Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Képeket elküldtem,de visszajött valami hülye szöveg:-/
Sziasztok nem tudja valaki a bm cimét mert szeretnék levelet küldeni . köszönöm..
én kíváncsi vagyok rá. Nekem küldenél képet rolla??Köszi előre is.
Semmilyen chopperesítésről nincs szó!Át van alakítva,de nincsen vágva!Ha kéred küldök róla pár nemrégen készült képet!?
Üdv.
Mennyire chopperesítetted?:-)
Csak P10.
Ha hivatalosan lett kivonva,akkor visszahelyezhető,viszont azt nem értem,hogy a forgalmit miért vették el?
A menetéről sajnos nem tudok neked mondani semmit,de bizutos lesz itt valaki,aki tudja.
Tesho.
Van egy Pannóniám,ami a te általad leírtaknak megfelel!Ha érdekel írj egy emailt,és küldök képeket.Van ugyan rá most egy érdeklődő,de te elsőbséget élvezel! :-)
Szóval várom a mélt,és küldöm a képeket.
Üdv:Andris.
sorszám: 5435 (94711)
( előzmény: hondalaci600, 2008-05-12 22:45:43)
Sziasztok mit lehet csinalni abban az esetbenn hogy van egy pannoniam 1968 as és öregapam kb 15 éve kivonatta forgalombol és abban az idöben elvették a rendszamot és a forgalmit is,de van egy eredeti vasarlasi papir ami tartalmazza a vázszámot és a motorszámot is én ezt forgalomba tudom helyezni valhogy???ha valaki tud segitsen köszönöm
Már rájöttem,ehhez minősíttetni kell a gépet,szóval tárgytalan a kérdés :-)
Szeretnék venni egy Pannóniát,ami rendszámos, forgalmija is van és fél éve lejárt a műszakija.
Közigazgatási hivatal szerint:
"A muzeális jellegű járművek forgalomba helyezése és tulajdonjog változása esetén az előzetes eredetiségvizsgálatot nem kell elvégezni."
Most akkor kell vagy nem? Felújításra szoruló darab.
Előre is köszönöm a segítséget!
Veteránbörzéken lehet venni zsír újat, szerintem felesleges vele foglalkozni..
sorszám: 5431 (94674)
( előzmény: hondalaci600, 2008-05-12 18:58:06)
Sziasztok ha valaki tudna küldeni nekem egy jol lathato képet pannonia tankmatricarol nert szeretnék csinaltatni nyomdaba azt megköszönném hondalaci600@freemail.hu-ra varom a képeket köszönöm Laci
Sziasztok.pannonia t5-ös tankjához keresek térdgumit.Akinek van eladó kérem szóljon.Köszi
hondalaci600@freemail.hu
Kérlek nézz el honlapomra!Van egy pannoni tankom is!
http://www.fejesm.mindenkilapja.hu/
Te Gyula. Nem 11 vasárnap és 12 hétfő? Most elbizonytalanitottál.
Tisztelet Mindenkinek.
Hétvégi veteránmotoros programok:
Május 11 szombat:Szigetmonostori veterán motoros piknik,versenyek .Árpád út 15
Május 12 vasárnap:Siófok veteránmotoros börze,új helyen.TESCO parkoló.
És ha esetleg pünkösd hétföjén akarsz veteránmotorosokkal lenni:
A Pannonia MGTSZ meghívást kapot a május 13.ára a Hungaroringre.Ha van kedved,és ki akarod probálni a hungaroringet,akkor várunk szerettel. A Pannonia MGTSZ tagjai 10 órakkor találkoznak a Hungaroring főbejáratával szemben a MOL benzinkúton.Szeretettel látunk mindenkit.
Tisztelettel:
Fóti Gyula
köszi, nem annyira érdekes...szegény barátom fggja a fejét...anno nagyapja félbevágta a gépet, és háromkerekű istenkáromlást követett el...aztán nemrégiben ki akarta vinni az öreg a méh-be a gépet...haverom meg nem hagyta. Levágta róla az össze-vissza hajlongott kipuffot, meg az átalakított hátsót, aztán most van neki egy első villa meg blokk, csak váz hiányzik...hát ez van, meg nem árt nekem se képben lenni, hátha lesz egyszer 3 Mz mellé még egy pancsi is...
köszi!
akkor az elég nehéz dió lesz
igen, vagyis én igen, eredetileg arra gondoltam, csak egyik barátomnak kell ez, neki van a gép (félig), aztán a blokkhoz keres vázat. Az a baj, hogy én sose láttam azt a szerkezetet :) Csak ennyi infot kaptam meg, de sztem ez lesz amit Te is mondasz!
üdv
TL? Akkor gte egy borbó, vagy esetleg egy almazöld pancsira gondolsz. ugyeí,?
Megyek csak nem pancsival hanem Fiat 500-al :-)
Ne feledjétek május 11. Siófok Tesco parkoló. VETERÁNBÖRZE!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Pannonia tl hez keresek papíros vázat. Nem nagyon értek a Pannoniákhoz, csak annyit, hogy szépek és jók, éppen ezért nem tudom, hogy a típust jól írom e. Ezért előre is elnézést kérek!
Akinek akadna kérem e-mailben írjon!
üdvözlettel:
mzzzz
Köszi a linkeket, sokat segítettek!
üdv:Peet you
Gratula.
Én meg olyan okosságot kaptam ötletként, hogy a szivatóban lévő "harang", amiben lenne egy gumitömités, /ami nekem mint kiderült nincs/, egy az egyben ugyanaz, mint az MZ Simson átmérő. Hát most vettem egy Simsont, kemény 330 ft-ért és majd kipróbálom. :-))
Úszóforrasztás, karbipucolás.
Egy rugásra indul.
http://seba.veteranmotor.com/
http://pancsimania.atw.hu/letoltesek2.html
http://pannonia.veteranmotor.com/technika/szakirodalom.html
Hello!
Ha valaki tudna küldeni nekem e-mailben p20as blokkról robbantott ábrát vagy az azt tartalmazó oldal linkjét, az irjon és adok címet.
köszönettel:
peet you
Sziasztok!
Keresek p20-ashoz, az első lámpabúrához króm keretet. Tudna valaki segíteni?
Szia, csak felni kellne, de akkor majd telefonon kereslek.
Igen,tudok.
Csak felnit kérsz,vagy komplet kereket?
0,5-es illesztéssel vannak az új fékbetétek a komplett,befüzött,kicentirozott kerékhez szabályozva.
Fóti Gyula!
Pár hete beszéltünk nagyfékdobos Radelli felni ügyben. Tudnál már esetleg segíteni?
Üdv: Szilárd
Holnap még kap egy esélyt...
Részvétem. A baj nem jár egyedül.
Azt hiszem tényleg jobban jársz, ha veszel egy komplett porlasztót.
Szétszedtem a porlasztót.
Nem a ház volt kitágulva, hanem a tolattyú. Kis zömítés után
pöcc-röff és indult....
Aztán kilyukadt az úszó.
Megint minden benzinben úszott
Ráadásul úgy néz ki, hogy eldugult a porlasztó. Csutka gázon csak töfög, nem pörög fel.
Meg lett örökítve ha valaki akar röhögni
Kérlek látogass el honlapomra!
Szolgáltatás, adok-veszek meg miegymás!
Király, müködik, akkor maradok ezen. Ugyis mindenhol ezen vagyok elérhető.
Na megnézem ezt a nickemet, müködik-e.
Szia!Nekem van egy,csak a gomb hiányzik róla.Elérsz a 20/2585597-en.
Üdv:András
köszi a tanácsokat. Most megyek és szétkapom a porlasztót.
Üdv mindenkinek.
T5-höz keresnék üléshez menő szivatóbowdent. Sajnos az enyémet sikerült elszakitanom. :-(
Lemaradt:-ellenőrizd az úszó tűje zár-e a fedélben és a szivatógumi zár-e rendesen a karbiházban.
Szia!Azért akadhat fel a tű,mert túl magasra van emelve a tolattyúban,vagy hiányzik a vége.A tűn a biztosítólemez felülről a harmadik rovátkában legyen,az úszónál alulról a második(ha nem akar menni a gép akkor a harmadik)rovátkában.Így nem szívja túl magát és ha a gyújtásod is jó(fhp előtt 2.7-2.8mm)akkor 4-4.5 literrel eljárkálhatsz vele.Ezekkel a paraméterekkel a blokkot a földön el lehet indítani.
Üdv:András
Nagyon jól sikerült a tegnapi szoci tali a KM elött.Utána meg elmentünk egy jót túrázni.Képek hamarosan a Pannonia MGTSZ oldalán.
Van. Zsír új,motoron még nem volt.
Nézd meg hátha érdekel!
Van pannóni tankom az oldalán lévő gumi védőkkel együtt!
Nézz körül a Vaterán. Láttam párat fent.
Én még nem próbáltam. De végül is max ha nem jön be, akkor még mindig lehet porlasztó házat cserélni.
Amugy a Vatera tele van porlasztóval.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|