:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hello!
Küldtem mailt a címemmel, meg 1 képet is.
Köszi szépen a segitséget!!
Üdv: Laci
köszi szépen majd rápróbálok
Küld el a vázszámot,vagy kérdezd meg a Pannónia fórumon,ott vannak olyan tagok akik a blokk és vázszámok alapján a legtöbb információt kaphatsz.
Üzletenként változó,de 2500 körül szokott lenni.
Ha adsz egy címet,akkor küldök eggyet.
Köszi a segítséget majd megpróbálom orvosolni a dolgot.
Ja ismerem a Zsidóra gondolsz. Talán blokkfelujítást is csinál.
Hali, egy megszakitó mennyibe kerül nem tudod véletlenül?
Hello
olyan kérésem lenne hogy szert tettem ismét egy pannóniára amit nem tudok hogy pontosan mikori kiadás
ha megadnám a vázszámot nem tudná vki beazonosítani??
ami blokk van benne az 47 éves de nem az eredeti,de az is megvan.előre is köszi
hali miskolcon van 1 bolt ahol megszakítót,k.lamellát,bovdeneket,stb. kis apróságokat lehet kapni.
sziasztok!
olyan alkatrészre lenne szükségem, ami a pannonia első lámpájában "benntartja" az égőt. nemtudom, hogy mindegyik típus lámpája egyforma-e, de p10-esen ilyet láttam. ha valaki tud, kérem segítsen.
előre is köszi
lacee
Tisztelt kolléga,ilyen boltot többszázan keresünk,idáig sikertelenül.Ha mégis a szerencse rádmosolyog,kérlek oszdd meg velünk is akik ezidáig a keresés üzemmódba maradtunk:))
Komolyra fordítva:ilyen bolt nincs,de baráti uton,interneten,kapcsolatokon keresztül,klubeseményeken,összejöveteleken Pannóniához szinte minden beszerezhető.
Gyenge a mágnes. Sajnos ez tipikus.
Vidd el a Borsmagnet Kftbe, egy-két ezresért adnak neki delejt, oszt utána újra jó lessz.
Egyébb gyujtás problémád van valószínű.Megszakító, gy.tekercs stb. mindent meg kell vizsgálni
Csátok nem tudna valki egy olyan boltot ahol pannóniához cuccokat jóáron adnak??????????Fontos volna
Nekem lenne egy kis problémám: A gyertyakábelen csak néha jön át szikra, ezt a kábel kicserélésével sem sikerült orvosolnom. Ha tudja vki. akkor írjon. Előre is köszönöm.
üdv !nekem T-1_esem van 1963-as és a gyártmányhoz Csepel van beírva , igaz megvolt a szürke forgalmija .a nap süssön rátok!sanko
Szia!
Én kb 3 éve papírozam le a P20-asom,és egész egyszerűn a Gyártmányok között olyan nem szerepelt,hogy Pannónia,így nekem is a Panthert(párduc) írták be,de már annyira elegem volt belőlük,hogy nem érdekelt.
Különben is a Panther egy Angol motorkerékpár márka volt.Seggfejek!
Miért, nem a csepeli vasműben gyártották a Pannóniákat? Akkor hát szerintem teljesen helyes: gyártmány Csepel, típus Pannónia p10, vagy éppen gyártmány csepel típus D-344, ha a másik híres gyártmányuk kerül szóba.
Hali. Ha az új forgalmiból nézted ki akkor tuti. Ha nem akkor nem tudom mert nekem a műszaki vizsgán a jármű kísérő lapon Gyártmány: Pannónia, Típus: P10 szerepelt. Az okmányirodába pedig a forgalmiba azt írták be, hogy Gyártmány: Panthner, Típus: Pannónia P10. Megkérdeztem a közlekedési Felügyeletet mi az a Panthner (megjegyzem ők is csodálkoztak) mert az Ö olvasatuk szerint a Panthner az egy (13,6t Daru). Neharagudj de azért kérdezem, hogy forgalmiból nézted nagyon fontos? folyt-köv.... Kismixer
szia!
azthiszem az utolsó szigetszentmiklósi börzén hallottam azt az infót hogy kárpitos boltokban lehet ilyet venni.. nem egészen a gyári méretben, de van...
Gyártmány:Csepel
Típus:Pannónia p10
Sziasztok! B.U.É.K.mindenkinek. Azt szeretném kérdezni, hogy új forgalmi engedélybe a Pannónia P10-es motorkerékpárnak mi van beírva gyártmány: típus: rovatba. A régi forgalmiba csak gyártmány: rovat szerepelt. Nagyon nagyon fontos lenne. Ha valakinek van P10-es motorja, és új forgalmis, és megnézné, hogy milyen adatok vannak beleírva a Gyártmány és Típus rovatba nagyon megköszönném ha megírná. Az ényémet szerintem elszúrták az okmányirodába, azt hiszem senkinek nem volt még ilyen mocija. Majd a többit később megírom nagyon érdekes szerintem. Köszönöm előre is. Kismixer
Szewasztok! nem tudja valaki hogy hol lehet szerezni olyan pöcköt, amiwel a Duna oldalkocsi plexijét lefogatták? (kellene abból a fiú meg a lány is)
Asszem a Velorexeken is ilyesmi volt talán.
A T5 igazságszerint egyenes küllővel volt elterjettebb,de amikor kiadták ezt a típust,még az elején raktak bele nagyfékdobos kerteket.Aztán szokás volt annakidején is kicserélni a 160-as dobokat 200-asra,mert abban jobban bíztak at emberek.Ezt vagy megcsinálták igényesen,vagy csak félig,mert közben rájött a páciens,hogy lengővilla csere nélkül nem tudja hátul is kicserélni,na és ilyen esetben születtek a "csodák".Elől nagyfékdob,hátul meg ott hagyta a kisfékdobot,és évek multán feledésbe merült a házi beavatkozás,és volt már szerencsém olyan emberhez aki váltig állította,hogy ez a gyári,és ez biztos.Nem elég,hogy kibaszott bután néz ki tőle így a Pannónia,de a gyáritól is igen csak messze van a végeredmény.Egyébbként tudok segíteni mind a két fajta küllővel,csak dönts el,hogy melyikre van szükséged.
Nekem meg van eladó küllőm anyával 130Ft/db.
Egyenes fejű,gyári új.
szia én is most rendeltem a TLF-emre görbített fejű küllőket egy Vasadi Mihály nevű tagtól
szia.
a "görbített fejű küllö"-t csak nagyfékdobosokon használtak. a téöt pedig nemaz. tehát T1, TLf,TLT, TL stb gépeken használták. egyébként felújított kerék, küllő ügyben Fóti Gyulával beszélj.. ha kicsikét visszaböngészel, talán az elérhetőségeit is megtalálod.
Szükségem volna Pannónia T5.tip. görbített fejű küllőire, esetleg érdekelne fel.új.-tt első és hátsó
kerék.
Boldog Új Évet Kívánok Minden Motorsnak!
Boldog Új Évet Kívánok
minden Pannóniásnak
Fóti Gyula
Pannónia MGTSZ
Lehetőleg kétütemű B.U.K.É.
:-)))))))
Akarom mondani: B.U.É.K :)
B.U.K.É. Minden Pannoniásnak!!!
B.U.É.K. mindenkinek!!
Üdv.
Tud valaki eladó új váltótengelyeket egy hengeres Pannóniához?
Hali.
Minden kedves motorosnak
Boldog Újévet kivánok !
Valamint köszönöm a segítségeteket.
Üdv.Goldcitrom
Szilágyi Tamás (Dunaharaszti)
Üdv mindenkinek.
Még nem volt olyan idő eddig,hogy karácsony után motorozni lehessen sármentes időben.Nos tegnap ki is hoztam a pannát egy kanyarra.Jó volt csak marha hideg:-)
Mindenki nézett,mint a nagyfajta nyúl,hogy ki ez az állat:-)
Üdv.
Hali!
Tudtommal nem volt sárga-piros. esetleg sárga-fekete. valószínűnek tartom hogy valaki egyedi elképzelés alapján fényezte :)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek.
Minden PANNONIÁS-nak kellemes ünnepeket, hideg sört, kivánok!!!
Sziasztok! Általában az emzés topikba írogatok, de ma olyat láttam, hogy ide is kell!
Ma reggel, budapesten, a Hungária körúton jött velem szembe egy restaurált P 20/21-es (sose tudtam megkülönböztetni a 2-t) alapban élénkpiros fényezéssel, de citromsárga tankkal és egyéb "lemezekkel", új krómozott küllőkkel stb.
Szinte nem is jött, hanem megjelent ez a csoda, két személlyel a hátán.
Vajon gyárilag volt ilyen sárga-piros színösszeállítás?
Sziasztok!
Tud valaki eladó oldaldobozt, lehet MZ-re való is érdekel, jó lenne ha zárható lenne.
Széria t5, szóló. Csak kíváncsi lennék rá.
hali!
széri vagy tuning? egy vagy kéthengeres? terhelten vagy terheletlenül (üresben)???? stb...
amúgy miért olyan fontos ez??
Helo. Nem tudja vki. mennyit pöröghet 1 Pancsi?
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|