:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Jónapot emberek! Vt6-os hátsó lámát keresek
Nekem már van hótúró a motoromon! Azzal toltam a havat itthon! ment negyon :)
üdv
Donikámnak!:)
Boldog névnapot igy utolsónak:)
Mikor szerelünk hótúrót a mocinkra?
Előd
Misikém!
Regisztrálnod kell magad a keptar.hu-n és oda annyit és olyan képeket tehecc fel, amit nem szégyelsz. Még Pandora szelencéjét is kinyithatod, vagy bedughatod, kinek hogy teccik:)))
Ide nekem se sikerült még feltennem. Gondolom vmi elérési út megadásával történő geccsöléssel lehet. Gondolom lehet, mert 1 éve láttam már fent képet.
Remélem ügyes leszel, én nem az vagyok, mással csináltattam:(
Doni
Doni!
köszi szépen megkaptam!! :-)
ha kész lesz és sikerül ide (tudnál abban segíteni hogy kell?) feltennem a képeket láthatod, de ha nem itt akkor majd élőben!!
üdv.
hajossum
No?Mi a manó?Tudom ám már olvasni őket,csak nekem nagyon gyors az ottani tempó.Mivel nem férek minden nap a géphez,2 nap alatt is annyi a hozzászólás,hogy egyszerűen nem tudom őket elolvasni.Ha jelen vagy ott is üzend már meg a frundsberg-nek,hogy a P10-esem amit a keresztúri talin magyaráztam neki az bölcsővázas.Nekem nem volt valszínű bölcsőm gyerekkoromban,hogy erről győzködtem őt.Üdv.
Neked is köszi MecGyver!:)))
Andriskám!
Kösz-öntést!:)
Téged meg jól agyba dicsértek az indexes fórumon. Aztat mondták hogy jógyerekvagy.
Úgyhogy viselkeggyél továbbra is!
így van! Boldog névnapot Doni!
Jól van. De akkor meg annál inkább próbálkozok, hiszen ha eltolom, akkor nem igazán csinálok nagy kárt! Bajúsz javasolt egy megoldást, meglátom hogy mi lesz vele! azt tudom hogy a kipufogót szépen megcsináltuk apával, maj a könyökre is kitalálunk valamit!
üdv
Boldog névnapot donikám.Üdv.
Misi!-on possibled!!!
Ezt H2O-ualizáld +fele:-)))
Misi!
Hupsz!!!!
Az attacsment meg lemaradt!:)
Megy!
Szia Doni!
ELŐSZÖR IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))
remélem jó időt kértél névnapodra, hogy mehessünk mocizni :-)
most olvasom a mail-od, de sajna a nagyszerű felvezetésen és levezetésen kivűl (képek) más nincs!
én nagyon örültem a szép szófordulatoknak is, ne hidd hogy hálátlan kutya volnék, de vizuális tipus vagyok! ezért ha megkérnélek elküldenéd a képeket is?? :-))
köszi
még egyszer
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
üdv.
hajossum
Előd!
Lassie-t fel sem köszöntötték:(((
Hehh, qtjába se nézel.
Nem is vagyok kutya:
"Kutyából nem lesz szalonna"
Ezek szerint szalonnából se lesz kutya:)))
117
CsA!
Majd jövő hét szombattyán megyek ki Danuvia ügyben H.szoboszlóra. Addig pihentessük a dolgot, haza hozom, megnézed, megszámoljuk a tevéidet és kezetfogunk... ha megeggyezünk:)
Annyit mondok, hogy ne add vissza az asszonynak a pénzt addig:)
"Nem vagyok pénzéhes" jeligére a kiadóba.
D
Hogy esztétikailag elfogadható legyen, csak az újragyártás jöhet szóba, mert a régi könyök falvastagsága tuti olyan vékony, hogy nem hegeszthető, meg hogy nézne ki foltozva, ha mégis sikerülne?
Házilagosan nem tudod megcsinálni, mekem Vkarni ajánlotta a Sárvári Csabát hívd fel: 30/982-3579, Ő állítólag gyárt
Hajossum!
Misi-came!
Az ülsét berekesztettem, s leveledben meglelsz vagy 8-9 képet, hogy Pancsidra az ülés kerüljön fel miképpen.
Jaj, be jó lett ez a vers,
Bár egy kicsit még oly nyers!
Megyek mán én dolgozni most,
mert kapok nagy tickes-tockost!
Szar a vége, de nem baj
Ez legyen, mint sok-sok haj.
Névnapomon ki fel köszönt,
Nem kell adjon vegye meg a motomat!:)
CsA! Hallottad!?
Doni
MacGyver!
Ecsém, tuti, hogy nincs korlátozás, hogy mikor közlekedhecc a járgánnyal, nekem is van veteránoztatott mocim és ugyanaz vonatkozik rá mint minden rendesen levizsgáztatott gépjárműre.
Szerintem nem az eredeti rendszámmal, hanem OT-sel szaladgálhacc vele, bár ebben nem vagyok biztos, mert bár az én TLT-m veteránoztatott, mégis az "eredeti" 3 betű + 3 számos van rajta...
Doni
Kipufogó könyököt hogyan tudom kilakatolni???? Ez írtó fontos lennne!!
Ja veterán vizsga! A veteránra vizsgáztatott gépekre van valami korlátozás, hogy mikor közlekedehet?(engem ez most egy T5-ös esetében érdekelne) És télleg a 2 beű 4 számos rendszámot kapja meg?? _Ha igen akkor az Faint!!
üdv
Hello P-10-es!
Na, szerintem ez ta P-20-ast csak meg kellene nézned, hogy miylen állapotban van, meg mit kérnek érte. Általában két motorból lehet egyet építeni, legalábbis ez az általánosan elfogadott dolog a veteránosok között. Meg aztán lehet, hogy meg is lehet csináltatni.
CsA!
Tényleg, erről jut SZM-be.
Tucc nyilatkozni róla, hogy tutira nem érdekel a Jawa?
Ha tucc, nyomban felteszem az "eladóba".
Dánke
Doni
Földim!
Valahogy lendüljünk túl az on a P10-esen, valld be hogy nem is akartad annyira. A rendszáma le van adva, hátul a lámpatartó fütyi letört és ruszki gumi van rajta. Ja és Neked nem is teccik a tank előtti rész a vázból:)))
Amúgy meg szerezz nekem vmi "Vérfarkas" szintű menekültet és megdumáljuk pár alkoholmentes mellett:)
D
Előd!
Hajossum!
Ha minden igaz és össze jön a dolog, akkor szigetszentmiklóson dzsemborizhatunk 1 lájtosat: mongyuk hamburgerrel, vagy madárlátta otthonival meg barna vagy szőke kólával!!!:)))
CsA!
És mi lenne, ha jól feleznénk a börzére jutás kőcségét és utánna jól begyűjtenénk a Jaffát? Naaa, itt a vissza nem térő alkarom!:)
Doni
D
Alakul... már csak Pannóniává kell változnia...
:-))))))))
+A? Nem enged csak min. 4 karakterrel regisztrálni...
CsA
Most beszéltem a sráccal telefonon,de képet kért róla,ami nem biztos,hogy kivitelezhető.Sajnos nincs ilyen kütyüm.A száma,meg a mail címe megvan,oszt majd meglátjuk.
A márciusi börzére megyek én is.Üdv.
ANDRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIGYI MÁN!
RÁJAD USZÍTOM A LÁMPA SZELLEMÉT!
Utólagos engedelmeddel 2 perc múlva megadom a számod:)))
Idézem:
"...engem érdekelne az a hátsólámpa. a kétszínű. jó lenne ha tudna küldeni képet az amano@tolna.net -re. vagy megadhatna egy mobil elérhetőséget stb... no???"
Doni
CsAA!
Mi ez a +A???
Adhatok kalapot is, meg még -5.000..
Hmmm???
Óvatos vagyok én az ilyen jókinézetű motorok vásárlásánál... :-)
A kalapomat pedig biztos nem viszem a börzére :-)))))))))
CsA
Doni!
Lassienek inkább terelnie kéne, maradjon a kaptafánál:)
A beszélő kutyák korszaka még nem jött el.
E
ja, március 5-én,
hmm végül is Dunaújban leszek,
asszonyomért megyek.
He-he már Ő is örexik: már 19 éves és 1 hónapos:)))
Doni
Movie!
Lesszi a vezetékesre esküszik, hiszen AZ IGAZÁN YO BESZÉLGETÉSEKHEZ VEZETÉKES TELEFON KELL!!!:)
Mikor lesz a szigetszt. miki-i tali?
D
Doninak!
Lehet kicsit fáradt voltam amikor írtam:), mostanra nekem is leesett:)
Lassienek mióta van handy-je?:)
Előd
szia Doni!
ahogy gondolod, de ha jösz akkor előte mindenképen szólj, hogy ott össze futhassunk :-)
a képeket már nagyon várom! :-)
üdv.
hajossum
Hajossum!
Még nemtom, nincs is kocsim:(
Persze, ha CsA megy és a Jawa-t is megveszi 1 kalap alatt...:)))
Az ülésről otthon összegyűjtöttem 5-6 képet, erre nem otthon hagytam:(((
D
szia Doni!
o.k. megnézem a Ciankalit, és valószínű megyek Szigetszentmiklósra is!
Te jössz?
üdv.
hajossum
szia Andris!
a remény hal meg utoljára (márciusi 10-20 fok) :-))
ha megyünk akkor neked is szólva lesz :-))
üdv.
hajossum
Előd!!!
Hát nem emléxel??? Brü-hü-hü!!!:(((
Izom... mozi..
Szóval duna-tisza-közi djerek vagy, hmm
én meg októberben... 30... jesszusom
75-ös lévén olyan idős vagyok, mint a legfiatalabb Pancsik:)))
Lesz I haza tele fonál
Szia Öregmocis!
Kössz most már kezd nekem is leesni a dolog. Te mindenáron veterán OT-s rendszámúra akarod levizsgáztani, vagy csak igy lehet?
Ha veteránként van levizsgáztatva tényleg nem mindig használhatod, csak alkalmanként?
Nem tudom mi legyen azzal a P20-assal, haverom látta, ő mesélt róla, de ha lenne jobb akkor nem tétováznék, igaz most anyagilag nem állok ugy, de valahogy meg lehetne oldani:)
Előd
Szia P-10-es!
A regisztrációs adó, az tényleg csak a külföldről behozott motorokra, vagy járművekre vonatkozik, ami már egyszer forgalomban volt Magyarországon, arra nem. Hál Istennek! Van így is épp elég intézni való, amíg rendben lesznek a papírjai egy motornak.
Lesz itt Pécsen jövő hónap elején egy veterán klubbnak a gyűlése, na oda, majd elmegyek, és mindent megtudok, hogyan lehet forgalomba helyezni a mocit! Valószínűleg klubbtagnak kell lenni, és ha veterán vizsgát kap a motor, akkor nem kell eredetvizsgára elvinni. Ennyi már biztos!
Olvastam a P-20-asról, ha tényleg annyira karambolos, akkor biztos, hogy sokba kerül a rendberakása.
El vagytok varázsolva.10-20 fok???Majd áprilisban.Ha otthon leszek és mégis jönnétek,akkor betársulnék,hisz miskolctól 25 km-re lakom.
Macgyver üzenhetsz a dcsepel@citromail.hu-ra,vagy a pannonialove@freemail.hu-ra is.Üdv.
Misi!
Idézem Zoli_T5H-t "odaátról":
"Donika, ugy latom, hogy a szocin a Misi "haverod" borkabatot keres. Uzenem neki, hogy mivel hasznalt borkabatban gondolkodik, nezzen szet a Ciankali-ban, vagy jojjon ki a legkozelebbi Szigetszentmiklosi borzere, mert mostanaban nagyon sok hasznalt bordzsekit szoktak arulni (olyan hagyomanyos rockeres tipus is szokott lenni, amit o keres)"
Doni
szia Előd!
csak akkor indulok én is neki ha min 10-20 fok lesz!
én egy kicsit szolidabb kabátra gondoltam! a hagyományos rövid sréhen cipzáros motoros rockeres megoldás érdekelne, de azért köszi!! :-)
üdv.
hajossum
Szia Misi!
Az jó lenne, csak ki kéne tényleg várni a jobb időt, nektek azért könnyebb, nekem még csepelig el kéne jutnom:)
Tudnék 8 ezer körül, de az valami katonai, II. vh-us SS hosszú kabát, lehet át kell alakítani.
Előd
szia Előd!
már van egy cimbi aki majdhogynem tuti, Ő Ural-al jönne! persze ha nagyon hideg lenne akkor nem megyünk mert úgy felesleges! Miskolcon 1500.- körül tudok szállást, mehetnénk a fürdőbe meg tudok ott jó pár bulizos helyet!
használt bőrkabátot nem tudsz véletlenül eladót?
üdv.
hajossum
szia Doni!
semmi gond nem szívtam mellre ! :-)))
igen én kértem képeket a lengőnyereg rögzítésről! mint ahogy írtam sikerült megvennem :-))) a Te Pancsid nagyon instabill lett attól, hogy magason van a hátsó nyereg? mert szerencsém volt a bőrzére egy Ural-al menni és az bazi instabil volt, bár az jóval magasabb jószág mint a Pancsi...
a képeket előre is köszi!!!
hogy lehet ide feltőlteni képeket, mert feltenném a gépem!
üdv.
hajossum
Doni!
Mi ez a "mozi" megszólítás, nem esett le nekem:)
Remélem is hogy utánanéze a 20-asnak, mert Lassie el lesz zavarva a háztól:)
Azt se hallaná többet hogy Ebéd:)
Dunán innen vagyok, de Tiszán nem túl.:)
Előd
Andris dobj meg egy méllel lécives, én nem tudok neked küdddeni, valamiért!
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|