:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Kb. hanyas évjárattól? A 87-esek már olyanok voltak?
kustib annak a valakinek igaza van 2.8mm üdv bambi
Volt olyan MZ 125-150 -es ami elektrónikus gyujtással jött
sorszám: 2547 (11967)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2004-06-09 21:03:55)
CB 250 JADE gyertya CR8EN-9 akku YTX7L-BS szelep szívó 0.13-0.19 kipufogó 0.21-0.26 főfúvóka 1-4 henger 98 2-3 heger 95 alapjárati 35 teló olaj 310 ccm száranként 10w gumi elöl 100/80 17 hátul 140/70 17 üdv bambi
Az utolsók azokkal jöttek ki, legalábbis a 250-eseknél. Gondolom a kicsik is
Gexxx
Már az is valami ,köszi aztán majd eljut hozzám.
Hali!!!!
Lenne egy kérdésem ETZ 125 + 150-el kapcsolatban. Az, hogy volt belőlük olyan széria, amelyik TIRISZTOROS GYÚJTÁSSAL készült?
Előre is THX!!!!
Van az a nagy baszom bevágás, amelyikbe a durvaállító tárcsa fogai illeszkednek! És van két kis befűrészelés is! Na, a befűrészeléseknek fent kell lennie!
Üdv: TiB
Kösz az infót kustib!
Asszem felfogtam, csak annyit nem, hogy melyik bevágás kell felül helyezkedjen, a keskenyebbik vagy a szélesebbik?
Elôre is köszi.
Miki.
Minden ami MZ (ts, etz) hez, SIMSON hoz kell!!
ÚJ alkatrészek NAGYKERÁRON! Gyári és utángyártott alkatrészek! 5000 ft felett Bp.-en belűl ingyenes kiszállítás! Blokk és váz alkatrészek, gumik, akksik, tuningok, dobozok... stb.
Vidékre postai utánvéttel is!! Hívj infóért! 06/30 4096093 Péter
Fisi elpostáztam a cuccot.nem az én nevem van a feladón.Ajálottan küldtem,az árát majd lesörözzük.
Dino a kütyü úgy működik ahogy mondod.Viszont,hogy hol lehet kapni nemtudom mert ez olyan régi mint a colortest.Valószinű,hogy maszek autós boltban kapsz, aki már régóta üzemel,lehet hogy elfekvőben van.Valami turbónak hivták kis hajlitgatással felszerelhető.
Steelheart6 Kis MZ-ben nem vagyok otthon,de úgytudom hogy legalább 125 kell.
Czövi szervízkönyvet nem,de a beállitási összes adatot igen.
Nana! Az ilyen beszólásokat mellőzzük, mert jövő héten kell mennem Budakeszire, aztán még a végén beugrom hozzád megbeszélni!! :-)
Sziasztok!
Bambi megcsinázta faszásan a motort, király lett! Olyan motoroltam ma :))
Egyből jól kapcsol, meg hát megy is. Remélem, így is marad jó sokáig :)
Csőváz!
Hajaj
Ha kell, én megpörgetem a szántásban :-P
Fisi!
Kösz a segítséget. Vettem 3M-es pasztából egy decit. Drágább, mint a Farléca asszem. 1l 11000 pénz belőle. Azt mondta a fazon, hogy ez magas fényűhöz való. Majd tesztelem :).
Szürke korongot vettem. 115-ös fúrógépes tányérra 150-est. Azért vettem meg, mert nem fogok várni heteket egy polírkorong miatt.
B.A.T.!
Matricát lehet kapni, lehet csináltatni. Űlés huzat meg van, de nem gyári itt mifelénk.
sorszám: 2530 (11887)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2004-06-08 20:57:19)
Bambi!
Az az utánporlasztó amúgy csak annyit csinál, hogy mégegyszer megtekeri a cuccot és ettől jobban eloszlik és kevesebbet eszik? ETZ 125-höz lehet lehet kapni ilyent? Ha igen mennyiért?
Bambi!
Te ebbe biztos jó vagy, mekkora fúvóka kell a 150-es Trophyba? Most 90-es van benne, ez gyári?
Nemtom üléshuzat kinek kellett, de szerintem nem érdemes gyárit venni, mert az valami műbőr szerű szar, és nem bír ki egy évet. Én most csináltattam bőrből. Az illető aki csinálta itt érhető el:
Fábián Béla
+36304093257
Ez Csurgón van, Somogyban, de nem hiszem hogy postai úton megoldható. Mer egy ülés az nem kicsi dolog.
De szerintem mindenkinek van a környékén olyan kárpitos aki ezt szépen meg tudja csinálni bőrből.
Üdv!
Ádám
Fisi!
Legyél bátor,és gyere el egy túrára,ott mindenki kipróbálja,teszteli majd a mocidat lesz aki terepezik is egy kicsit vele és ha kibírja akkor biztosan nincs vele semmi baj.DE addig ne aludjál nyugottan!!!!
Igen ,Ő is az,de tudod milyen nehéz volt Bunynak és nekem megtanítani arra,hogy olyan szépen menjen elől!
Nem tudsz nekem szerezni egy Motor Revü 2002 05 számot,vagy a hondámhoz valami dokumentációt?
Valszeg az lehet, hogy a kiemelőd nem úgy áll, ahogy kéne! Megvan az, hogy a csapágyas darab bevágásainak a vízszintessel esszén 20-on pár fokot kéne bezárnia! Szerelési KK! Ott van kép is!
Üdv: TiB
Fishi! Te valamiféle kóros elmebajban szenvedsz mostanában??? Nem győzöm az aggódó hozzászólásaidat olvasni! Ki fogunk tiltani a szociról!!! :))))) Ennyit parázni... vazzeg! Nekem kéne parázni, mert szar a moci, most egy kicsit sokat kap, városban beköpi kissé a gyertyát... :( A gyújtásom se az igazi... :( Emiatt végre sem egy tűzijáték! Szóval te csak nyugodj meg! :))))
Uff: TiB
Hi!!!!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ETZ 125/150-hez eredeti, új üléshuzatot venni valahol? Tudjátok az az IFA-s. Ja + eredeti, új ETZ-s matricákat?
A válaszokat ekőre is köszi.
B.A.T.!!!!
Részleteket küldd el levélben.
Én tudok egy eladó 2T Wartburgot,nem érdekel vkit?:-)
Az úgyse jó MZ-be, viszont Wartburgba odaadhatnád. :-)
Sziasztok!etz 250-hez keresek eredeti fesszabályzót,az utángyártott elektronikussal csak befürödtem!Ha valaki tud segíteni dobjon egy e-mailt!
Kösz!!!
orlando79@freemail.hu
aakos!
Nekünk van otthon egy kétütemű Wartburg utánporlasztó készülékem. Bontatlan, de nem adom. :)
Nem írok túl sokat ide, viszont olvasom rendszeresen a topicot.
Lenne egy baj a mocival (ETZ 251), eltört a berúgó visszarántó rugója. OK. Kicseréltem. Ahogy babráltam a deknivel, szétesett a kulungkiemelô, vagyis a csapágyas szerkezet lecsavarodott a tolórésztôl. Sebaj, visszarak helyére. Dekni fel, olaj (0.9 l) be a kapcsolószekrénybe.
Eredemény: berúgó OK, de nincs kulung!!!
Hiába állítom be a kuplungot (durva és finombeállítás), az csak nem nyit.
Motor indít, tengelykapcsolókar be, 1-esbe és a motor nagy rántással indul (vagy ledöglik)
Igy, mégis mentem vele 3 km-t, es láss csodát, egy picit javult a tengelykaocsoló, de csak húz, mikor sebességbe teszem.
Valaki tudna segíteni, mi lehet a baj?
Na ja,nem mindennapi latvany egy versenyzo csaj!:))
Varom mar hogy lent legyel,es leteszteld a gepet!
De bizok Zsombor tudasban,ha o azt mondta hogy popec,akkor te sem fogsz nagyon mas velemenyen lenni?!?
fisi
A hajtókar nem rosz,de a gyári vagy a Japán az magasabb szinten van.(A MOTOROS LÁNYT NAGYON MEGJEGYEZTED!!!!!)
Koszi!
ebbol a nevekbol mar Szintiat be azonositottam,meg Zsombort is! A tobbiek igy meg csak nevek. Az elozo hsz-em muszaki reszere mit mondasz??
Koszi mindent Bambi,a szived aranybol van!
fisi
Akkor most utólag bemutatom őket.Szintia, Levente, Mosodás,Kamondi,Karcsi a Revüből,és zsombor a teszt men.
Okés!! :))
Nem kell befizetni, amerre kipróbálta a pilótád ( Levente??- nem mutatkoztunk be 1másnak!), arra te is elslisszolhatsz ángolosan, de ezen nem úljon nem fogom azt az 1500 ft- ot sajnálni egy profi tesztért! :)))
Persz kíváncsi vagyok a te gépedre is de mkire megyek vele, attól az enyém nem fog jobban menni!!
Ki volt az a srác?? Mert nézem a revüt, meg valami rémlik, de nem maradt bennem meg az arca! A kis sunnyogó! Pedig kiadtam volna neki is egy körre!
az a lazább illesztésű hajtókarom nem fogja szétverni magát idő előtt??? Ettől függetlenül jó a minőségük???
Hiába nem sokat beszélgettünk. :(((
Fisi
1998-ban kapot egy gyári felújjitó cuccot,a tulaj is lent volt ugyan abban a szerkoban mint a revűben.Legközelebb én is kipróbálom a masinériát,befizetjük a pályára,vagy a túrára ha jössz cserélünk.
Milyen jól elbeszélgetünk nem bambi??! :))))
Szóval akkor felejtős...
Esetleg ha apró vízsugarakkal turbuláltatnánk a keveréket? :)
Igen ismerem ezt a fogyasztás csökkentőt,kb 1 literrel levitte az MZ fogyasztását,de előzésnél katasztrófálisan gyorsult a motor.
Köszi a lehetőséget bambi!!!
Ne hari, nem az van hogy nem bízok a tesztpilótádban, hiszen láthattam hogy nagyon profi, és biztos hogy nem hazudik!! Ezt nem is merném feltételezni! csak hát amikor telón beszéltünk akkor azt mondtad hogy te fogod kipróbálni a gépet. Én szerintem én vagyok gyakorlatlan a 100 feletti haladásban, nem is a motor a gázos??!4 Hiszen te is mondtad hogy jó.
A zöld gép kié??
Milyen hajtókart raktatok bele??? Agazdija is majd mehet az enyémmel!!! Pesze óvatosan ,hiszen ezekből a gépekből egy ilyen példány már igen nagy eszmei értékkel bír!!!
Köszi mindent!!!
Fisi
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9028182&uq=291
4053-as hozzászólás
Én nem tudom megcsinálni Bambibiztosra :(
aakos hol van az indexes fórum?
Apró örömök az életben :)
Én is igy vagyok vele.Majd megyek én is elöl egy kicsit,és ha nem megy megkérjük Dolphit ,vezessen bennünket.:-)
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|