:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
...és még gépelni sem tudok:)
mentségemre szóljon: influenzálódok:(
JAJAJ bahátom :)) kezdesz rájönni... :( nekem már akkor derengett mikor rákérdeztem hogy mi is van a kipudobommal (tudod az egyik olyan kráteres volt) hát elkeserítettek de rendesen, na mind1 nem adom fel akor is meglesz gyönyörűre ha beleszakadok akkor is :)) már túl sokat foglalkotam vele :) rá kell hogy álljak a srácra aki festi mert a tököm kivan hogy már több mint 1 hónapja ott van, szart sem csinált... most,á megmondom neki hogy jó lenne ha csípkedné magát, mert én akarok nyáron motorzni is nem csak a festett vasakat nézegetni, azt várni a jószerencsét, hogy egyszer csak kész lesz :))
Bocsi Hakossum!
Agyam mint a Tisza!:)
Igen Bajúsz Kolléga, a könyv eleét én is láttam, de az 1 export gépezet.
Amiénk különlegesebb: a szegényes belföldi színválaszték (főként csak fekete) ellenére a miénk mégis kék!!!:)
Azt a kárpitos címet én is bezsebelném jól.
Írd meg, hogy mit nem tucc ócsón beszerezni és Donibácsi felkorbálcsolja a kapcsolatait... Te meg (jó) pár sörrel majd lekenyerezel:)
Tényleg írd meg, igérni nem igérek semmit, de ha mégi összejön akkor nem fog porzani a vesém. Ja még annyit, hogy nálam Isten malmai lassan őrölnek, de őrőlnek:)
Kitartás, elv- és színtárs!
Elődöm!
Misiről nem tudok semmit. Bár lehet, hogy ki fogok kapni Tőle, de most meg a nickneve nem ugrik be:)
Doni
Látod Misi létezik férfimegérzés:)
Pont most írtam neked:)
Hogy kerültél Te Erdélybe?küldhetsz képet, kiváncsi vagyok:)
Márc 15.-i túra valóban elmaradni látszik, majd bepótóljuk máskor? Motoroddal mi a helyzet?Pihenget?
Gyors kilábalást kivánok a takonykórból:)
Előd
sziasztok!
bocsánatot kérek, hogy így elhanyagoltalak Titeket, de most jöttem vissza Erdélyből! hát mit mondjak bazi szép és jó volt (most voltam először)! Motorral is nekivágnék valamikor nyáron! Hazajöttem erre egyből ledöntött a takonykor, holnaptól betegállomány! :-)
ez a hideg bazira elszomorított, ebből nem lesz motorozás a hosszú hétvégén! :-( s veletek mi a helyzet? remélem a jövő hétvégén már jobb idő lessz és akkor meg tudom csinálni a gépet, és akkor vele mehetek locsolkodni, persze akkor csak bambit ihatok :-) !!
csináltam pár képet Erdélyben, ha kíváncsiak vagytok rájuk akkor majd küldhetek.
ja a miklósi bőrzén voltatok? milyen volt?
üdv.
hajossum
Csá Doni!
Mi a helyzet?
Misivel mi van, rég nem írkált be?
Előd
Szia Andris!
Nálam is volt próbléma ezzel sajnos, kb egy hónapja vettem ETZ láncot a régi helyett,de nem az aranyszínűt hanem az olcsobbat, kivettem belőle 10 vagy 11 szemet és olyan feszes mint az atyaúristen:)
De nem tudok rajta engedni középen ,mert szar az excenter csavar, a menetet meg nem akarom elnyírni.
Úgy kellett ráütnöm a végén a hátsó lánckerékre a láncot, de ráment, ugyis nyúlik a lánc annyi belefér, vagy ha nem akkor meg lesz oldva a probléma:)
Előd
Szia Peti!
Ok, megjegyeztem az új mail címedet.:)
Tizest most vitte el öcsém meghegeszteni a jobb oldali középsztender a hegesztésnél elengedte, és még az a háromszög alakú visszafogokat kivágta és egy merev tömör vasrudat hegesztettek bele hogy jobban tartsa:)
Homokfúvás még odébb lesz, majd ha jobb idő lesz, és még kis tőkeinjekció is szükséges:)
Előd
Szia Doni!
Még a szétszerelésnél tartok, Ugyanis beszereztem egy feketét pancsit is.
A tegnapi bőrze után kicsit elszomorodtam, mert úgy néz ki, hogy a világ pénze kevés lesz rá! Úgy rémlik
valahol láttam egy kék pancsit világoskék ülléssel, fehér kéderrel.
Tegnap a bőrzén beszélgettem egy kárpitossal, de Ő még nem vart ilyen színűt, de ha lesz bőr megcsinálja.(5500Ft)
Karácsonyra megkaptama CSEPELI MOTORKERÉKPÁROK című könyvet, de kevés a színes fotó benne. Az elején pont egy kék pancsi van fehér ülléssel.
Bajúsz
Donikám tőled nem vártam úgy igazán konkrét válszt,de a hülye hozzászólásaiddal mindig megnevetecc:-)
Igen a moci fenn van az oldalon,de te mivel is jössz pontosan?Egyébként is hol van még az komám?Valami hamarabbi találkozást,vagy szimpla motorozást nem akarnál beiktatni?Például szívesen lemennék megnézni a gépparkodat.Ha nem bánod?De ha igen akkor is:-)Úgy is lenne egy kis dolgom ott a hajdúságban.No majd megbeszéljük.Üdv.
hhhhhrrrrr hhhhhhrrrr .... miii miiiii vaaaan?
aáááoouuuúú! Te vagy az Andriskám?
Felébreszted itt az embert...
He-he, látom felkerült a vörös mocid Katona Péter oldalára. Bár nem gyári állapotú, de tetszetős darab! Szép moci, gratula!!!:)))
Ha minden jól megy, a bodrogkeresztúri buliba olyan mixszel megyek, hogy csak na! Mondjuk az eleje Trabant, a hátulja Babetta:) Félre tré-fát, Pancsi mixel fogok megjelenni. A nem gyári mocik árnyékában meg jól befelesezünk, vagy sörözünk:)))
Nyeregbeeeeeee!!!!!! Hóekét felcsatolni! Iiiiindulj!!!:)
D
Szevasz Bajúsz Mester!
Világoskék köll rája!
A kédert passzolom, sterintem az fehér.
Az enyémen megvan az eredeti, de azt úgy szét szívta a nap, hogy Michelle Wild se csinálta volna jobban:)))
Annak épp hogy kék a színe.
Hogy haladsz a felújítással?
Én sehogy:(
Doni
Sziasztok!
Doni! Nem tudsz róla milyen színű üllés dukál a kék Pannóniánkra?
Fehér, vagy fehér- kék?
Köszi: Bajúsz
Emberek ébresztőőőőőőő.Mi van veletek?
Leírok egy érdekekes történetet,ami a lánccserémről szól.Szóval az idén láűcot akartam(akarok)cserélni a P10-esemen.Mint kiderült jó rá az a lánc amit az MZ-hez vettem.Ez egy szlovák gyártmány és arany favorit a típusa.Biztosan zudom,hogy ez a lánc jó a pannóniára,hisz a T1-esemen is ugyanez a lánc volt.Még az előző tulaj vette,és tanácsolta ezt a típust nekem is,azzal a kikötéssel,hogy egy vagy két tagot ki kell belőle venni.Nos gondoltam egyet a haverral,azt lementünk a garázsba.Én naívan úgy gondolkodtam,hogy mivel új láncot rakok fel teljesen előrehúzom a kereket.Ilyen állapotban hozzámérem a láncot,a feszességnek megfelelően veszeki ki szemet(szemeket)belőle,azt ha a km-ek során nyúlik a lánc,majd szépen fokozatosan engedem vissza a kereket.Ezzel szabályozva a lánc feszességét.Ez így logikusan hangzik,csakhogy ezután jöttek a próblémák.A kereket előre toltuk az excenter segítségével.Lánc hozzámér,egy szem ki,de a lácot felrakva semmi mozgást nem engedett.Ez így túl szoros lett volna.Láncszem vissza.Így viszont meg kb. 10-11 centit mozgott a lánc.Excenterrel sem tudtuk eléggé megfeszíteni.Szóval a kérdéseim.
1.Hogy lehet az,hogy a régi lánc 120-tagos volt,ez az új meg 130 tagos?Mert akkor elvileg 10 szemet kivéve ott lenne a megoldás.Holott egy szemet kivéve is nagyon feszes lett.
2.Ha az excentereket kiszedem és nem is rakom vissza,akkor elmozdulna-e a hátsó kerék?
3.Lehetséges-e az,hogy az excenter kb.1mm-es kopása okoz ilyen beállítási nehézségeket?Mert ha ez az 1mm meglenne talán be lehetne feszíteni vele megfelelően.
4.Milyen láncot és hol vegyek?
Remélem nem untattalak titeket?Várom a válaszokat.Üdv.
P10-es Ha arra vetemednél hogy ímélt küldesz akkor ne arra a címre amit tudsz, mert az már nincs :))) az új: frey@tolna.net :))
mi van a másik tizessel?? már lassan télleg hótoló lap kell rá :(( itt nálunk rendíthetetlenül esik :((
Na na!Azért nem kéne kiforgatni a szavaimat.Állapot alatt az esztétikáját értettem.Persze,hogy ne legyen lyukas meg ilyesmi.Máskor pontosabban fogalmazok kolléga.A kutyákat meg inkább csontokkal dobáljad ebbe a hülye havazós időben!!!!!
hmm állapota nem érdekel.... Igaz nekem nincs de van egy t5-ösé de azzal megszívnád mint a torkosborz :DD a gyertya menet jó meg minde jól néz ki nem törött a borda...
csak egy hibája van :))) lyukas :D tennap este beállítottam síkba telenyomtam gázolajjal, reggelre láss csodát eltünt. mármint nem a hengerfej, hanem a gázolaj :) a gyertya jó, nem tudom, belül van sérülés, val.szeg ott van egy kis hajszálrepedés :( ezt akartam rátenni a blokkomra, csak mondom ahh indítás előtt ecce kécce megforgatom a lendkerékné azt hallom hogy szelel, na az annyát megtéptem a csavarokat, gyertyárra is ráhúztam, akkor is, azt kicseréltem a francba :) kutyát dobálni még jó lehet :)
mexakító az kell :)))
Ez előtt két hozzászólással egy ilyen lámpáról írtam.Én barcikai vagyok.Ha érdekel írj.
Én meg P 10-re keresek hengerfejet.Állapota nem érdekel,csak jó legyen a gyertya menet. Üdv.
Remélem tud valaki segíteni abban hogy T1-hez kellene nekem gyári "Csöcs" hátsólámpa, meg Lámpatartó gumiszilent,
lábtartó, küllők.
ha taudtok segíteni hogy Eger környékén hol lelhető fel ilyesmi, akkor írjatok a Peti251@freemail.hu-ra
kösz.
Mar le lett tesztelve :), nincs vele gond.
Az ara kb. 1000ft korul lesz.
Mcgyver megnéztem a lámpát ahogy ígértem.Sajnos képet nem tudok róla küldeni.A lámpa prizmája kicsit meg van már vetemedve,de még használható.Az alja az teljesen ép,de szerintem egy közdarab(ami a prizmát odatartja az alaphoz)az hiányzik.
A csőlámpa az teljesen ép,de csak a külső váza van meg.Ha kell valamelyik mondj egy árat.Van egy másik srác is aki érdeklődik utána.Szólok nekei is mert megígértem és ez így korrekt.Aki többet ad érte az viheti.Üdv.
Vaughan szaki.Csomagtartó már nem kell,mert szereztem egy gyárit.Bivaly erős.Lehet rá pakolni rendesen majd.Csak le kell krómoztassam.Képzeld találkozásunk után egy nappal,reggel láttam egy sárga bogarat a városban.Lehet az a srác volt az akit említettél?Ha legközelebb olyan a szitu megadjam neki a számod,vagy a mail címed?ja és köszi a képeket.Frankók lettek.
Csá Petike, nézd meg a mailed:)
Előd
Hali!
Érdekel vkit, gyári pannonia duda?? Krómozott "előlappal" ! Kíváló állapotban...
Ha érdekel írj, s megbeszéljük!
(peter17@freemail.hu)
Üdv.: Petike
Egy henger? Két henger? Ár?
Hát mennyié lenne ez a mexakító??? lehet hogy egyenlőre kéne egy darab (letesztelni) :)
Érdekel! Ára? Hol van? -Jocó
Pannonia megszakito gyartas alatt. Kb masfel honap. elorendelest felveszek. Devilray@freemail.hu
Szia Andris!
Megyek hát!
Veszek vagy 10L jófajta szamorodnit, vagy aszut oszt jól elmulatunk.
Zoliék vmi beavatási dolgot is terveznek, alkoholosat.
HEJ DE JÓ BULI LESZ!!!
Csepel? Hm, igen...izé... lassan arra is sor kerül. Sajnos lassan.
Ahogy mondtad:
"Az sem érdekel ha nem típustiszta.Egyformán lehetünk mindegyik darabra büszkék."
Egyre jobban egyet értek ezzel is, nem szólva a perszonalizálhatóságról, vagy mi, szóval csak nekem lesz olyan. Csepellel is vannak ilyen ötleteim, de ott csak a típustisztaság határain belül.
Lényeg a helycserés támadás: jöjjön a jó idő, mi meg menjünk!!!:)))
Doni
Jocó! kérésed teljesítve
Előd
Hali!
Érdekel vki Pannonia hátsó krómozott csomagtartó?? Nagyon jó állapotú!
Ha igen, írj e-mailt, s megdumáljuk!
(peter17@freemail.hu)
Üdv.: Petike
És a kívánság lista mikor érkezik? -Vagy háromszor kell kívánni? Légyszi ,légyszi!
Szevasz doni kolléga.Igazad van,meg a zolinak.is.Nem azt sérelmeztem,hogy az én motoromra mondta a szakadt jelzőt,hanem azt,hogy egy pannóniára.Az én szememben mindegyik pancsi maga a gyönyörűség.Még akkor is ha az rozsdás,vagy lepukkant.Nálam ez szentségtörés.Ez lehet,hogy már valamiféle perverzió,de vállalom.Az sem érdekel ha nem típustiszta.Egyformán lehetünk mindegyik darabra büszkék.
Na mondjad meg a zolinak,hogy majd keresztúrban megdumáljuk bővebben valami jó fajta itóka mellett.Remélem jövőre már te is motorral jössz?!Elvégre van egy pár.A Csepel 250-nel mi a pálya?Arra nagyon kíváncsi lennék amikor kész lesz!!!!!
Amúgy a T1-est már eladtam.Gödöllőre vitték.Sajnáltam,de nincs már időm foglalkozni ennyi motorral.Üdv.
Szia Dezső!
Ami elmúlt elmúlt, már nem rágodom hogy milyen volt az 20-as. Inkább a kéne összeügyeskednem egy kis pénzmagot, hogy legyen tökém venni egy 20-ast.
Majd várom a beszámolod a gyűlésről
Előd
Szia P-10-es!
Március elején lesz ez a veterán klubba való összejövetel, úgyhogy még nem tudok semmi konkrétat a vizsgáztatással kapcsolatban.
Azt a 20-ast én is megnéztem volna, mi került 70 ezerbe, ha tényleg össze volt gyűrve!
Dezső
Ez már kivánság lista Jocó:)
Kösz Mac! átjött
Előd
Szeretném én is megkérni azt az árlistát
Oksza Mac!
Küld azt az árlistát de gyorsan:)
Előd
Nehogy onnan rendelj!!!!!!!!!!!!!! Drága! Én TLT-s andristól rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve a gumik minőségével!!!!!! Ha gondolod elküldöm az árlistáját. Igaz én lábtartókat, meg ilyeneket rendeltem, de nagyon jók!!!
üdv
Nehogy onnan rendelj!!!!!!!!!!!!!! Drága! Én TLT-s andristól rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve a gumik minőségével!!!!!! Ha gondolod elküldöm az árlistáját. Igaz én lábtartókat, meg ilyeneket rendeltem, de nagyon jók!!!
üdv
Szia Öregmocis!
Kössz hogy megosztottad velem a jótapasztalataidat:)
P20-as elkelt, pénteken felhivtam a komát, aki szólt nekem, ő elment a sráchoz és azt mondta hogy elvittél 70ezerért. Azért jó lett volna látni mi került abban a 70ezerbe.
Látod ha túl sokat ül rajta a szerelő az se jó:).
Mondtad múltkor hogy mégy egy veterános klubba, mi volt, voltál már?
Előd
Szevasz P-10-es!
Én postán rendeltem az oldmotors motoros boltból egy iylen kormány gumit, de az is ugyan úgy lecsúszik, mint az eredeti, sőt, talán még jobban. Valami spéci ragasztóval most megragasztottam, talán rajt marad.
Ja! Közben hazakerült a motorom a villamosságitól. Most meg nem akar elindulni :(. Valami dugulás lehet, most kipucolom a karbit.
Mi van a P-20-assal?
Sziasztok!
Valaki tudja hogy hol van Csepelen a oldmotors-os bolt a neten láttam hogy nekik van utángyártott gumi cuccaik, nekem egy csuma kéne a kormányra, még az eredeti van rajta és lecsuszik örökké.
Előd
Andriskám!
Ne vedd komolyan az ilyen megjegyzéseket, egy totlál felújított gépen is lehet kifogásokat találni, hogy mi miért nem jó, mekkora és milyen a csavar feje, vagy az anya vastagsága.
Én azt mondom, aki vitrinbe akarja látni, ott látom értelmét a 101%-os restaurálásnak, ha használja az ember, elég a 99% is:)))
Oké, itt nem arról van szó, de szerintem az becsülendő, hogy régi MAGYAR mocikat szeretünk, mentünk meg a pusztulástól. A felújítási fokozatokat tekintve meg mindenki oda sorolódjon, ahol jól érzi magát.
A Te T1-esed pl. sokkal típustisztább mint az én lengő nyerges T5-ösöm:)))
Elődöm!
Kösz-öntést!:)
Doni
Jól van na :)))) lemaradt az a fránya p betű :) tehát hátsó lámPát keresek!!!
A hótolás után most átváltasz lámatenyésztésre? Én eddig csak fehéret láttam, van hátsó is?
"jó szakadt motorral voltam a bodrogkeresztúri bulin" szvsz na és?Ott talán nem is ez a lényeg vagy neked az?Mert ha kiderülne hogy csak csocsi géppekkel klehet megjelenni akkor el sem megyek.
Én csak annyit vettem ki ebből,hogy jó szakadt motorral voltam a bodrogkeresztúri bulin.Én soha nem fikáznék így mást.Nekem akkor per pillanat ennyi pénzem volt.Bár még másik 3 motor,és egy 3 műszakos közalakalmazotti állás mellett(amihez ugye zsíros fizetés társul) szerintem akkor is dícséretes.Üdv.
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|