:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Szia Dezső!
Haladnak akkor a dolgok:). Meg kell próbálni hátha összeteszitek, vagy annak a haverodnak odaadod akivel börzén is kint volt és adta a hátsó lámpát.
Előd
Nyári programajánló!
2005. 07.15-16-17 Veterános családi hétvége Balatonakaliban a HOLIDAY CAMPING-ben Túrázunk, mókázunk, tapasztalatot cserélünk. Gyere el a családoddal együtt!
Kedves Kollega!
Sajnos kis csapatunknál nem volt kamera, csak fényképezőgép.
Talán nem veszed tolakodásnak, ha megkérdezem, nem kaphatnánk egy példányt az általad készített filmből?
Köszi: István
Legközelebb ide is beírom a szervezkedést.
Egyébként ha egy 16 éves lány bevállalja oldalkocsival a túrát, azt hiszem neked sem lenne mitől félned így csapatban.
azt nagyon megköszönném :))))
Lehet, hogy van kipufogom de biztos, hogy krómozni kell, majd holnap megnézem.
majd következőnek :) majd nyáron szervezünk 1 ilyen 3 személyes motoros talit :p
Na Előd jó ötlet?? pécs és környéke például :)) na de ez akori téma.. kéne még 1 elfogadható állapotú t-s (t5-re) kipufogó egyet apám ma talált a méhtelepen, az igen jóó :)) na szóval olyan kell ami nincs úgy megrozsdásodva, hogy már kráteres..
öregmotoros, neked nincs egy felesleges, amit csak úgy, akár ajándékként nekem adnál?? az sem baj ha egy garnitúra, meg az sem ha full jó a krómozása :)))
Szevasz!
Papirjai nincsenek,és hát darabokban van, ezért inkább alkatrésznek jó.
Bár ha nagyon sok türelme van valakinek akkor össze lehet hozni egy mocit belőle.
Kár ,hogy nem jöttél Pécsre nagyon sok szép motor volt.
romos? meniyre, hadd lám :p
papírja vannak?? (nem mintha kellene, de ki tudja) van kép róla??? Gyerekk!! most jut eszembe: vasárnap bátaszékről sárpilis felé mentünk haza, egy szokatlan, számomra eddig ismeretlen, de szép hanggal megáldott motor jött szembe..sajna csak fél mp-ig láttam, túl gyorsan jött... apám szerint 2 hengeres volt.. egy fekete..
jó lett volna beszélni vele, ha tényleg az volt.. sajna télleg túl gyors volt ahhoz hogy igazából megnézzem...
üdv
Szia Előd!
Az az okoskodo koma rajta van a videon amit kameráztam. az tényleg nagyon okos volt.
A jáwa nem kelt el de majd meghirdetem .
Fejlemény?? Hát a fiam szerzett egy romos t1-est aprópénzért, igazán csak alkatrésznek lesz,jo de pannonia!!
Hát én nem voltam :( későn értesültem róla, hogy indul a másik fórumról is egy bagázs.. Lehet hogy öregapám 12-esét elcsenve elmentem volna, bandábaól cask nem emelt volna ki a zsaru :D igaz, apám még bele is ment volna, de anyám.. :p
na majd a következőre ... ha meglesz a jogsim, és ha az enyém még nem lesz kész akor apámét fogom használni :))
üdv
Szia Dezső!
Minden rendben volt hazafelé az úton, biztonság kedvéért megálltam Mohácsnál tankolni keveset.
Más nem volt vasárnap a börzén Pécsen?
Tetszett az a koma aki oda jött okoskodni:)
Ha hazamegyek Keszthelyről, megkérdezem a tükröket a boltos komától. Telszám:0630-5526162
Valami fejlemény azóta? Jawára nem volt kapás?
Mac te nem voltál kinnt?
Előd
emberek!!!
Kiváncsian várom az előzetesben meghirdetett pannoniás storit... :)))
széles utat olcsó benzint kívánok (az olcsó benzin nem igazán akar eljönni...)
ja és persze gond mentes motorozást...
én még nem tudom, mikor tudok LEGÁLISAN motorozni az én pannoniámmal, nagyon elhúzódik a festés...
üdv
Szia Elöd!
Hivjal fel, vagy küld el a tel.számod, mert nincs meg!
Dezső!
Szia Dezső!
Remélem jó idő lesz:), még előtte felhívlak, hogy tisztázzunk pár dolgot:)
Előd
Na Emberek!
FIGYELEM!
ÁPRILIS 30. SZOMBAT, MOTOROSTALÁLKOZÓ!
Hely: CSURGÓ
progam (előzetesben, ez még változhat)
Délután:
Jönnek a népek
Aztán terv szerint egy kis motorozás a környéken, Drávapart, ilyesmik
Este:
Hatalmas buli, sörsátor
élőzene: helyi rockegyüttesek (Dühkitörés, Robbanásveszély, Pulse, Arc-Light, Thief, és esély va egy Blues Companyra vagy Takács Tamás DBB-re)
ez megy egész éjjel, aztán május 1-én reggel Trial Bemutató, illetve lehet élvezni a város május elsejei programjait.
Ennyit előzetesben, valszeg jövő hétre összeáll minden, és akkor jön a többi infó, meg a pontosítás. Ha megvan minden, rakk fel róla infót a honlapomra is.
Remélem minél több jómotorosember el fog jönni!
Üdv!
Ádi - da egyik főszervező
Én biza motoroztam jó sokat.Holnap viszem mindkét mocimat műszakira(pannónia,etz 250).Az én pancsim 3 szívatós taposás után 1 gyújtás alatti rúgásra indul.Javaslom nektek a légszűrő alkoholos vagy benzines kiáztatását.Sokat segíthet.Üdv.
Szia Előd!
Örülök, hogy jössz vasárnap! A börze nem ott lesz ahol a vásár szokott lenni hanem az Ipari út elején, de majd a pontos cimet megírom.
Dezső
Ja, Kellemes Ünnepeket is igy utólag:)
Előd
Szia Dezső!
Úgy néz ki átugrok vasárnap Pécsre.Hol is lesz ez a börze, ahol a vásár szokott lenni?
Majd még előtte azért felhívlak.
Mac te is jössz?
Előd
őő... A fúvókák összes nyílása ki van tisztítva rendesen??? még erre tudok gondolni.. Nekem van egy blokkom ami szintúgy iken nehezen indul.. úgy szoktam elindítni (mint a régi motoroknál) befogoom a levegő szívótorkot úgfy könnyen indul. asszem nekem is ki kéne pucolnom a fúvókákat..
Szevasz! Nem motoroztam én sem, egyrészt mert szar az idő, másreszt nincs műszaki a mocin. Kicseréltem viszont a szivatónál lévő gumit, de még mindig nehezen indul. Nemtom miért?
Dezső
hmm lehet... Az biztos hogy én még nem motorozok :((( illetve a pannonival nem :( a simsont hajtom egy kicsikét, dehát jogsi nélkül igen nehéz jókat motorozni.. a földesutak kezdenek unalmasak lenni, messzire nem megyek, mert nem bízom meg benne, mert csakszivatóval tudok közlekedni (szarak a simeringeknam mindha nem tudnám megcsinálni, de mindíg napolva van..) Te motoroztál mostanában??
Kellemes Húsvétot! Nézegettem én is a fórumot, de nem nagyon irt mostanában senki, azt hittem mindenki motorozik ezért nincs ideje senkinek irni. Dezső
Kellems Húsvétot mindenkinek!!! most muszály volt írnom, mert a lista legvégén van a fórumonk, azt most előre hozom :DDD Elég baj hogy ilyen rossz idő van (legalábbis erre felénk...) na remélem hamarosan megint érkeznek az üzenetek...
csá
az jó :)) nem hogy motoroznál :p bezzeg ha a zenyém már kész lenne, nem rohadnék itt :p apám meg nem hagyja hogy az övét hajtsam meg egy kicsikét... :(( na mind1 majd egyszer eljön az én időm is :D és akor reszkessen mindenki mert kapjáka füstöt :D
Most jött ki rajtam a betegség: hiperaktivitás:)
JAJA :D 10-es hogy-hogy ennyire aktív vagy?? :p
Andris!Mi Pécsre gondoltunk:)
Előd
szóval április:
3. Veteránmotor- és alkatrészbörze, veteránjármű-kiállítás, Debrecen (a 4-es főút mellett, Debrecentől Nyíregyháza felé haladva 1 km-re, az apafai lőtér parkolójában, a 229-230-as kilométerszelvények között). Infó: dr. Csoma István, 30/626-2288, e-mail: dr.csoma@axelero.hu.
3. Veteránbörze, -találkozó és felvonulás, Pécs. Infó: Káplán János, 30/276-8037.
3. Veteránalkatrész-börze, Körmend. Infó: Körmendi Vasparipa Egylet, Bujdosó László 30/496-7467.
(egy kollégánk weblapjáról)
Már bocs,hogy megint belepofátlankodok,de véletlen nem az albertirsai börzéről beszéltek.Mert az lesz minden hónap első vasárnapján,ami börze és használt áru vásár.Szóval bazári hangulat várható.A lényeg,hogy én is megyek(etz-vel).Ha ti is jöttök találkozhatnánk.Üdv.
Simán kell.ha neked jó akkor csütörtökön le is mennék érte.A jövő héten viszem vizsgáztatni a gépet,és a régi hengerfejet még nem csinálta meg az esztergályos.(a mocsok)Ugyanis meg volt perselyezve a régi,ami még nem lett volna baj,de az előző tulaj amikor belecsavarta a közdarabot meg abba a gyertyát,3 helyen odabaszott neki belülről egy "célszerszámmal",hogy ne mozduljon el.A dolog jól sikerült,mert a moci megvétele óta(augusztus)még gyertyacserét sem kellett eszközölnöm.De most,hogy a léptetővillát szerelték,gondoltam egyet,hogy megnézem már azt a gyertyát.Amikor tekertem volna kifelé akkor ellenállást tapasztaltam(a pontozás miatt),és mikor kicsit jobban rákekertem akkor meg recsegést.Ez nem tetszett nekem,így leszedtem a hengerfejet.Hát a kifelé tekerésnél a pontozó által felgyűrt fémdarabokat szépen lesorjázta,és ez mind beleesett a hengerbe.Még jó,hogy leszedtem a hengerfejet,mert simán fúrathattam volna a motort.Szóval röviden csak ennyi a sztori.
Elmi szaki holnap hívlak.Üdv.
nem, kiloptam egy karbiból :DDDD
le volt selejtezve, mert nagyon meg volt kopva asszem... én meg fogtam azt kiszedtem :D de asszem kéne még venem 3-4 darabot azt kicserélni medegyik gépben
Boltban vetted?Meg kéne nézzem nekem is
HEHEHE akor én vagyok a legjobb hogy szereztem simson szivatót, és nem csak a gumit, hanem a foglalatát is éd az bezony jó bele :D
Mac! Akár, csak ugy zalaiasan:)
Hát nem ezt mondtam én is??? :D
Szia Dezső!
Vagy nagyon régi és el van öregedve a gumi, de le is ragadhatott.
Előd
vagy le van ragadva, vagy el van törve...
mongyuk én komplett szivatót szereztem és azt rakom bele! :D jó mi?? :p
Szia Előd!
Van benne gumi a szivatóba csak lehet, hogy kemény és nem műkszik.
Szia Dezső!
Lejegyeztem. Egyik haveromnak volt tartalékban ilyenje, de már nekem sincs sajnos.
Azt hallottam hogy a kis simsonnak a szivatógumija jó bele, csak meg kell faragni, mondjuk még nem próbáltam,de utána kéne nézni, börzén vagy valahol, biztos ilyenben is van utángyártott.
Előd
Van P10-es hengerfejem,ha érdekel még 06303405992 hivj fel,Monoron van.Csá
Szia Előd!
Kozármislenyben lakom.Ez kb. 8km-re van Pécs -től. Figyusz te hol szereztél be ilyen szivató gumit?
A tel:72/371-414
0630/2622531 Dezső
Bocs valóban elírtam és április 3.-án lessz a börze és találkozó.
A léptetővillát már mondta egy haver is, hogy nézzem meg, mert lehet, hogyaz el van repedve.
Dezső.
Isaszeg!! meg is látogattuk januárban :))
Látom nagy hiba:), hova valósi?
Előd
nem emléxel Bajúszra?? Súlyos bűn, pedig régi fórumos társunk :)) kék T5-öse van meg egy feket, meg asszem egy csepel, ha jól emléxem :p
Mac!
Bajusz, ki Ő? Nem annyira ismerem, milyen mocijai vannak?
Előd
jaja elég rozsdás, meg meg van görbülgetve... meg engem irritál az hogy a belle lévő rozsda zörög mikor forgatom.. Tudom mentet közben a centrifugális erő miatt nem zörög, de akkor is... úgyhogy az a két felni be lesz újítva az biztos :D Tényleg kiváncsi vagyok hogy Bajúsz (János) mire jutott a motorjaival...
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|