Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Van ehez a típushoz kipufogóm,2db.
Az enyém full fekete volt,nem volt rajta csík,18'-as kerekekkel,160-as órával,festett blokkal,festett fékfalakkal.Ha esetleg tudsz ehez a típushoz még használható kipufogódobokat emberi áron az érdekelne.Üdv:András
Látszik, hogy az utolsó motorokat úgy szórták össze a raktáron maradt alkatrészekből.
Akkor fekete lesz műanyag sárvédővel. Valszeg ez is BM-es motor volt.
Csíkozás milyen volt ha volt rajta egyáltalán?
Üdv!Nekem az első pannóniám egy 1975-ös P 12 volt ami valamikor a rendőrségnél szolgált.Fekete fényezés,krómbetétes üzemanyagtartály,műanyag sárvédő.Végsebessége közel járt a 120-hoz.
Elméletileg három tulaja volt a motornak kétlapos zöld forgalmija van abban ugye nincsenek feltüntetve az előző tulajok 1974-es gyártású de 1975 ben került forgalomba és a hiv bejegyzéseknél van egy olyan, hogy 1975-1983-ig valami közfeladatos bejegyzés.
ez valszeg az akkori járműsorozásra vonatkozott.
üdv. Kromz. ha határőrségi moci volt a p12-es és ezt mondjuk BM-es bejegyzéssel alátámasztod(utánna tudsz nézni ha van ismerős) akkor 80%-ban voltak feketék.ez egy ritka darab...vigyázz rá.
Érdekelne, hogy létezett-e gyárilag fekete színben a p12-es, mert ez van a forgalmiban és a festésen sem látszik, hogy esetlegesen átfényezték volna.
A másik furcsaság, hogy az első sárvédője nem a fém hanem a fekete műanyag amivel a T5H-t is szerelték.
Hallomásból úgy tudom, hogy a fekete fényezésű motorokat műanyag fekete sárvédővel szerelték.
A tulaj szerint ez a p12-es a határőrségnél volt, és hallottam rendőrégi fekete példányokról is.
70/db? Akkor 72 darab kellene anyával.
A legolcsóbb ráf mennyibe lenne?
Emilen elküldöm majd az elérhetőségem és ha kapok egy számlaszámot utalnám az árat!
70Ft/db,12.000 a legjobb.Ha mindennapi használatra akarod,és tartósan maradjon szép is akkor a Radelli a legjobb.Ha olcsóbbat keresel akkor az is van.(Az olcsó húsnak ,híg a leve,ahogy az öregek mondják.)
Bocsi,bocsi,rosszul írtam,Neked van igazad jan 19-20.
Viszünk le Pannoniákat,és a kiállítóknak elöbb kezdődik,mert be kell még rendezni a kiállításistandot.
Akkor mennyibe kerül a küllő darabja és esetleg a 18"-os ráf ?
Január 20 vasárnap.veteranjarmupecs.uw.hu
Ha valaki tudna mondani egy időpontot a legközelebbi alkatrészbörzére és hogy hol lesz azt megköszönném.
P20 P21 szétszedve ill.rossz állapotú érdekelne. levayberi@citromail.hu
TLF Pannoniahoz kellene nekem tank matrica ha tudtok irjatok
nekem van egy panoniakormányom asszem p10 é akinek kelene e mail chris_k1@vipmail.hu vagy chrismotor18@vipmail.hu olcso keveréket és hátszelet mindenkinek
Üdvözlet mindenkinek. Remélem tud valaki segíteni. p10 eshez keresek első hátső teló felújítókészletet és hátsó telóhoz 2db becsúszószárat.
mennyi lenne darabja?
sima nyers is érdekelne
3,5 x 154 mm-es egyenes küllő kellene 18"-os ráfhoz
Arra az alkatrészre, ami hivatalosan villaburkolat néven fut, száma:09203
erre kell felcsavarozni a lámpát
Erre én is kivácsi vagyok.Ha a tartót keresi a kolléga, akkor tudok segíteni.
Az hogy néz ki??? Te a tartora gondoltál!!
Az hogy néz ki??? Te a tartora gondoltál!!
P12-hez jobbos lámpafej kellene.
Esteleg a narancssárga RAL színkódot tudja valaki?
valakinek nincs véletlenül egy fehér számlapos Pannonia kilométer órája??
ha lenne csak csörgess meg vissza is hivlak 06703275806
egy tel szamot vagy valami elérhetőséget kérhetek
hali. Van eladó p10es 72es szürke forgalmival 1. tulajtol,müködöképes.rengeteg bonott alkatrészem és felújított ülés minden típushoz.
Hali engem érdekelne a 21-es, légyszi add meg privátba a tel.számodat és felhivlak.üdv.tata
Kersek P21 első lámpát kompletten.
P21 van egy haveromnak eladó KOSÁRBAN
+1 blokk
Ha jol tudom papirja is van
Cserélnék egy gyári új danuvia blokkot két gyári új öt bordás danuvia kerékagyra.
üdv!
valaki tud esetleg elado p20,TLT-t,TLF-et?????????? romos jobb lenne
Oké értem az érveid.Az én motorom soha nem lesz zúzott kőre boritva.Szezonban minden héten át van pucolva krómtisztitóval.Viz sose éri.nekem megfelel igy az edelényi króm is bőven.
javítás: indexbútán=indexbúrán
Legjobb tudomásom szerint (nem egy ismerősöm krómoztatott ott, ők mondták) Edelényben csak krómoznak, tehát nem visznek alá se rezet, se nikkelt.
Angol nyelvterületen a krómozást nemes egyszerűséggel csak "triple plating"-nek nevezik, tehát kb 3-rétegű bevonásnak, pont azért mert, ha azt akarod, hogy kemény is legyen meg ne is pattogjon le akkor így kell csinálni.
Pl az én Jawam-on elöl krómozott Yamaha index van. Egyszer egy haverom zúzottkőre borította a gépet úgy, hogy az indextaró konzol is meghajlott, az indexbútán mégsem láthetó egy karcolás sem. Egy ilyen próbát szerintem nem áll ki egy egyszerűen felpolírozott és csak krómmal bevont alkatrész.
Hali!cserébe érdekelne valami,van tlb tankom és első sárvédőm,stb.üdv.
Buzogány dobok hiányosan eladók! zöld szinüek! 10eft a pár
Hello! Majd jelentkezem ha meglesz rá a pénz mert gondolom hogy addig még úgyis változnak az árak, meg biztos hogy nem év elején fogom úgyse összerakni, mert most egy másik motor is készülőben van. Előra is köszi a segítséget! Üdv! Balázs
Eladó!!!!!!!!!
Pannóniához és Csepelhez való meghajtóláncok, vadi újak, 120+1 patent szemes! 3000 Ft/darab!
Nem tudok egyértelmű választ adni,mert nem tudom,hogy milyen minöséget kerese,félre vezetni meg nem akarlak.Napközben a 06 20 3 421 373-on elérsz.És kettő mondatban elmondom,hogy hogy tudok segíteni.
Kedves Fóti Gyula!
Tudnál nekem küldeni egy árlistát ide vagy mailben a lent említett krómozott alkatrészekből? Adnék ezekből cseredarabot mert mint említetted, úgy olcsóbb. Jövőre szeretném elkezdeni felújítani a TLF-emet, de még a pénzt is össze kell szednem, ezért kellene egy árlista, hogy kb mire számítsak.
Lámpakeret
Kormány
Kormánytartók
Kuplung és fékkar
fékpedál
Berugókar
Hátsó teló,alsó fém porvédő hüvelye
első villaszár
új felni (nagyfékdobos agyhoz)
új küllő+anya
Előre is köszönöm! Üdv: Balázs
Sajna nem a buzogánydob van rajta.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|