:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hát nem igazán ajánlanám neked.Írd le miket kéne krómozni,és megérdeklődöm a pénzverdés ismerősömet mit mond.Persze ha érdekel a dolog csak akkor. Egyszer összefuthatnánk,vagy bemennék miskolcra megnéznia géped!Persze pannóniával:-)
Üdv.
cold kérdezd meg az indexes Pancsis fórumon:)
Syasztok!
Megtudnátok nekem mondani a T5h porlasztó fuvóka méreteit?Vagy esetleg hol tudnék utána nézni?Előre is köszönöm!
72es az évjárat....és nagyon egybe van...de lesz vele munka azért bőven..és papírja is van ááám neki...és T5h...Ja de a Laci még most se hívott:))Edelénybe tényleg rossz minőségű a krómozás???
Hali mindenkinek. (T5-ös pannóia)
Szeretnék segítséget kérni v. ötleteket a következőben:
A kormánygomba és a csillag alatt található kereszt írányú rovátkás és hernyó csavaros anyát hogy tudnám leszedni. Mert valami állat valamikor szétverte a rovátkákat és iszonyuan ráhuzta.
Előre is köszönök mindent.
Sziasztok!
Eladó egy Pannónia T5 és egy P10-es blokk, mindkettő gyári állapotú, a T5-ös karburátorral, mindennel egyben (be is indul, csendes és gyönyörűen jár a motor)
Akit érdekel, valameliyk írjon a muller_szabolcs@citromail.hu e-mail címre és megegyezünk! Vagy hívjon a délutáni órákban a 06/30/496-0230-as számon.
Esetleg részleteket is elárulsz?
Üdv.
:)))Megvan mááá a T5h-mmmm:)))Úgyhogy ne kersgélj:))
volt valaki az egri veterntúrán?
Ha ki van vonva a forgalomból az nem olyan gáz,de én a papírokkal egyáltalán nem rendelkező mocikról beszéltem.Én asszem ezt már leírtam valhol egyszer.Ha lusta vagy utánakeresni,akkor majd leírom legközelebb,amikor lesz több időm.
Üdv.
1 papírost akkorok venni majd de az meg kivan vonva a forgalomból...holnap meeek megnézni...De azért kifejthetnéd nekem hogy mi a gond a papír nélkülivel???PLZ!Kösy!
Na akkor mostmár elhiszem,hogy tényleg "gyökér" a srác.Pedig nekem azt mondta,hogy eladj a járműparkja nagy részét.
Mindegy.
Ha találok valamit majd értesítlek.Viszont én lebeszélnélek a papírok nélküli motorról,de te tudod!
Üdv.
Felhívtam !!!Kösy!De nem úgy néz ki mint aki elakarja adni...:(((Úgy hogy légyszi nem néznél szét a környékeden megiint hogy nincs-e eladó T5h?PLZ!
MÁS:
Forgalomból kivont Pancsit újra forgalomba tudok helyezni?A forgalminak a sarka levan vágva...:(Vagy van ennek vmi turpisssssága?MMhhh?
Üdv.
Felhívtad az inast akinek megadtam a számát?
http://www.kozmuvelodeshaza.hu/ további info itt
holnap börze Tatabányán!!!
Az index veterán fórumában ugyanez a kérdés, ha a rozsdát akarod eltávolítani, arra jó a disznózsír. Ha a krómot, azt galvánüzemben visszamaratják.
cold probáltad már az acélgyapotot?
finoman átdörzsölöd a felületet és csodákra képes:), festékboltban lehet kapni különböző finomságban.
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem felétek!Még pedig hogy a régi rozsda foltos krómozást hogy tudom(házilag) eltávolítani pl:kormány...felni..kipuffról?Milyen anyagot használjak konkrétan?Várom az ötleteket,tanácsokat,tapasztalatokat!Előre is kösy
Vagy kemény kupulng barátaim a leírt formában, vagy küszkődés tovább.
A rugók keménysége elhanyagólható változást jelent ha összehúzzuk őket!
Nem igzán értem a receptet. Lehet, hogy működik, de nekem egy-egy városi kanyargás után már a nem felkeményített rugókkal is ínhüvely-gyulladás közelien be tud durranni a kezem.
Csak egy kérdés: Ha nem azonos teljesen minden rugó, akkor nem tol félre a szerkezet, ha minden csavart ugyanúgy állítunk be? (a válasz: de iden) Ez megnehezíti a beállítást...
Tisztelt KRAVEN! Íme:
A lamella tartó kosárba a tárcsa felöli oldalon heggesszetek be egy réteg nélküli belsőkörmös lamellát, ennek fixen kell álnia!Úgy kell be heggeszteni, hogy a lamella szélét és tárcsa szélén kb. 5-6 helyen 1cm hosszú leköszörült varratok legyenek.
ezután mehetnek bele lamellák, és azt a 4 csavart Uraim, akár tetszik akár nem tökig becsavarni! Ugyanis a szerkezetben lapulú rugó így pontosan
3-4 mm-t fog kiemelni. Hihetetlen keménységű kuplungotok lessz így, pontos szerelési ábrákat is tudok küldeni! Nagyon fontos a csavaroknak pontosan aza a rendeltetésük, hogy így
biztosítják a kellő erő átvitelt! Egyébként annak idején a gyári szerelésű gépeknél ez komoly problémákat vetett fel, ugyanis a csavarok vonciójukat tekintve tették
tönkre a lamellákat, és teszik ezt ma is, hiszen ha álítgatjuk öket üzem közeb nö a hézag a lamellák közt és ez
okzza a lamellák folyamtos kopását!
Ha kell a gép, akkor megoldjuk ,hogy ki legyen fizetve előre és akkor nálam :)
Sziasztok!
Eladó egy Pannónia T5 és egy P10-es blokk, mindkettő gyári állapotú, a T5-ös karburátorral, mindennel egyben (be is indul, csendes és gyönyörűen jár a motor)
A T5-ös 8000Ft, a P10-es 4000Ft (meg van benne szorulva a dugó és szét van szedve, de minden megvan hozzá). Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu e-mail címre, vagy hívjon a 06/30/496-0230
Komoly témában komoly beszélgetést várunk. (legalábbis én). Nehogy már egy gépészeti barchobává alakuljon a topic!!
Szerintem egyébként azt a négy csavrt az emberek 90 százaléka próbálkozva szemre állítja, hogy kb. ugyannyit nyisson körkörösen.
Na elő a farbával, mi a trükk?
Közkívánatra : A T5 ös Sárospatakon van és azért mondom el nektek, mert kibaszottul nincs pénzem megvenni, meg időm kromofágban áztatni egy fél évet, amúgy szivem szerint megcsinálgatnám szépre :)
Vinutta
Ok! A megoldás mindenki előtt ott van, de előbb egy kérdés, ki, hogyan álítja be a kiemelőtárcsában lévő 4 csavart?
A Skype-n -Nán József- élőben is mehet/
EMBEREK! HA VALAKI NINCS MEGELÉGEDVE A KUPLUNGJÁVAL, AZ BÁTRAN ÍRJON, SZÍVESEN
ÁTADOM AZ ŐSI TITKOT, CSAK ÍZELÍTŐNEK A
KÖVETKEZŐK: 1978 ÓTA HASZNÁLJUK EZT A
TRÜKKÖT, AZÓTA A LAMELLÁK ÁLLAPOTÁBAN
SEMMI VÁLTOZÁS, EXTRA TAPADÁS, CSAK OLAJ
CSERE!
Sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb mint egy MZ! Pannónia forever!!!!!!!!!
Ennyiért engem is érdekelne szétszedett.
Raktam már össze a blokkját. :))
Szolnok megyében? esetleg?
hello Vinutta!
irj a pancsiról4ts251@freemail.hu köszi
Sya!Hol található ez a Pancsi T5???Megírod vagy elárulod itt nekem(ünk)?
Sziasztok már rég véstem bele a forumba. De látom hogy teljesen kihalt az egész:(.
Hol található a T5-ös. ?????
szia !!! érdekel a pannónis hol található?
mennyiért adod? milyen tipus? t5 vagy más mikori évjárat? irj!!!!!!
Szia!
15 éert tudok egy T5-öst, ami 20 éve szét van szedve :)
Vannak hozzá papírok is, még régi rendszámos
Pannónia T5 vagy T5H-t keresek egyben,lehetőleg papírosat Borsodban(Miskolcon).Kérem segítsetek!bubu25@citromail.hu Tel:20/2682403
Eddig két emailt küldtem a blokkokkal kapcsolatban, nem válaszoltál egyikre sem. Írjak még egyet?
Sziasztok!
A T5-ös 8000Ft, a P10-es 4000Ft (meg van benne szorulva a dugó és szét van szedve, de minden megvan hozzá). Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu e-mail címre, vagy hívjon a délutáni órákban a 06/30/496-0230- as számon!
info kukac regimotoros pont hu
Az szszmi börzén tuti kint van.
Nemtom milyen márkjú, de megnézem Neked szombaton és este megmondom, ha még nemn késő :)
Hello! Köszi a segítséget! Nekem a szárnyas kellene. És azt nem tudod véletlenül hogy hogy tudom elérni a TLT-st???
Küldtem mélt, nem válaszoltál.
Én szárnyast meg oválist ismerek, a szárnyasból kétféle méret van. TLT-s barátunk árulja.
Hello! nem tudja valaki hogy hol lehet DE LUX-os tankmatricát szerezni Pannoniára?
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|