:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Hajossum!
Jó volna menni, még nem biztos.
Épp autóvásár közelében vagyok, így meglehetősen foglalt vagyok a munka mellett.
Meg hát Előd megígérte, hogy lű nékem vmit:)
Pénteken kiderül, hogy tudok-e menni.
Doni
üdv. mindenkinek!
Tudom, hogy még messze van, de én már be vagyok sózva!
szóval arról lenne szó, hogy a március 15.-i hosszú hétvégén (március 11.-től péntek március 15.-ig kedd)el kéne menni egy kisebb turára, motorozásra. Én Miskolcra gondoltam, mert ott tudok nagyon olcson szállást(és hát ez sajna sarkalatos dolog :-( ),
azonkívűl a környék nagyon szép és sátrazhatnánk is.
szóval akit érdekel az jelezzen.
üdv.
hajossum
Szia Doni!
Frankon összejövünk Érden, Előddel már ledumáltuk, hogy ott találkozunk való színűleg!
úgye Te is jössz?!
üdv.
hajossum
Előd Barét!
????????
Ne menjek haza?:))))))
Holnap már tényleg szakajtok Rátok időt!
Érd akkor bejátszik?
Tsővázze
Üdv.Hátul 100/90*18,elöll 100/90*19-es dunlop gumik.
A reklámot láttam.Nagyon zsír.Azt hiszem pont a megbízhatóság fogalmát társították a mocihoz a reklámban.
Nézd meg a galériában a mocim.A hygy már kitette.Üdv.
mac!
még nem láttam ezt a reklámot, csak a plakátot
no comment!......
üdv.
hajossum
a motoros reklám film a :
http://www.pgsm.hu/galeria/reklamfilmek/PraktikumMotorRozsaMotorolaV220.mpg
címen található, én lementettem nagyon tetszik nézzétek meg megéri!!!!
Szia Előd!
Remélem tul élted a megprobáltaásaidat :-) !
nekem MITAS 350*19' köpenny van a gépen. most vettem összel kb. 5. 500.- HUF ért! a gumival szerintem nem szabad sporolni, így megéri szerintem!
üdv.
hajossum
Hulladék ez a freemail is akkor:). Gumit azt hiszem 4ezer körül lehet már venni ugy tudom, de lehet megéri venni, nektek (többiek) milyen gumik vannak a motorotokon?
Előd
Sziasztok!
Misi, mac! Nem láttam még ezt a reklámot:(, hol nyomják?
Na úgy néz ki hogy elmegyek Érdre, lehet apám és öcsém is jönni fog.
Misi gratulálok a meglévő vizsgáidhoz:), többi is összejön ne félj, csak indexbe a kép és minden ok, de úgy hogy a tanár is véletlen észre vegye, hátha bejön neki is a pancsi:).
Donikám kitartás!:) Várunk vissza:), ne olyan légy mint Lassie:)
Előd
én is örültem neki mint majom a farkának.
ordítottam apámnak hogy sürgősen az rtlre tegye át ááhhhh ez nagyon jó, a reklám filmet meg kell szereznem, először én is néztem hogy ezzel a géppel reklámoznak még valamit, de nagyon jól esett. egyébként már majnem aluttam felnéztem és szemből kómában csak a dunát ismertem fel
macgyver!
képzeld én ezt a reklámot tegnap este láttam egy óriás plakáton! Éppen moziból jöttem haza a barátnőmmel és a leendő anyossal és apossal. Battyogunk hazafele, dumlunk a filmről meg ílyenek, amikor felnézek és látom azt a csodaszép piros oldalkocsis Panncsit! hát én ott megálltam (persze a többiek mentek tovább, úgy "kiabáltam" utánuk, hogy né má egy Pancsi) és néztem, hogy ebbe a világba még a Pancsival reklámoznak valamit!
nagyon megörültem neki!
üdv.
hajossum
Zapkorte!
nem Gyöngyösi vagyok, hanem pesti és itt is van a suli! Ebből kifolyólag sajnos nem ismerem a Te rendszergazdádat!
üdv.
hajossum
Ezek szerint akkor gyöngyösiek vagytok?
Én az yblin voltam, de jártam egy tanfolyásra Gödöllőre is, ottan egy Lajbi nevű motoros szívű linuxmániás rendszergarázda hintette az igét, ismered? Nagy arc...
Csao!!
A dekni- amit találtál- valószinűleg az 1958 elötti Pannóniák tartozéka Pl: TL. és TLT típúsokon, a könyvben láttam ilyen deknivel felszerelt motorokat.
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!!!
Kaptam karácsonyra (négy napja hozta a futár)egy könyvet aminek a címe Csepeli motorkerékpárok.Ha valakinek szüksége lenne fotóra vagy leírásra szívesen küldök Email-be.Tegnap sikerült beszereznem szinte minden hiányzó alkatrészt a Pannóniámhoz.Az Úrnak akitől származik, van még egy kisebb raktárra való. Pl:crómbetét a tankra .....DONI ?????
Utánvéttel szívesen elküldi a postázható cuccokat.Cím, telefonszám nálam.
Szia Zapkorte!
Hát már nem egészen GATE, de amikor elkezdtem annak indult most már a Közgáz-hoz tartozunk ahoz képest, hogy Élelmiszer Technológus Mérnöknek tanulok...
miért te?
üdv.
hajossum
MIT LÁTTAM!!!!
Az új pannon praktikumos reklám elejében a jó öreg barátunk a pannonia van oldalkocsival, és ott motoroznak vele KELL EZ A REKLÁM!!!! keressétek a tv-ben nagyon szép a motor meg a Duna is
Áhh tök hepi vagyok
Én sajna nem kaptam tőled semmit.A gumi a pancsi hátsójára kell,és persze lehet kapni a boltban,de elég borsos ára van.Üdv.
Na csak meglett a doni szaki.
Tá-dááám!!!!!!!!
Élek!:)
Széjjel van hajtódva a belem a munka által, hogy na...
A napi 16 órás igára nem engem találtak ki. Meglehetősen leépültem, megyek haza oszt megborotválkozok. Majd a jövő héten visszaolvasom a hozzászólásokat és válaszolok.
Legyetek jók!!!
Doni bácsi (20 évet öregedtem)
T1-es Pannónia felújított állapotban papírok nélkül ELADÓ!
Tel: 06/20-3726165
Éjjen a MÉH Rt apuci :P talált egy oldaldeknit eme csodálatos helyen csak nem igazán tudom hogy mié is tehát az oldalán nem a szokásos két vonal van hanem egy borda a közepén! na most ez milyen motoré volt?? az mind1 hogy pannonia e cvagy nem mert ha nem kapok másikat ajándékba akkor ezt elcserélem
macgyver
csak nem GATE-sek vagytok?
volt eddig:
élelmiszeripari müvelettan 3
elektrotechnika 2
műszeres analitika 4
hátra van még:
élelmiszer ipari mikróbiologia (holnap)
sör ipari technologia (szombat)
analízis ezt még első félévből görgetem :-(( nem tudom, hogy lesz meg!
amúgy én is könyvelő vagyok, mint Doni!
már nagyon be vagyok sózva, hogy huzhassam a szarvát a kicsikémnek!
én a mocim képét a noteszomba hordom, de ezek után át teszem én is az index-be hátha segít :-))
üdv.
hajossum
Szia Misi!
Majd kereslek akkor, kösz a jókivánságokat, szerintem Doni most benne van a könyvelésben, most lesznek a adóbevallások ugyhogy nyakig lehet benne. Növénytermesztés volt az utolsó vizsgám igaz elég gyérül ment, de mocim fényképe benne volt az indexemben és segített:). Kérdezte a tanár hova sietek ennyire a vizsgákkal, talán síelni megyek? Mondom, van még egy motor amit szeretnék rendbehozni, lehet meghatotta és adott egy elégségest:)
Neked milyenek vannak még, és milyenek lettek?
Szia
Előd
Szia Előd!
Az nagyon jó lenne ha Érden összefutnánk! elteszem a számod (remélhetőleg nyáron úgy is beszélünk majd az miatt, hogy hova mennjünk éppen a hétvégén mocizni :-) )
miből vizsgáztál? az a lényeg, hogy sikerült! gratula a sikeres vizsgaidőszak záráshoz!!!
Doni hova lett Te sem hallotál róla semmit?
üdv.
hajossum
Helló Misi!
Úgy néz ki eltudok menni Érdre a börzére,de majd előtte még beszélünk telefonon (megadom azért a számom: 06305526162). Letettem a vizsgáim, pont ma volt az utolsó, igaz nem lettek fényesek, de legalább meglett. Sok sikert a vizsgáidhoz.
Előd
Andris!
Írtam én vissza a mailre, ahonnan küldted, igaz nem volt sok csak pár sor. Abroncsot nem lehet boltban kapni?mire kell ez?
Előd
Na helló.Még mindig nem reagáltad le a P10-esemet.Vagy ezt sem kaptad meg?Pedig vagy 3-szor elküldtem.Törölj.
Doni eltűnt,mint albán szamár a ködben.
Tud valaki nekem jó pénzért 100/90*18-as gumit szerezni?Üdv.
gratulálok mac!:)
Donival mi van nagyon eltünt?Sokat melózik?
Előd
huhhu én vagyok az 1111.-dik hozzászóló :D
jah talán az is közbe játszott de nem tudom mért lett ez a nevem:p
A papírok: hát no forgalmi de anno még rendben voltak a papírjai(asszem)télleg a vetárn vizsgán is ugyanúgy ki kell jattolni az eredetvizsgárA A PÉZT??
macgyver
Nem muszáj sietni, nem kell elkapkodni a felújítást:), lehet márciusban még félméteres hó lesz és akkor motorosszánná kell alakítani:)
A papírjai rendben vannak?
Tényleg miért lett ez a neved,macgyver?feltalálod mindenhol magad?:)
Előd
hát muszály teljesen felújítani mert egy nagy hulladék volt!!
ennél az abszolút tipus tisztaságra törkszem :p szereztem is (elcsentem öregapámtól) zsír új bovdengarbitúrát. de csak azért csentem el mert amilyen FaS* nem adta volna oda pedig a p12-ese már vagy 10 éve csak áll, persze azt sem kapnám meg. na mind1
a kerülésről: persze akartalak is majd hívni ha meglesz a moci hogy egy két kisebb motorozást tartsunk. reményeim szerint a motor márciusban kész lesz krómozással aztán meek ocsmányirodafelé azt ottalszok egy párszor gondolom mire meglesz rá a múcaki :p
de amint lábra áll egyből szólok :p
macgyver
szia mac!
Neked T5-ösöd van?Teljesen felújítod?1100 szólásról lemaradtál:), miért nem keresel közelebb kipufogott, ezen a mohácsi-pécsi részen akadhat még.
Mikor lesz kész a mocid?kerülhetnénk egyet, csak 40km Szekszárd Bajától:)
Előd
Nem mondod,hogy a piroskáról nem kaptad meg a képet?????!!!!Nem hiszem el.Mindkét címedre elküldtem.Nézd meg mégegyszer!!!
A T1-es 63-as kiadás,és egyáltalán nem vagyok beöltözve.Ez csak a városi viseletem.Találkozón még komolyabb.Üdv.
én akartam lenni az 1100 dik hozzászóló na mind1, a blokk meg nem csak pojénból lett felpolírozva, mert olyan szinten oxid foltos volt hogy az már ronda, mellesleg kistzraktorban dobogott ez a szív ezért kellett hegeszteni és máshogy nem tudtam eltüntetni a hegesztés nyomait:( csak sajna most vagyok ott hogy nincs sok vissza hogy pöfögjön csak még nincs me ga kipufogóm :( ez viszont igen komoly gond üzletelek már egy sráccal ne de ő pesti én meg szekszárd mellett lakom
macgyver
Szia! Na végre átjött a kép:)
Jól be vagy öltözve rajta:). Nem rossz a motorod, mikori évjárat is?
Előd
Oké.Elküldöm mégegyszer.Most mindkét címre is.Üdv.
Szia Andris!
Most néztem a mail-emet, de nem jött semmi:(, nem tudom mi oka lehet hogy nem jön át.Adok egy másik címet: pannonia10@mailbox.hu
Előd
A T5 az fajin gép.Az én P10-esem is fel van polírozva.Még a hengerfej is.Biztos jól fog kinézni.Üdv.
Valami keveredés volt nálam,de én erre a mail címre küldtem két képet.Egyik a P10,másik a T1 volt.Elküldöm mégegyszer.
Egyébként csodálkoztam is,hogy nem válaszoltál!Üdv.
Hát még igazából tanácstalan vagyok hogy be lesz-e festve a hengerem, nem tudom. az biztos hogy a blokkomat már félig felpolíroztam és nagyon zsírul néz ki majd ha befejeztem, kap egy vékony lakkréteget hogy ne oxidálódjon.
Egyébként egy T5-öst hozok helyre
Helló Misi!
Szerintem Andris azt hitte hogy veled beszél amikor nekem írt:), de lehet tévedek. Otthon Baján vettem egy boltban, igaz nem eredeti de jó, elválik meddig bírja, krómos az egész, de műanyag a tükör hátsó része. Kár nincs fényképező gépem elküldeném mailben.
Előd
Szia Előd!
milyen tükröt vettél? Hol vetted azt a visszapillantót?
mit is kavarok az Andrissal? :-)
hajossum
Szia Andris!
Lehet nem kell már a tükör mert vettem egy párat 2600-ért igaz nem eredeti de a célnak jó, krómos. Nem jött kép, szerintem keversz hajossummal:), a mail címem: szael@freemail.hu, ide küldheted
Előd
Hát bizony ezen a téren mástól kérj tanácsot mert nem tudok segíteni.Mindenesetre ne sajnáld a pénzt,mert a végén még ledobja magáról.A hengerfej az gondolom ezüst színű lesz.Vagy nem?Milyen mocid is van.
Személy szerint egyébként nem vagyok híve ennek a módszernek,bár kétségkívűl látványos és szép,de a hűtést biztos,hogy gyengíti.Itt jön a képbe,hogy milyen anyagot használsz majd.
Donikám veled mi a pálya?Ennyit melózol?
Csoma úrral beszéltél már?
Még valami.Tudjátok mit álmodtam?Azt,hogy összetörtem a pancsimat.Tiszta shockos állapotban voltam álmomban.Erre emlékszem.Jó volt felébredni.Üdv.
köszi andris
A festék lett volna a köv. kérdésem. szerinted milyennel kéne?
FEsteni évekig? van 1 hete hogy megszáradjon :p
március elején pöfögnie kell hogy a suli utolsó hetében ezzel veressek be:p
asszem mégiscsak csinálok zárófedelket lemzből és az akkor bármikor jó lesz hengerfestéshez. azért köszi
macgyver
Szerintem:a henger belsejét olajjal(arol 2T)átitatott rongyokkal tömd tele.Tégy ugyanígy a beömlő(porlasztó), és a kipuffogó felőli oldalon is.A henger tetejét,ahová a hengerfej megy meg ragaszd le valami jól ragadó szalaggal,és a peremnél vágd körbe.Előtte egy kis alkoholos oldattal tisztítsd meg,hogy valóban odaragadjon.Nem tudom ezt értetted-e?
A másik ötletem pedig,hogy kertészeti sztakboltban,beszerzel megfelelő méretű parafadugót,azt betömöd a nyílásokat.Még mielőtt kiröhögne valaki,vannak ilyen nagyméretű dugók.Böszme nagy hordókhoz árulják.De így is tömítsd egy kis olajos ronyggyal a helyeket.Ne maradjon szárazon,és talán a korrózió is kevésbé emészti.Habár gondolom nem évekig akarod festeni a dolgot?!Egyébként milyen festéket fogsz használni?Üdv.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|