Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hello !
Ádám vagyok Miskolcról ! Kellene egy kis technikai help nekem.
Van egy Pannonia P20-asom és az elektronika hiányzik belőle... semmi nincs benne...
A generátornál van 4 csatlakozó... egy piros egy sárga és két fekete...
továbbá a blokkból kijön két kábel amit nem tudom hogy mi...
hogyan lehetne szentemet életre bírni ?
A blokk nincs beállva és szépen forog meg hallani hogy szuszog ha a berugókart rugdosom...
Nincsen benne se gyertya se tank... (megvan minden ami kéne hozzá csak az elektronikus alkatrészei hiányoznak)
találtam egy KM23 65/6 típusú megszakítót meg 2 gyújtótrafót is hozzá. plz segítsetek !
Előre is köszönet és üdv : Ádám
Ui: Kéthengeres típus és első lépésként egy kapcsolási rajznak örülnék a legjobban :( de sehol nem találtam :(
Mennyit gondoltal érte Gyula bátyja? Ja és helyileg merre vagy megtalálható?
Szia, csak érdeklödés szintjén, milenne az ára ?
Van két új t5 kerék,megmaradt egy felújjításból.Nem újrakrómozott régi szar,hanem tök új,még nem volt motorban.
csak egy 57-es tlt blokkom van.üdv.
pannónia p21-es 160-as.kilométeróra eladó.06707764309.
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet Debrecenben vagy a környékén javíttatni Pannónia kereket? Ugyanis az enyém nem köralakú, sugár irányban horpadt egy picit, de érezhető. Köszi előre is!
Ptibi
Hello!
Nem kell valakinek p20-ra való tankembléma? Hülye vagyok pannóniához, szóval azt se tom van e p20as:D De asszem igen.
Mailt írjon akinek kell..
mzzzz
Szia!
Fejes Attila 30/568-31-78
Köszi! Ma sikerült vennem eggyet,ugyhogy bocs, az ára reális énis ennyiért vettem.
t5-ös komplett blokk eladó
Hali! Keresek T5 felniket elsőt és hátsót! Ha jo a gumi rajta akkor egyben is jöhet!
2.000 ft.a krómozott kivitetel fel kell csiszolni krómozni.üdv.
Gyuszi P20!!!
Nem tudom emlékszel-e még, de korábban beszélgettünk Pannónia tuningról, és mondtad, hogy Pesten van egy szaki, aki a P10 hengerem felömlőit megtudná tuningolni.
Megtudnád adni a telefonszámát???
Előre is köszi!
Üdv.:Ati
Akkor a lámpatartópár érdekelne, mi az ára, milyen állapotban van?
van 21-es lámpatartópár.kormány,és sárvédő ,ülés,sajnos nincs.
Hali!
21eshez keresek kormányt lámpatartót első sárvédőt, üllést
Hali! Keresek T5 felniket elsőt és hátsót! Ha jo a gumi rajta akkor egyben is jöhet!
Eladó p10(papirok nélkül) váz, ülés, tank, gumi, villakifli, kormányszorító, kormány, villaburkolat, villa, sztender oldalsó doboz. Króm friss.
Érd 0670-299-6251
Közjegyzőnél hitelesítteted a fénymásolatot, úgy már elfogadják.
egy tizest adok érte.üdv.
a 21-es lux érdekel,vagy más is.
a tlb hiányos ülések hátsó brkolat.a tl.kipofugó első lámpa hiány.
Üdv mindenkinek!eladnám 1966-os P-10-es motoromat +váz+forgattyúsház+papirok motorozható állapotban van érdeklődni 20 2371974 szolnok köszi!
Hali!
Milyen állapotban van? Érdekelne a dolog:
Tudja valaki hogy mijen árban megy egy TLB-62 csupaszváz papirok nélkül?
megkérdeztem mi van,ha lefénymásolom? azt mondták,hogy okmányt? megőrültem? utána mondtam, hogy mi van ha elveszett? erre: akkor nem lehet forgalmit adni! Most tanácstalan vagyok, de a szürke forgalmit akkor sem kapják meg!!!
pannónia TL.1955.PANNÓNIA TLB.CSERÉLHETŐ.
Akrom mondani nem 9-essel hanem / jellel kezdődik a motorszám.
Már kérdeztem , de senki nem reagált. Mi van akkor ha a vázszámban t59...van, a motorszám pedig 9-essel kezdődik '69-es a gép.
Szerintem,hiteles fénymásolatot is elfogadnak / és azt mondod hogy elveszett/
szewasztok! nem tudja valaki hogy a szürke forgalmit hogyan lehet megmenteni? Az okmányirodában azt mondták, hogy le kell adnom hogy újat kaphassak, de én meg akarom őrizni!
Üdv.
Keresek T5 Pancsihoz bármilyen állapotu
ölésvasat. Miskolc környékéről.Csere is érdekel.
PANNÓNIA TLB HIÁNYOS,ELCSERÉLHETŐ HIÁNYOS 250-ES CSEPELRE.
Az miben különbözik a sima 21-étől??
p21 lux.elsőlámpatartópár eladó
PANNÓNIA TLB.HIÁNNYOSAN.CSERÉLHETŐ HIÁNYOS 250-ES CSEPELRE.
köszi.nem kell henger.komplett akarom eladni.
nincs paoirja a tl.nek.pénzért nem adom.csak hasonló állapotú 250-es csepel csere érdekel.üdv.
Szia! A TL-nek van papírja? Mennyi az ára? Köszi,Tibi
Szeva. Nem kell véletlen a stabilmotorra GYÁRI ÚJ henger? Motoron még sose volt. -1,-2 es méret van a tetejébe ütve. 4500Ft.
van pannónia tl.1955-ös.kipufogó hiánnyal.hasonló állapotu 250-es csepel csere érdekel.
eladó 1db.pannónia st 300-as stabilmotor.15000.pénz.
14.000 az ára még nem próbáltam ki de valószinü,hogy inditható.üdv.
Mennyit gondoltál érte? Üzemképes?
van egy t5-ös 68. 09.havi komplett motorblokk jó állapotban eladó.
Hello. Az létezik hogy a motorszámnál az egyik szám helyett egy / jel van? Ez egy 69-es t5-ös.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|