:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Szia Előd!
Ma megnéztem egy P10-est, emilben leírtam a kálváriáját.
Doni
Szia Pause!
1500-é nem adom el:), lehet Donira hallgatok:), inkább huzasd be újjal szerintem.
Ez csak anyag nem kiszabott üléshuzat, össze van tekerve és annyi. T5-re való piros színű. Kéder nincs hozzá
Kálmán, feljegyeztem a számod, kösz
Előd
Önnek új e-mail üzenete érkezett...
Hát ha lehet újat is csináltatni,akkor azt is tehetném,de,mivel ez olcsóbb(legalább is remélem) inkább ez kell.
Várom majd a válaszod P 10!
Sziasztok Pause, Előd!
Bocsesz, hogy belepof*zok, utána érdeklődtem egy másik fórumon és 2-3 ezer becsülik a huzatott. Perzse ha jó állapotú.
Természetesen ez csak irányár, attól is függ, hogy ki mennyire értékeli az eredetit, illetve mennyire kell neki.
Pause, ennyiért lehet új huzatot csináltatni.
Még egyszer bocsesz mindekitől...
Doni
Hát én szerintem kb. 1500-nál nem ér többet.Ha neked ez jó,akkor nekem is.Egyébként milyen huzat is ez pontosan?
Szia!
Nem tudom mit ér ez, talán pár ezret, neked jó?
Én nem tudom mennyibe kerül egy ilyen,egyébként a T5-ös nemis az enyém hanem,a nagybátyámé.Egyébként nekem Simsonom van,ahhoz van egy-két cucc,nem tudom hogy neked kell-e valami.Amúgy Szabadszálláson lakok,de Kecskeméten vagyok,mert itt tanulok.Írj egy árat és megegyezünk!
Szia Kálmán!
Nem tudom még mi lesz és mikor megyek megnézni a mocit, de az ért adhatsz egy telszámot
Előd
Szia Pause!
Mennyit ér ez meg neked? Megegyezünk, vagy lehet van neked olyan ami nekem kell:)
Hol is laksz?
Előd
Szerintem elég lenne a huzat!Mennyiért tudnád adni,mert lehet érdekelne! Kösz!
csá szünet!
Csak takarni akarod az eredeti huzatot? vagy ujat akarsz rá rakni, nekem van zsír új műbőr huzatom tekercsben piros, az T5-re való. Egy öregasszonytól kaptam, a férje nagy pancsis volt csak meghalt.
csá
Előd
Csá Donikám!
Feladtam a postán a levelet, remélem pár nap alatt odaér:)
A kép amit láttam róla, vagyis küldél ő a Vérfarkas? és nem vetted meg? Sajna a mi kocsink se vonohorgos a régi kocsink a zasti (zastava) az volt. Csak megtörtem, hülye merci nem adta meg az elsőbbséget. Egyenesen mentem utánfotó is volt a zastin, bekanyarodott balra én meg nem tudtam elkerülni az ütközést, városban volt szerencsére kb 50km/h mentem. Sajna zasti totálkár lett, eleje torpa lett.
Most van egy diesel volvonk '95-ös 460-as, zsír gép, csak még se zastava filing:).
Most elég tágas a hely a garázsban, csak a robogom (Piaggio Sféra) van ott és 3 bicikli, nem tudom hogy a P20 hova férne el, ha meglenne:), jövő zenéje:)
Üdvözölöm a gépeidet, meg téged:)
Előd
Hali!
Hozzám került egy T-5-ös,és a kérdésem az lenne,hogy honnan szerezhetek rá valami jó kis üléshuzatot,lehet azt még kapni valahol?
Álohá Előd!
A barátnőm dunaújvárosi és NAGYON fiatal!!!:)))
Ez évben kezdte egyetemi tanulmányait Debrecenben, úgyhogy vége a távkapcsolatnak!:)
A Vérfarkas egy 20E Ft-os, zöldforgalmis, jó állapotú P10-es volt:(
Igen, Zalából vennék kétkerekűt, de még nagyon bizonytalan.
Az egyik barátom is vásárolt volna az illetőtől, de meggondolta magát, nekem meg nincs vonóhorgos ótóm:(((
1 vad 5-let: Neked mekkora helyed van mocitárolásra? Csak költői kérdés...
Várom a képet!:)))
Doni
Kösz Kálmán hogy szóltál, még nem tudom hogy egyáltalán összejön e dolog:)
Előd
Ha Zalában van fuvar gondod szóljál, megoldom. Csütörtök necces, de péntek, szombat vasárnap jó.
Kálmán
Helló Donikám!:)
Vettem az üzeneted, holnap majd elugrok postára és feladom, remélem nem keveredik el, kár lenne érte:).
Mi is van Dunaújba? a csajod? hogyhogy ott van csajod?
Sötét zalából akarsz motort?:), én is onnét venném, még csak feltételes módban vagyok:). Ha papír van akkor ok, csak ne legyen felhomályosítva az örege és megkapod olcson.
Elvagyok a sulival, van pár zh, amúgy semmi más:).
Mi is ez a Vérfarkas sztori? P10-esről van szó?
Örülök hogy te vagy maga a cég lelke:) igazi kohéziós erő.
Csak rosszalkodj:)
Üdv
Előd
Előd Tesó!
Hát figyeljél mán! Te majdnem 400km-re lakolsz tőlem, egész pontosan 399,1-re!!!!
Jesszusom, ezek szerint tuti, hogy csak dunaújvárosi indulással lenne megoldható a motorostúra!:)
Csak nem akartalak megfosztani a kincsed egy fényképétől, ha elküldöd, nagyon ötülnék neki!!!:)
A lábon történő áthozatalt az öreg gumik miatt én sem ajánlom, ráadásul elég kaka idő van már.
Nálam mizujs?
Siratom vérfarkast, meg Zalamegyében lenne egy kedvező vétel a barátomnak.
Egy T5 papírral, most fogok telefonálni, hogy mennyiért is lenne.
A melóhelyen megszilárdulni látszik a helyzetem. Fű alatt megtudtam, hogy sokat jelentett a maradásomnál, hogy összefogó erőt jelentek a cégen belül:)
Majd megírom, hogy mennyiért lenne a T5!
Mindenképp várom a képedet /fénykép:)/
Címem: 4032 Debrecen, Soó Rezső út 7.
Kovács Donát a böcsületes nevem!
Üdv,
Doni
Szia Donikám!:)
Jókor kérdezed a P20-as ügyet, aktuális a téma, de nem akarom elkiabálni:)
Azért nem írtam eddig mert csak a suliban jutok netközelbe, otthon nincs:)
Elküldtem volna a képed, de ha nem kell akkor nem:), A P10 nagyon jó állapotban van, ahhoz képest hogy hány éves, karikázhatnánk egy kört együtt:), ha minden jól megy.
Visszatérve a P20-asra, csütörtökön megyek megnézni, lehet alku is lesz, de nem tudom hogy hozom el. Ugy gondoltam lábon hoznám fel Keszthelyre, csak a haverom azt mondja hogy 40 éves gumi van rajta és az elég necces lenne. De még semmi sem biztos ugyhogy csak álmodozom:).
Veled mi újság? Melóhelyen minden ok?
Előd
Előd!
Tessék írni!!!!!!!!
Előd Vezér!
Mi híred van a haverod bátyjának a P20-asáról?
Sikerült frigyre lépned vele?
Akarom mondani, magadévá tetted?:)
Doni
Szia Előd!
Nem kell, hogy képet küldj, majd egyszer jól megmutathatod élőben a mocit!:)
Örülök, hogy tecccik a gépparkom, egy ideig nem bővítem, hacsak nem sikerül megszereznem Vérfarkast!
Doni
http://www.jogepek.hu/index.htm
Szia Előd!
E-mail ment jól!
Bezippeltem 6-7 képet, 2,6mb lett.
Doni
Szia Doni!
Ha te mondod, hiszek neked:), a P10, 15 rúgóért nem sok:), van az amikor nem sikerül minden az életben:)
Küld el a címed mailemre (szael@freemail.hu-ra) és küldök.
Jól bírják ezek az öreg masinák Donikám, nyáron voltunk kisebbfajta túrán Pécs és környékén, 300km mentünk minden gond nélkül. Igaz haveromnak volt kis gondja Pécsen:) (neki is P10-ese van). A főtéren épp " verettünk" :), amikor észrevette hogy hiányzik a hátsó teleszkópról a biztosító anya, jó hogy volt csomagtartója legalább nem csuszhatot le a teló. De gyorsan felkerestünk egy vasboltot és megoldodott a probléma.
Jól teszed ha neki állsz a munkáknak, lehet meglátogatlak jövőre és akkor ne szégyenkezz a hogy kamrányi motor áll nálad sorsára hagyva:)
Előd
Hali Előd!
A vazze' lin-t több profi is mondta már a zindexes fórumon.
A szilikon csak kósza ötlet, elképzelhető, hogy baromság, ki ne próbáld a saját gépeden!!!!:)
Sniff!!!:((( Képzeld, eladták "Vérfarkast", az egyben lévő jó állapotú P10-est, amit meg szerettem vón szerezni. Eredeti ára - zöld forgalmival - 15eFt volt!
Hát a rézangyalát! Eladom a versenykerómat, oszt veszek belőle 1 ilyet!:)
1 kicsit letört ez a P10-es dolog, a másikat, amit meg lefoglalóztam, lehet, hogy átengedem az egyik barátomnak.
Az az igazság, hogy a meglévő mociknak kellene már neki esnem, először a Csepelnek, az tényleg szép lesz!:)
Persze ez nem azt jelenti, hogy kihagyok 1 alkalmi vételt:)
Na, Előd, tudsz küldeni képet a mocidról? Tényleg érdekelne, hogy milyen!
Kálmán!
Azért nem semmi akkora távokat letekerni 1 régi mocival!
Minden tiszteletem a Tiéd!:)
Doni
A nyáron tettünk egy kisebb túrát néhány cimborával, szlovénia, Olaszország, Ausztria, Horvátország.
Én Bledig mentem 700 km-t az öreg TLF-fel, aztán ott meg onnan tovább a lányom nyomta 125-ös ETZ-vel, ő 1200 km-t motorozott. Volt még velünk TLT, T1, Ural, TS250.
Van MZ-m is 125-ös TS, meg most két eladó ES250.
Kálmán
Szia Donikám!
Zemplémbe tervezem, régebben voltam arrafelé a fűzéri várban, megnézném még egyszer, elég szép vidék:)
Küldhetek egy képet róla, bár csak levélben, ha megadod a címed, készült elég kép róla:)
A konzerválási praktikáidról még nem hallottam:), nem tudom mennyi válik be a vazelin és szilikon, ez komoly vagy ugratsz?:)
Csak le van takarva a gép a garázsba ennyi az álagmegóvásért:)
Előd
Szervusz Előd!
A Dunántúlra terveznétek a túrát?
Hmm, jó lenne menni. bár nékem kissé messze van, bár ha Dunaújvárosban, barátnőméknél kialakítok 1 hídfőállást... :)
Tudnál küldeni képet a P10-esedről?
Címem: createam99@yahoo.com
Ha küldessz, akkor én is jól megmutatom a kincseimet!:)
Most épp 1 kissé leharcolt P10-est kajtatok, korábban már írtam Róla, Ő a Vérfarkas!:)
A 150-es P10-est meg majd átengedem az egyik motoros barátomnak.
Te hogyan konzerválod télre a géped?
Vazelin a krómra, szilikon a festékre, gumira?
Doni
Szia Kálmán!
Lehet:), mondjuk a gazda sokat tehet arról hogy mennyire óvja a motorját.Régen mielőtt nem lett pancsim, gondolkodtam a MZ-ben is de a formavilága nem jött be:)
Kálmán meddig voltál legmesszebb (utazás). Neked MZ-d van? Kéne nyárra szervezni valami túrát.
Előd
Nem olyan szar az MZ.
Csak
1. Nem erre tervezték.
2. Nem mindegy, hogyan van felkészítve.
Kálmán
Sok pannóniás dolog:
www.berva.freeweb.hu/index.htm
Szia Donikám!:)
Rég néztem meg a forumot, kis szünet is közbejött, de vártam már hogy beírkálsz ide:).
Na kérdésedre válaszolok, nekem egy 1966-os P10-esem van fekete számlapos 160km/h-s. MÁr úgy néz ki elraktam télire, elég rossz az idő már. Sajna nincs bőrnadrágom még, ezért inkább nem kockáztatom a térdeimet:)
Tényleg igaza van a barátnőnek, újíts fel egyet mielőtt veszel:)
Láttátok a Veterán újságban, azokat a Pannóniásokat akik Athénban voltak? Szar MZ lefüstölt, de Pancsik birták:).
Na legyetek jók:)
Szia
Előd
Bocsológia Kálmán Bátyám!
Épp csak a fórumra nézegetek manapság, a plusz melók miatt. Elnézésedet kérem, hogy nem válaszoltam még:(
A lényeg, hogy - mint ahogy azt a Pancsi fórumon olvashattad - "farkas éhes" vagyok.
A tervbe vett zsír állapotú P10-est, lehet, hogy átengedem másnak, ha sikerül megszereznem potom pénzért a Vérfarkast.
Hmmm, a TLF-ed.... igen-igen, hosszasan méregettem, látszik rajta, hogy nagyon 1-ben van, meg tudom, hogy annak idején magadnak építgetted, tehát tuti vétel lenne.
Most jön a DE:(((
Már nagyon érezteti velem a családom (és a pénztárcámon is érzem), hogy a motormániám egy kissé beteges méreteket öltött. Barátnőmtől - aki nagyon megértő - annyi engedményt kaptam (sokkterápia helyett:) ), hogy addig nem vehetek újabb mocit, amíg nem újítom fel a meglévőket.
Hejj, tényleg nagyon sajnálom kihagyni a gépedet és az is pluszt jelentene nekem, hogy úgy tolhatnám a garázsomba a TLF-edet, hogy valamivel én is hozzájárultam az álmok csúcsát jelentő Tatra talpraállításához.
A mocskos anyagiak miatt nem megy a dolog:(
Sok sikert a géppark értékesítéséhez, majd a hét közepétől agykontrollozok érte!
Doni
Doni írjál jól már valamit, az olajbányászbéka hátsó fertálya alatt vagyunk néhány arasznyival!
Köszi Doni.Megbeszéltem a sláccal holnap megnézem,de a szavaiból kivéve,nem sok reményt fűzök hozzá.
Lenne 1 komoly Kérdésem!!!
most pofozok helyre 1 T5-öst. elég ramaty állapotban volt (az alváz elég rendesen a földbesüppedve). Hál istennek a Blokk nem volt benne ugyhogy azzal nincs gond. Csak 1 a probléma, hogy nincs meg a forgalmija. A szomszédtól kaptam és asztonta hogy a forgalmi sajna elveszettt. Hogyan oldhatom meg a műszakit? Nagyon kéne rá Szépen mitatna a T1.-es mellett
előre is kösz
MINDEN KORNAK MEGVAN AAAAAAAAAAAAAA
MAGA SZÉPSÉGEEEEEEEEEEH!!!
SZÉP AZ ÉLETKOR
ÉPPEN JÓ-KOR
JEEEEAHHHH!!!! Sugera-Bugera
KRAVEN!
Köszi! Ma meg is látogatpm a Kicsikét és csinálok pár képet Róla!:)))
Doni
Maxxxis!
Remélem seggít, az Interneten találtam a napokban. Nem friss hirdetés, de hátha.
"Évjárat: - Megye: Komárom-Esztergom
Ára: 25000 Feladás dátuma: 2004.10.17.
Tel.: 302704369
Olcsón eladó szétszedett, felújításra szoruló, Pannónia P10 alkatrésznek, P10 alkatrészek, T1 váz, MZ TS 125 alkatrésznek (13000Ft), rengeteg csepptankos Jawa 250 alkatrész(500-5000), Simson jobb oldali légszűrőház fedél, 2db hátsó lábtartó és kormány"
Doni
Sziasztok.Szeretnék venni egy felujításra váró P10-est,ha valaki esetleg tud egyet,értesítsen.Nem baj ha darabokban van,csak hiánytalan legyen,és persze ne túl drága.Előre is kössz a segítséget.06703173647 v mail.Egyébként most csinálok egy T1-est,ami szerintem nagyon szép lessz(már csak össze kell rakni)ha valakit érdekelnek az árak írjon.
Doni!
Az még használ is neki!!
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen befektetésnek sem utolsó, ha tényleg olyan mint mondtad (meg persze, ha később nem velem üzletelsz).
Szóval ARRÍÍÍBÁÁÁ!!!
KRAVEN!
Szpásszíba minyá drúgá!!!:)))
És mennyire tartod szenccségtörésnek az ilyen állapotú gép esetenkénti (évi 400-500km) használatát.
Értem úgy, hogy nem a vitrinbe veszem:)
Doni
Üdv Doni!
Nekem van egy '67-es P10-em. Sajnos Zoli_T5H-nak kell,hogy igazat adjak a számlap ügyben. Tényleg fehér.
De a másik. Szerintem ne törődj olyan hülyeségekkel, mint a futott km. Nem holmi rizsrakétáról van szó, ami szétpörgi magát. Ha szép és jó, megy, meg a hangja is ok, ki nem fossa le, mennyit nyűtte az előző gazdája? Egészségére váljék, a továbbiak meg a tiedre.
hello srácok!!
kinek van p21-ese?? annyira szeretnék tudni róla1-2 adatot hogy mennyi a vége és a többi. (1 fiatal pannonia függő :P{17})
P10-es Előd!!!
Neked hanyas évjáratú a P10-esed?
1967-es? Az én leendő mocim ilyen évjáratú és fekete a számlapja.
1 Pancsikban jártas emberke (Zoli_T5H)
asztat mondta, hogy a fekete számlap csak régebben, 1970 körül jelent meg.
Ez azért lenne szomorú, mert akkor nem garantált az órában lévő 6100 valamennyi:(((
Várom híradásodat és mindenki másét, aki nyilatkozni tud ezügyben!
Doni
Igaziból már 4 db kéthengeresem van, kettő szép, jó, kettő meg talán összeáll. Nagyon gondold át, mielőtt belekezdesz. Egyrészt mert iszonyatosan fogy az alkatrész háttér, másrészt pedig függővé válhatsz. Viszont a tuti gépem úgy megy!!!!
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|