:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Dehogynem! kep.tar.hu/espista
v1_P12!
Igen, a fekete is bevillant, de nem voltam biztos benne.
A Te mocid nem tekinthető meg valahol a neten?
Tessék közkinccsé tenni, legalább vizuálisan!:)
Doni
BAJUSZ MESTER!
TE JÓSÁGOS ATYAÚRISTEN!
EGY KISPÉLDÁNYSZÁMBAN GYÁRTOTT KÉK T5-ÖS TULAJDONOSA VAGY!!!!!!!
ÉS TÍPUS-TÁRSAM IS!!!:)))
ÉN UTÁNA NÉZETTEM A KÉK T5-ÖKNEK.
CSAK 1964 DECEMBERÉBEN GYÁRTOTTAK ILYEN KÉKSÉGEKET!
FOGADJUNK, HOGY AZ ALVÁZSZÁMOD ÍGY KEZDŐDIK: T5/ 6412....
12, LÉVÉN HOGY DECEMBERI KELL HOGY LEGYEN, HA EREDETI A FESTÉSE.
A TANKOD MEGVAN?
KRÓMBETÉTES?
MILYEN ÁLLAPOTBAN VAN?
KÉPET TUCC RÓLA KÜLDENI?
GARTULA BAJUSZ! MEG NE VÁLJ TŐLE!!!!
Doni
Maxxxis!
Sajnos a lámpából csak egy darab van,ezt nem szívesen cserélném el, motor alkatrésszel elvagyok látva rendesen, annak nincs akadálya.
Üdv:Bajúsz
Doni!
Köszi a felvilágosítást, ez a darab is kék és azthiszem ilyenre is dukkózom(fényező voltam).Ja ez is 1964-es kiadás.
Köszi: bajúsz
Macgyiver!
Tudsz képet küldeni az alkatrészekről?
A héten megyek egy helyre alkatrészt guberélni, majd referálok.
Csere oké,crom, festék hiány nem gond,úgy is minden megy cromozóhoz.
Köszi:Bajúsz
K
Jól tudod. A narancssárga a leggyakoribb, de létezik pirosban és feketében is. Bár ezek olyan ritkák, mint a narancssárga 21-es. Először én is megörültem, amikor megvettem a fekete 12-est, de amint elkezdtem csiszolni a festéket, kivillant alóla a narancssárga szín. Sebaj azért így is szeretem! :)
Ja, Macgyver!
Térdvédőt újonnan tudok (utángyártott).
A debreceni Vasadi Mihály, illetve a Sárvári Győrvári András (alias TLT-s) forgalmazza jól.
Én is vettem Tőlük, az árra már nem M-léxem...
Doni
Macgyver!
Köszi hogy utána néztél a gyártási évnek!
Megnéznéd a használatban lévőt is?
Mindkettő moci narancssárga?
Úgy tudom, hogy piros színben is gyártották a gépezetet.
Remegve várom a használatban lévőről a képeket!
Üdv,
Doni
Elődök előde!
Figyeljél mán Koma!
A leveleden Pethe F. u. 5-öt írtál címnek, itt a fórumon meg:
"Pethe Ferenc koli, Festetics György u. 5, 213 szoba"
Biztos hogy nem cserélted fel a neveket az út és a koli előtt?
Az idézőjeles a jó cím?
Írd meg és holnap feladódik ajánlva a képed!
Doni
Szeva' Előd!
Munka az dögivel, amúgy meg/elvagyok.
A hétvégén fizetem ki a P10-est, oszt ki is próbálom.
A fényképedet holnap adom fel, mindig közbe jött valami.
Kárpótlásul tettem a csomagba még 1 képet:)
A kék T5-öst tervezem rendbehozni, azzal szeretnék menni Bodrogkeresztúrra majd, meg persze a dunántúli körútra, ha összejön.
Üdv,
Doni
Szia Donikám!:)
Bocs hogy csak most válaszolok, de tanulmányaim elszólítottak:)
Hogy felélénkült itt az élet:), nem vagyok egy hétig és 1000 szám olvasom a beírásokat:). Össze kéne hozni jövöre egy találkozott az itteni új társakkal, akik most újítják vagy újították fel a mocikat, mit szólsz hozzá, és a többiek?
Veled minden ok?Meló?Mocik?Légy rossz:)
Előd
Bajusz!
Ha 1964-es a T5-öd, akkor a Nálad lévő csőlámpa való rá. Ritka darab, gratula.
Nekem is van egy kék 1964-es T5-ösöm, csőlámpájával együtt ott vár a garázsban, hogy új életre kelljen:)))
Doni
Doni
Bajúsz!A hátsó lámpádat elcserélném,ha egyben van.Adnék érte egy szinte új téglalap alakú Pancsi lámpát.
Bajúsz
hoppá-hoppá
üléshuzatot csinál fater ha gondolod maj megmutatom (fekete műbőr) a tankra térdvédő gumi nekem is kell km óra hááátt lehet csak üveg nélkül van, nem tudom utánnanézek a telót meg hejre kellene pofozni. megbeszéljük hogy mit cserélünk oké??
macgyver
Macgyver!
Kellene:tankra gumi, hátsó telók, km.óra, üléshuzat(legalább mintának való)na meg a pöfögő.Kb ennyi.
Bajúsz!!
és neked millen alkatrész kéne hátha tudok segíteni, és tudunk cserélni :p
Pl hátsó telóban tudok segíteni ha kell :pp Azt kaptam ajáándékba na ez mind1 mondjad hogy neked mi kéne megpróbáljuk orvosolni a problémád.
Macgyver
Macgyver!
Kipufogó könyök és dob nekem is hiányzik, de deknim biztos van, a doboz csak valószínű.
Űdv: Bajúsz
Bajúsz
Milyen alkatrészeid vannak és mi kéne hozzá?? kipufogód vagy legalábbis könyök vagy dob nincsen??
Érdekelne a blokkra a jobb oldali oldaldekni, és a doboz is (ülés alattt)
nekem a bal oldalinak légszűrős van sajna nincs hozzá fedelem és légszűrőm, tehát ezt a balos dobozt kéne kicserélnem, más talán már nem is kell nekem (örülök ám mint állat hogy ennyire kezdd összeállni)
Macgyver
Sziasztok!
Van egy T5-ös motorom ami felújítás elött áll,rengeteg alkatrésszel, több komplett blokkal, de mégis sok hiányossággal.
Szívesen cserélek, vagy vásárolok huzzávaló cuccokat. Nem nagyon értek a típushoz, a hátsó lámpám cső alakú. Tudja valaki melyik tipusé ez? A forgalmiában csepel szerepel, de én T5-nek nézem . Köszi:Bajúsz
Köszi!
Szóval abszolút eredetinek kell lenie...
Nekem annyi a bajom 'csak' hogy motorcserés volt a gépeccség. Ez is beleszámít az er3edetiségbe vagy csak a szérián belül kell hogy eredeti legyen (ez még talán megoldható)
Macgyver
Ja és újra forgalomba helyeztetetni 7eft+rendszám3,5eft(3500).
Közjegyzői dij,nemtommennyi(adásvételi akitől vetted,nem lopott,büncselekményben nem vett részt)+kb 12 ezer veteránvizsga,eredet+hivatalos átíratás.Így valamivel kevesebb az összeg a veteránvizsga miatt,de tök eredetinek kell lennie,és marha szépnek.Másik ut a rendőrség+okmányiroda,de az szinte járhatatlan.
Helllo
Menniy időbe és pénzbe kerülne 1 forgalmi nélküli T5-öst újra forgalomba hejeztetetni?????
Elméletileg kb. 16-20 éve már álllttt, amíg meg nem kaptam.
Macgyver
Szóval akkor régen is kellett rá rendszám?Ezt tényleg nem tudtam.
Macgyver!Egy ilyesmi 4 hengeresre alkudozom,csak az egyben van,és még működik is,kpm átalakítási engedéllyel,vizsga lejárt,30eft-nál járunk,még gondolkodik a tulaj.
Ja és tök gyári,régi rendszámmal.
Naszóval én 15e-ért vettem,de a piaci(börzei)ára 40-60eft állapottól függően,felujítottat 100e-ért láttam.Pénzügyileg ugyanolyan,mint más gépjárművek,amik rendszámmal rendelkeznek,a 30eft körüli igaz. Matya!Nincs meg a vónófejed véletlenül?
Gyerekek kerítsetek már nekem egy léptetővillát a P10-esembe.Üdv.
És mi a lófasz kerül 30 ezerbe a papírján?Ugyanúgy át kell íratni meg eredetvizsga?Vagy mi a péló?Esetleg pont azért ilyen drága,mert régen semmi nem kellett hozzá,ma meg kitaláltak mindenféle mondvacsinált indokot erdedetre,legalizálásra,vázszámra stb?És persze azon kívűl,hogy ez időben is mit jelent még kemény ezreseket kell legombolni érte.Ez a rohadt magyar bürokrácia.
Szóval a dühömet félretéve miért is ilyen nehéz dolog ez?Egyáltalán milyen papírod kell legyen róla?Gondolom adásvételi szerződés az kell.Ezen kívűl?Üdv.
andris!
A kuli papírmunkája, olyan 30Ezerben áll meg.Plusz keríts egyet.Nekem is itt ácsorog, de nincs pénzem rá egyenlőre, hogy megcsináljam.Lakatolni kéne, meg fényeztetni.
Szerintem olyan 70Ezer alatt nem ússza meg senki, ha akar egyet.Abban tokkal-vonóval benne van minden.
Szevasztok.Maxxxis kolléga a kulihoz mennyiért jutottál hozzá?És milyen állapotban van?Én is szeretnék majd egyet a gépemhez,de még érdemi infókat nem hallottam senkitől ebben a témában.Pl.:vizsgáztatás stb.Üdv.
Oké elmi
Hamarosan fel foglak híni.
http://www.freeweb.hu/pannoniamotor/galeria/500.JPG
Hmmmmmmm. ez tetszik!!!
Nézzétek meg ezt a képet! elfogadnám, eljátszanék vele :p
csá
Ritkán jutok ide,ha felhivsz tununk alkatrészről egyezkedni.06303405992.Üdv.Laci
Doni!
A p12-es ami nincs használva 1974 es évjáratú. Még mindig kereaset a T5-ösömre térdvédőt a tankra, kipufogót, és a blokkra jobb oldali oldaldeknit.
ha tudtok légyszives szóljatok!!
Macgyver
Hát akkor nálunk nagyon jó fejek a KPM-nél mivel ennyi egyszerű vizsgáztatás nem lehet véletlen.Egyébként típúsról nem volt szó,és azt is el tudom képzelni hogy takarékosságból nem volt rajta sárpofozó,igy is elég hibridre sikerült.
A műszaki vizsga nehézsége is csak attól függ, hogy milyen lábbal kelt fel a vizsgabiztos. Ha aznap reggel összeveszett az asszonnyal - vagy a barátjával, izlés szerint -, akkor nincs az a felújított-restaurált motor, ami átmenne. A P12-esen egyébként gyárilag nem volt sárpofozó.
Tapasztalatom megegyezik,idén több veteránt vizsgáztattam,(250jawa,izs350,cz350,pannonia),de egyiket sem tették fékpadra.A "legnagyobb" szivatás az volt,hogy mondta a vizsgabiztos:kifelé menet fékezzem meg a hátsó kereket,egyébként az alvázszámon kívül soha nem néztek semmit.A lerobbant motorokat biztosan jobban megnézik,dehát ez a dolguk.De szerintem ezen kár vitázni,mivel ezek a mocik csak úgy szépek és jók,ha minden megvan rajtuk csinálva alaposan,és van rajtuk GYÁRI SÁRPOFOZÓ.Pancsihoz gyártanak újat is 800ft,többihez lehet börzén találni.Szerintem tök szépek a mocik ezekkel a kiegészítőikkel.
Az előző hozzászólásomban fékdob=fékpad. Csak ma diszlexiás vagyok.
És hány rizskályhán láttál már sárfogógumit?
Fékdob sincs minden vizsgahelyen. Ne lógjanak a futóművek, legyenek rendbe a világító és jelző berendezések, legyen két tükör, kapaszkodó az ülésen + a kötelező felszerelés.
Ha szép Pannóniával mész oda, többnyire eltekintenek a szívatástól. Más tapasztalat?
Kálmán
egyikről tudok eccerűen képet csinálni a másik a sufniban van, maj valamikor bejelentem hogy a nemhasználtat elhozom
eladni nem fogom az biztos
az a 12-es aminek első tulaja nagyapám arról csinálok maj képet és elküldöm
az évjáratnak utánanézek télleg én is kiváncsi vagyok rá
Én Tólna megyében lakok szekszárd mellett
csá
vkami!
nem tévedés kell a tengely alá lenyúló sárvédő! az én mocim most volt müszakin két hónapja!
ja és ami kell még: -jó fékek mert fékpadra teszik a masinát!
-duda
-világítás
üdv.
hajossum
Donikám tévedés!!!
Gumi már néhány éve nem kell a sárvédőre!
Kálmán
Segítsen valaki!!Ja a vizsga 3500ft a KPM-nél,és a mocimon azon kívül hogy szép,semmit (szó szerint) nem néztek meg.Segítség abban kellene,hogy most vettem egy MOTORKULI-t,de a motoron lévő tartozék(felfogatás)nincs meg.Namost hogy le tudjam gyártani kellene róla kép,lehetőleg közeli,motor+futó,hogy is néz ki.Ha valaki tudna ilyesmiben segíteni megköszönném.
Pause!
Szerintem max. 6-7.
De 1 csomósz@rságnak kell, hogy meglegyen. Gumi a sárvédőre, meg még ki tudja mi.
Doni
MacGyver!
A nem használt P12-es milyen évjáratú?
Nem 1975-ös?
Esetleg a 66 a motorszám vége?
Én összebarátkoznék a nagyapáddal, meg Veled ha a fentiek fentállnak (vagy legalább az 1975)!:)))
Komolyan, utánna tudnál nézni mindkét P12-es motorszámának?
Ha nem is adnátok el, kíváncsi lennék rá!
Előre is köszi!
Te merre vagyol? ...és a P12-esek?:)))
Doni
Egyébként mennyi a Pancsik műszaki viszgája,kb?
nekem meg még jogsim sincs attól megyek
Na jó most még csak a faluban, de most tavasszal rakom le az A1-et mellesleg nem tom hogy a pancsi megfelel-e ennek a jogsinak, de ez engem nem zavar
attól még fogom használni nem fog a sufniba porosodni :p
nekem most van 1 T5-ösöm ami készül, apámnak van 1 gyönörű (krómozásra szoruló) nagyfékdobos (T1-es) mindkét nagypapámnak van 1-1 p12-ese egyik nem használja másik papám meg ujjonnan vette azóta is az övé (elég jó dolog nem??) naszóval amejik p 12 es nincs használva arra pályázok csak nem igazán vaok vele jó viszonban azt ez nehezíti a dolgokat ja meg van 1 50 es szimszonom
csá
Elődök Elődje!
Mekfox ölni, de holnap se megy a postázás.
Most mondták, hogy holnap pestre kell mennem céges ügyben.
Szorri, majd intézkedem pénteken!
Doni
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|