsz nem?
Ha 3ért tudsz szerezni akkor kell!!!
Köszi
MAJD MAILEN MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET!
Sziasztok!
TL-hez keresek első sárvédőt, és blokk alkatrészeket.Aki tud kérem szóljon.
Köszönöm.
hát azért mert még nem láttam olyat hogy egy mzért pannóniát adtak volna
azért sok sikert:)
Szeva mindenkinek!!! p-12 -es nem veszi a sebességet 1-2 öt vagy legalábbis kinozva nehezen .... vajon mi lehet !??
A boltban az a mennyiség amit én tudok szerezni nekad olyan 5-6 -ezer körül van.Ezzel és pesrsze nagyon időigényes munkával,illetve türelemmel szépen meg lehet csinálni.A sidolt felejtsd el,mert összekarcolja-
Ha kell a cucc,akkor dobj egy mélt.
Üdv
Köszi szépen hogy segítettél! Csak azt nem tudom hogy mennyi a bolti ára az AUTOSOL-nak. Ez kifejezetten alumíniumra való? Próbáltam már én a Prevent autópolírt, Sidol-t de nem az igazi.
Nekem olyan kéne amivel olyan tükörre lehet polírozni mint hogyha króm lenne.
Szerintem nem álmodozok, mert a neten és a börzéken látni olyan Pancsikat amiknek a blokkjában látom magam.
Annak nagyon örülnék, hogyha le tudnám veteránvizsgáztatni a motorom úgy hogy nem egyezik a motorszám és a vázszám.
Akinek veteránvizsgája van kb. mennyibe került a papírmunka mindennel együtt????
Üdv:Balázs
A veteránvizsgának a MAVAMSZ honlapján tudsz utána nézni, szerintem típusazonos blokkal átmegy.
Legegyszerűbb, ha megkérdezed az okmányirodában.
Én tennék egy nyilatkozatot közjegyző előtt, hogy több mint tíz éve a tulajdonomban van, nem bűncselekményből származik és ezzel a nyilatkozattal "elbirtokolod". Ezután forgalomba helyezés.
Az a kérdés, hogy az okmányirodád megeszi-e, nem mindenhol ismerik ezt a dolgot.
Nagyon tudom neked ajánlani az AUTOSOL nevű polírpasztát.Első osztályú,kevés kell belőle,és nagyon sokáig elég.Ha gondolod szerzek neked egyet a bolti ár feléért!
A kérdésed második részére tudomásom szerint a válsz igen!De ez nem biztos.A többiek tuti kijavítanak ha tévedek.
Üdv.
ÜDV mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretném kipolírozni a TLF Pannoniám blokkját, de nem tudom hogy melyik a legjobb alumíniumra való polírszer amivel "tükörre" lehet polírozni. Ti mit ajánlotok?
Egy másik kérdés: Pannonia csak úgy kaphatja meg a veteránvizsgát hogyha a motorszám és vázszám megegyezik (szóval nem volt blokkcsere?)????
Megvételre keresek,
MOTORKULI forgalmit, rendszámmal és azonosító lappal, vagy bármilyen megoldás érdekelne annak érdekében, hogy az én kulimat legálisan használhassam.
minden megoldásra nyitott vagyok :-)
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|