:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Hát ez jó Atilla,nem sokkal kajol többet,mint az enyém...
Én már azon töröm a fejem,hogy hogyan lehetne lecsökkenteni a hőveszteséget,hogy még kevesebbet egyen:-)
Így van ne szidjátok a mérnököket!
Bár szerintem ők tehetnek mindenről! :-)
Infomaker
Nem rossz az az 5.5, HyGy örülne neki, igaz az enyém az utolsó túrán odafelé (végig 70-80) 3,6-ot evett, magán a túrán meg 4,2 volt a fogyasztás!
Már megint a mérnököket szidjátok???
GGRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Üdv!
Rákattintasz itt kicsit feljebb a "Főoldal" feliratra, ott lesz egy link, hogy "részletek". Ott le van írva kb minden.
tike.
Üdv
Hol lesz a szocitali?
meg mikor meg egy két részlet érdekelne.
csa
de majd csak akkor, ha biztos lesz az időpont. Addig használd!!!
Gexxx
Azon a pénteken lesz egy céges bulii :))
De majd kitalálom...
Előkészítem, ok!
A hosszúhétvégén esedékes a III. szocitali, úgyhogy nem nagyon.
Fingom sincs, hogy mikor, mert utána vizsgák, meg vizsgák... Majd kitalálok valamit.
Te újítottad fel a blokkot? Mert akkor előkészíthetnéd. Tudod, ahogy a telefonban mondtam. Blokk ki, generátort, láckerék le, blokk megbont..
De ne most, mert tényleg nincs időm, majd ha szólok. Esetleg 4.-e? (péntek)
Gexxx
Sziasztok!
Tegnap szereztem Michlein gumit a 251es ETZmre, 20ezer a kettő. Le akartak beszélni róla. Minek veszek az MZre ilyen drága gumit. Ez aztán a marketing:))
Sziasztok!
Ja, nem rossz a 5,5 liter;
Nekem is etz250-esem van, de nem nagyon tudom 3,8 liter fölé zavarni a fogyasztást városban; igaz, hogy 90 fölé nem is nagyon megy a gép, majd valami felújításfélét kell vele csinálnom...
Lehet akkor majd megugrik 3,9-re. vagy lemegy 3,3-ra...
Üdv:
Péter
jaj GEXXX!! A hosszú hétvégén mennyire érnél rá kiszórni a blokkot?
Hellobello!!!
Emléketek rám? :) 7Litert fogyasztottam a múltkor...(frissen járatott ETZ250)
Na, lecsökkent 5.5-re!! jeeeee
Visszavettem a tűt + nagyobb előgyújti;
Jó ez már mi? mármint az 5.5Liter..
Ez is úgy lett, hogy van benne vagy 40 km-nyi 1-2esben pöfögés full dugóban.
Hello!
Ha valakinek van tátcsás kerék+tárcsa, illetve villaszár olcsón akkor vevő vagyok!
zsolt.s@freestart.hu
06-30/9644503
Ja és egy 250-s henger+hegerfej is érdekel. Nem bj ha 3. túlméreten túli.
Köszi
Zsolt
Hogy vetted le a kerék hátsó részét? (sárhányó=kerék, sárvédő=sárvédő) :))
Gexxx da kötözködő :)
Illik előre keskenyebb gumit rakni! A dönthetőség és a jó kanyarodási képességek érdekében! :)
Üdv: TiB
Akkor tudok előre is tenni 3,50-16-ost, vagy 90/90-16-ost. Nem okoz az stabilitási problémákat, hogy az első kerék ugyanolyan széles,mint a hátsó?
Csak jobb alsó szárat kell cserélni.A hátsó felni elfér előre, csak küllőt kell venni a Csatáriéktól.
Hello!
Mikor én levettem a 125-ösről az ülést, levettem előtte a sárhányó hátsó részét. Úgy könnyen hozzá lehet férni a csavarokhoz. Mondjuk nemtom, ES-en is le lehet-e.
Bambi! Most, hogy elvetettem a 18-as hátsó kerék gondolatát,(ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez alapon) elkezdtem gondolkodni a 16-os első kerék felszerelésén. Akkor viszont már tárcsafék is kéne. Mit kell cserélnem? Az egész elejét, vagy csak a teleszkópok alsó részét? Elvileg ha 250/1 hátsó kerék kerékpántját fűzném ETZ első kerékre, az belefér rendesen a villába ugye?
Dino!!
Nekem is, plíz ;-) Csak lécci a vacziferi@freemail.hu-ra!
Gexxx
Az a harcihelyzet, hogy én is 18-asra vadásztam, de így tudtuk megoldani. Elöl még nekem is marad a régi. NAgyon "kelendő" a 18-as
Gexxx
Dino!!
Nekem is kéne!!
mzetz@vodafone.hu
Köszi!!
Fisi
Kössz! Nem láttam még ilyet, de hasznos dolognak hangzik, kár hogy nem kapni!
Hi!
Hú de megütném a német mérnököket!
Szedett má le valaki 125-ös TS-ről vagy Trophyról ülést? A hátsó rögzítőcsavarok kitekeréséhez a kerék levétele nélkül qrva nagy ügyesség és qrva kicsi kéz szükséges. Legalább fél órát szenvedtem vele.
De jövő hétre elkészül az új ülésem (mint az ETZ-n: 2 mélyedéssel, mert már unom hogy minden utasom a nyakamba ül, és nekem már majdnem a tankon kell ülnöm!!!!)
De azért szeretem ezt a motort! :-)
Üdv!
Dino !
Az e-mail címem:
bertham@freemail.hu
kössz.
Jó neked Gexxx, hogy csak igy kapsz gumikat, kaphatnál nekem is vagy 2db-ot :-))) De 18"-osat.
a probléma felderítése nehezebb volt mint az orvoslás.most legalább nem bassza a fantáziámat , hogy mi lehet a baj.hajtókar honolása folyamatban , a túlméretes csapszeget most edzik az új tűgörgök is megvannak . a hétvégén rakhatom össze.ja és egy vasamba sem kerül csak ennyibe : kérem , köszönöm.
a probléma magva az én hülyeségem. került az üzemanyagba némi metanol . ettől szépen megnőtt a teljesítmény.ez még nem gáz simán meg kell emésztenie.
de én barom gondolva a megnőtt terhelésre ellensúlyozásképpen adagoltam bele ólompótlót.az eszembe sem jutott , hogy esetleg összenyúlnak.
és lőn!!
600km-en keresztül minimális kenéssel közlekedtem.
most jönnek az olyan hozzászólások , hogy "nem kell a benzinbe semmi az olajon kívül"
ne strapáljátok magatokat. már én is rájöttem.
Az mz.uw.hu oldalon megvan róla minden fontos adat! :)
Üdv: mégeccer!
De mi volt elbarmolva??? Mert erről még mindig nem beszéltél egy hangot sem... :(
Húúú, bazz, nekem kell ilyen! Már küldheted is! :) kustib@axelero.hu
Köszi előre is!
Nem messze az Ó utcai bolttól.
Valami Zichy utcában. A nagymező utca körút felöli részén a Bajcsihoz közelebb.
Azt hiszem jól írtam, csak odatalálni szoktam.
Sziasztok!
Mit gondoltok a Huber-boltról? Milyen alkatrészeket árul, milyen drága, választék, stb.
Az Ó utcai bolt valószínűleg tényleg megszűnt, mert nem jó a telefonszám, amin én régen hívtam, és a Matáv sem ismeri már...
Van valami spéci dolog, amire figyeljek, ha kiszedem a hátsó kereket? (kiszakadt a szelep).
Egyébként Futár Peti boltja merre található?
Köszi,
Péter
Hááát, ha ezt Te "megoldódásnak" nevezed :-)))))
na megoldódót a szorulás és csörgés problémája ! elégtelen kenés miatt a dugattyúról leválló aluszilánkok felkenődtek az alsó szemhez és szétbaszták az egészet.a csapágyak "szép" lilára égtek. csoda , hogy nem ragadt meg a dugó.
Többek közt nekem volt ilyen, meg van is. Amíg nem fröcsög nagyon gázul, és nem kell hetente olajat utánatöltenem, nem is negyon foglalkozom vele. Egyébként a lánckerék szimmering elfáradása miatt van (legalábbis nálam).
Üdv,
Zsandatara
Bertham!
Ha megadod az e-mail címed küldök. Ha jó lesz az internet elküldhetem az egész katonai 250-es német leírást is. 1,15 mb asszem.
Aakos!
A jobb oldalra fel tudod rakni Cimconét. Mondjuk az biztos, hogy az nem hajtja vissza, mert szart se ér. Ránézel elhajlik. :)
Olaj mizéria szimmering,üresvisszajelző,vakdugók ezek közt kell keresni.az oldal sztenyó jó ötlett:-)
Nem lehet a jobb oldalra szerelni valami oldaltámaszt? Akkor szép lassan visszagörbülne a váz :)
Nekem is elkezdett csöpörögni a láncról az olaj, emlékszem, hogy másnak is volt ilyen, csak arra nem emlékszem, hogy hogy oldhatnám meg. Valaki?
A felfogatás az olyan mint a polgári, viszont ahol a lábad van,az megegyezik a hátsóval, ezáltal felhajtható,Az oldal sztender rész az alulról feljövő csőre van szerelve,igy nem kell hátra nyúlni a lábaddal ezáltal nem görbül el a villa sem.
Bocs a hülye kérdésért, de milyen az a katonai lábtartó?
Sajna ahonan én szereztem,ott is elfogyott a katonai lábtartó.Már csak részegységek vannak.Megpróbálok utána járni hátha van még valahol elfekvőben
Én most kaptam egy 99%os Metzelert hátulra. Még a középső vágatban ott ficegnek a "gumiszőrök". Csak az a bibi, hogy 16-os, de pont jó arra a /1-es felnire, amit szintén kaptam. Ezek pont mennek a csopppperMZ-re. És csak egy belsőt kell vennem...:-))
Valaki meg tudná mondani, hogy a Metzeler és a Heidenau gumikat kb. mennyiért mérik . Első és hátsó is.
Ugy hallom ezek jók ETZ-re
Kössz
Képet nem tudtok a katonai lábtartóról?
A normál oldaltámasz tényleg elcsavarja a lengővillát? (arra gondoltok ami a hátsó kerék tengelyére megy?)
Más:
A km.óra menet közben kicsit ugrál kb. + - 3 km/h-t, ez normális vagy cserére érett a bowdenem?
Most jövök a Petitől. Nincs, és nem is lesz :-(
Üdv,
Zsandatara
Hali!
Én is a Petinél vettem katonai lábtartót kb. 1 hónapja és azt mondta, hogy az volt az utolsó előtti db.
Ha azóta azt is elvitték, akkor már nem fogtok találni. Peti szerint lezárul a katonai lábtartós korszak, mert már nem gyártják sehol.
Mindenesetre tök jó.
Üdv mindenkinek!
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|