Pannónia - új hozzászólás Összesen: 131 oldal
Szia.Plexim,és lámpadíszem van.
szia.Van akkugumi,ha kell,e-mailbe jelezd.
Szia.Van gumi,2500ft.Ha kell e-mail-be jelezd.
Srácok ! Egyhengeres pannoniához honnan és milyen dugót , gyűrűt lehet használni ? Kösz szépen , mindenkinek .
P20 hoz keresek vázat forgalmit.aki tud segitsen.
Üdv!
Van egy eladó P21es Pannonia, 1974es évjáratu. Teljes felújításon esett át, Japán dugattyú, zöld forgalmi, élő tulajdonos, azonnal átírható. Kívánságra veterán vagy műszaki vizsga lehett. 840e Ft. Elérhetőségeket és képeket emailben küldök.
sziasztok.
T-1es km órát szeretnék felújítani,a mutatot, hogyan lehet leszerelni? Köszi.
Szevasz!
Árultál régebben aksi leszoritó gumit, kérdezném, hogy van-e még és miaz ára?
P20 hoz keresek elsö lámpát kompletten km orával szélfogoval.irjál árat.
P10 elsö lengéscsillapito elsökerék fék,hajtokar stb elado.bármi érdekel küldök rola képet.
p10 hez alkatrészeim vannak eladok.2 motorblokk,karburátorok válto,kuplung stb.p10 motoru kerti traktor.
attol függ mennyi lenne az ára
Van egy eladó pannónia blokkom valószínű T5. Kerti traktorba volt beépítve, jobb oldali dekni hiányzik üzemképes állapotban van. Karburátor levegőszűró is rajta van. Komoly érdeklődés esetén emailben küldök képet. A legjobb ajánlatért vihető.
p20 hoz keresek vázat forgalmit.aki tud irjon.
Köszi az információt!
Lehet hogy élek majd a lehetőséggel ,de még várom egy ismerős jelentkezését ez ügyben. De ha ez nem jön össze akkor majd jelentkezem. Köszi mégegyzser!
Köszi de nem nyugtattál meg egésszen.
Még annyit az elöbbihöz,hogy az 1és2.sebességet recsegőssen veszi.
Helotok.
Pancsi T5- hideg motornál üresbe járatom
egy kis idő elteltével elkezd a hajtás megindulni,mintha sebességbe tettem volna.Kérdésem az olaj nem megfelelő, vagy más a bibi?
Üdv Mindenkinek!
Ezúton szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik a fórumon kérésemre próbáltak képbe helyezni a P10H-val kapcsolatosan!!! Külön köszönetet mondanék Fóti Gyulának a közvetlen, baráti stílusáért és részletes mindenre kiterjedő felvilágosításáért, amit személyesen, gyakorlatban szemléltetve biztosított számomra. Jó tudni, hogy vannak még kis HAZÁNKBAN ilyen segítőkész, és összetartó erővel bíró emberek! KÖSZÖNÖM!!!
Ha nem találsz Zalában delejezőt,akkor küldök neked delejezett mágnest.Nekem is nemrégiben kellett csináltatnom,és van plusszom belőle.Az utobbi ídőben már csak frissen delejezett forgórésszel rakok össze blokkot.Nagyon sokat számít a gyújtás és a világítás erősségében.
Kösz neked is!
Mégegy kérdésem lenne, amit elfelejtettem feltenni: Tud valaki Vas, vagy Zala megye környékén olyan helyet ahol delejeztetni tudom a lendkerékmágnest? MInden jót!
Köszi az információt!
Esztergáltatok újakat azt hiszem.
Minden jót!
Nem lökésgátló olaj kell a teleszkópba. Sima motorolaj. A perselyek bronzból készülnek, és gyári méret nincs. Egyedileg kell gyártani a szár, vezetőcső együtteshez. A felső persely a száron "lazán", de a vezetőcsőben szorosan illesztett. Az alsó perselyek a vezetőcsőben "lazán", és a száron szorosan illeszetttek.
Eladó alkatrészeim:
Lendkerék 3db
Kuplung kosár 3db
Hátsó kerékbe való gumi a fogaskerékhez vadi új 1db
Váltó mozgató ház 2db
Félfogas iv 1db
Gyujtás alaplap 2db
Kuplunglánc 2db
Kuplungkosár 2db
Váltó alkatrészek töb darab
FogaskereHátsókerék fogaskereke 1db
Légszűrő 1db
Kipufogó csonkot a hengerhez felfogató csavar 2db
Levegőszúrő doboz szórógittezve 1db
Lámpafej szórógittezve 1db
Hátsó szerszámos doboz ajotó szórógittezve 1db
Kuplunglamellál
Karburátor 2db
Valaminz Mz hátó csomagtartó szórógittetzve érdeklődni a hondalaci600@freemail.hu
Sziasztok t5 műanyag sárvédő uj fényezéssel olcsón eladó érdeklödni a hondalaci600@freemail.hu-n lehet
szia
Lökésgátló olaj kell a teleszkópba.ez egy elég híg olaj.És ahoz hogy minden rendben legyen és ne szivárogjon, a kis kúpos teleszkópvégben található szimeringnek és a szárakon lévő BRONZ perselyeknek is megfelelőnek kell lennie.A szárak, ha nagyon lógnak vidd el esztergályoshoz (alsó-felsőt)és ő tudni foglya mekkorát kell csinálnia. HA csak kicsit lógnak és nem akarsz belebonyolódni a dolgokba akkor elég szimeringet cserlni és sűrűbb (de ne túl sűrű) olajat tenni a szárakba.Az olaj mennyiségéröl régebben már szó esett. Így hirtelen nem tudom mennyi kell.
Üdv Satyak
Üdv!
Pannónia P10-esemet újítom fel. Két kérdésem lenne, amire ha kapnék választ nagyon hálás lennék!
Milyen olajat rakjak az első lengéscsillapítókba. Illetve ugyancsak az első lengéscsillapítóban található legalsó vezető persely (vagy nem tudom hogy nevezzem) milyen anyagból van, és ha valaki a méreteit (tűrésekre gondolok) is meg tudná mondani az nagyon jó lenne. Köszönök mindent! Jó időt!
sziasztok pannonia p10 alkatrészek eladok.házilag készitett pannonia 10 motoru tricigli billenös potkocsival elado.szabolcs megyében.
szia.elküldtem a képeket a cimedre.ha érdekel irjál megegyezünk.
sorszám: 6011 (108486)
( előzmény: Fejes Attila, 2009-02-21 18:54:12)
Üdv mindenkinek
Pannónia T5, P10 alkatrészek:
http://www.webborze.mlap.hu/
szia.holnap lefényképezem.az árat még nem tudom.majd megbeszéljük ha láttad a képeket.
sorszám: 6008 (108422)
( előzmény: Fejes Attila, 2009-02-19 19:59:26)
tátra motor váz nélkül elado.öninditos.
Üdv!
Pannónia T1 alapokra épített terepmotor üzemképesen,papírok nélkül eladó.Ára:50000.-ft Tel.:20/2585597
szia képet, és árat küldenél az e-mail cimemre.köszi.
sziasztok.pannonia motoros tricigli,potkocsival elado.
sziasztok.p20 hoz keresek vázat forgalmit.aki tud irjon.
szia.p20 hoz keresek vázat forgalmit.a p21-é jo a p20-hoz?ha igen akkor érdekelne.mennyi lenne az ára?mezrobert@freemail.hu.irjál oda vagy ide.üdv.
Eladó,P21-es váz forgalmival.
Cső Atti! Megvagy! :-)üdv.: ETZ+Hornet+SuzuKIRI
sziasztok.forgalmit keresek p20 hoz.aki tud segitsen.mezrobert@freemail.hu
kimaradt: pécsen, magyarürögben vannak az alkatrészek és a motor
Sziasztok ! Valaki tudna segiteni ? Forgalmit keresnék egyhengeres tipushoz . Köszi .
Üdv!
Édesapám eladná a régi Pannonia alkatrészeit és egy komplett, működő, átalakított motort.
Alkatrész részletek:
-T5 1968-as kuplunghibás komplett blokk
-lámpafej
-gyújtó- és világítótekercsek
-karburátor
-bowdenek
-javításra szoruló kerék + fékdob
-dugattyú (d=72)
-tanksapka
Komplett motor részletei:
Ez egy teherszállításra átalakított, 3 kerekű, P10-es motor üzemképes állapotban. Ez akár egyben, akár alkatrészenként elvihető.
Érdeklődni lehet:
futa0504@freemail.hu (saját címem)
30/44 10 715 (édesapám, Futó László)
Árat mondani sajnos nem tudok, ezügyben édesapám tud segíteni. :)
p20 hoz keresek forgalmit,papirokat.mikor vettem nem volt hozzá papir.ki tud segiteni?forgalomba akarom helyezni.
p20 hoz milyen gyertyát javasoltok?aki tud segitsen mezrobert@freemail.hu
Összesen: 131 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|