:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
1000/db,ha van csere darabod,1500,ha nincs.
sziasztok.Valaki megtudná mondani aPannónia blokkok gyári szinkódját,(a szürkét.)
Mennyi az ára a doboknak?
nincs évjárat csak simán cr 125 honda
Hello... Duna oldalkocsit keresek :-) tudom hogy mindenki azt keres , de énis... restaurálás előtti állapotban (vmartin15@citromail.hu)... Meg még ez nem ide tartozik de ez a honlap milyen cms-rendszerrel készült? köszi
hiányos buzogány dobok pannoniához eladók!
Van komplett új fékpofám,ha van csere darabod akkor az is be lehet sazámítani.
Köszi.Netán a tel.számát nem tudnád megadni?
Gyuszi bácsi.Nagy fékdobos pancsihoz árulsz fék ferodolt??Vagy netán komplett fékpofát?Mert az öreg akinél eddig csináltattam sajna beadta a "kulcsot".
Frissült a pannoniamotor.eu honlap.
köszi! én is így tudtam, de nem voltam benne biztos
Pannónia TLB,TLT,TLF,T5,alkatrészek eladók cserélhetők.
elvileg mindegy az évjárat de rákérdezek pontosan,az enyémben is az van de már nem emlékszem
Hello! A cr125 lamellák a kéthengeresbe jók vagy az egyhengeresbe (is)?
Szia.Hol tudok venni p21-hez új könyököt?
Kipufogót,könyököt,felnit,nem igazán szoktam krómoztatni,ezekből csak újat teszek fel a motora.
árakat is tudsz mondani?
pl:p21 bukócső
p21 kipufogó
p21 kip könyök krómozása/db
Hali!
Megkérdezhetem, hogy milyen évjáratú Cr 125-ös kuplungja jó a Pancsihoz?
Tudok segíteni a krómozásban.Akár azonnal is.
Ejha, már 3 hónap?.. Tavaly 2 hónap alatt végzett. Lassan már szétrohad a raktárában a krómozásra szánt cucc, annyit várnak vele. :)
Kecskeméten Szabó Vincét ajánlanám,nagyon jól dolgozik,csak hosszú átfutási idővel KB 3 hónap
van egy pár kis fek dobos pancsi kerekem hihetetlen jó gyari allapotban nagy fék dobosra cserelnem!!! képet tudok küldeni róla
egy teljesen komplett vazat menyiert adsz
Hali!
nekem dobj már lécci egy képet, érdekel a dolog a TLT-ről előre is kösz!
Eladó T5 Pannónia. Érdeklődni:06/42-312-527
a parafázott újonnan is kuka volt nem hogy házilag,cr 125krossz motor lamella kb 10perc reszeléssel belemegy és az életben nem csúszik meg többet a kuplungod
Bocs krómozással kapcsolatban.
Valaki tudna segíteni nikelezéssel kapcsolatban.Hol és ki csinálja meg szépen??
Igazad van,én is jártam már így
Én soha nem csiszoltam vissza az elmúlt 15 évben,amióta Pannoniákat "izgatok" újra életre.
Az "átnyomkodós" lamella 22db trapéz alakú lukkal van ellátva és 5mm-es parafa van belepréselve.A ragasztottat vissza kell csiszolni,mert nem árulnak 1.5mm-es lapot csak 2-est.A lamella vastagsága 5 mm kell legyen,ha vastagabb nem tudod összerakni a kuplungot.
infó kellene, hogy a pancsi gyújtótekercsének vezetéke hova csatlakozik?
Vagy egy részletesebb kapcsolási rajznak is tudnék örülni
Én kreatív boltban vettem ilyen parafa lapot,valami 200 ft-ért.Abból 2-3 lamella kijöhet.
Üdv.
800ft körül,lehet egy kicsivel több
majd szétnézek, gondolom nem lehet valami nagy összeg négyzetmétere
Miskolcon néztem ott volt!De biztos,hogy van azokon a helyeken is amit irtál!
Hát nemtom a környéked mennyire van ilyen boltokkal eleresztve, én szakboltban, parkettás-lambériás-parafaburkolatos helyen vettem.
De biztos lehet Baumax, Praktiker, OBI, meg a manó tudja még, ilyeneket nézzél, ha van rá lehetőség.
Én nagyobb mezőgazdaságiba már találkoztam ilyen préselt parafalappal!
hol lehet ilyen parafalapot kapni
Helló.Nem tudná valaki megmondani,hogy merre nikkeleznek jó minőségben?
HELO.CSAK ELSŐ TELESZKÓPOM VAN.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|