:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Még nem volt felujitva csak valaki már átfestette feketére.
A tied eredeti állapotú, vagy felújított?
Arcos harcos:)))))))))))) De ezt én is megtehetem:)
Bocsesz cak vicc
Nem gyártották krómozottal, de mikor tönkre ment csak azt lehetett kapni a boltban.
Akartam ma hallani egy igazi pancsi hangot.Kimentem és beinditottam az 1956-os .TLT-met.
Sziasztok!
Pannónia p20-hoz keresnék jobb oldali "dobozolt"levegőszűrőt valamint gyujtáskulcsot,ha van valakinek kérem jelezze a: zsizso1@tvn.hu címre.Köszönöm
vmi nekem nagon gyanúúúús. tlt ről van szó... eddig amit feújítatlant láttam, azon egyiken se volt "buzogány" kipuff dob. elképzelhető h teljesen krómozottal is gyártották?
Sziasztok! Barátom részére keresek P20-ashoz első lánckereket. Ha van valakinek írjon kawaer5@citromail.hu-ra ár megjelöléssel, vagy csere magyar veterán alkatrész. Köszi.
Én Edelényben krómoztattam két éve ,és azóta is szép fényes a króm, semmi baj vele.Legközelebb is oda megyek.
Van nekem egy Tlb tank + és egy tlb ülés az -.
Van lámpakeret, kormány, kormánytartók, kuplung és fékkar, teleszkóp alsó porvédő hüvely, első villaszár stb. Az állapot azért számít, ugye? Én is úgy gondoltam hogy adnék cseredarabot, mert mint mondtad így olcsóbb lenne. Tudnál küldeni egy mailt hogy nagyjából milyen árakra számítsak? (kell egy kis idő hogy összegyűjtsem a pénzt)
Ha É-K-Magyarországi vagy, legtöbben errefelé Edelényben ismernek krómozót, de ne halgass rájuk, ha jót akarsz!
Sziasztok! ez engem is érdekelne! Illetve van -e valaki aki ezt műveli?Üdv: öcsimotoros
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet felmágneseztetni a Pannóniám lendkerekét? Már elég gyenge szegény.
Előre is köszi!
sggr
Típus függő,6e,8e,vagy 12e.
Van még 2-3db,aztán majd jövőre.
Fóti Gyuszi bácsi.Pancsi utánzat felnit mennyiben árulsz???
hmm ezt most nem tok adni... de ha ismerős vagy egerbe, és tudod hol a servita út, ott van egy templom. a templomnál van egy balra kereszteződés, és ott a 3dik ház. az öreg nagyon ért hozzá. most csak ennyit tok mondani. esetleg jövő hétre tok telszámot is. igy ok?
Szia!
Köszönöm! Van esetleg elérhetőséged?
Márk
MArketing oldalról közelítettem meg:) Annyira nem gyönyörű, és annyira nem sérülésmentes, csak én látom annak...:)
Van lámpakeret, kormány, kormánytartók, kuplung és fékkar, teleszkóp alsó porvédő hüvely, első villaszár stb. Az állapot azért számít, ugye? Én is úgy gondoltam hogy adnék cseredarabot, mert mint mondtad így olcsóbb lenne. Tudnál küldeni egy mailt hogy nagyjából milyen árakra számítsak? (kell egy kis idő hogy összegyűjtsem a pénzt)
Miből van csere darabod?Azon mindárt tudsz sporolni,.ha van cserébe olyan alkatrészed amit egyébbként le akarnál krómoztatni.
Hello ha eger közelében lax akkor van egy par név pölö kocsis Gyula, a servita úton. őszerintem eléggé ért a pancsikhoz.
uitbujzg iouzghkh jklhuzkgu
Üdv Gyula! Lehet hogy hamarosan nekem is szükségem lesz ezekre a krómozott alkatrészekre amiket itt leírtál. (lámpakeret, kormáy, kuplung és fékkar, berúgókar, stb.) Esetleg tudnál mailt küldeni az árakról tájékoztatásképpen? Előre is kössz!
Üdv!
Némi ellentmondást érzek. Ha gyönyörű sérülésmentes, akkor miért kell fényezni és krómozni?
ELADÓ,CSERÉLHETŐ EGY 1959-ES TLF BLOKK.
HALI! AZ URAL.HU. VAN KÉP RÓLA ANDORKA KÉPEI...AZ ÁR 15.000.ÜDV.
Szervusztok!
Nekem vagy egy gyönyörű sérülésmentes T5-ös Pannóniám, viszont nem igazán üzemképes. Szeretném felújíttatni, a krómozástól a fényezésen át a teljes motorgenerálig. Eddig én bütykölgettem, de ezt a részét már inkább szakemberre bíznám, mert szeretném majd utcán is használni, ha készen lesz. A motor Eger mellett van Édesapám falujában.
Ha tudtok ajánlani valakit, esetleg magatokat aki tavaszig elvégezné ezt a munkát jó ár érték arányban, akkor írjátok meg légyszi a bukta.mark[kukac]gmail.com címre. Északkelet Magyarország a legjobb, de megoldható a szállítás.
Köszönöm, Márk
Kormány kivételével szinte minden van krómozva azonnal.
Szia Gyula!
Ezek vannak készen, csak a cseredarabot kell vinni, vagy vinni kell az alkatrészt és majd ha készen lesz akkor lehet elhozni?
Mennyiért? kép van e róla?
Keréktengelyek+anya
Lámpakeret
Kormány
Kormánytartók
Kuplung és fékkar valamint ezek speciális csavarjai(gyárilag volt belőle horganyzott is)
Fékpedál
Berugókar
Hátsó teló,alsó fém,porvédő hüvelye.
Szokták még tőlem kérni(bár gyárilag horganyzott volt)a váz nyaknál és az első telókon lévő fémkorongokat is.Ugyanez a helyzet a sebváltó mutató tüske alatt lévő korongocskával is.
Kedves Fóti Gyula!
Esedékes lenne a krómozott alkatrészek beszerzése a P-12-esre.Tudnál egy listát küldeni, amiben le van írva amit krómozni szoktak. A kipufogó és kerék kivételével? üdv:tibi
Igen, engem is érdekelne
képet légyszi!
Mik azok ? Képeket esetleg..................
Rendben van,egy uniqmmal szerintem is meg tudnánk oldani ezt a helyzetet. :-)
Sziasztok !
Meg tudná-e valaki mondani,a RAL-kódját
a Pannónia eredeti fekete színének, valamint a piros, illetve sárga diszcsikoknak ?
Vagy valamilyen más festékazonosító nevet vagy számot amivel a Pannóniának eredeti szint lehetne adni ???
Elöre is köszönet annak ki segíteni tud.
Bocsánatot kérek a bunkóságomért, majd iszunk rá egy áldomást az új motoros szezonban:tibi
"P12-esben is tudok segíteni.,,
Komplett motor, vagy alkatrészügyileg?
Érdekel!
Ha jól értem,akkor íves sárvédős nagyfékdobos,csak a csavarok nem látszanak.62 vagy 64-es T1-hez kellenének nekem.Tudomásom szerin amit ajánlasz,az korábbi tipusokhoz való,vagy ha tévednék légyszi javíts ki(vagy is nekem nem jó).Azért köszönöm.
TLT pannóniához érdekelne oldalkocsi... h mijen volt eredetileg...
Meg tlt tankot keresett vki.. Egerben a röppentyűsnél van egy 4 ezerért, és nem lyukas... csak egy kicsit rozsdaszínű...
kersek pannónia tlt-hez buzogánydobokat.
Mindent meg lehet velem beszélni,de sajnos nekem nincs most. Egyébbként engem összekeversz valakivel Nemecsek Ernő (Pál utcai fiuk) volt tudtommal az akinek kis betüvel írták le a nevét.:-)
P-12re keresek gombos végű fék és kuplungkart, ha van fóti gyulának akkor a krómozós cuccokkal együtt megbeszéljük!
P12-esben is tudok segíteni.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|