:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Szewasztok, meg tudja nekem valaki mondani Istenes István (Sárvár) elérhetőségét?
Pannonia TLF blokk gyújtással karburátorral eladó!!!
igen ez egy olyan 'klub' ahol van pár srác, és szereti a pannóniát...sőt egy olyan nevezetű iskolába is járnak! szóval szerintem hagy legyen megengedve, hogy klubnak nevezzük magunkat, mert a Pannónia motor is abból indult, hogy volt pár srác aki szerette a pannóniát.
melyik típusokhoz vannak alkatrészek,és mik ezek?
Én nem mondtam,hogy hülye vagy!
De ezek szerint akkor rendőr?
Szerintem csalódni fogsz,mert többen fogják ezt a rendeletet tudni,mint nem tudni!
Üdv.
Üdv!Eladó egy Nyírség kisáruszállító üzemképesen.A fülke és az első frontlemez hiányzik,újragyártott fékfalak,újra simmeringezve,új kuplunggal,erős,hátramenetes blokkal.
Tel.:20/2585597
Meghívó
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett
veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív minden veteránost,és veteránmotorozás
felől érdeklődőt,
2008.Április 5.
Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén
(volt felvonulási tér)
megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség és ügyességi versenyre.
A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.
Az esemény védnöke:
dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya
Díszvendég:
Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka.
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tart változatos programokkal.
A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.
Megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ
(www.pannoniamgtsz.hu)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésű motoros részére!!
beosztott vagyok nem hülye :-)
Egyébként szerintem tényleg kevesen tudják a cégnél
Köszi az infót mindenkinek!
http://seba.veteranmotor.com/irodalom/1_hengeres/1_hengeres.html
címen találsz javítási könyveket amiben talán megtalálod amit keresel.
Heló!
Aki tud küldjön nekem e-mailben Pannónia gyújtás és karburátorbeállításról valami hasznos jegyzetet, könyvet, e-bookot vagy valami hasznos dolgot!! Nagyon megköszönném!
peter.majer87@gmail.com
Előre is kösz!!!
Peter
és mi is a probláma?azon kívül hogy a kuplung.
Hát ha számolsz egy kicsit,akkor kiderül,hogy eddig itt 3 főből 2 tudta,hogy nem lehet!És biztos lehetsz bene,hogy a rendőr sem olyan hülye,mint hiszed!
Bár úgy legyen ahogy te mondod!
Én nem merném megtenni.
Üdv.
Hali! Most építettünk egy betyáros p10-est csak sajna nem tudjuk belőni a kuplungot. (a lamellák újak) Ha valaki tud segíteni az jól jönne, mert már pöföghetnékünk van a géppel!
Szerintem nem fog vele foglalkozni, mert a legtöbben nem tudják ( magamból is kiindulva :-) )
Ez ugyanaz a "klub" aminek a fejlécét már megis változtatták miután megjelőlte a Pannonia MGTSZ-t az iwiw-en,mint ismerőst.Én megkérdeztem a "klub"-tól,hogy milyen formában müködik,milyen gyakran vannak a közgyülléseik,és milyen rendezvényeket terveznek az idei évre,hogy esetleg tudnánk segíteni.Mint kiderült,ez egy olyan nem is igazán klub,hanem egy pár srác,akik szeretik a Pannoniákat.Ahoz,hogy valamilyen szervezetett klubnak nevezzenek,ahoz kéne valami hívatalos háttér(Lásd.:www.pannoniamgtsz.hu)
Egyébbként a tudomásomra jutott,hogy egy ilyesmi kezdeményezés bontogatja szárnyait mostanság Zala vármegyében,köszönhető egy nagyon kedves barátomnak.
Az én tudomásom szerint sehogy,az már 4 tengelyesjármű lenne.
Falba is fogsz,mert azt nem lehet hivatalosan.Vagy kuli,vagy oldalkocsi.Viszont néhányszor láttam már,hogy mindkettőt vitték.
A rendőr asszem nem fogja ídjazni,ha elkap:-(
Üdv
sziasztok a májusi pannónia fesztiválon bemutatják az uj pannóniát!!!
és aki szeretne egy jó klubban részt venni lépjen be myVIP-n a PANNÓNIA-klubba
csá
Sziasztok!Hogy vagy hol lehet megoldani,hogy oldalkocsis mocival húzhassam a gyári futót is.Sajnos ez ügybe csak falba ütközök.Légyszi aki tud vmit az írjon!Köszi...
kovacsd83@citromail.hu
sziasztok szeretném tudni ,hogy milyen számu szimering kell a p10es lánc kerék szimertinghez köszi
Március 16 van a VAM oldalán.
És te tudod a szegedi börze pontos dátumát?Mert ott tudnám átvenni az alkatrészeket.
Nem használok gyári szegecselt fékpofát.Gondolom tudod,hogy miért.A Hungarokamionnál sütik fel az új ferodolt.Ha a Scaniát,DAF-ot,MAN-t megállítja a ragasztott,akkor csak megáll vele a Pannonia is.:-))
Gyuszi, tudnál árakat mondani azokrol amiket kértem?
A Fékpofák azok milyenek? felujítottak vagy gyáriak?
A veteránban március 2 t írnak de hogy mi lesz azt nem tudom,
ha erdekel nekem van kettő vadonat új kipufogo furuja 06703275806
Gyári és bontott pannónia alkatrészek eladók, van sokminden, kérdezz telefonon:
20-5357143
ThUnDeR
Tudjuk már, mikor is lesz a szegedi börze?
Március 2 vagy 16? Vagy valami más?Van új fejlemény az ügyben?
R
P.S. Ha más nem is, legalább találkoznánk néhányan...
kellene 1pár könyökcső jó állapotban p20hoz ha vkinek van szóljon ....köszi
Szerbusz Gyuszi. Nekem kéne a szegedi börzére, Nagyfékdobos pancsihoz (T1)hez 2 db könyök,2db dob, és a 2 furulya.köszi előre is.
Nem szeretek elherdálni semmit.
Helló mindenki!!! A régi, és új pannóniák tiszteletére alakítottam egy klubot myVIP-en, mindenkit várok szeretettel!!!
Nem jó az emil címed.Nem tudtam Neked írni.
Pannónia TLB motyók eladók.
Egy ember hozott nekem egy csomó pannónia alkatrészt,zsír új bovdeneket,gyári csomagolású alkatrészeket!
Azt hittem álmodok!
És nem sokkal később felébredtem:-(((((
Jó mi?
:-)
Első fék: 1200
Gáz: 1200
Kuplung: 1600
Hátsófék:1000
üdv:keresek budapasten ülésfelújitót aki profin melózik 20-21es ülést kellene felújitani...köszi
P-12-eshez kellene szürke bovden, első fék, kuplung, gáz, valamint bukócső! Árral együtt várok ajánlatot!
Van egy íves sárvédős OK.im amit nem használok.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|