Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
pannónia tlt 1957/8 blokk eladó cserélhető
Hello Urak van 1 eladó Pannónia telóm jó állapotú(sajnos nem tudom pontosan milyen tipushoz)és 1 pannónia tankom.
vaslovag@freemail.hu
Hello Urak van 1 eladó Pannónia telóm jó állapotú(sajnos nem tudom pontosan milyen tipushoz)és 1 pannónia tankom.
vaslovag@freemail.hu
PANNONIA T 5 ELADÓ!
deev04@citromail.hu
PANNONIA T 5 ELADÓ!
deev04@citromail.hu
A sárvédő színe évjárat függő. Kérdezz rá az index Pannónia fórumán a váz/blokkszámot mellékelve, biztos meg tudják mondani, hogy milyen színű volt a sárvédő...
Köszi szépen a segitségeteket.
Köszi szépen a segitségeteket.
Igen szürke volt a sárvédő. Mail-ben küldök képet az itt szereplő címre.
Természetesen létezett piros színű P12-es, csak a sárga volt az elterjedtebb, mivel az Útfenntartónál rengeteg festék maradt és a gyár ezt felvásárolta. Tehát ha valaki P12-est restaurál, annak a KPM-től célszerű sárga festéket venni.
Sziasztok!
Létezett piros szinben P12?Ha igen akkor a sárvédők ezüst szinűek voltak?Ha valaki tudna egy képet küldeni azt megköszönném.
Sziasztok!
Létezett piros szinben P12?Ha igen akkor a sárvédők ezüst szinűek voltak?Ha valaki tudna egy képet küldeni azt megköszönném.
Én terveztem,de sajnos éjszakáznom kell:-(
Üdv.
Hello. Miskolc környékéről keresnék T5-ös Pannnoniához csak ülésvasat. Állapota
lehet javitásra szoruló is. Előre is köszi.
Szombaton jön valaki a traktor majálisra,Bokorba?(Nógrád megye)
Május 18-19 motorostalálkozó Hajdúszoboszlón!
Gyertek!!
Szevasztok!Nem tudna valaki szerezni olcsón a Pannónia TLF-emhez egy km-órát?
Ha én akarnám megvenni akkor azt mondanám hogy 5 ezer, ha én akarnám eladni akkor 15.
pannónia tlb motyók eladók
Hali!
Kell valakinek 1db Krauzer doboz tarto szett (hatso+oldalso). Nekem sajnos szuksegtelenne valt. A Futar Petinel vettem 1honapja 4500ft-ert, s alig hasznaltam.
Erdeklodni emailon PLS.
Kosz a turelmet.
udv
Mennyit ér ez az oldalkocsi ház?
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/4/6/2/THM_0002843462.jpg
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/4/6/9/THM_0002843469.jpg
Szeva, nekem is az egyik Pannoniám TLF De Luxe és 59-es. A tankban levő szerszámdoboz nem erre a típusra való! Az vagy későbbi TL vagy TLT, de semmiképp TLF.
a tel. száma lemaradt. 30/264-93-36
Csao. Keresd TLBguru-t
sorszám: 4568 (75267)
( előzmény: mobelvagen88, 2007-05-12 19:10:07)
sziasztok kollegák!Keresek pannónia tlb 250 de lux ról aza burkolatosról,képeket a képgyűjtimbe,ha valakinek van és nagyon ráér akkor mélben küldhetne egy pár képet,vagy valami oldalt ahonnan ezek a képek letölthetők!!wespe88@freemail.hu előre is köccike!!
Helló mindenkinek!
Van egy 59-es TLF deluxe-om, persze darabokban. Rengeteg képet néztem már róla, de sehol sem láttam hogy a tank szerszámdobozos lett volna ennél a tipusnál. Én viszont egy ilyet kaptam hozzá. Egy ismerősöm azt mondta hogy ennél is létezett ilyen.
Ha tudnátok segíteni abban hogy tényleg létezett-e ilyen vagy sem azt nagyon megköszönném.
Amit akartam venni (két off gép) az nem jött össze, de így utólag jobb is.
Nem, sok nyílászáró van a láthatáron, ahhoz kell a pénz. Ez az utolsó a felújítandó gépek sorában, úgyhogy ennek kell mennie...
:-)))
Méééé nem rakod össze?...1szép festés...krómoztatás,csíkozás..meg kismillió munka vele és össze állna 1 szép géppé!
ÁÁÁÁ..vagy tudom mááá...1 kéthengeres van a láthatáron mi?;-)
Mindenképp beszámítom :-)
ÓÓÓ tényleg?Nem tudom hogy egy Suzuki rg 80-s mocit bele számítana-e a Pancsi árába?Jó lenne mert akkor érdekelne...:)
PANNÓNIA TLB TANK ÉS ELSŐ SÁRVÉDŐ CSERÉLHETŐ TLB ÜLÉSEKRE.
Köszi az ajánlást, tényleg hirdetek, de az nem igazán az említett környéken van...
Cold!
Occi hirdet egy T5-H-t a Pannónia fórumon, szerintem nézd meg! :DDDDDD
Helló! Van sok eladó pannónia blokk alkatrészem. nem tudom biztosan, de valószínüleg p10-esé.
1 főtengely
1 henger
1 hengerfej
1 balos dekli
1 jobbos dekli
4 közepe (2 pár)
1 berúgókar
2 váltókar
1 komplett váltó
2 kuplung
ÉS MÉG SOK MINDEN!!!
Az alkatrészek árait írd már meg nekem légyszives vagy ide vagy a laci2005@freemail.hu címre.
Miskolcon nézz be a "Zsidó bácsi boltjába" a Zsolcai kapuban, ha arra jársz.
Ott mindíg van kitéve 1-2 hirdetés, rémlik, hogy a multkor is volt kitéve egy Pannónia.
Szevasz!Nézd át az ural.hu apróhirdetéseit,ott szinte mindig vannak eladó Pannóniák minden féle tipusban és állapotban,csak sokszor a telefonszám mellé nem írják ki melyik vidéken islaknak!
Sziasztok!
Pannónia T5 vagy T5h -ja nincsen eladó vkinek Borsodban Ózd,Kbarcika környékén,műszakival,rendezett papírokkal...esetlegesen szépen felújjított motor is érdekelne!Tel:20/268-2403
Segítsen valaki! Kosárból összeraktam egy T5-öst, a blokk egyben volt. A motor nem akar indulni, a hibát keresve úgy látom, hogy a gyújtási idő cca. 90-100 fokot késik. Nem tudom elképzelni sem az okát. Tud valaki tippet adni? Köszönöm.
Nézd meg azt a rugót,ami a kuplung felőli oldalon van.Ez húzza lefele azt a kapcsoló egységet,ami beleakad a programtárcsában futó kis bütykökbe.Ha túl gyenge akkor előfordulhat,hogy az egyes sebesség "nagy erejénél" kidobja.Egyébként nekem is hasonló a problémám.Már többször szétszedetm meg összeraktam a kapcsoló egységet,még léptetővillát is cseréltem,de ugyanúgy rángat egyesben,és ugyanúgy nem lehet lekapcsolni 4.-ből.Mostanra érett meg bennem az a gondolat,hogy lehet az a kapcsolóegység van egy kicsit elgörbülve,amiről az előbb is beszéltem.Kicsit megmelegítem,és finoman visszahajtok rajta egy kicsit majd.Nekem ugyanis egy erőteljebb lábváltás óta jelentkezik ez a probléma.Azelőtt soha nem volt gond vele.Ebből gondolom,hogy ez lehet a baja az enyémnek.És lehet,hogy a tiednek is.
Ha nem ezek,akkor valószínű,hogy a hézagolással lesz a bibi.
Üdv.
Sziasztok! A váltóm nem veszi az egyest(vagyis beveszi, de amint elindulnék kidobja). Mindenképp hézagolnom kell a tengelyt? Nem tudtok esetleg valami más "trükköt"? Azt hallottam gyakori Pannónia betegség. Előre is köszi!
PANNÓNIA TLB TANK ÉS ELSŐ SÁRVÉDŐ CSERÉLHETŐ PANNÓNIA TLB ÜLÉSEKRE.
Jóvanna azért mondtam mert én így hallottam és kész, nem azért hogy levonyítsák a hajam hanem azért hogy kikérjem más véleményét.
sorszám: 4547 (74198)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-04-29 20:42:49)
Hallani sokmindent lehet, de nem kell elhinni. Itt a fórumon is van sok mendemonda, tévhitek, és hogy a haverom hallotta. De kár erről beszélni, mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Kisipari dugó, kevés szilicum tartalom. Nagy hőtágulás, biztos szorulás.
Nekem ami fel lett fúrve Csepel annak asszem 1 tized lett hagyva a henger-dugó között, csak azért mondom..... egyébként meg miért van az akkor hogyha fúrnak fel hengert és alapdugóra tesznek mondjuk +0,5ös vagy +1-es gyűrűt? mert hallottam ilyet is csak azért....
sorszám: 4544 (74165)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-04-28 19:52:22)
Hali!
Van egy T5- ösöm ELADÓ!Teljessen felújított blokk, szép állapotban.Papirok megvannak!
Akit érdekel az írjon.
deev04@citromail.hu
Csak figyelek az illesztési méretekre amiket itt olvasok. Nem hiszem hogy komolyan gondoljátok 1 -2 tizedre illeszteni? Olyan P20 amit versenyre használnak 6-7 századra van illesztve. 1 tizedre a zetor traktor dugatyúja van, és ezért a zetorok mindíg füstölnek. Csak a viszonyításhoz írom.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|