:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hello, engem érdekelne az első villaszár, mert azt vettem észre hogy az enyémben egy későbbi tipusé van.
Tudnál-e fotót küldeni, és egy irányárat
a kipufogókról az E-mail címemre ?
Üdv
Attila
Tudnál-e fotót küldeni, és egy irányárat
a kipufogókról az E-mail címemre ?
Üdv
Attila
Hello
Tanácsot szeretnék kérni h van egy p20 asunk csak nincs forgalomban és a forgalmi is eltünt.Mit kellene intézzek h legyen?? Ja és érdemes lenne felújítani mert külsöre már p21 nek néz ki.Lámpa bukókert stb.. . De az eredeti cuccok is megvannak.
A lemezke a lámpafejröl nekem is hiányzik.A szolnoki börzén találtam,6000 ért egy párat.De apám aki lakatos,megsúgta hogy nem nehéz csinálni sem,csak minta kell hozzá.Így hát az olcsóbbik megoldást fogom választani.A hátsó lámpával gondba leszel,ritka mint a fehér holló.Én egyszer találtam 80 ezerért.HA egy kicsit spórol az ember akkor már egy hiánytalan gépet lehet venni.Én jobb oldali tank feliratot keresek.Ha tudsz érdekelne.
Mindjárt kétszer is sikeresen elküldtem. Ami inkább cserés, bár megvan az első ülés vasváza sok helyen sérült, repedt, az újrakárpitozáshoz jó lenne egy ép lemez.
Köszi, bár az első sárvédő lába törött, de javítható. Igazából apróbb dolgok hiányoznak, sajnos a hátsó lámpabúra nincs meg, első lámpakeret túl mélyen kráteres, egyik oldali díszlemezke hiányzik a lámpafejről...
Köszi, bár az első sárvédő lába törött, de javítható. Igazából apróbb dolgok hiányoznak, sajnos a hátsó lámpabúra nincs meg, első lámpakeret túl mélyen kráteres, egyik oldali díszlemezke hiányzik a lámpafejről...
tlb-hez tank és első sárvédő van.üdv
Szia, leírnád, hogy mid van TLB-hez, újitgatok egyet, de vannak hiányaim.Akár e-mailre is afitos@freemail.hu
Van új kipufogóm,ha kell.
Tudok segíteni.06 20 3 421 373
Hol van a motor?
Képet tudsz róla küldeni?
Ha igen akor várom a dcsepel@freemail.hu címre?!
üdv.
eladó 69 es p 10 es kompletten üzemképesen forgalmival rendszámmal...70 2147030
Sziasztok.Székesfehérvári vok és Kéne Pannoni T5-höz kormánykifli(alsó-felső)és azok a bilincsek,Karburátor,ha lehet akkor bóvdenek,első-hátsó kerékhez tengely,első lámpa,meg ha lehet akkor az ülés alá való doboz...Az az igazság hogy nem tudok ezekért elmenni szal marad a postai út...Nem verek át senkit,de szükségem lenne ezekre hogy ismét egy veterán T5 róhassa az utakat :D Előre is köszönöm !!! vmartin15@citromail.hu
Old motors Csepelen.
A Veterán című újságban asszem reklámozzák is magukat.
Viszont nem lesz olcsó mulatság!
Üdv.
szia hol van helyileg a p10 -es?
mégis hogy néz ki a vas? képet esetleg tudsz valahogy? vagy tel számot
msn cimet? üdv Pisti
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy, hol lehet új pannonia kipufogót venni. / börzékre sajna mostanában nem jutok el/, tehát egy címre és egy telefonszámra lenne szükségem. A segitséget előre is köszönöm, üdv.tata
minden tipusú pannonia alkatrészek eladók! Ha nincs pedig beszerzem!!!
Nekem a 125-ös csepelle volt ilyen gond.Nézd meg a gyujtótrafót,hogy nem-e zárlatos,mert ha igen,akkor hidegben-amíg szigetel-még beindul,de a felmelegedett tekercs,már nem fog szigetelni,így letestel,tehát nem ad szikrát sem.Illetve nem oda ahova kell.
Üdv.
van egy pannónia tl alu elsővillaszár eladó.
A mocim szinte teljes, amúgy meg nincsenek illúzióim, nagyjából láttam az árakat a börzén. Ha valakinek van egy első sárvédője és egy hátsó lengővillája nem fogok sokat alkudozni megigérem.
Abból indulj ki ár szempontjából, hogy a henger 30 eHuf börzén.
hello mindenkinek!
Kellene nekem egy T tipusu pannonia váz illetve blokk Miskolc közelében csak papirral rendelkező érdekel.
Köszi előre is.
Tel 0620 250 12 22
Igen, ezt észrevettem, ezért is fordultam hozzátok. Azért ha valakinek van tippe, hogy honnan tudnék alkatrészeket szerezni azt megköszönném
Engem érdekelne a cucc, hol lehetne megnézni? Írj telefonszámot és megcsörgetlek. Az enyém húsz/ 9293936
Sziasztok!
Van egy T5-ös lámpafejem szerintem szép, nem napon öregedett számlapú km órával, gy.kapcsolóval és van egy két gyertyás blokkom, nemtom meliyk típushoz, de rossz állapotban (udvaron, letakaratlanul, sokáig) porlasztóval és egyebekkel kompletten.
Akit érdekel, szóljon!
Érdekelne MZ TS250 régi típusú gumiharmonikája első telóra, és/vagy jobb krómú gyári dob ugyanoda, hátsó csomagtartó cserébe. Jó állapotú 3,50x16os, vagy 3,25x19 es Barum külső, háború előtti Bosch motorbicilli hátsólámpa.
TL Pannóniához ne várjad,hogy mindig mindent kapsz.
Így első hallásra szerintem sokat kap,vegyél vissza a benzinből. De lehet, hogy egész máshol kell keresgélni. Gyertyakábel milyen? Én jártam úgy, hogy amikor bemelegedett a gép kihagyott a szikra és megállt a gép alattam. Várnom kellet 10 percet amíg "kihűlt". Kiderült, hogy a gyújtókábel a blokknál bezöldült (eloxidálódott)és melegen nem vitte át a szikrát. Kicseréltem a kábelt (levágtam a végét :)) és utána ment rendesen. Esetleg nézd meg.
Gyertyahézagot néztél?
Helló mindenkinek!
Ma voltam egy veterán börzén és elkeseredve tapasztaltam, hogy pancsihoz nem sok minden van, TL-hez meg végképp semmi. Ezért akinek lenne eladó TL első sárvédője, hátsó lengővillája és baráti ár hozzá, akkor meg tudnánk egyezni.
szevastok van egy kisgondom a p10es indulásával ugyanis hidegen egy pöcre indul melegen meg csak tolásra de egy méteren belül.Legyetek szivesek tanácsot adni mert én márt mindent meg probáltam csinálni vele de eddig hiába köszi a segitségeteket.
Hali mindenkinek ! Kérdésem lenne felétek, hogy van-e valakinek tapasztalata az indiai gyártmányú Ambika dugattyúkról. Holnap fúrják a 350-es Cz-met és előtte mennek a nagykerbe dugattyúkért és azt kérdezték, hogy a Barta félét hozzák vagy az Ambikát vagy esetleg a Lengyelt ??? Akinek már van tapasztalata az segícccsen légyszíves. Köszönettel : Simi
P10 szürke forgalmival fellelt állapotban 60e ért eladó.
szevasztok! keresek jawa mustang szerszámos dobozt, ETZ re akarom felrakni, kéne a mérete, mennyiért, stb.. köszi! Esetleg pannonia szerszám os dobozok is érdekelnének... Jó motorozást, jó utat, meg minden ! Aki tud segíteni dobjon egy mailt(rosz@freemail.hu) Kösz!
Hello. A www.veteranmotorok.extra.hu-n van pannonia robbantott.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, ugyanis a barátnőm édesapja nekifogott egy P10-es Pannoniának. Sajnos pár napja elhunyt, és én szeretném befejezni a motor összerakását, saját magam. Mivel a szétszedésnél nem voltam ott, így sötétben tapogatózom egy pár dolog esetén!
Kérésem volna, ha esetleg létezik Pannoniás alkatrészlista vagy összerakási útmutató, küldjétek el légyszi, vagy mailben vegyétek fel velem a kapcsolatot!
Köszi, sziasztok!
kellene a 21 es. adj tel számot...
pannónia tlf 1959/5.komplett blokk,pannónia tlb tank és első sárvédő eladó.
Olyannyira,hogy egyenesen hozzávaló:-)
Természetesen igen.
Üdv.
duna oldalkocsit t5-öshöz hozzá lehet kapcsolni ???
kimaradt h eladót keresek:)
tud valaki egy papiros p20 v 21 est lepukkantat esetleg elég a váz és fogattyúsház is..?
HellÓ!
P 10-es és/vagy 12-es blokk kerestetik!!!!!!Aki tud ilyet,kérem jelezze!!!!
Köszönöm!
helló!
meg tudjátok nekem mondani , hogy holnap mikor kezdődik a szigetszentmiklósi börze, illetve hogy a városon belül merre lesz?
Köszi
HY.
szombat:Szigetszentmiklos!
Hali. Mostmár nem fújja el a szél a gyertyalángot :-). Egyébként sokat segít rajta, ha tudsz szerezni 6 v-os ledes hátsó izzót akkor az még többet javítana a helyzeten, csak 6v-osba nem nagyon kapni. 12v-os ledes van dögivel.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|