:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Csá, engem érdekelne a légszűrő. Belső v. külső? Mennyiért vesztegeted?
Hello mindenkinek!
Van eladó cuccom ami fölösleges nekem pl."T5" oldalsó doboz, villakifli, nagy-kisfékdobos kerék, 2db tank, légszűrő, karbi, lámpakeret, gyujtáskapcsoló, villa borítása, fogaskerék takarója, hátsó fékpedál,kuplunglamella, első hátsó lábtartók.
Szia
Megvan a címed,küldöm a rugót.
Köszi a jótanácsokat!
Akkor ennek még alaposabban utánajárok!
Legjobbakat mindenkinek!
Én elhalasztanám azt a fémig lemaratást még addig,amíg legalább egy szakival nem beszélsz.Olyan szakit értek alatta,akinek van szépen felújított pannóniája,és a festését is ő intézte.Nem biztos,hogy ez a lemaratás lenne a legcélszerűbb.Tudod minnél eredetibb,annál szebb,és annál többet ér.Gondold meg.
Üdv.
Szia.
Akkor most küldöm mégegyszer.
Ja és posttraumás osztály lesz a küldő.Ne töröld ki rögtön vírusgyanúval:-)
Üdv.
Eladó egy rakás 2.75*18-as Pneumant. 3000/db.
Székely Tibor 30/958-66-71.
Szerintem kromofág a nyerő de egy öreg fényező szerint leégetni legjobb a festéket.Én az MB és a Buda primer alapozót szeretem mert gyorsan szárad.Festék 1000-féle van kikevertetve és készen is/csak suska legyen elég/./ha kevertetsz a mobihelt nem ajánlom,eddig nincs sok jó tapasztalatom vele/
Üdv mindenkinek!
Öregem pannóniáját szeretném felújítani, és ezzel kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni.
Le szeretném festeni a mocit mert szegény kicsit leharcolt állapotban van. Rozsda nincs rajta, viszont a festék néhol összevissza van karcolva, meg le van pattogzva. Hálás lennék, ha egy-két mondtaban megírni valaki, hogy hogyan célszerű lefesteni. Gondolok arra, hogy a festéket lecsiszoljam róla, vagy esetleg lemarassam, valamint a festési technológia érdekelne. Kell-e alapozó és hogy milyen festékkel érdemes lefújni a motort.
Köszi mndent!
Bocsi,de én semmijen címet nem kaptam.
Szia Gyula.
Elküldtem a múlt héten a címem mailban!Nem kaptad meg?Továbbra is várom a rugót amit ígértél.
Ha nem kaptad volna meg a címem,elküldöm még egyszer.
Köszi és üdv.
Sziasztok!
Valaki tud olyan embert aki elad P21 hengerbe való dugattyút? 56,5 mm-es kellene
Sziasztok! Bontott t5-p10 Gyujtások,karbik eladók( midegyikből van dőgivel) Az ár megegyezés szerint de,NEM SZARÉ-HUGYÉ!!!!!!!!!! p20-21 alkatrész csere érdekel. TEL:06702941581
Pénteken(azaz ma) este fél 6-tól gyülekezünk nálam.Pontos infó 06 20 3 421 373
Helló.
Megprobálok mindent összeszedni a polcokról,és küldöm.
Ja,holnap (mint minden hónap első péntekén)Pannónia klub gyüllés.Nem zártkörű.
Szia Fóti Gyula!
Ahogy megbeszéltük itt a lista a Pannonia tlt cuccairól:
-kormány (lámpa-kürt) kapcsoló
-féklámpa kapcsoló
-krómozott sebváltó mutató
-első fékbowden
-1 db fékbowdent tartó "dió"
Címet sms-ben küldöm.
Kösz!
Szia! Bocs de már nem aktuális a két kerék egy ismerősömnek odaadtam, elkunyerálta:)
Akkor nagyon szépen köszönöm:-)
Üdv.
Már beszéltünk telefonon. Valószínüleg jövő héten felkereslek.
Ajándék.Örűlök,hogy tudtem segíteni.
Sziasztok!
Venni szeretnék egy TLB-t vagy egy TLF de Luxot.Csak eredeti,nem felújított állapotú érdekel. Feri 30-611-90-77
Nem kell nekem pénz!:))))
Egy lepukkant Junak-ért odadom szívesen!!:))))))))))
Pénz beszél,szasza elad:-)))))
Üdv.
Igen, Péteri vagyok!:)
Nekem van papíros vázam, próbálj meg rábeszélni, hogy eladjam!:))))
BORSODIAK!LagaLÁBB MI TARTSUNK ÖSSZE!!!!::)))))P
Szbesenyői Pancsival mit akartál?Nem válaszoltál...:(
Hűűű apám!Akkor már jövőre 4en gurulunk Borsodban:)Marha jó!!!!:)))
szaszaT5h félreértettél én keeresek vázat meg blokkot. Lámpakeretem az van 2 db ha azt gondolod elütjük. Ha neked Te most akkor péteri vagy?
Szisztok. Barátom eladna 1db 20-ast és 1db 10-est.Mindkettő az ő nevén van.
Érd: Janinál.20 98 40 400
szia CARLOS!
Mennyiért adnád a vázat?
Milyen évjárat?
Péteren nincs pancsi, csak cold-ot invitáltam volna egy kis borkóstolásra.:))))
Sajókápolnán találtam ma egy pancsit, de 100 eFt-ért adná a papó:(((((
Milyen alkatrészeid vannak?
Nekem, lámpakeretre , kadmiumozott első fékfedélre és borító lemezre, 2 db 19" felnire lenne szükségem
cold, szaszat5h! Szevasztok én barcikai vagyok ha gondoljátok akkor talizhatunk nekem is van egy p10 pancsim meg egy pár alkatrész is.
Érdekelne egy t5 váz meg blokk papirral. Megadom a teloszámom 06702996251.
Milyen pancsi van sajószentpéteren és mennyibe lenne? Van papirja?
Szia Gyula.
Előre is köszönöm az alkatrészt,illetve kézséges felajánlásodat.
Mailben küldöm a címem,és várom az alkatrészt.
Az árát postai úton eljuttatom,csak írd meg te is nekem a címet.
Üdv.
Ui.:mail ment.
Üdv.
Rendben.
Akkor jövőre gurulunk egyet,mert jelenleg nekem is szét van kapva a panna.Ki tudja mikor lesz időm összerakni,főleg,hogy nem is vagyok otthon.
Nemrég adatm el szeretett kis csepelememet,illetve a simómat,meg a suzuki choppert.Ezek árából és egy kis pótlással vettem egy Kawasaki GTR 1000-est.No és persze a P10-es:)
A P10-es eléggé át van alakítva,de jól néz ki.A galériában van egy fotó róla andris név alatt.
Üdv.
Szeva.
Alkatrészt cserélni nem nagyon tudok,mivel nincsen,de esetleg megvenném ha úgy is jó neked?!Esetleg lamelláim vannak ha érdekel?
Küldd el légyszíves mailben a telszámodat a dcsepel@freemail.hu-ra.
Jövő héten lehet megkereslek.
Üdv.
Olyan rugóba amit keresel én is szívesen segítek,ha kell akkor bedobom egy boritékba.
Sya!
Jövőhét már azé gáz nekem a részemről felderítésben:))mert péntek,szombat éccakás leszek...tudod kezdődik a krízisidőőőszakom:)))De ezt Szasza tudja a legjobban:))De amikor készen lesz a moci akkor tutira elmehetnénk megünnepelni:)))ja és gurulnánk is 1-2-t:)Hármasban.
Andris most milyen moci(jai)d vannak?
http://ural.hu/www/gallery.php?image=4954
és ez olcsó
Szia andris!
Nekem van olyan rugóm, ha érdekel, szívesen cserélek veled alkatrészt.
Van egy pár apróság amire szükségem lenne még a motorhoz.
Szevasztok földijeim!
Én barcikai vagyok,igaz pesten lakom.
Nem akarjátok ezt a felderítő munkát a jövő hétvégére időzíteni?Tudnék esetleg segíteni,ha kell!!??
Illetve én is keresnék egy apró alkatrészt,amit eddig nem tudtam beszerezni.Ez egy kis rugó,ami a léptetővillát húzza lefelé.Emiatt a kis szar alkatrész miatt nem veszi rendesen a sebességeket a mocim.1-esben ugrál,4-esből meg nem lehet visszakapcsolni,mert átugrik a bütykök fölött a léptetőszerkezet.
Na most ezt jól elmagyaráztam:)
Más.
Ezeket a csabai dobokat ki csinálja?És mennyi pénzbe kerül egy komplett rendszer?
Üdv.
Amibe megegyeztünk a csávesz részére...tudod...vmi tütücskét hozol...aztán azt oda adom néki.Mert máskor is jó lenne ha még csinálna ezt+azt:)
A kuplungom fajin. Rendesen kiemel. Ezt a próbát már eljátszottam. Nem tom mi lehet a baja.
cold!
Mennyi lessz a lehúzó?
Pancsit tudok Sajószentpéteren, ha érdekel, de lent van a borospincében a hordó mellett:))) Minimum 2 nap mire átrágjuk magunkat minden alkatrészen, hogy típusazonos -é!!:))))))))
rendesen kiemel a kuplungod? ha behúzod a kuplungot állóhelyzetben beteszed 1-esbe húzol 1-2 nagyobb gázt nem kezd el "mászni"? (természetesen ezt sík terepen kell kipróbálni) mert ha ez a probléma, akkor állítani kell rajta
Neked pedig elkészült a lehúzód:)))
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|