:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
A mostani motoromba MOTUL 600-as olajat használok,1:70 arányban,elment már sok versenyt két 24-órást nap mint nap használom,holnap megyek Komáromba felfutóra,és utána usgyé a túrások után.
& gondolom nem sokezer km után volt generál:-)
90-es évek elején,a széria MZ bajnokságban CASTROL 747-es olajat használtunk,1:100 keverési arányban és nem volt semmi probléma.Természetesen gyári alkatrészeket használtunk.(Akkor még volt)
Ha megnézed,az A1-es jogosítvány felső határa 125ccm.Mit akarsz ezen kidumálni?? Benne van a forgalmiban és kész.
Mesélj az illetékeseknek:)
sorszám: 2196 (10980)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2004-05-28 23:31:43)
Nem veszik be a KW-os mesét? A fenébe is az a 150 csak egy kib*szott szám, a teljesítmény a lényeg, az meg belefér.
Az A1-es jogsi 125ccm-ig van,ezzel nem lehet mit kezdeni (csak nagyobb jogsira vizsgázva:))
sorszám: 2194 (10977)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2004-05-28 22:13:07)
Hát izé, szóval abban a helyzetben vagyok, hogy most veszek egy ETZ 150-est, de csak A1-es jogsim van. Tudjátok, MAX. 125 köbcenti, meg 11 KW, de a motor az 150 köbös, de csak 10,5 KW-os. Ilyenkor mi van, a zsernyák elfogadja a dumát, hogy ez 10,5 KW, tehát nem éri el a 11-et? Valaki volt már hasonló helyzetben, mi a tapasztalatotok?
Szerető gazdit keres egy gyári állapotú ˙(+otika) ETZ 150, friss műszakival és garantáltan bontatlan blokkal, 8000km-el, törésmentesen.
http://trike.fw.hu/etz150-.jpg
bocs elírtam ! nem 104 csak 102. a főtengely meg 103.
érdekes helyzet állt elő. vettem kosaras tűgörgőt a főtengelyhez. méretekre figyeltem: külső-belső átmérő tűgőrgők átmérője hossza. erre összerakás előtt végeztünk néhány számítást az egész szélesebb lett volna mint a rendelekzésre álló hely! 104mm van a forgattyúsházban a főtengely meg 105-re jött ki.(csapágyakkal szerelve)
ekkor már láttam , hogy ez nem az én napom! szerencsére a kosár anyagvastagsága megengedte a síkköszörű alkalmazását. holnap rakom össze a blokkot. mondhatnátok egy imát értem!
Üdv
irtam emilt kerékkel kapcs maj nézmeg
csa
A te dolgod,h megveszed-e (695 Ft),a Használtmotor-tesztben van 2 oldalas cikk. Ha könyvtári tag vagy,ott el tudod olvasni:-)
"Olvasói tapasztalatok:..2006-ra 4 évnyi spórolás után talán hazavihetek mellé egy TDM-et. Számomra az MZ mindig is az első marad, legfeljebb egy kicsit felvarrom a ráncait, mert az ember nem adja el a barátját."
Ez az 1:100-as keverék szerintem baromság,több fullszint olaj dobozára van írva,h 1:100-ig KEVERHETŐ!
Az olaj kibírja ezt,de a motorod nem fogja,az biztos..
Megvegyem? :) Mit írnak az ETZ250ről érdekeset?
elég neki a 100as keverék??
Jaja,én is olvastam a Revüben az ETZ-250-251 tesztet. Szerintem elég neki az 1:100,ha max 3000-ig forgatod:-)))
Na és a 4hengeres Jawa?:-)
4,5-12 literes fogyasztás:-))
a 250/1 hengerben két felömlő csatorna van míg az etz-ben négy. most olvasom a motorrevűben.szent szar!! próbálta már valaki 1:100 arányú keverékkel hajtani a gépét? nekem régen tévedésből összejött 1:60 de nem szerette.
No látod! Így tanul meg az ember motort szerelni ;-)
Gexxx
..és még így is csökkent a fogyi, hogy többet kap mint előtte :)))
A gyújtásállítástól :)
Hogy én mekkora balfasz vagyok.
mindjárt szidom a német mérnököket :)
Gexxx! Mindenki!!
B@sszátok meg!!! Hát persze!!!
írtam hogy leesett 7 ről 5.5re a fogyasztás, gyújtásállítással, és a tűt lejjebb tettem egy fokozattal...
IGEN ÁM!! De a lapkát tettem lejjebb, ezáltal a tű még feljebb is ment!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hú de fasz vagyok :) Akkor visszább rakom kettővel, és egyből jobb lesz !!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Az a kerék milyen állapotban van? Mennyiért adod? árcsa nem kell
GExxx
Nekem van tárcsás kerék meg tárcs is
Üdv
Nem tudom ki csinálta ezt a gyertyadiagnózis dolgot, de nagyon nagyon jó. Egyből megyek és cserélem a főfúvókámat. Ez talán megoldást jelent az 5 lityis fogyasztásomra is. (ETZ 125) Az az idegesítő, hogy ezt autópályán, országúton, városban egyaránt stabilan bezabálja.
Köszi, de ott sem jött válasz!
Én is köszi, majd meghálálom, ha nagylány leszek :-)
Gexxx da tökevanamenyasszonynak
Köszi Dino!!
Megkaptam!! :)))
Fisi
Hello!
Aki kérte, annak elküldtem a leírást a katonai MZ-ről, meg beküldtem ide a szocira is. Remélem megkaptátok!
Atilla!
Én már jó régen írtam,hogy a vizsgaidőszak miatt nem tudok menni,a listán sem vagyok rajta!
LS-Laci sem tud menni tudtommal,bár ő rajta van a listán.
Zsolt!
Erre való az alkatrészbörze topic itt jobbra..
Előbb szedd szét, nézd meg, hogy mi a baja, majd azután menj a boltba!
Gexxx
Sziasztok!
Szomorúan tapasztalom, hogy senki sem tudd eladó cuccokat.
Tippetek sincs?
Elvileg tengelyt is kell cserélni,vagy átvariálni a működését
A vezérlésekben és a keresztmetszetekben is van külömbség ezáltal kipuf. cserénél kicsit változik motor de számottevő.
ja.nekem is azt mondták, hogy vegyek egy kettes léptetővillát, meg a 3.ik fokozat fogaskerekeit. De azzal a tengellyel nem lehet baj, amin a fogaskerekek vannak?
De elvileg nem különbözik semmiben egymástól az ETZ és a 250/1-es henger nem? Romlik a TS teljesítménye/fogyasztása, ha ETZ dobot teszek rá?
Strapára ment? Nem tropára? A strapától.
aakos da kötözködő
Persze, ha gond van, hívj. Majd az egész túrázó tátsaságot igénybe veszem :-)
De mint említettem, szerintem a 2-es (középső) léptetővilla ment strapára.
Üdv: Gexxx
Igen..nekem az 5.5Liter mondom full dugóban jött össze, mert most gyakorlom a furakodást :)))
GEXXX!
Egy haverom segít megcsinálni a váltót vasárnap, de hívhatlak ha gáz van? :))
Hello
Legyünk őszinték, nem olyan sok az! Itthon van olyan hogy nekem is megeszik az 5-6 litert, attól függ mennyire húzom a fülét! :-)
Az a 3,6 az a hosszú távtól, és vadmotoros max 70 es sebességétől volt! Ha jól emléxem vadmotorosnak meg 3,2 -re jött ki a fogyasztás!
Üdv Attila
Tesho jut eszembe mi van a túrával ha jól emlékszem LsLsci írt, de te nem jelentkeztél, remélem azért jössz!
A kúpok a tompitó meg a hossz is más.
nodeilyeth!
Szerintem az ETZ-é rövidebb, meg a vége felfelé meg van törve.
Hello!
Szerintetek miben más a TS 250/1 és az ETZ-k kipufogódobja? üdv mindekinek!
Hali!
Aki kérte a katonai MZ leírást annak holnap tudom küldeni, mert lesz számtekem!
Ne szívass :))
Eleget szopok a kidobós 3.ik fokozattal >:(
Nem kell megijedni, a hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, vannak hozzáértő, nagytudású mérnökök is. Egy gépipari kutató cégnél dolgoztam műszerészként, ott találkoztam ilyenekkel. Nagyon sokat tanultam tőlük. Egy volt csak, aki a nyolcas menetet sem tudta megkülönböztetni a tizenkettestől. Na ő volt az osztályvezető és egyben a párttitkár is.
Nem kell megijedni, a hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, vannak hozzáértő, nagytudású mérnökök is. Egy gépipari kutató cégnél dolgoztam műszerészként, ott találkoztam ilyenekkel. Nagyon sokat tanultam tőlük. Egy volt csak, aki a nyolcas menetet sem tudta megkülönböztetni a tizenkettestől. Na ő volt az osztályvezető és egyben a párttitkár is.
Hali!
Egy frissen járatott TZ fogyijának szerintem araszolással is 5 környékén kéne inkább lennie! Ja, és minek vettél motort, ha a dugóban araszolsz?????? :P Csak szopatlak! :))))))))))
Üdv: TiB
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|