:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Szia Jocó!
Van ám akkor gépparkod:), istálló is vann hozzá? Keszthelyen tanulok, az agráron, egyszerűbben parasztképzőn:)
Szoktál turázni a régi mocikkal is vagy csak a Yamahaval?
Előd
szép kis motor arzenál-lal rendelkezel.
üdv
Szia Előd!
Kele József vagyok, Nagykanizsáról, csak barát, a szó "nemes" értelmében. Motorjaim: Mz Es/2 250 oldalkocsis, ugyanez szólóban, Yamaha virago1100, P10, T5, Cz175, Danuvia,
Jocónak már van bent gyakorlata, de a tevecsordát meg a kecskenyájat még nem hajtotta be az udvarba!
Különben csak a lány (lesz) eladó, a P21 marad!
P.S. Viccelődjetek nyugodtan, értjük a humort, csak annyira vesszük komolyan, amennyire komolyan gondoljátok!
Szia Jocó!
Te ki vagy?A titkos favorit?A befutó?:)
Milyen mocid van?
Előd
jah valamit valamiért! Mongyuk a szerelés a legtöbb embernek nem esne nahezére, én legalábbis imádom csinálni.
Egyébként: itt nálunk:őcsényben egyetlen egy p20-vagy 21 van szóval egy kéthengeres. nem láttam még soha! állítólag valami szerszámacéból csináltak hozzá főtengelyt, ill tirisztoros gyújtást. egyetlen problémája a váltó, perszeezt is csak hallottam, maj ha meglesz a motorm felkeresem. Egyébként ne pályázzon rá senki, mert az a hír terjed, hogy most kívánja helyreállítani, amennyiben csak kamu rálicitálok!
na üdv
Nem irigyelném a nyertest! Apósnak motor+autó javításban segítés, utána a sógornak, ugyanis Kálmánnak van egy fia is, utánna már csak az Andi 2 motorját kell rendbetennie. Igaz valamit valamiért...
Na ól van abba hagyom ezt az árverés dolgot, hiszen nekem sem tetszene ha velem tenné ezt valaki, pláne olyan akit nem is ismerek!
Szóval BOCSÁNATOT kérek kamitól, ill a lányától.
De atól függetlenül a kérdés: milyen idős a lányod?
ja a marhaságok amiket ígértem:
-féklámpaszimering
-dugattyu visszarántó rugó!(fontos dolog!)
-hét lengőkar generátoros mélyhomály mér őműszeróra csvaralátét!
ezt a Bátaszéki simsonosoktól tanultam!
Jó emberek!
mégeccer bocs!
üdv
mindent lehet ráalkudni a másikra, megfenywegetni, SZABAD érkezzenek a licitek :D
én bedobok egy "féklámpaszimeringet", ki licitál rám?
(egyébként most csak baromsáokat várjatok a licitre! legalábbis tőlem)
Mac!
Átment a kép?
Mi lesz az érintettel?Az árverés tárgyával?Beleszólás jogok megtagadva Mac?
Előd
Hell!
megválok a TLT-től.
ha valakit érdekel adok hozzá két komplett TLT blokkot is plusszba.
vaughan /miskolc/
Árverezzük el vkami lányát :D én leszek a döntőbíra :D tök jó üzlet lenne
na kami akkor árverezés indul, ki ad több hasznos,érdekes dolgot a lányodért!
üdv
Szia Vkami!
Ugy látom a családban marad a motorok iránti szeretet:)
Jöhet a motor lányostól együtt:)
Te Zalában laksz úgye?Egyszer azt hiszem te adtál meg egy telszámot:)
Előd
Szia Öregmocis!
Akkor jól gondoltam hogy Pécs. Amúgy bajai vagyok, úgyhogy nem vagy messze.
Pedig Baranyában régen sok Pannónia lehetett, a bányászoknak biztos volt pénzük vehettek párat.
Akkor az ETZ-t jobbnak találtad, megbizhatobnak?
Tavaly voltam Pécsen amikor volt a veterántalálkozó, nem voltál kinnt véletlenül?
P20-as nem volt,de egy koma odajött hozzám és kérdezte hogy miért nincs, mert azért jött ki hogy lásson egyet:)
Szia
Előd
Fogós kérdést tettem fel igaz kami???
Azé én már tudok valamit :D
üdv
Helló
Eladó:
1972-es T5H pannónia, EU-s rendszámmal, törzskönyvvel, forgalomból ideiglenesen kivonva, szétszedve, fő darabok újra fényezve (nagyon szép) az ülés huzat gyepa, a króm se szép de menthető (a két kipufogó dob le van csiszolva szépen), motorikus állapota első osztályú, minden alkatrésze megvan.(szétszedés előtt még 1000Km-t mentem vele, minden gond nélkül)
(Kistokaj, Miskolc mellett)
IÁ: 110000 Ft
Tel: 06705081172
Hi! Kéthengereshez keresek láncvédő burkolat hattyú nyakat. Akinek van eladó ne kíméljen!
Télleg milyen idős a jányod Kami??
üdv
Kami!
Ha ez így megy tovább, nem fogsz tudni túladni a tevéken, meg a birkákon....:-))
Ha kék-fehér a motor, akkor a lányom :)
Ma dolgoztam, de holnapra van két telefonszámom,
sosem lehet tudni....
Üdv
Szia P-10-es!
Pécs mellett lakok, bocs, elgépeltem.
A P-20-as tényleg egy másik kategória, én is vágyok egy 20-as, vagy 21-es után, de hát az a távoli jövő. Legénykoromban, úgy a 80-as évek elején a szomszéd faluban volt vagy 3db is, a haveroknak, akkor motoroztam is vele. Nekem akkor egy 250-es ETZ-m volt, de a 20-as még ehez képest is gyors volt. Mostanra viszont már eltűntek ezek a motorok :(. senki semmit nem tud róluk, hogy hová tüntek a faluból.
De azért kitartóan vadsázgatok a 20-asra :).
UI: Te merre laksz amúgy?
mizu BAJÚSZ?
Sikerült ma valami klassz dolgot szerezni??
üdv
Andris!
Felcseréltem két számot.
A helyes Tsz:06 20 469 5535
BOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜDV: BAJÚSZ
Meki! 13 éve csináltam 2 honap alatt.Elkapkodtam ,de siettem motorozni!A kromozás szinte minimális a szine okkersárga.Akkor az tetszett.Pár éve használtuk egy honapig,de kb.10 éve áll letakargatva a garázsba.Müködik,3.rugásra indul.Már csak ez az eggy motorom van,tavasszal rendbekapom motorozgatni akarok vele.
Szijjasztok! Kösz a sok infot!Bajusz, amit adtál telefonszámot téves,a ficko aki felvette, tátott szájjal halgatta,hogy miröl beszélek.A Nagyfékdobos telefonszáma jo volt,ott van egy OK-3 DUNA tip.felujjítva 65000.- irányáron.Egyébként ma beszéltem egy volt osztálytársamal,az apjának volt egy az udvaron kicsit rohadt de komplett,csak sajnos tavaj ellopták a szomszéd romák.Szerintük a méhtelepre vitték.Jo mi?
Szia Vkami!
Az 18688-as hozzászólást nézd meg erre a képre gondoltam:). Valami szingli csaj?:)
Előd
Szia Öregmocis!
Pélcs hol van? Vagy Pécs akart lenni?
Ne is add el, egyre kevesebb Pannóniát lehet már találni, és ami megmarad azért vagyonakat kérnek el.
Képzeld mit láttam, jövök visszafelé koter felé biciklivel, azon is hideg van nem hogy motoron, és előttem kanyarodik ki egy "gyári új P20-as", se köpni se nyelni nem tudtam:). Minden vágyam egy ilyen moci, amióta mentem vele, igaz a P10-es sem rossz, de 20-as egészen más világ.
Meg kellett volna állítsam a srácot, de elviharzott a repkedő minuszokban:)
Nem tudsz nekem segíteni, hol lehetne egy ilyen motor szerezni? Nem baj ha lerobbant, csak egészben legyen nagyjából.
Előd
Szevasztok!
Aki oldalkocsit keres, ajánlom figyelmébe!!!!!
06/20/417-6036
Csurgó
csáááááááááááááááááááááá
Szia Andris!
Próbáld meg ezt a számot:06 20 496 5535
Íszonyú mennyiségű cucca van. Miért ne lenne egy oldalkocsija is?
Akkor sok szerencsét az oldalkocsihoz!!
Amennyiben sikerül szerezned egyet, várjuk a visszajelzésed.
A krómozása, festése milyen??
üdv
72-es évjáratu, jo állapotban van, 3 éve még a feleségem is használta. Van egy őreg veterános barátom,hozzá még reményeket fűzök,hátha tud eggyet.
Hallle!
Oldalkocsit nem tudok! Sajnos, pedig ha lenne akkor az már nálam lenne. Miloyen állapotban van a motorod??
má: Öregapám előadta hogy a szomszédjának van MOTORKULIJA!! kerék meg a vonó nélkül. nem is ez lenne a gáz hanem az hogy ő kb 6 éve kérte tőle, nem kapta meg. Nyáron mindent megteszek hogy az enyém legyen a kuli!
nem hiszem hogy sok esélyem van, de minden kérdést megérne, pláne ha ajándékba adnná.
P10-es! A fényezést ma beszéltem meg ugyhogy hamarosan lábra áll a technika :) remélem ahogy montam, március elejére télleg lábon lesz.
üdv
Sziasztok! 13 éve van egy T5-ös Pannóniám, és tavaszra gatyába akarom rázni. Oldalkocsit szeretnék venni hozzá! Tud-e valaki, és kb. mennyi lehet az ára?
Na mi az szaki?Háborogsz,mint a tenger és arra se méltatsz,hogy lereagáld a válaszom??????Üdv.
Hello!
Bajúsz kollégának(Jánosnak) köszönhetően meglett minden cuccom a motoromhoz. KÖSZI! Egy kicsit benéztünk hozzá, gyorsan le is csapott a lámpafejemben lévő kilóméterórára, neki kellett, nekem nem úgyhogy vitte.
ÜDV!
jah igen aktívan átjárok, hiszen itt nem nagy az élet :( a kép rémlik, de nem tudom hogy ki az.
üdv!
Szia P-10-es!
Pélcs környékén lakom. A villamosságal nem is volt sok probléma, csak a szerelő nagyon kényelmes. A gyújtáskapcsolónál volt valami ksi hiba.
a T-5-öst, ha kész lesz, ne madom el, sőt a P-12-est is apránként meg akarom csinálni ,amit szintén megtartok.
Öregmotoros
Többiek!
Mac te jársz át a indexes Pannóniás fórumra is ugye? Múltkor láttam egy fotót, egy P10-eses cicababa volt:), ismered, ki ő? Az én motoromon is lovagolhatna:). Kiváncsivá tett ez a kép:)
Előd
Szia Öregmocis!
Akkor örülök!:).Te hol is vagy helyileg?A villamossága nem annyira bonyolult, a motor sem különben, aki kicsit ért a barkácsoláshoz simán összerakja:)
Az 5-öst eladod ha kész lesz?
Előd
Szia Herds!
Annyit megér amennyit belefektettél, csak nagy kérdés meg e fizetik:)
Sok szerencsét kivánok azért hozzá, hogy sikerüljön eladnod, kelendőek mostanában
Szia
Előd
Szia Mac!
Kössz az infot, most netközelben vagyok igy írok, még nem kérdeztem meg a P10-est,de meg fogom, utána tájékoztatlak jövöhéten.
Szia
Előd
Na mostmár tényleg a bányász-béka segge alatt van a fórum!! Mi van veletek?? talán senki nincss netközelben????
jó lenne ha megint tiszteleteteket tennétek itt
üdv!
macgyver
Szia P-10-es!
Nem csúsztam el a P-12-esről. Van egy ilyen motorom. Most szedtem szét, majd apránként fölújígatom. Valószínű azonban, hogy P-10-es blokk van benne, sé nem csak a henger P-10-es. amúgy van egy T-5-ösöm is, az már majdnem készen van, csak elakadt egy villamossági szerelőnél, ha ő meglessz, akkor mehet műszakira.
Sziasztok!
Érdeklődés színtjén kérdezném én hogy egy 1972-es T5H pannónia rendszámmal, törzskönyvvel, forgalomból ideiglenesen kivonva, szétszedve, fő darabok újra fényezve (nagyon szép) az ülés huzat gyepa, a króm se szép de menthető (a két kipufogó dob le van csiszolva szépen), motorikus állapota első osztályú, minden alkatrésze megvan.
kb mennyiért lehetne eladni így?
(a motort 50000Ft ért vettem, a papírmunka kb 30000Ft volt, a fényezés 40000Ft volt)
A danuviára én is hajtok, főleg azért, mert nagypapámnak mielőtt megvette a p12-est volt több danuviája is. Egy blokkot már találtam magamnak, atr hazaviszem, felújítom, azt ha meg tudom oldani váz vágás élkül beleteszem a simsonba kiváncsi lennék, hogy hogy húzna azzal a blokkal.
üdv
Csá!
Szeretnék felállítani egy magyar kollekciót/már ami elérhető áron van/ ,ebből meg van: Panni, Berva, két Pannónia, Csepel 125. Most egy Danúviára hajtok.
A kékséget a jövő héten szeretném elkezdeni.Egyenlőre a két kereket fűztem szét.
Doni!!!
Neked kell a tankra króm betét ? mert láttam egy jó állapotút ami eladó.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|