:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Syasztok!
T5 mocit vennék Sajószentpéteren vagy a környékén!Vki PLZ!Fontos lenne:)
P10-es
A távolság nem gond.
Van Baján ismerősöm, szerintem rajta keresztül megoldhatnánk a boltot, ha mondasz egy jó árat:))))
Esetleg Pest felé mikor jársz?
Nekem az a problémám,hogy a kuplungot megcsináltam az jó is de a sebességeket recsegve veszi felfelé, de néha lefele is. Ha tud valaki segíteni megköszönném, ugyanis én még váltót nem szereltem és a közelben nincs senki aki tudná a megoldást. Egyébként én a léptetővillára gondolok. Lehet hogy az van elkopva? ( T5-ről lenne szó )
Nekem van egy pár 19-es kerekem csak a krom is jó rajta csak a csapágyakat kell az agyban cserélni, de én messze lakok tőled, bajai vagyok
Bármilyen megoldás érdekel!
2 db-ra lenne szükségem.
Helló Szevasztok!
19"-os felnit vagy kereket keresek .
Tudnátok segíteni? Borsodban vagy kornyékén.
szaszat5h@freemail.hu
Keresek p10 tankot nem krómost. Horpadt nem legyen, de nem baj ha nem lukas, :-)
Zoltán
A motorja fasza, festeni-krómózni kéne.
A tied milyen állapotban van? Az enyémre ráférne 1 jó festés, amúgy motorikusan pöpec.
Sziasztok!
Pannonia tlt hátsó lengéscsillapító krómozott gyűrűjére lenne szükségem.Ha valakinek van eladó vagy tud v.kit akinek van kérem irjon.Sürgös lenne.
Köszönettel krupp g
Én is így vagyok az oldalkocsisommal.
Urak, a P21-en és a P12-en nem volt műanyagsárhányó. Viszont ezek 18ˇ-os kerékkel készültek így rövidebb a sárhányó rögzítése.
A műanyagsárhányó egy újítás eredménye, amivel a költségeket igyekeztek csökkenteni.
Az újítás egy mozgalom volt, nem csak a motorkerékpárgyárban, hanem az ország összes vállalatánál. Némi aprópénzzel jutalmazták azokat a dolgozókat, akiknek alkalmazható ötletük volt a gyártás, a technológia, a gyártmány ésszerűsítésére.
Nekem nem műszakis a P10-esem. Nemrég vettem. Az előző tulaja kivonatta forgalomból. A papírjai megvannak, majd 1x szeretném újra forgalomba helyezni.
Az én P10-esemnek is műanyagsárvédő elől, 1973as, P21-esen fém
Az utolsó t5-ösöknek müanyagis lehet.
Eggyáltalán milyen sárvédője van a t5nek? Fém vagy műanyag? Mert ismerősnek műanyag, míg p10nek fém.
ja azt szeretném megkérdezni hogy, a 21-es elsösárvédője megegyezik a t5-ösével? Mert az enyémen az egyetlen idegen alkatrész a danuvia sárvédő.
Igen a hangja jobb, visitós:-) tőle
de teljesítményre nem sok különbség van, csak 120km/h a vége, ezért kéne megfuratni, meg hajtókar bronzperselyében lötyög már a csapszeg, a dugóval nincs gond.
T5-P10 szinte ugyan az. A te oldalkocsisod műszakis?
Az biztos, én is azért vettem 1-et. Nekem meg p10-esben van oldalkocsisom. Az sem utolsó megbízhatóságban.
Jó gépek azok!, nekem is van t5-ösöm is 2db az egyik "oldalkocsis-vadkacsa". A t5-ös a leg megbizhatobb a világon!!!
Sikerült megoldani a problémát. Jól szuperál a dolog. Azért kösz.
Neked mien géped van? Várj ! kitalálom,T5-ös?
Meg akarsz halni?! 21-esre oldalkocsit?! Komolyra forditva ,nem tudok eladót. Egyébként Csabaival jobban megy a gép? vagy a hangja faszább?
Persze,hogy be :)
Csak,ha tatai lettél volna,akkor értekezhettünk volna személyesen is meg stb..csak ezért kérdeztem.
Nem tudsz egy eladó oldalkocsit? gondoltam kéne rá tenni egyet mert elbirná
Lehet én érdeklődtem, akkor még talán nem is volt meg ez a motor.
Bukócső, rajta volt ,nem tudom hogy gyári e. Sok 21-esen másmilyet láttam, ami bilinccsel van felfogatva, de ez szerintem jobb megoldás.
Piros szine volt, de fehérre volt festve ugy vettem Baranya déli részén.
Szia, nagyon tetszenek a képek, köszönöm őket! Főleg a bukócső tetszik, gyári? A színe ennek is piros volt nem? Szép kis moci! Kb 1éve adtam el a másik 21-esemet , de az más stilus volt hajdanán versenyeztek vele. abban az időben volt Bajai érdeklődőm nem te voltál?
Szia!
Küldök most:) képet.
Bajai vagyok, régen hírdettek felétek egy 21-est, kb 1 éve.
Amiről Te beszélsz az a közlőkerék.Ha felrakod a berugófogaskörívet,és nem rakod fel a kuplung fészket,hogy lássad is a müködését,akkor kis odafigyeléssel gyorsan rájössz a megoldásra.Ha mégsem igazodsz el akkor hívj fel és szívesen segítek.06203421373
A furatáshoz nem sokat tudok hozzáfüzni, csak azt hony kényes dolog( kisipari szar!!! dugók-gyűrűk). A képeket elfogadom s, várom a tata21citromailra-ra. Én egyébként Pálfai vagyok ( ez egy eldugott falu Tolnamegyében), és te? Az én 21-esem: tipustiszta, részben gyári festés, jó motor,szürke forgalmi( nincs buherálva! kopottas de gyári) A képet mikor küldöd?
Nemrég lett felújítva, de már csabai dobot tettem rá és 12 voltos jawa generátoros gyújtása van.
De még nem furattam meg, ebben tudnál valamit mondani?, meg a váltom 4. fokozatban nem a legjobb nem mindig veszi be, a többi fokozat jó.
Tudok küldeni képet a motorról ha gondolod mailben.
Te hova valósi is vagy?
Igaz nem Tatán lakom, de annál jobban szeretem a PANNONIÁKAT! Remélem így is beférek a csapatba.
Szia p10-es!! Az én 21-esem szintén 73-mas. A tiéd mien állapotú, mennyire eredeti, müszaki??
Szia Tata21, neked mikori 21-esed van? Nekem is van egy 1973-as 21-esem
Ha jössz csörrents meg, itt dolgozok a közelbe haza tudok ugrani.
Esetleg T5-ös blokkról robbantott ábrát ha tud valaki. Kösz
Hi tegnap javítottam a T5-ösöm kuplungját. Összeraktam berugtam, aztán a berugótengely csak szabadon futott. Szétszedtem és akkor vettem észre hogy az a fogaskerék amire a berugóív közvetlenül áthalyt elmozdult. Ez 1 olyan fogaskerék aminek csak kb. 3/4-e fogazott. Ebben kérném segítségeteket, hogy aki már látott ilyet mondja már el hogy kell beállítani, mivel akárhányszor összeraktam mindig odamozdul a fogatlan helyhez, és ezáltal nem érintkezik a berugóívvel. Mihamarabbi segítségeteket várom.
Sziasztok!
Tünde kilóméteróra és spirál, illetve Tündéről szakirodalom vagy robbantott ábrás szerelési útmutató, vagy bármilyen fellelhető és használható anyag érdekelne.
Előre is köszi!
OK,csak gondoltam gyarapodott a tatai Pannoniások száma.
Egyébként visszatérve a magaskormányos t5-re: lehet hogy igazatok van,és házilag készültek.
Hello Lacc T5! Nem a nevem csak becenév , de a 21-sről mi jut eszedbe?
Szia! jól.. szerintem érezhetően jobban. ha a héten összetudom rakni akkor le kell menjek Pécsre, úgy csütörtök- péntek táján. előreláthatólag mikor érsz haza? mert ha olyan időben hogy énmég azért sötétedés előtt haza is érjek akkor leheet kinéznék..
Hello tata21! A neved a városra is utal?
Helló Mac !
Tényleg hogy megy a t-ötös a csabai dobokkal? gondolom a hangja is más lehet.
Milyen alkatrészeid vannak?
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|