:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Na hová lett a korábbi lelkesedés?Üdv.
andris!!
Az szar ügy télleg!
Így valóban nem éri meg 4 motort tartani!
Sok szerencsét az eladásban
Macgyver
Nyugodtan pofázz csak bele azért van a fórum.Tulajdonképpen nem az anyagiak miatt adom el,hanem egyszerűen az időhiány miatt.Én pesten dolgozom,viszont a mocik barcikán tehát kb.220 km-re vannak tőlem.Amikor hazajutok nem tudom melyikkel foglalkozzak.A vge mindig az lett,hogy a legutoljára vásárolt mocit használtam és azt csinosítgattam.A kis csepelt például vagy 6-szor ha beindítottam az idén.Költeni se költök rájuk csak ott állnak a garázsban,fizetem rájuk a biztosítást(a 4 moci egy 20-asomba az évben)és nem használom őket.Így ne sok értelme van.Pedig volna mit csinálni még a csepelen,de jobban esett a nyáron a motorozás,mint a szépítgetés és szerelés.Szóval sok a 4 motor.
Tényleg a biztosítás kapcsán tudjátok mi va akor ha nem fizetembe a kötelezőt?Szóval azt tudom,hogy kivonják a forgalomból,meg hogy a rendőr ha igazoltat elveszi a rendszámot.Inkább az érdekelne,hogy az újbóli forgalomba állítás milyen.Van-e valami büntetés vagy ilyesmi.Üdv.
Bocs hogy pofátlanul belszólok de mért adnád el őket???
(anyagiak)??
Macgyver
Doni szaki,ha kész lesz jövőre és talán még le is karikázol barcika citybe,akkor megnézheted.Egyébként lassan halad vele,de én mondom tutin fog kinézni ha kész lesz.Mutatta az elképzeléseit.
Kérdezted milyen mocijaim vannak/
Nos:Pannonia T1 nagyfékdobos 1963-ból (ezzel voltam keresztúrban)
Pannonia P10 átalakítva 1969-ből(erről küldtem képet)
Dcsepel 125 1959-ből (ezt még nem láttad de patent állapotban van)
Etz 250 1987-ből (ez a mindennapi motorozáshoz van)
Hát ennyi a géppark.Bővíteni nem akarom,és a csepel meg a T1 eladó ha érdekel valakit.Üdv.
Andris!
Gratula a mocihoz mégeccer!:)
Figyi mán, a barátod Junakon dolgozik???
Hinnye, egyszer megnézném, már én is szemezgetek a márkával, szép az M10-ese!!!:)
Üdv,
Doni
Baszd ki a falábam!!!!!Ezt elbasztam,pedig ráraboltam,mint gyöngytyúk a takonyra.Azt megtudhatom mennyiért adtad el?Üdv.
Kuli elkelt, már nem aktuális.Köszi az érdeklődéseket.
Szevasz szaki.A felajánlást köszönöm.Isaszeg pont útba esik a barátnőmék fele(ő ceglédi),és legközeleb,ha megyek hozzájuk akkor beugrom hozzád is.Ez nem tudom mikor lesz,de ha küldesz egy telszámot,akkor foglak majs hívni.Üdv.
Ui.:ja az én telszámom:06-30 357-4618
Szevasz matya.Engem érdekelne a dolog.Küldök majd egy sms-t,de emilben értekezzük már meg a dolgot,ok?!Szevasz.
Szevasz doni szaki.A moci már a bodrogkeresztúri találkozót követő héten a birtokomba került.Viszont jóval előtte szóltam a srácnak,hogy ne adja el,mert kell,de lóvém csak később lesz.Nagyon korrekt volt és megvárt.Egyébként csak anyagi okok miatt történt az eladása.Most egy junakon dolgozik.Ismerve a hozzáállását és a lelkesedését az is hasonlóan szép lesz,mint ez a P10-es ami mostmár nálam van.
A kis csepel még nem került el.Voltak sokan akik érdeklődtek,de azok semmkerestek fel többet,akikről azt hittem tényleg komolyan gondolják.Üdv.
csá Doni!
Tehát gyógyíthatatlan:), benzin útján terjed és a legkisebb szikra is életveszély okozhat.
Na majd hétfőn jövök csak. legyetek jók
Előd
Szeva Hajossum!
Kérlek én okleveles közgazdász vagyok, hogy csak na! A kálvinista Rómában élek, ahol Kossuth apánk fosztotta a trónt!:) Elemző közgazdászként keresem a kenyérre meg a motorra valót.
A Danuvia alkatrészhalom papír nélkül 10 körül lenne. Majd kiderül mi lesz belőle:)))
Előd!
A lengyel betegség meglátással és egy ugyanazon időben történő beteges beleszeretéssel kapható el. A tüneteket ideiglenesen lehet csökkenteni benzingőz feletti inhalálással, illetve a már meglévő gépegységek simogatásával:)))
Doni
szia Misi!
Akkor a jawa elhuzhat majd mellettünk nem birja majd a mi öregúras tempónkat:), megy az vagy 120-al is. Először álljon össze a mocid, utána jöhet a tervezgetés, túrázgatás:)
Előd
Szia Doni!
Akadnak Zh-k, remélem sikerrel veszem őket:). Az ajándékozással még én is gondban vagyok, várat még magára.
Mi ez a lengyelkór? Hogyan terjed?Motorok útján?:)
Előd
Szia Előd!
Azt hiszem ez a kromozás még nagy fejtörést fog okozni... :-(
A Jawa-s haveromnak egy 350-es Jawa-ja van, azt hiszem nem twin sport, de úgy néz ki, szóval az nem olyan öreg vas mint a mieink!
hogyne türelmetlenkednék már ... :-)
üdv.
Misi
Szia Doni!
Milyen diplomád van? hol végeztél?
A Danuviát mennyiért veszed?
üdv.
hajossum
Szia Előd!
Hallgatag vagyok hát! Egyrészt 1 rahedli munkahalom omlott rám, másrészt a karácsony előtti "kinek mit" lázában égek, illetve űz a zasszony:)))
A tárolási lehetőséget azér' kérdeztem, mert lehet, hogy a környéketeken vennék innen 1 Danuvia alkatrészegységet, oszt pofátlanul SZM-be jutott 1 ottani ösmerős:)
Mizujs a félév záró ZH-kal? Jön a szusszanásnyi szorgalmi időszakokat szétválasztó hosszadalmas vizsgaidőszak, mi?:) Hej, de jó is vót! M-léxem negyedéven inkább úgy tünt nekünk, hogy gyúrás mellett egyetemre is járunk és nem fordítva:)))
Amúgy elkaptam egy súlyos "lengyel betegséget", melyet csak polkával és Junakkal lehet gyógyítani!
...ö... táncolni nem szeretek... :)))
Hali,
Don I
Helló Misi!
Jó a géped, de tényleg csak a króm hiányzik a csak a csicsa miatt:)
Az én krómjaim Szakmáron készültek, de szerintem az neked messze van, ismerős volt de igy is 25e.be került. Újonnan meg egy vagyont kérnek érte. Környéken nincs haverod akinek van ismeretsége e téren? Az újrakrómozás jó dolog, csak költséges, nem árt ha előtte polírozzák is az alkatrészeket a felület miatt.
A Jawás haverodnak milyen gépe van? Misi meg lesz a túra, ne türelmetlenkedj:)
Előd
Hajossum!
Vagány a mocid, és igazad van, szép íve van a hátsó sárvédőnek!:)
Brutál a fehér szegélyű gumi!!!:)
Doni
Szia Doni és Előd!
Elküldtem nektek a mocim képét, igaz csak egy kép van róla! :-(
Tudtok abban segíteni, hogy a kéményeket, hogy tudnám lekromoztatni, és mennyibe kerül?
ha új kéményt vennék amin türhető a krom jobban járnék?
ha tudtok segíteni szóljatok.
köszi
hajossum
Csá Matya!
Már elkelt a moci, az ürge csak arra várt hogy visszaszóljak hogy kell e nekem a moci vagy sem.
Előd
Miféle 360as Honda?Mesélj csak!Engem lehet, h érdekelne még így is.
Szia Donikám!:)
Mi a helyzet?:) Hallgatag vagy mostanság:), lefáradtál?
Nem nézünk le Misi:), csak előbb lássuk a képet.
Jut eszembe, leírom a mai történéseket motorügyben.
Megnéztem a 1974-es Honda CB 360-ast, 40-et kértek érte, de se papírja ugyhogy nem mentem bele. De apám felhívott hogy otthon lenne egy P10-es 35ezerért és megnézi, hogy milyen állapotú, mert öcsém is fenné a fogát egy ilyen mocira mióta ment az enyémmel.Kiváncsi leszek mi lesz a dologból:). Majd megírom.
Előd
Hajossum!
Nekem is küldd el léci!!!
Doni
szia Előd!
Most néztem meg a mail-om, és gyönyörű a motorod nagyon, de tényleg :-) !
Nem fogtok kinézni, hogy nekem át van építve és nem ilyen csillog villogó? :-)
a képet meg majd küldöm, lehet, hogy este már tudom is küldeni!
A keresztnevem pedig Misi.
üdv.
Misi
Hajossum, Előd!
Emil ment
Szia hajossum!
Ird már le a keresztneved hátha nem hosszabb ennél a hajossumnál:).
Kb féléve lehetek itt, először csak nézelődtem, később be is írtam, de amikor ide jöttem eléggé meg volt halva a fórum, most kicsit felpörögött.:)
Küldesz képet a mocidról?
Előd
Szia Doni!
Előd hozzád küldött, hogy te eltudod nekem küldeni a mocija képeit, ha szépen megkérlek elküldöd?
előre is köszi!
Te mit szólsz ehez a túra szervezgetéshez?
üdv.
hajossum
Szia Előd!
Én nagyon benne vagyok egy jó nagy túrába, van még egy Jawa-s haverom, így aztán bejárhatjuk az egész országot :-) !
Nagyon jó fejek az itteni emberkék, bár eddig sajnos nem tul sokatokkal beszélgettem, de Doni már adott egy jó tanácsot és be is jött, ezért innen is köszi Doni :-)) (a nyereg nagyon bejött!).
Előd te miota nyomulsz itt?
üdv.
hajossum
Helló hajossum!
Én mocim jó állapotúnak mondható igaz Doni?:), Ő küldhet neked képet, kérd csak meg. Nem tarok a távolságtól:)Akármeddig is elmehetünk:)
Nem nagyon voltam túrázni az itteniekkel, én sem régóta vagyok itt, kár hogy mindenki olyam messze lakik, de talán egy pozitivuma van hogy lehet távolságokat motorozni. Tavaszra szervezzünk egy világkörüli túrát:)
Előd
Csá Doni!
Nem vagyok egy kicsit messze a tároláshoz?:). Lehet lemondok a P20-ról végleg. Inkább valami japán csoda kéne:). Igaz ez megcsalás lenne, szegény 10-esem mit szólna hozzá:)
Kérdezz utána a cucoknak, hátha lesz valami:). Mi a gond a Danuvia maradvánnyal?
Előd
Andris!
Szép moci!!!!:))))
A Tiéd már, nem???
Hány mocid is van...eddig???
Csepelt el tudtad adni?
Üdv,
Doni
Előd!
Hogy mit is javasolok? Az, hogy felkeresed a tanarat, aki a vizsgán megfing@tott, vagy sem, attól függ, hogy mennyire hagyott ez rossz emlékeket Benned, ahhoz, hogy ne keresd meg a P20-sal. Persze nem tudom, hogy csak kíváncsiságból keresnéd fel, vagy komolyabban érdeklőccc. Ha az előbbi, inkább ne keresd meg a genyót:)
Ja, amúgy okos emberektől aztat hallottam a P20-21-ről, hogy igen érzékeny szerkezet, a maeghibásodások gyakorisága jóval nagyobb az egyhengeres Pancsikénál.
Alkatrészek. Hát nekem speciel nem sok van, max. Vasadi Misinél tudok utána érdeklődni, hogy milye van és mennyiért. Ebben tudok segíteni. Tényleg, Neked lenne tároló helyed a garázs mélyén 1 Danuvia maradvány számára? Lehet pofátlan vagyok, de csak rákérdek:)
Üdv,
Doni
Szia Előd!
Az én mocim nagyjából egybe van csak egy kicsit pofozgatom, mert az ülést akarom lecserélni lengőnyeregre + a kéményt akarom lekromoztatni, amúgy pöc-röff a kicsike! Igen én is pest környéki vagyok pontasabban pesti azon belül Csepelen lakom. Miért tartasz a távolságtól? jók ezek a mocik simán kimennek a világból is ha ovatosan huzzák a szarvukat. Te hogy állsz a gépeddel? Milyen sürűn jártok (ti forumosok) turázni?
üdv.
hajossum
Szia Doni!
Jók lettek a képek, majd kirakom a műhelynek nevezett helységbe, hogy önmagában is gyöngyörködjön a gép:)
A p20-as nem húzattam meg, bejáratos és különben is féltem tőle, mert nem akartam baltázni vele:). Azt mondta a tulaja hogy 15eft fúrták fel neki.
Elég lesz nekem a P10-esem is bőven:).
A mostani veteránban olvastam egy cikket, nézd majd meg ha tudod, P20-asról volt szó, meg egy warsawáról az a cikk, lehet hogy a volt tanáromé a P20-as oldakocsis moci, mert keszthelyi aki irta és sok dr. nem sok van itt:). Nem tudom menjek el hozzá és kérdezzem e meg, hogy meg e mutatja e nekem a gépet. Múlt félévben ő vágott meg egy vizsgán, nem túl jók a tapasztalataim vele kapcsolatban, de másodikra átmentem, igaz nem nála. Doni Te mit javasolsz?
Ja és van itt Keszthelyen egy koma aki árul egy '70-es évekbeli 360-as hondát, szerinted érdemes kezdeni vele valamit, nincs műszakija? Lehet arra is rá kéne kérdezzek ha megvan még neki
Mogyoródon lett volna egy P20-as eladó csak a tulaja eladta 70ezerért. Az volt itt a baj hogy csak a haverjával beszéltem és nem a tulajjal és későn eszméltem.
Nagy keretem sincs a mocivásárláshoz, hacsak nem jön be a tippmixem:), de örökös looser vagyok ebben:), mikor lesz belőlem winner, nem tudom:)
Ja Doni, nem tudsz pár apróságot a P10-eshez? kéne 2db tükör az állapota mindegy, lánc esetleg, megszakitó(üllő,kalapács)tartalékba
Előd!
Bajúsz Kolléga is megjelent a zindexes fórumon, ömlik is rája az infó áradat:)
Látom, a Hajossumnak írt leveledet velem egyidőben írtad:)
Most ki kell rohannom a városba, de várom a hozzászólásodat!
Remélem nem csalódtál, hogy csak klónokat küldtem Neked!:)
Doni
Elődöm, Te!
Mi ez a gyors sztori lezárás????
Csak így uk-muck-fuck????
És, eladó a P20-as? Szavaidból, azaz soraidból az jön le, hogy nem veszed meg:(((
Miért egyre kisebb az esély 1 ilyenre?
A koszos anyagiak?
Én a hétvégére terveztem 1 nagy motoros gyűjtemény felkeresését, ami egy 1975-ös P12-es mustrálásával fonódott volna össze.
Az egyik barátom lebeszélt a 2*150km-es túráról, mert ismerete szerint a fickó "Rabló Zoli" néven ismert...
El is ment a kedvem tőle, persze amúgy is meggondolatlanság lett vón a lejárt műszakis Opellel útre kelni:)
Tessék beszámolni!:)
Don I
Szia hajossum!
Na akkor egykoraszületésűek vagyunk:). Nem gond a hogy későn válaszoltál:), eléggé felpörögtek itt a dolgok ahogy ti is csatlakoztatok a fórumhoz:), nem csak Donival privátunk együtt:)
Te is jó kis szakmát választottál, tiszta kémia az egész:). Nappalin járok gazdasági agrármérnök szakra (röviditve parasztképző)Keszthelyen csak a suli miatt vagyok, Baján lakom.
Dunántúl felé talán, változatos a táj, Te pest környéki vagy ugye? De többieket is meg kéne kérdezni erről:), Észak magyarország is szép vidék, csak kicsit messze van, igaz ha fel vannak készítve a mocik akkor nincs gond:)
Hogy állsz a mociddal?
Előd
Szia Donikám!:)
Megkaptam a pakkot:), jók lettek a képek, köszi szépen:)
Hétvégén csináltam egy kisebb túrát a környéken(szombaton). Múlt hét vasárnap amikor a benzinkúton tankoltam, leszólított egy koma hogy neki van egy nullkm-es P10-es órája, na ezért mentem el kb 20kmre volt tőlünk (ingyen adta:)).Visszafelé tettem egy kört benéztem még egy faluba, ott lakik egy öreg aki kuplung lamellákkat csinál vettem tőle egy garniturát. Mindezt lezavartam délelőtt. Őtőle hallottam hogy van a környéken egy P20-as, ez teljesen felcsigázott, és úgy döntöttem megkeresem a tulaját. Délután le is mentem a határ mellé(jugó határnál). Jó fejek voltak az ottaniak, a kedvemért be is inditották a gépet, az a hang, nagyon bejött:). Igaz a motor nem tipustiszta, kipufogok jawa rajta, km óra is kicsit más, de jól megy. volt lehetőségem kipróbálni is, hát ég és föld a kettő:).
Talán egyszer nekem is lesz egy ilyen mocim,de egyre kevesebb az esély rá. Na csak ennyit akartam mondani:)
Előd
Hali mindenkinek!Asszem lenne egy eladó motorkulim.Alkatrészbörze topicban olvasható.
Szia Andris!
Bocsi, az elöbb a Te leveledre válaszoltam.
Isaszegen lakom. Gyere válaszd ki a léptető villát.
Oké András nem sürgős,csak ne felejsd el,ha hazajutsz.Előre is köszi.
Szevasz maxxxis kolléga.Tied lehet mindkettő.Az árán még nem gondolkodtam,és előbb haza is kell jutnom érte valahogy,mert én pesten dolgozom és a lámpa borsodban van.Csak karácsonyra tudok hazamenni.Majd megnézem milyen álapotban van,mert én a kapottban leraktam a pincébe.Sajnos mostanában egyre kevesebb időm van ilyenekre.Üdv.
Szia András.Nekem kellene mindkét tipusú lámpa ha jó áron adod,és persze használható állapotúak.Dobj egy mailt.Köszi.
Szevasz bajusz szaki.A váltót az a srác szereli,akitől vettem,én ugyanis eddig d-csepelekben utaztam.Ő azt mondta,hogy az ablakos léptetővillám törött el,s ez okozta a váltási problémát.Nos,hogy ez hogyan is néz ki én nem tudom.De nagyon rendes vagy.Üdv.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|